sevgilnizi abiniz hakkında şerefsiz dese ne yapardınız ?

değişmesini beklemeyin değişmez..kendisine uymayan kim olursa olsun siz,anneniz,babanız ...vb her an hakaretine küfürlerine hazırlıklı olun..ya yol verin gitsin,yada işiteceğiniz her hakarete kulak tıkayın..

ya su KK'da konu acan kizlarin sevdigi adam hakkinda hep neden " aslinda cok iyi " aslinda cok seviyor
diye duyuyoruz ? hepside süperler masallah, ne kadar cok mükemmel erkek varmista haberimiz yokmus :ssz:

gerçekten öyle biri.. sadece bu huyu warr.. dediğim gibi abisine bile isimle çağırır aslında bunu ailesi öğretmeliydi nasıl isimle çağırırısınn demeliydi diye düşünüyorum... saygı olmazsa sevgi boş ileride ne yapar acabaa belki bni onlardan bile koparır bunları düşünüyorum aslında ama nasıl anlatacam ona ..nasıl değiştirecem bu huyunu bilmiyorum..

Aaadi be yürüsün gitsin ordan
O kimmiş de benim ailemin bir ferdine laf ediyormuş
Hem de böyle çirkin bir laf !
Kenara çekilir ve buyur anam yol burda tee dümdüz git ardına da iiiç dönme derdim !! :26:

değişmesini beklemeyin değişmez..kendisine uymayan kim olursa olsun siz,anneniz,babanız ...vb her an hakaretine küfürlerine hazırlıklı olun..ya yol verin gitsin,yada işiteceğiniz her hakarete kulak tıkayın..

kulak tıkayamam bişey demedikçe daha kötü şeyler der o yüzden baştan ipleri elime almalıyım bu konuda haksız mıyımm.. ? ama nasıl iştee.. laf anlatamam kii onaa.. :( ooff

gerçekten öyle biri.. sadece bu huyu warr.. dediğim gibi abisine bile isimle çağırır aslında bunu ailesi öğretmeliydi nasıl isimle çağırırısınn demeliydi diye düşünüyorum... saygı olmazsa sevgi boş ileride ne yapar acabaa belki bni onlardan bile koparır bunları düşünüyorum aslında ama nasıl anlatacam ona ..nasıl değiştirecem bu huyunu bilmiyorum..

bence ona iyi bir sekilde ders vermelisin.. bu söyledigi sözden dolayi bin dereden su getirtmelisinki,
ilerde hata yapmamak icin cok ugrassin, degerini anlasin..

ne kadar ayıp etmiş,çok saygısızca davranmış.sevdiği insanın abisine nasıl böyle söylebilir bi insan,sevmeyebilir anlaşamayabilir ama saygı duymak zorunda.

Adam abine şerefsiz demiş hala gelip onu savunuyorsun.
Yani madem bu kadar toz kondurmuyorsun evet abim çok şerefsizdir de sarılın barışın.
Nişanlıyken bunları görmezden geliyorsunuz evlenince niye anneme küfür etti neden bana ucuz kadın dedi neden abimi evden kovdu falan..
Değişirmiş,kim değişmiş de o değişsin?
Söyler misin bana değişen bir insanı örnek ver,öyle biri olsun ki sevdiği kızın abisine şerefsiz diyecek kadar cesareti olsun sonradan da melek olsun.
Adamlara tapatapa tepenize çıkartıyorsunuz.
Kendi abisine ismiyle hitap edermiş sana ne ?
Bahane mi bu,sinirliymiş ama özünde çoooook iyi biriymiş..
Vallahi üzülüyorum genç kızlara kendi kendilerini yakıyolar.

bence ona iyi bir sekilde ders vermelisin.. bu söyledigi sözden dolayi bin dereden su getirtmelisinki,
ilerde hata yapmamak icin cok ugrassin, degerini anlasin..

demesi kolayyy ama nasılll ve ne yapmalıyım ?
sanırım barışmak istemesem hep böyle olacaksın yol yakinken by desem yola gelir mi ve azıcık sürtmeliyim..

Adam abine şerefsiz demiş hala gelip onu savunuyorsun.
Yani madem bu kadar toz kondurmuyorsun evet abim çok şerefsizdir de sarılın barışın.
Nişanlıyken bunları görmezden geliyorsunuz evlenince niye anneme küfür etti neden bana ucuz kadın dedi neden abimi evden kovdu falan..
Değişirmiş,kim değişmiş de o değişsin?
Söyler misin bana değişen bir insanı örnek ver,öyle biri olsun ki sevdiği kızın abisine şerefsiz diyecek kadar cesareti olsun sonradan da melek olsun.
Adamlara tapatapa tepenize çıkartıyorsunuz.
Kendi abisine ismiyle hitap edermiş sana ne ?
Bahane mi bu,sinirliymiş ama özünde çoooook iyi biriymiş..
Vallahi üzülüyorum genç kızlara kendi kendilerini yakıyolar.

