seviyor ama...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
ben 6 yıllık evlıyım onceki konularımı görenler varsa sorunlarımı az cok bilirler
esim beni sevdiğini söylüyor ve azda olsa gösteriyor öpüyor oksuyor herseyimsin diyor ama günün sonunda ayrı odalara gidiyoruz bi anı bi anı tutmuyor
bi bakıyorum sevgi dolu bi adam bi bakıyorum ters yüz olmus bi kac kere ayrılmayı denedik ama istemiyor sonra bıktım diyor sonra seviyorum diyor anlamadım hayatım karma karısık bi turlu duzelmiyor benimde hatalı olduğum yerler var ama elimden geleni yapıyorum psikolojim bitti baska bi kadında yok eminim ama cok cok soğuk bildiginiz kacıyor benden

ben 6 yıllık evlıyım onceki konularımı görenler varsa sorunlarımı az cok bilirler
esim beni sevdiğini söylüyor ve azda olsa gösteriyor öpüyor oksuyor herseyimsin diyor ama günün sonunda ayrı odalara gidiyoruz bi anı bi anı tutmuyor
bi bakıyorum sevgi dolu bi adam bi bakıyorum ters yüz olmus bi kac kere ayrılmayı denedik ama istemiyor sonra bıktım diyor sonra seviyorum diyor anlamadım hayatım karma karısık bi turlu duzelmiyor benimde hatalı olduğum yerler var ama elimden geleni yapıyorum psikolojim bitti baska bi kadında yok eminim ama cok cok soğuk bildiginiz kacıyor benden
Belki de artık sevgisi azalmaya başlamıştır.
Üzgünüm ama seven insan soğuk durmaz/duramaz bence...

Belki de artık sevgisi azalmaya başlamıştır.
Üzgünüm ama seven insan soğuk durmaz/duramaz bence...
söyledim sevmiyorsan bitirelim dedim bi olur mu ben sensiz yapamam vazgecmem diyor
bi seni seviyorum ama bıktım diyor
bi benden bu kadar bundan sonra birsey bekleme diyor ben de sasırdım

söyledim sevmiyorsan bitirelim dedim bi olur mu ben sensiz yapamam vazgecmem diyor
bi seni seviyorum ama bıktım diyor
bi benden bu kadar bundan sonra birsey bekleme diyor ben de sasırdım
Ben de bunu anlamıyorum.
Adam demek ki bu sıkıcı hayatından memnun.
Ama siz hoşnut değilsiniz ve değiştiremiyorsunuz di mi?
Öyleyse siz açın davanızı,boşanın.
Neden onun bu "bıktım,sıkıldım vs." cümlelerini kendinize layık görüyorsunuz ki.

bıktığını sıkıldığını söyleyen bi adam için mi seviyor ama diyorsunuz?

Cnm ayrIlmak istemiyodur cunku erkekler kolay kolay duzen bozmak istemezler ama sevgisi azalmis veya kalmamistir...

hepımız ayrı ayrı haklısınız ama bosanmak bana uzak hiç çalışmadım ve a sosyalim insanlar kotü hele dul bi kadın kendi haline mi bırakayım bilemiyorum ki

insanların sıkıldığı dönemler olabilir eşimde bazen bana sarılmak ister ya git derim vs. olabilir yani

Cnm sartlarin ve karakterin bosanmayi elvermiyosa o zaman idare edeceksin...bazI olumsuzlukları gormezden geleceksin..umursamayacaksın...cocuklarinla ilgileneceksin..baska yolu yok bunun...

hepımız ayrı ayrı haklısınız ama bosanmak bana uzak hiç çalışmadım ve a sosyalim insanlar kotü hele dul bi kadın kendi haline mi bırakayım bilemiyorum ki
Siz yaklaştıkta o uzaklaşıyorsa,siz öptükçe o itiyorsa,defalarca konuşup da sonuç alamıyorsanız, boşanmak gibi bir seçeneğiniz yoksa üzgünüm yapacağınız tek eylem kabullenip hayatınıza bakmak.
Kendinize bir hobi edinin,onu kafaya takmak yerine boş vakitlerinizi doldurun güzel güzel...

esimi nasıl anlatayım aslında merhametli hosgörülü ve calişkandır ama asırı maco idare ediyorum ona göre kadın dediğin edepli olacak koca sözü dinleyecek kocasının hem sultanı hem cariyesi olacak anesine kızkardesine aynı dayak ve ihanet olmadıgı sürece kadın dayanacak Allaha sıgınacakmlş bende de kusur var tabi annesiğili yasadıklarımızdan dolayı cephe aldım biraz tembelestim ama elimde degil içimden gelmiyor uyumayan söz dinlemeyen hırcın bi bebegim var wc ye bile gizli gidiyorum heran tepemde durmadan birşeyier istiyor agliyor yetişemiyorum namazımı bıle burnundan getiriyor bi arkadasi yok

ne olduysa biraz kilo alıp eli yüzü düzelince ve anesigile yakın bi yere tasınınca oldu kv dem cok fena ve sinir hastası

X