Sevgilisiyle veya nişanlısıyla sorunları olan arkadaşlar çözüm?

burcudemirci99

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
13
2
37
Arkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli git geller oluyordu bir hocayla çalıştım fakat kısa süreli oldu , önerebileceğiniz biri var mı acaba? Sevdiğini söylüyor geri dönmüyor :/ ne yapmamız lazım bir arkadaşım damla diye birini önerdi sanırım ankaradaymış çalışan oldumu hiç bilgisi olan varmı?

bu soru cıddımı ya?
abov nedır bu ya

hıc kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ya

Nasıl ciddimi ? Böyle şeyler olağan şeyler hiç mi duymadınız büyü muska tarzı şeyler ben bir kaç kişiyle görüştüm fakat tutturamadım bilgi amaçlı açtım.

muska mı yaptıracakmış bu arkadaş ben anlamadım?
arkadaşım buraya üye olup konu açıp birşeyler yazabiliyorsan kafan azcıkda olsa çalışıyordur.
internete girmişken kuranıkerimde muska varmıymış senin gibilere ne deniyor neler yaşıyor
belki bu yaptıkların yüzünden gelmiyordur çocuk sana
allah akıl versin

muska mı yaptıracakmış bu arkadaş ben anlamadım?
arkadaşım buraya üye olup konu açıp birşeyler yazabiliyorsan kafan azcıkda olsa çalışıyordur.
internete girmişken kuranıkerimde muska varmıymış senin gibilere ne deniyor neler yaşıyor
belki bu yaptıkların yüzünden gelmiyordur çocuk sana
allah akıl versin
Niye kuranda yokmu muska büyü açta bir oku

Arkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli git geller oluyordu bir hocayla çalıştım fakat kısa süreli oldu , önerebileceğiniz biri var mı acaba? Sevdiğini söylüyor geri dönmüyor :/ ne yapmamız lazım bir arkadaşım damla diye birini önerdi sanırım ankaradaymış çalışan oldumu hiç bilgisi olan varmı?
bu ne yav ne hocası ne hacısı ne damlası:confused:

Niye kuranda yokmu muska büyü açta bir oku

bence siz bi açıp okuyun belki durumun vehametinin farkına varırsınız. Allah vermeyi istemeseydi ,istemeyi vermezdi ... Ondan istemek varken bu tür yollara başvurmak başlıbaşına bi hata.ayrıca muska ve büyünün haram olduğu yazıyor Kuran ı Kerimde...siz yanlış anlamışınız

ohaaaa :KK57::KK57::KK57:

Geri dönmüyorsa sevmiyordur , bırak peşini yahuu , hacı hoca ile olcak şeyler mi bunlar te alllammm aklınızı kullanın azıcık

hoca mı? ne hocası? ne için? hiçbişe anlamadım o_O

Ciddi cevaplar bekliyormuş.Senin söylediğin mantıklı mı ya büyü yaptıracak hoca arıyor ve danışıyor.Allah yardımcın olsun...:KK62:

Buraya bu tip konular açmak da yasak, insanlarla polemiğe girmek de yasak. Büyük ihtimalle banlanacaksınız.

Çok küçük bir ihtimal ama bilmeme ihtimalinize karşı ben yazayım. Büyü ve muska işleri ile uğraşmak çok büyük günah. Evet dinde yeri var ve çok günah.

X