Sevgilisini başının üzerinden arabayla geçerek öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Otomobil üzerinden geçti!
Antalya'da bir kadın ölümü daha... Otomobilde sevgilisi Şahin K. (29) ile tartışan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, araçtan inip gitmek istedi. Sinirlenen Şahin K. aracı aniden hareket ettirince genç kız atladı. Aracın arka tekeri başının üzerinden geçen Hüsne Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi. Sevgilisinin Hüsne Aslan'ı kendi evine götürmek istediği, genç kız reddedince darp ettiği öne sürüldü.
Sitene Ekle
antalya-da-bir-kadin-olumu-daha--5323446.Jpeg

İddiaya göre Şahin K. ile bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan sevgilisi Hüsne Aslan, dün gece bir barda birlikte eğlendi. Bardan çıkan iki sevgili, otomobille seyir halindeyken tartışmaya başladı. Saat 01.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi üzerinde duran otomobilden inen Şahin K. ve Hüsne Aslan, marketten alışveriş yaptı.

Otomobile bindikten sonra da aralarında tartışmaya devam eden ikiliden Hüsne Aslan araçtan inmek için kapıyı açarken, sürücü koltuğunda bulunan sevgilisi Şahin K. aracı çalıştırıp hareket ettirdi. Bu sırada Aslan, seyir halindeki otomobilden atladı. Olayda, aracın arka tekeri Aslan’ın başının üzerinden geçti. Hüsne Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aslan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazanın ardından olay yerinde durmayıp kaçan Şahin K., birkaç sokak ötede yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan Şahin K., çıkarıldığı mahkemece ’ölüme sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı.

EVE GİTMEDİ İDDİASI

Habertürk'ün haberinde Hüsne Aslan'ın sevgilisinin evine gitmediği için darp edildiği, Olay öncesi Şahin K.'nin saçlarından çekip genç kızı 20 metre sürüklediği iddiası yer aldı.

KIZ KARDEŞ YAŞANANLARI ANLATTI

Aracın içinde bulunan Cennet Aslan ise olayı şu şekilde anlattı: "Bizi eve bırakmak için ikna etti ve arabaya bindik. Sigara almak için markette durmuştuk. Bu sırada kendi evine götürmek istediğini söyledi. Biz gitmek istemediğimizi söyleyince ablamı çok kötü şekilde dövmeye başladı. Ben kendimi dışarı attım. Ablamı kurtarmaları için etrafa bağırdım, ama kimse yardım etmedi. O pislik bu sırada hala ablama vuruyordu. Ablam araçtan çıkmak için ayaklarını dışarı çıkardı. Bu sırada saçlarından tuttu ve son gaz sürükledi. Sonra ablamı dışarı attı, kapıyı kapatıp bastı gitti. Bu nasıl bir vicdandır Bütün erkekler böyle mi olacak?" dedi.

Kaynak: DHA - Habertürk
http://www.milliyet.com.tr/antalya-da-vahset--gundem-2016371/

Yok yok..Daha kaç kadın daha eklenirse üstlerine bazı erkekler utanıp ''biraz da adam olayım'' demeyecek,yazık.

Birazcık toplum yatışsın diye bekleyin bari.. bu nasıl bir şey ya... YETER

bu tarz erkekler neden birbirinden cani, reddedildi mi hemen öldüreyim diye düşünüyor, tapulu malı ya

Ülkede adam gibi adam kalmadı, şiddet ve uzvu erkeklik sanan canlılar var yalnızca.

Yani artik insanin asabini bozuyorlar gercekten. Diyecek o kadar cok seyim var ki...ama soyledikten sonra bi ton laf edilir bana o yuzden susuyorum. Can sagligimizdan endiseliyim hepimizin.

Ozgecan olduruldu.

Antalyada 28 yasinda bi kadin uc kisinin tecavuzune ugradi

19 yasinda bi genc 12 yasinda bi kiza tecavuz etmeye calisirken yakalandi

İstanbul cengelkoyde bi kadin kocasi tarafindan parcalanip cope atildi

Dukkan camina kartopu geldigi icin esnaf Nuh'u oldurdu

Simdi de bu olay.

Elini kolunu sallayip adam oldurup tecavuz ediyolar bir hafta icinde olan su olaylara bakin!!! Haber izleyemiyorum ama bi sekilde duyuyorum o kadar koyu oluyorum ki bu ne boyle sanki hepsi anlasmis gibiler

Ozgecan cinayetinden sonra gordugumuz gibi bu tur cinayetlerin artacagini dusunuyorum. Hem de bu sekilde kafasini ezmeler, Ozgecan gibi elini kolunu kesmeler gibi vahsi vahsi cinayetler tureyecek. Cunku Ozgecan olayi, icinde katillik olan psikopatlari ozendirmistir. Onlar da boyle gundem yaratmak icin kendilerine kurban arayacaklardir. Bunlarin onunu ancak caydirici cezalarla alabilecegimizi dusunuyorum. Idam gibi, iskence gibi. Hapis filan caydirici degil artik.

Ozgecan olduruldu.

Simdi de bu olay.

Elini kolunu sallayip adam oldurup tecavuz ediyolar bir hafta icinde olan su olaylara bakin!!! Haber izleyemiyorum ama bi sekilde duyuyorum o kadar koyu oluyorum ki bu ne boyle sanki hepsi anlasmis gibiler

Diyarbakir da sokakta kadin cesedi bulundu bir de

Gözümü açmamla yeni bir acı ölüm daha okudum. Diyecek kelime var mı bilmiyorum, bu kadar basit mi yani yaşam. Bunun çözümü var mı artık ondan da emin değilim. Ne biber gazı ne elektro şok cihazı, adam sevgilisini öldürüyor daha ne olsun. Biri karısını doğruyor biri sevgilisini eziyor. Biz hala ne yapsak diye düşünüyoruz. Hiçbirşey yapmaya gerek yok bence çünkü zaten değişen birşey olmayacak.

Dipnot: Allahım bunları yapanları ibret olarak göstersin ki insanlar özellikle erkekler bilinçlensin. Biz ne yaparsak yapalım erkek adam olmayınca zerre kadar yol alamayız.

cezalar daha ağır olmalı, bana onu dediy bunu dediydi, yok beni aldatmışta diye tahrik indirimleri olmamalı, ölen ölüyor, ama bu katillerin söylediklerine inanılıyor, doğru mu değil mi belli değil, belki iftira, zaten doğru bile olsa yine haklı çıkarmaz

Ozgecan olduruldu.

Simdi de bu olay.

çok korkutucu bu yaşananlar daha da beterleşmeye başladı bu olaydan sonra

bende insanlar daha duyarlı vicdanlı olur sanıyordum tam tersi oldu

çok korkutucu bu yaşananlar daha da beterleşmeye başladı bu olaydan sonra

bende insanlar daha duyarlı vicdanlı olur sanıyordum tam tersi oldu
Evet kesinle. Ozgecandan sonra millet iyice cigirindan cikti bu olaylarin haricinde bikac tane daha duydum adam karisini balkondan atmis falan. Kimsede vicdan kalmamis yazik. Bundan sonra biber gazi elektrosok cihazi caki falan ne bulursam cebimde tasiycam valla bu ne boyle

X