- Konu Sahibi fedakarsevgili21
evet gayet açık sevgilniz abiniz hakkında angut dese hatta sen uyarınca inadına şerefsiz dese ne yapardınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şerefsiz mi?
seni üzer bu adam ne yazık ki
dikkat et kelimelerine saygılıl ol benim ailem hakkında terbiyeli olmak zorundasın diye onu terslerdim tabiki kesinlikle tepkini koy
Valla böyle bir durumda çok üzülürdüm, onu kesin bir dille uyarırdım bir daha olmaması konusunda.
Kimsenin ailem hakkında ileri geri konuşmasını, hakaret etmesini kaldıramam, her ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, yine de konuşturtmazdım.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama aradaki saygıyı kaybetmemesi lazım.Size çok büyük bir saygısızlık etmiş.
Daha öncede yaptı, şimdide yaptı , yine yapacak.
Sevgiliniz böyle bir adam ne yazık ki.
huylu huyundan vazgeçmez ne yazık ki
ya böyle kabulleneceksin (ki zamanla çok pişman olursun bence) ya da ayrılacaksın![]()
hayır aslında iyi biri
ama yani hep böyle sinirlenince daha doğrusu onun gibi düşünmeyenlere karşı hep böyle yani sinirlenince abisini bile isimle çağırır yani.. ama bu huyunu nasıl değiştirebilirim ki..![]()
hayır aslında iyi biri
ama yani hep böyle sinirlenince daha doğrusu onun gibi düşünmeyenlere karşı hep böyle yani sinirlenince abisini bile isimle çağırır yani.. ama bu huyunu nasıl değiştirebilirim ki..![]()
haklısınızz.. inşallahh anlarr..bu yaptığı terbiyesizlik nasıl ailenle ilgili öyle konuşur bu sinir yada tartışma değil cidden terbiyesizlik
ama nasıl bilmeliiiii..Bir şekilde dile getirip kabul etmediğini, ailene toz kondurmadığını bilsin, bilmeliiiiii..![]()
onun gibi derken neyi kast ediyorsunuz ?hayatın boyunca onun gibi düşünebilecek misin?