• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye bağımlılık hastalık derecesinde

Bakmayın zaten böyle davrandığına evet düzenli bir hayatım var ve asla egodan söylemiyorum bulunduğu çevre yaşam stili sebebiyle bir daha benim gibi birini hayatına alamayacağının farkında o da bırakmıyor aslında beni beynimle oynuyor mesela en basitinden ne zaman vazgeçmeye kalksam bizim bizden başka kimimiz var diyor ne kadar maniple olmuyorum desem de beni manipüle etmeye çalıştığının farkında olsam da insan ister istemez kanıyor elimde değil
Bu tip erkekler çok tehlikeli. Bir bakmışsın sen de onun çevresine uymuşsun, seni de köreltmiş, gözündeki ışık sönmüş. Bence çok iyi farkındasın sana neler yaşattığının. Tek yapman gereken harekete geçmen.

Kücük kücük alıstırmalar yapabilirsin. Böyle konusarak, anlasarak bitirmek degil bu islemez, adam isini biliyor cool belli ki. Öncekinde bitirmissin önüne bakmıs ve mutlu olmus bu seni cekmis ve herkesi ceker bu durum. Kafanda bitirmeye çalış provalar yap beynini bir seylere inandır. Ac instagramdan erkek videoları, fotografları izle bol bol ne adamlar var sunların kalitesine bak diye beynini fazlasıyla mesgul et gözün bol kaliteli figürlerle dolunca zaten karsındaki adamın en ufak cümlesi mideni bulandıracak.

Ve kücük bir detay vereyim kendin söylüyosun “benim gibi birini hayatına alamayacağının farkında o da bırakmıyor” diye tamamen manipüle ediyor ben bunu kafama takmazsam, umursamazsam o daha cok bana yapısacak ve bırakmayacak diye düsünüyor. Ki öyle de oluyor seni manipüle ediyor. Bak bakalım gercekten bir bırak eski seni görmesin “bu kıza noldu” demezse adiyim.
Evet bu söylediklerinin hepsi yaşandı ama okuduklarımdan tabii kesin bir tanı koyamam ama narsist bu hayatımdaki insan benim düşüncemle ve birtık korkmuyor da değilim tamamen ondan vazgeçtiğim de benim asla peşimi bırakmama ihtimalinden

Bu tip erkekler çok tehlikeli. Bir bakmışsın sen de onun çevresine uymuşsun, seni de köreltmiş, gözündeki ışık sönmüş. Bence çok iyi farkındasın sana neler yaşattığının. Tek yapman gereken harekete geçmen.
Çevremdeki bütün arkadaşlarım aynısını söylüyor bana önceden herkesle muhabbet edebilen arkadaş canlısı biriyken yanımda ikiden fazla insan olduğunda bir garip oluyorum

Evet bu söylediklerinin hepsi yaşandı ama okuduklarımdan tabii kesin bir tanı koyamam ama narsist bu hayatımdaki insan benim düşüncemle ve birtık korkmuyor da değilim tamamen ondan vazgeçtiğim de benim asla peşimi bırakmama ihtimalinden
Bag bir süre kopmaz cünkü çok kuvvetli su an o kadar kuvvetli ki kendine saygın, degerin, öz şefkâtin kalmamıs. Manipülatör insan narsist insandır ve cok cekici olurlar.

Bag bir süre kopmaz cünkü çok kuvvetli su an o kadar kuvvetli ki kendine saygın, degerin, öz şefkâtin kalmamıs. Manipülatör insan narsist insandır ve cok cekici olurlar.
Tabii ki canım farkındayım ve farkında olmak hem iyi hem çok kötü ne gururum kaldı ne dediğin gibi kendime saygım elimden geleni yaptım sana hiçbir bok yapmıyorum tek yaptığım şey buralarda gezmek öyle anlık aklımdan geçirmek

Tabii ki canım farkındayım ve farkında olmak hem iyi hem çok kötü ne gururum kaldı ne dediğin gibi kendime saygım elimden geleni yaptım sana hiçbir bok yapmıyorum tek yaptığım şey buralarda gezmek öyle anlık aklımdan geçirmek
Farkında olman güzel, en azından ilk asamaya gecmissin “farkındalık” sonra zamanla daha cok mide bulantısı, soguma, tiksinme yasanacak hepsi asama asama.

siz evlenseniz muhtemel olacak senaryo -evlenmek istediğini kırmadan nasıl söyleyeceğini düşünen konu sahibinin- benzerini yaşamak olur
isterseniz bir girip okuyun
onun manipülasyonlarına kanmayın yoksa evliliğe gider bu ilişki
birden ayrılın ki neye uğradığına şaşırsın gerçi yalvarır yakarır ama kanmayın

Hyrrrrrr😭😂

Onu da Denedim bir süre kendi İsteğimle ayrıldım tabi normalde bana bok gibi davranan insan bir anda ben onu istemiyorum diye dünyanın en mutsuz insanına dönüştü ilk zamanlar pek umrumda olmadı ama sonrasında yine kendim onun kollarında buldum
Canım zaten insanlar ayrılırken partneri mutluluktan çatlasın diye ayrılmıyor ki. Sen sürekli mutsuz olacağına bırak o, bi hafta mutsuz gezsin.

Şöyle ki ilk defa yazıyorum öncelikle:)
1 yılı aşkın süredir hayatımda biri var gerçekten fazlasıyla toksik bir ilişkiye sahibiz.
Ne yapsam da ne etsem de kendimi hep onda buluyorum.Ona güvenmiyorum beni aldattığı için falan değil aldatır korkumdan ve çok daralıyorum kimi zaman salıyorum ama tabi bu çok nadir oluyor.Bunlar dışında bana çok şey yaşattı ama yok vazgeçemiyorum.Bu arada babam vardı ama babalık pek görmedim bundan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.Ne yapabilirim nasıl vazgeçerim.Şuan aşırı iyi bana karşı bir sorun yok ama her an değişir diye korkuyorum.Çevremdeki herkes çok güzel olduğumu iyi biri olduğumu bunu çekmek için hiçbir sebebim olmadığını söyleyip duruyor,son olarak onun da doğru düzgün ailesi yok bu sebepten de üzüldüğüm oluyor.
YARDIMMM PLSS
Konuyu ben açmışım gibi hissettim. Baba sevgisi görmediğimizden mi bilmiyorum ama bende böyle yapışırdım aşık olduğumu hissettiğim adama.Zamanla geçiyor kimseyi bu kadar büyütmeye,ulaşılmaz görmeye gerek yok

Dengesiz ve toksik biriyle ilişkinize devam edip kendi ayarlarınızla da oynamayın. Babanızdan alamadığınız sevgiyi de başkasında aramayın. Bu sizi hataya götürür. Kendi ruh sağlığınız için bitirin ilişkinizi. Dengesiz biri yuzunden kendi dengeniz bozulmuş. Değmez. Her an tetikte yaşayamazsınız.

Back
X