çokkkkkkkkkkkkk haklısınızz..... :(

kimse size istediğiniz türde yardımcı olmaz... herkesin diyeceği belli "ayrıl"

evet demesi hoş olmamış... ama erkek arkadaşınızı ayrılarak değil birlikte yol göstererek terbiye etmeniz daha mantıklı geldi bana..

çünkü bu sebeple tamamen ayrılacağınıza inanmıyorum doğrusu..
evet şu an ayrıldınız ama erkek arkadaşınız sizi aradığında bir şeyleri yoluna koyacaksınız gibi geldi...

onu tanıyan sizsiniz... kendi ailesinde saygı görmemiş olabilir.. kendi aile fertlerine istediği gibi hitap edebilir ama sizin ailenize karşı daha kibar olması gerektiğini gerekirse kafasına vura vura öğretebilirsiniz...

bu arada ben gurursuz bir kadın değilim :)
sadece insanlarla doğru iletişim kurmak gerektiğine inanıyorum.

bence sizde ayrılarak tepkinizi koymayın.. çünkü bu en fazla bir hafta sürer.. sonrasında siz barıştığınız da adamın burnu sürtmüş olmaz...
kısacası adam etmek niyetindeyseniz benim görüşüme göre ayrılmak çözüm değil...
ama yok ben gerçekten ayrılmak istiyorum diyorsanız ki buna inanmıyorum, o zaman da size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... üzülmeyin diye de teselli de bulunabilirim :34:

kimse size istediğiniz türde yardımcı olmaz... herkesin diyeceği belli "ayrıl"

evet demesi hoş olmamış... ama erkek arkadaşınızı ayrılarak değil birlikte yol göstererek terbiye etmeniz daha mantıklı geldi bana..

çünkü bu sebeple tamamen ayrılacağınıza inanmıyorum doğrusu..
evet şu an ayrıldınız ama erkek arkadaşınız sizi aradığında bir şeyleri yoluna koyacaksınız gibi geldi...

onu tanıyan sizsiniz... kendi ailesinde saygı görmemiş olabilir.. kendi aile fertlerine istediği gibi hitap edebilir ama sizin ailenize karşı daha kibar olması gerektiğini gerekirse kafasına vura vura öğretebilirsiniz...

bence sizde ayrılarak tepkinizi koymayın.. çünkü bu en fazla bir hafta sürer.. sonrasında siz barıştığınız da adamın burnu sürtmüş olmaz...
kısacası adam etmek niyetindeyseniz benim görüşüme göre ayrılmak çözüm değil...
ama yok ben gerçekten ayrılmak istiyorum diyorsanız ki buna inanmıyorum, o zaman da size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... üzülmeyin diye de teselli de bulunabilirim :34:

bnde öyle olduğuna inanıyorum ama hani bi kere iletişimle anlattım bu kez ayrıldım.. yani bilmiyorum peki doğru iletişimi nasıl kuracam ve bunu ona nasıl kabul ettirecem yaa.. :(

Valla benim abimle aram çok kötü olduğu için haklısın derdim :1: üstüne bi de ben söverdim :27: şaka bir yana ne olursa olsun haddini bilmesi gerekir o zaman sizde onun ailesine hakaret edin öyle şey mi olur. :51:

Valla benim abimle aram çok kötü olduğu için haklısın derdim :1: üstüne bi de ben söverdim :27: şaka bir yana ne olursa olsun haddini bilmesi gerekir o zaman sizde onun ailesine hakaret edin öyle şey mi olur. :51:

bnde öyle olduğuna inanıyorum ama hani bi kere iletişimle anlattım bu kez ayrıldım.. yani bilmiyorum peki doğru iletişimi nasıl kuracam ve bunu ona nasıl kabul ettirecem yaa.. :(

demek ki anlatamamışsınız ilk seferde.. ne şekilde ayrıldınız bilmiyorum ama o an o lafı duyar duymaz tepkiniz ayrıldık by güle güle artık her ne ise bu şekilde olduysa. üzgünüm ama erkek arkadaşınız da " heee tamam oldu" demiştir..

çünkü kendisi anladığım kadarıyla böyle birisi.. nasıl ki kendi gibi düşünmeyen insanlara istediğini söyleyebiliyorsa.. sizi de bu konuda ciddiye almamıştır...

ve bir kaç gün sonra belkide daha kısa süre de sizi yeniden arayacaktır... çünkü ona göre siz sakinleşmiş olacaksınız. kendi de bu konuyu kapatmış olacak ve hadi her şey güllük gülistanlık...

karşınızdaki adam sert... dediğim dedik.... sizde onun kadar ciddi olmayı başarın...
ayrılıkla terbiye olmuyor böyle adamlar...
çünkü genelde böyle adamlar, kadının kendini kolay kolay bırakamayacağını da biliyor..
en fazla üç ay olsun diyor.. sonra nasılsa döner gelir...

bu konuda ipleri siz elinize almaya çalışın... nasıl demeyin, siz tanıyorsunuz sevgilinizi...

Back
X