- Konu Sahibi fedakarsevgili21
demek ki anlatamamışsınız ilk seferde.. ne şekilde ayrıldınız bilmiyorum ama o an o lafı duyar duymaz tepkiniz ayrıldık by güle güle artık her ne ise bu şekilde olduysa. üzgünüm ama erkek arkadaşınız da " heee tamam oldu" demiştir..
çünkü kendisi anladığım kadarıyla böyle birisi.. nasıl ki kendi gibi düşünmeyen insanlara istediğini söyleyebiliyorsa.. sizi de bu konuda ciddiye almamıştır...
ve bir kaç gün sonra belkide daha kısa süre de sizi yeniden arayacaktır... çünkü ona göre siz sakinleşmiş olacaksınız. kendi de bu konuyu kapatmış olacak ve hadi her şey güllük gülistanlık...
karşınızdaki adam sert... dediğim dedik.... sizde onun kadar ciddi olmayı başarın...
ayrılıkla terbiye olmuyor böyle adamlar...
çünkü genelde böyle adamlar, kadının kendini kolay kolay bırakamayacağını da biliyor..
en fazla üç ay olsun diyor.. sonra nasılsa döner gelir...
bu konuda ipleri siz elinize almaya çalışın... nasıl demeyin, siz tanıyorsunuz sevgilinizi...
hayır tabiki anlattım önce angut dedi snra şerefsiz dedi yanlış mı anladım dedim yok şerefsiz değil mi allah war yukarıda dedi bnde by dedim.. ondan önce kaç kere anlattım ve ne olursa olsun saygısızlığa tahammül edemiyorum dediimm... ne bana ne aileme böyle biriyim dedim anlamadı ayrıca evet öyle dediğim dedik birisi ayrıca güllik gülistanlık olmaz.. yani konuyu açarım mutlaka.. oda söylerr.. işte böyle erkekler kadının kndisini kolay kolay bırakmayacağını bildiği için. ayrılık belki ilaç olur dedim çnkü ona göre basit bişey ama ayrılık derecesine geldiyse bu sözü durup düşünmesi sağlanır belkiii.. bu arada çokkk tşk ederim..