kızlar önerileriniz var mı ?
ben saat düşündüm
Hah tam ustune bastiniz :) bende dusunuodum acmayi ama gerek kalmadi :) hadi benimkinede bi care bulun kizlar.. Simdi mevzu su yeni biriyle tanistim.. Aslinda cikioruz ama hersey dha cok yeni oldugu icin pek tam olarak iki sevgili gbi deiliz hersey cok yavas yavas gelisio.. Simdik biliorum o hediye alir bna.. Ben bu durumda ne aliim ona, ne sevgiliyiz ne arkadasiz :s
Hah tam ustune bastiniz :) bende dusunuodum acmayi ama gerek kalmadi :) hadi benimkinede bi care bulun kizlar.. Simdi mevzu su yeni biriyle tanistim.. Aslinda cikioruz ama hersey dha cok yeni oldugu icin pek tam olarak iki sevgili gbi deiliz hersey cok yavas yavas gelisio.. Simdik biliorum o hediye alir bna.. Ben bu durumda ne aliim ona, ne sevgiliyiz ne arkadasiz :s
bende bu konuyu açmak istiyodum arkadaşım iyi yapmışsın açmışsın vereliniortak ben kolye almayı düşünüyorum
bu baslık ne ıı olmus.benım yenı yıl hedıyesınden once 27sınde dogum gunu hedıyesı war neler alcagımı hala bılmıorum:S
nasıl bir kolye canım
kızlar resimlerle paylaşırsak daha iyi olur ne dersiniz
bu baslık ne ıı olmus.benım yenı yıl hedıyesınden once 27sınde dogum gunu hedıyesı war neler alcagımı hala bılmıorum:S
Bence kendi ellerinizle guzel birsey yapin, pasta, borek gibi
Guzel de bir not ilistirin.. Yanagindan bi opucuk kondurun
Bayilirlar! opuyorumnanaktan
Hem cok samimi bence..
Tabii yanina ufak bir hediye de olabilir, kararsiz kalirsaniz.. sositososito
haklısın canım evimde fırın olsaydı öyle yapacaktım ama hazır yaşpasta alıcam,bayılıropuyorumnanaktan
şimdiye kadar alınabilecek her türlü hediyeyi aldım.
kazak,cüzdan-kemer seti, gömlek, değişik bi masa süsü,dart vs...
saat ve parfüm almadım çünkü kendisi sık sık alıyor, ihtiyacı yok...
bu sefer de böyle olsun canım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?