Sevişme Kazaları !!!

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
65
Güzel ve tutkulu başlayan bir sevişmeyi acı şekilde sonlandırmak istemezsiniz. Ama aklınıza gelmeyen, bazen başınıza gelebilir! Seninle dergisi, ocak sayısında seks kazalarını sayfalarına taşıdı.


Hürriyet-1) Dikkat, penis kırılabilir!

Bilinçsiz cinsel ilişki, penis sert haldeyken yatakta aniden dönme, mastürbasyon esnasında ters hareket, ereksiyonu sonlandırmak için penisin bükülmesi gibi durumlar, penisin kırılmasına neden olabilir. Penis kırılmasında penis şişer ve morarır, erkek aniden ağrılar içinde kıvranmaya başlar.

Penis kırılması olağan bir durum olmasına rağmen, bu sorunla karşı karşıya kalan erkekler utanma nedeniyle hastaneye gitmedikleri için, sayıları net olarak bilinmiyor. Uzmanlar bu tip durumlarda hemen doktora görünülürse, oluşabilecek iktidarsızlık tehlikesinin de önlenebileceğini belirtiyorlar.

Penis kırığı daha önceleri penise bandaj uygulaması, soğuk pansuman tatbiki ve şişlik giderici ilaçlar verilerek tedavi edilmeye çalışılırmış. Şimdi ise tanı konur konmaz cerrahi müdahale ile başarılı bir şekilde tedavi edilebiliyor. Nasıl mı? Ameliyatta penis derisi sünnet hattından çepeçevre açılarak geriye doğru çekiliyor ve etrafa birikmiş olan kan boşaltıldıktan sonra yırtık kısım bulunarak dikişle tamir ediliyor.

Penis kırığı eğer tedavi edilmezse peniste şekil bozukluğu, ağrılı sertleşme, cinsel ilişkide zorluk, iktidarsızlık, idrar yolunda bölgesel genişleme, kanama bölgesinde Peyroni hastalığı adı verilen sert şişlikler oluşabilir.

Penis kırılması erkeğin cinsel yaşamını önemli ölçüde olumsuz etkileyebilir. Bunun olmaması için bazı tedbirler alabilirsiniz. Araştırmalar penis kırılmalarının daha çok cinsel ilişki sırasında penisin vajinadan kayıp çevre dokulara isabet etmesi ile meydana geldiğini gösteriyor. Penis ereksiyon halinde iken yatakta kırılma sıklığı tıp literatüründe yüzde 28-38 olarak bildirilmiş. Bunun için cinsel ilişki sırasında ani ve ters hareketlerden kaçınılması, penis sertleşme halindeyken kıvrılmaması gerekiyor. Cinsel ilişki sırasında kadının üstte olduğu pozisyonlarda ise kırılma riski daha artıyor.

2) Prezervatif yırtılabilir, içeride kalabilir

Kondom kullanımının en büyük avantajı, düzensiz cinsel yaşamı olan çiftler için en uygun korunma yöntemi olmasıdır. Gebelikten koruması dışında AIDS, Hepatit B ve C virüsü ile HPV (genital siğil) dahil tüm mikrobiyolojik etkenlerin cinsel ilişkide çiftin birinden diğerine bulaşmasını engeller. Fakat kondom kullanırken başınıza gelebilecek kazaları da göz önünde bulundurmalısınız.

Prezervatifin delinmesi


Uygun kullanımda çok ender görülür. Kondom yırtıldığında, gebelik riski ve cinsel yolla bulaşan hastalık etkenlerine maruz kalma riski kondom kullanmamış olanlardaki kadar yüksektir. Acil doğum kontrolü uygulanması ve gerekirse enfeksiyondan korunmak için tedavi görülmesi amacıyla doktora başvurulması önerilir.

Prezervatifin vajinada kalması

Bu durumda kadın ya da erkek dikkatli bir şekilde işaret ve orta parmaklarını vajinaya yavaşça sokup kondomu bulunduğu yerden çıkarmalıdır. Kondomun yırtılması esnasında ortaya çıkan riskler burada da geçerlidir.

Gebelik oluşması

Kondomun gebelikten korumada çok etkili bir yöntem olduğu söylenemez. Bu nedenle kondom kullanımıyla korunan çift, bir haftalık bir adet gecikmesinden itibaren ve/veya gebeliğe bağlı belirtiler oluştuğunda tanı amacıyla mutlaka en kısa zamanda gebelik testi yaptırmalı ya da en ideali, doktoruna başvurmalıdır.

3) Penis sıkışabilir!

