- Konu Sahibi fedakarsevgili21
değişmesini beklemeyin değişmez..kendisine uymayan kim olursa olsun siz,anneniz,babanız ...vb her an hakaretine küfürlerine hazırlıklı olun..ya yol verin gitsin,yada işiteceğiniz her hakarete kulak tıkayın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya su KK'da konu acan kizlarin sevdigi adam hakkinda hep neden " aslinda cok iyi " aslinda cok seviyor
diye duyuyoruz ? hepside süperler masallah, ne kadar cok mükemmel erkek varmista haberimiz yokmus![]()
değişmesini beklemeyin değişmez..kendisine uymayan kim olursa olsun siz,anneniz,babanız ...vb her an hakaretine küfürlerine hazırlıklı olun..ya yol verin gitsin,yada işiteceğiniz her hakarete kulak tıkayın..
gerçekten öyle biri.. sadece bu huyu warr.. dediğim gibi abisine bile isimle çağırır aslında bunu ailesi öğretmeliydi nasıl isimle çağırırısınn demeliydi diye düşünüyorum... saygı olmazsa sevgi boş ileride ne yapar acabaa belki bni onlardan bile koparır bunları düşünüyorum aslında ama nasıl anlatacam ona ..nasıl değiştirecem bu huyunu bilmiyorum..
bence ona iyi bir sekilde ders vermelisin.. bu söyledigi sözden dolayi bin dereden su getirtmelisinki,
ilerde hata yapmamak icin cok ugrassin, degerini anlasin..
Adam abine şerefsiz demiş hala gelip onu savunuyorsun.
Yani madem bu kadar toz kondurmuyorsun evet abim çok şerefsizdir de sarılın barışın.
Nişanlıyken bunları görmezden geliyorsunuz evlenince niye anneme küfür etti neden bana ucuz kadın dedi neden abimi evden kovdu falan..
Değişirmiş,kim değişmiş de o değişsin?
Söyler misin bana değişen bir insanı örnek ver,öyle biri olsun ki sevdiği kızın abisine şerefsiz diyecek kadar cesareti olsun sonradan da melek olsun.
Adamlara tapatapa tepenize çıkartıyorsunuz.
Kendi abisine ismiyle hitap edermiş sana ne ?
Bahane mi bu,sinirliymiş ama özünde çoooook iyi biriymiş..
Vallahi üzülüyorum genç kızlara kendi kendilerini yakıyolar.
çokkkkkkkkkkkkk haklısınızz.....![]()
Maalesef haklıyım.
Dilerim kararına etkisi olur.
babandır!!!
derim![]()
![]()
kimse size istediğiniz türde yardımcı olmaz... herkesin diyeceği belli "ayrıl"
evet demesi hoş olmamış... ama erkek arkadaşınızı ayrılarak değil birlikte yol göstererek terbiye etmeniz daha mantıklı geldi bana..
çünkü bu sebeple tamamen ayrılacağınıza inanmıyorum doğrusu..
evet şu an ayrıldınız ama erkek arkadaşınız sizi aradığında bir şeyleri yoluna koyacaksınız gibi geldi...
onu tanıyan sizsiniz... kendi ailesinde saygı görmemiş olabilir.. kendi aile fertlerine istediği gibi hitap edebilir ama sizin ailenize karşı daha kibar olması gerektiğini gerekirse kafasına vura vura öğretebilirsiniz...
bu arada ben gurursuz bir kadın değilim :)
sadece insanlarla doğru iletişim kurmak gerektiğine inanıyorum.
bence sizde ayrılarak tepkinizi koymayın.. çünkü bu en fazla bir hafta sürer.. sonrasında siz barıştığınız da adamın burnu sürtmüş olmaz...
kısacası adam etmek niyetindeyseniz benim görüşüme göre ayrılmak çözüm değil...
ama yok ben gerçekten ayrılmak istiyorum diyorsanız ki buna inanmıyorum, o zaman da size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... üzülmeyin diye de teselli de bulunabilirim![]()
evet gayet açık sevgilniz abiniz hakkında angut dese hatta sen uyarınca inadına şerefsiz dese ne yapardınız ?
bu arada ben gurursuz bir kadın değilim :)
sadece insanlarla doğru iletişim kurmak gerektiğine inanıyorum.
bnde öyle olduğuna inanıyorum ama hani bi kere iletişimle anlattım bu kez ayrıldım.. yani bilmiyorum peki doğru iletişimi nasıl kuracam ve bunu ona nasıl kabul ettirecem yaa..![]()