sevgilnizi abiniz hakkında şerefsiz dese ne yapardınız ?

demek ki anlatamamışsınız ilk seferde.. ne şekilde ayrıldınız bilmiyorum ama o an o lafı duyar duymaz tepkiniz ayrıldık by güle güle artık her ne ise bu şekilde olduysa. üzgünüm ama erkek arkadaşınız da " heee tamam oldu" demiştir..

çünkü kendisi anladığım kadarıyla böyle birisi.. nasıl ki kendi gibi düşünmeyen insanlara istediğini söyleyebiliyorsa.. sizi de bu konuda ciddiye almamıştır...

ve bir kaç gün sonra belkide daha kısa süre de sizi yeniden arayacaktır... çünkü ona göre siz sakinleşmiş olacaksınız. kendi de bu konuyu kapatmış olacak ve hadi her şey güllük gülistanlık...

karşınızdaki adam sert... dediğim dedik.... sizde onun kadar ciddi olmayı başarın...
ayrılıkla terbiye olmuyor böyle adamlar...
çünkü genelde böyle adamlar, kadının kendini kolay kolay bırakamayacağını da biliyor..
en fazla üç ay olsun diyor.. sonra nasılsa döner gelir...

bu konuda ipleri siz elinize almaya çalışın... nasıl demeyin, siz tanıyorsunuz sevgilinizi...

hayır tabiki anlattım önce angut dedi snra şerefsiz dedi yanlış mı anladım dedim yok şerefsiz değil mi allah war yukarıda dedi bnde by dedim.. ondan önce kaç kere anlattım ve ne olursa olsun saygısızlığa tahammül edemiyorum dediimm... ne bana ne aileme böyle biriyim dedim anlamadı ayrıca evet öyle dediğim dedik birisi ayrıca güllik gülistanlık olmaz.. yani konuyu açarım mutlaka.. oda söylerr.. işte böyle erkekler kadının kndisini kolay kolay bırakmayacağını bildiği için. ayrılık belki ilaç olur dedim çnkü ona göre basit bişey ama ayrılık derecesine geldiyse bu sözü durup düşünmesi sağlanır belkiii.. bu arada çokkk tşk ederim..

Abim yok ama ailemden birine öyle bir laf edecek olsa o lafı önce ona yediririm bir daha da zaten ailesine laf edeceği bir sevgilisi olmaz yanında. :34:

hayır tabiki anlattım önce angut dedi snra şerefsiz dedi yanlış mı anladım dedim yok şerefsiz değil mi allah war yukarıda dedi bnde by dedim.. ondan önce kaç kere anlattım ve ne olursa olsun saygısızlığa tahammül edemiyorum dediimm... ne bana ne aileme böyle biriyim dedim anlamadı ayrıca evet öyle dediğim dedik birisi ayrıca güllik gülistanlık olmaz.. yani konuyu açarım mutlaka.. oda söylerr.. işte böyle erkekler kadının kndisini kolay kolay bırakmayacağını bildiği için. ayrılık belki ilaç olur dedim çnkü ona göre basit bişey ama ayrılık derecesine geldiyse bu sözü durup düşünmesi sağlanır belkiii.. bu arada çokkk tşk ederim..

rica ederim...
bakın konuyu anlattıkça aslında farklılaşıyor.... abinize sevgiliniz kızıyor ama kendince küfür etmiyor... dalgasıyla bilikte şerefsiz değil mi ama Allah var yukarıda bak diye size bile soruyor...
yani sanki erkek arkadaşınız için şerefsiz sözü küfür olmaktan çıkmış gibi...

işte üç kağıtçı tabirinde böyle tam karşılık gelecek bir şey bulamıyorum ama sorun şu bence sevgilinize göre şerefsiz demek küfür etmek değil...
küfür bilinciyle etse size dönüp sorgulatmazdı diye düşünüyorum... kendisinin aslında iyi biri olduğunu yazmışsınız... iyi bir insan da bunu yapmaz diye düşünüyorum... hee küfürü hiç kullanmaz o ayrı
ama erkek arkadaşınız dediğim dedik bir tip ve üste çıkmayı da çok iyi bilir bence..