Penis sıkışmasını "penisin döl yolu içinde kalması" olarak açıklayabiliriz. Levator ani kaslarının kasılması sonucu ortaya çıkar. Bu olay genellikle kuvvetli, sert birleşimlerden sonra görülür ve çoğu kez taraflar dış bir etki olmadan birbirlerinden ayrılamazlar. Bazen ancak narkozla, bazı hallerde ise kadının makatına bir ya da iki parmağın sokulması krampın çözülmesine yeter.

Uzman Görüşü

Sık karşılaşmıyoruz ama...

Cinsel birleşme sırasında sıkışma oldukça enderdir. Ben 32 yıllık tıp yaşamımda sadece bir kere bu tür vaka gördüm. Genellikle insanlar bu tür sorunları dile getirmekten utanıyorlar. Eğer çok kuvvetli bir sıkışma söz konusu ise, kadına yapılacak çok kısa bir narkoz çözülmeyi sağlayacaktır.

Ters hareketlerden kaçının

Prezervatif yırtılmasında ise şüpheli bir kişiyle birliktelik varsa, enfeksiyonlardan korunmak için yine doktora başvurmak en akılcı çözümdür. Kondom yırtılması genellikle daha sık görülür, diğer kazaların olma ihtimali ise düşüktür. Önemli olan, ilişki sırasında ters hareketlerden kaçınmaktır.

Op. Dr. Akif Poroy (Seksolog, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı)
 
--------------------------------------------------------------------------------
OMURU KİLİTLENDİ

İngiltere'de, ikisi de evli olan bir çift, yersizlikten mi, densizlikten mi, kesin bilinmiyor, kaçamak yapmak için en uygun mekan olarak otomobili seçti. Ancak araba hayli küçük ve dardı. Mekandaki bu sorunlar, beklenmedik bir kazaya neden oldu. Adamın omurunda birdenbire bir kilitlenme meydana geldi. Hiç hareket edemeyen adam, koltukta kaskatı kaldı. Hareket ettiğinde çok büyük acı çekiyordu. Böylesine ‘‘uygunsuz’’ durumdaki çifti, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın kaportasını keserek kurtarabildi. Adam hastaneye kaldırılırken eşini aldatan kadın, olaydan sonra ‘‘Arabasının başına gelenleri kocama nasıl açıklayacağım’’ diye dövündü.

BATMAN ZOR DURUMDA

50 yaşındaki bir İtalyan, 26'lık sevgilisini ‘‘Batman’’ kılığına girerek etkilemek istedi. Kart çapkın, genç sevgilisini ellerinden karyolanın parmaklıklarına kelepçeledi ve gözlerini bağladı. Batman kılığında gardırobun üstüne çıkıp, oradan sevgilisinin üzerine atlamayı tasarlıyordu. Hayali hayli geniş aşığın planları tutmadı. Dolabın üzerinden yere çakıldı ve bayıldı. El ve gözleri bağlı genç sevgili, saatlerce ‘‘imdat’’ diye bağırdı. Sonunda eve gelen polis ve itfaiye ekipleri, ‘‘ne olduğunu anlamak’’ için çok çaba sarfetti.

ARABADA AŞK ÇOK ZOR

Genç bir çift, otomobil içinde aşk yapmak için Roma'nın karanlık parklarından birini seçti. Sevişmenin en ateşli anında adamın bacağı, vitese çarptı. Çift, kendinen geçmişçesine sevişirken araç yavaş yavaş hareket etmeye başladı ve gitgide hızını artırarak yokuşun aşağısında tıkabasa dolu bir fast food dükkanından içeri girdi.

KEMİK KIRAN AŞIKLAR

Birlikte olmak için artık sabrı kalmayan bir İngiliz çift, düğün gecesini beklemek istemedi. Bekarlığa veda gecesinin hemen bitiminde ihtirasla birbirlerine saldıran çift, işi öylesine ileri götürdüler ki, 29 yaşındaki kadının sevişme sırasında kasık bölgesindeki kemikleri kırıldı. Genç kadın, ertesi günkü nikah törenine ancak tekerlekli sandalye ile katılabildi
_________________
 
Penis sıkışmasını "penisin döl yolu içinde kalması" olarak açıklayabiliriz. Levator ani kaslarının kasılması sonucu ortaya çıkar. Bu olay genellikle kuvvetli, sert birleşimlerden sonra görülür ve çoğu kez taraflar dış bir etki olmadan birbirlerinden ayrılamazlar
----------------------------------------------------
Genç bir çift, otomobil içinde aşk yapmak için Roma'nın karanlık parklarından birini seçti. Sevişmenin en ateşli anında adamın bacağı, vitese çarptı. Çift, kendinen geçmişçesine sevişirken araç yavaş yavaş hareket etmeye başladı ve gitgide hızını artırarak yokuşun aşağısında tıkabasa dolu bir fast food dükkanından içeri girdi.
hahahahhahahha nasıl hastaneye gıdecek bunlar pekı.fast food takıler napmıs acaba?
 
