sevgilnizi abiniz hakkında şerefsiz dese ne yapardınız ?

az önce bnde öyle yaptım zatende.. ama o tekrar arar ve o zaman ona bunun yanlış olduğunu nasıl anlatmalıyım bilmiyorummm.. önceden uyarmıştım hatta ayrılık derecesine geldik yine aynı şeyi yaptı öyle bişey yapayım ki artık tamamen anlasın szce ne yapmalıyım yardm..

Valla böyle bir durumda çok üzülürdüm, onu kesin bir dille uyarırdım bir daha olmaması konusunda.

Kimsenin ailem hakkında ileri geri konuşmasını, hakaret etmesini kaldıramam, her ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, yine de konuşturtmazdım.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama aradaki saygıyı kaybetmemesi lazım.Size çok büyük bir saygısızlık etmiş.

Valla böyle bir durumda çok üzülürdüm, onu kesin bir dille uyarırdım bir daha olmaması konusunda.

Kimsenin ailem hakkında ileri geri konuşmasını, hakaret etmesini kaldıramam, her ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, yine de konuşturtmazdım.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama aradaki saygıyı kaybetmemesi lazım.Size çok büyük bir saygısızlık etmiş.

bnde böyle düşünüyorum ama iş ona bunu kabullendirmekte..

bırak adamın huyunu suyunu değiştirmeyi.. değiştiremezsin....
bi sevgiliye aile değişilmez ....
yar saçların lüle lüle haydi sana güle güle şarkısı eşiliğinde göndermen lazım.....

hayır aslında iyi biri
ama yani hep böyle sinirlenince daha doğrusu onun gibi düşünmeyenlere karşı hep böyle yani sinirlenince abisini bile isimle çağırır yani.. ama bu huyunu nasıl değiştirebilirim ki.. :(

ya su KK'da konu acan kizlarin sevdigi adam hakkinda hep neden " aslinda cok iyi " aslinda cok seviyor
diye duyuyoruz ? hepside süperler masallah, ne kadar cok mükemmel erkek varmista haberimiz yokmus :ssz:

bu yaptığı terbiyesizlik nasıl ailenle ilgili öyle konuşur bu sinir yada tartışma değil cidden terbiyesizlik
haklısınızz.. inşallahh anlarr.. :(

Bir şekilde dile getirip kabul etmediğini, ailene toz kondurmadığını bilsin, bilmeliiiiii..:20:
ama nasıl bilmeliiiii.. :(
hayatın boyunca onun gibi düşünebilecek misin?
onun gibi derken neyi kast ediyorsunuz ?

Back
X