- 3 Ekim 2014
- 90
- 5
- 24
- Konu Sahibi aysegul1262000
arkadaşlar eski sevgilimle boş sınıfta konuşuyoduk o benden 3 defa ayrıldı arkadaş kalmak istediğini ama benim ona trip attığımı normal arkadaşlar gibi olmak istediğini söyledi başta sen haketmiyosun ben sana böyle davranamam dedim konuştukça ikna oldum en azından denerim dedim. sonra oturduk karşılıklı konuşuyorduk ellerimiz bir kaç defa temas etti parmaklarını parmaklarımın arasına kenetlemeye çalıştı hemde bir kaç defa ve ben hepsinde elimi çektim bakışıyoduk yine gözlermi çektim en sonunda parmaklarımı hafifçe tuttu yavaşça kendine çekti çekme dedim titrşyosun dedi ve öpüştük bir kaç defa sonra dur dedim istemiyorum dedim neden dedi çünkü beni sevmiyosun dedim oda emin değilim dedi sen seviyomusun dedi seviyorum dedim yapma sevmiyosun dedim -sevmiyorum demedim, emin değilim dedim dedi- naptık biz ne olucak şimdi dedim bilmiyorum dedi ve sınıftan çıkıp gitti bir daha da konuşmadık. sanırım onun için yaşadığımız bir anlıktı yarın karşılaştığımızda yanımdan gidip geçicek yani bu kdar mı kolay göz ardı etmek ? bunu onun eline vermemeliyim ama istemiyo yani sevmiyor buyüzden yapabiliceğim bir şey yok.