ay en cok korktugum hep duyuyorum kasılmayla cıftın bırbırınden ayrılmaması ve hastanelık olmaları..allahım koru yarebbı
 
ay çok korkunç annemin teyzesinin kızıda ilk gece birleşmelerinde kasılıyorlar ayrılamamışlar ailelerini çağrıyorlar yazık bunları çarşafa dolamışlar ambulans çağırmışlar artık götürmüşler hastaneye
bir de benim bir kız arkadaşım vardı ablası acil serviste hemşire acil bir hasta getiriyorlar gece ,hasta bir bayan ama hastalığı çok afedersiniz nimetle yani salatalıkla masturbasyon yaparken salatalığın bir bölümü kırılmış ve içerde kalmış doktorda demiş ki kızım bir daha ki sefere patlıcanı dene o daha sağlam oluyor demiş .rezillik diz boyu allah korusun bu durumlardan:roflol::roflol::roflol:
 
:roflol::roflol:allahım rezillik diz boyu siz bir alemsiniz kızlar:roflol::roflol::teytey:
 
Vajinasında cam kırıklarıyla hastaneye kaldırılan bir garibanın hikayesinide okumuştum:) Fantezi dünyası geniş olan partner rakı bardağını denemişte he heh
 
ay çok korkunç annemin teyzesinin kızıda ilk gece birleşmelerinde kasılıyorlar ayrılamamışlar ailelerini çağrıyorlar yazık bunları çarşafa dolamışlar ambulans çağırmışlar artık götürmüşler hastaneye
bir de benim bir kız arkadaşım vardı ablası acil serviste hemşire acil bir hasta getiriyorlar gece ,hasta bir bayan ama hastalığı çok afedersiniz nimetle yani salatalıkla masturbasyon yaparken salatalığın bir bölümü kırılmış ve içerde kalmış doktorda demiş ki kızım bir daha ki sefere patlıcanı dene o daha sağlam oluyor demiş .rezillik diz boyu allah korusun bu durumlardan:roflol::roflol::roflol:

Allahım ne bu ya insanlara akıl fikir! ver:1shok:kafamçokkarıştı,bende bir gazetede okumuştum erkek kızın vajinasına deodorant koyuyor fantaziye bakın siz, sapıklık! deodorantın kapağıda kızın vajinasının içinde kalıyor tabiki acil doktora gidiyorlartatlicadiarzu
 
ALLAH'ım böyle şeylerden sen koru bizi yarabbim
o salatalık mevzusunada ne iğrenç insanlar varmış ya nimetle......
 
allaahımm yaaa bu ınsanlara ne olmuşş böyleee kendilerini kaybetmıslerrr resmen yaa
 
ilk ekli yazıda prezervatif delinmesi yazıyor. bu benim de başıma geldi, eşim korunuyor derken kızıma hamile kaldım hemde hiç hazırlıksız olduğumuz bir anda. insanın başına ne zaman ne geleceği inanın bilinmiyor. selamlar...
 
cinsellikte yemek yeme gibi bir ihtiyac biz nekadar zorlasakta o gurulduyo işte napsın garibanlar yoldan adam ceviremio böle salatalık falan yazzıııık allah kimseyi yalnız komasın arkideşler . bu arada diğer yazılarda gayet bilgilendirici olmuş teşekkürlera.s
 
walla bız erkek arkadasımla sevısme konusunda cok uyumlu bır cıftız:1rolleyes: .kendımızı bırbırımıze bırakıp mutlu sona ulasırız. :dance:tabıkı bakırelıgım bozulmadan.a.sben dur dıyınce duruo canım askım. ıcerı gırmıo yanı:eek:

kafamçokkarıştı:1ninca:lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
 
ay çok korkunç annemin teyzesinin kızıda ilk gece birleşmelerinde kasılıyorlar ayrılamamışlar ailelerini çağrıyorlar yazık bunları çarşafa dolamışlar ambulans çağırmışlar artık götürmüşler hastaneye
bir de benim bir kız arkadaşım vardı ablası acil serviste hemşire acil bir hasta getiriyorlar gece ,hasta bir bayan ama hastalığı çok afedersiniz nimetle yani salatalıkla masturbasyon yaparken salatalığın bir bölümü kırılmış ve içerde kalmış doktorda demiş ki kızım bir daha ki sefere patlıcanı dene o daha sağlam oluyor demiş .rezillik diz boyu allah korusun bu durumlardan:roflol::roflol::roflol:
:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol:
 
ayy nefena ne insanlar var yaa erkekler neyinize yetmiyorsa salatalık falan tövbe yarabbim yaaa hayret bişey gülsekmi ağlasakmı biledim
 
X