işte mesela o an siz direkt by demeseydiniz ve bu konuyu kapattığımızı sanıyordum, bir daha olmaması gerektiğini söylemiştim diyerek daha ciddi bir konuşma yapabilirdiniz..abinizi sanırım işe yaramaz gördü ve böyle bir tabir kullandı, dönüp pardon da sen kimsin, sen nesin acaba diye sorabilirdiniz...
böylesi anında by diyerek ayrılmak çok çocukça değil mi :17: ??
adamda haliyle sizi ciddiye almıyor :50:

yarın öbürgün abinin yüzüne karşı terbiyesizlik yaptığında olayları nasıl kotarmayı dùşünüyorsun....iyi bir adam olması hayattaki en önemli varlığın olan aileni kaybetmeni engellemeyecek...burnunun dikine giden bir adam için deyecek mi

Ağabeyiniz aslında orada sadece simge...

Bugün sizin kan bağınız olan birine saygısızca ifadeler kullanan kişi

Yarın sizinle bağ kurduğunda ve sizi elde ettiğinde size

ve sizin üzerinizden ailenizde her bireye bu tür ifadeler kullanabilir

yani herkes nasibini alır bu bozuk ağızdan..

Terbiye aileden gelir, eğitimle pekişir, yaş ilerleyip olgunlaştıkça oturaklı bir hal alır

Anladığım kadarıyla bu arkadaş hiç bir aşamasında değil şu an

Sen en iyisi tali yoldan sıyrıl ve yolunu değiştir

Yoksa ileride uçurum var canım

Düşmeni istemem..

bu konuda eger tavız verırsenız ;

bugun afadersınız salak der,yarın dümdüz söver.

şaka yoluyla da olsa asla ama asla aılenıze bırakın argo

kelıme etmesıne ,kotu soz kelıme ettırmeyın .

kesinlikle aileme söz ettirmem.. ben nasıl onun ailesine saygı gösteriyorsam ayne şeyi beklerim haklı olarak.. sakın taviz verme derim.. taviz tavizi doğurur.. iş içinden çıkılmaz bir hal alır.. çok üzülürsün..

biraz karamsar yaklışıcam bu olaya ama ailenize yapılan bi saygısızlık var ortada, siz ne kadar "iyi biri aslında sadece sinirlendiğinde böyle" filan desenizde. yarın bir gün "aslını belli etti ama ben konduramadım" demezsiniz inş.

Sevgiliniz gayet saygisiz bir insan.

Onun bu saygisizligi abinize degil, size.

Size saygili olsaydi ne agbinize ne de aile bireylerine boyle bir kelimeyi kullanmazdi.

Yarin evlenirseniz size nasil davranacagina dair onemli bir ipucu bence.

Duygularinizla degil, mantiginizla dusunmenizi tavsiye ederim.

ayyy ne bu yaaa sen gidipte abisi için yada herhangi biri için bu kelimeleri kullanıyormusun ki oda bunda kendine hak görüyorr amannn boşversene canım bugün şerefsiz diyen başka zamann daha ağır küfür ederrr..iii düşün ailene saygısı olmayan biri evlendiğinizdeee daha büyük sorunlar çıkarrrr....iii düşün..

Hiçte iyi bir insan değil sevgiliniz şimdi abine şerefsiz diyen sevgili evlenince anana babana sana neler demez adam ortamı şimdiden hazırlıyor ve siz hala sadece sinirli diyorsunuz abiniz ne kadar haksız olursa olsun,abinize yapılan bu hakareti küfrü nasıl hazmediyorsunuz ilginç

Arkandan değil yüzüne karşı abin için hakaret vari kelime kullanmış. Bence siz izin vermişsiniz. Yazık, size saygısı olsa ailenizede olur.
Saygı ilişkilerde olmazsa olmazdır. Benim düşüncem şu şekilde bilmiyorum yanlışmı.

sevgi yok saygı varsa , zamanla sevgi oluşur yada alışkanlık oluşur...
saygı yok sevgi varsa, ozaman saygısızlık sevgiyide öldürür...
ilişkilerde saygının sevgiden üstün olduğunu düşünürüm nedense .. Sana yada ailene asla laf söylemesine izin vermemelisin.
Ben olsam misilleme yaparım, bakalım kendisi kaldırabilecekmi? nasıl oluyor anlaması gerekiyor...

Son düzenleme:
Back
X