sevgiliye - eşe yılbaşı hediyesi ?

aynı konuyu bende başka yere açmıştım canım ama sen benden önce açmışsın ama benim ki burda değil ya tühhhhkafamçokkarıştı konusuz kaldımmm...
bende saat olablir parfüm olabilir bence daha aklıma gelmiyor gelsin de yazarım....a.s.

Hah tam ustune bastiniz :) bende dusunuodum acmayi ama gerek kalmadi :) hadi benimkinede bi care bulun kizlar.. Simdi mevzu su yeni biriyle tanistim.. Aslinda cikioruz ama hersey dha cok yeni oldugu icin pek tam olarak iki sevgili gbi deiliz hersey cok yavas yavas gelisio.. Simdik biliorum o hediye alir bna.. Ben bu durumda ne aliim ona, ne sevgiliyiz ne arkadasiz :s

Vaovv en kötü durum bu olsa gerek ne zevklerini biliyosun ne de sevdiği şeyleri kolay gelsin canım ama düşünelim biraz CADIARZU

yeni tanışıyoruz demişsiniz.. hoş bir parfüm olabilir bu alıcagınız zaten erkeklerin hediye yelpazesi bayanların ki kadar geniş değil parfüm olabilir belki sizce???sositososito

bu baslık ne ıı olmus.benım yenı yıl hedıyesınden once 27sınde dogum gunu hedıyesı war neler alcagımı hala bılmıorum:S

Pahalı bir şey alıp korkutmayasın çocuğu... Atkı - eldiven de parfüme alternatif olabilir. Ama atkıyı kendin örmeye kalkma, bir şey zanneder kendini... kaydirigubbakcemile

ya Bn Kol düğmesi almayı düşünüyorumm başka bişibulamadımm :S çok muu basit olur sizce... Gümüş ve üzerinde ad ve soyadının baş harfleri olck

bu baslık ne ıı olmus.benım yenı yıl hedıyesınden once 27sınde dogum gunu hedıyesı war neler alcagımı hala bılmıorum:S

benimde 28 i doğum günü :):)askerde şu an ama olsun ben yinede alıcam yemin töreninde falan veririm artıkyerimseniben

Bence kendi ellerinizle guzel birsey yapin, pasta, borek gibi
Guzel de bir not ilistirin.. Yanagindan bi opucuk kondurun

Bayilirlar! opuyorumnanaktan

Hem cok samimi bence..

Tabii yanina ufak bir hediye de olabilir, kararsiz kalirsaniz.. sositososito

aynen benimkininde 27sinde dogum gunu var daha ona hediye alicam daha 1 ay once 6. ay kutlamamiz icin hediye aldim simdi dogum gunu pesine yilbasi var ufffff erkeklere hediye dusunmekten nefret ediyorumkafamçokkarıştı

haklısın canım evimde fırın olsaydı öyle yapacaktım ama hazır yaşpasta alıcam,bayılıropuyorumnanaktan
şimdiye kadar alınabilecek her türlü hediyeyi aldım.
kazak,cüzdan-kemer seti, gömlek, değişik bi masa süsü,dart vs...
saat ve parfüm almadım çünkü kendisi sık sık alıyor, ihtiyacı yok...
bu sefer de böyle olsun canım:ecrin_bebek:

Her turlu hediye almissin madem
Sira mideye bayram ettirmeye gelmis :içelim:

Ben traş makinesi aldım.sengözlerimebaksanab
İhtiyacı vardı çok sevindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…