Sezeryan doğuma eşi girecek olan var mi?

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
Doğum şeklimin nasil olduğu henüz belli değil ama doktorumla sezeryan olursa genel anestezi istiyorum dedim ama doktorum ben genel yapmıyorum bebekde narkoz alıyor dedi bu yüzden eşimde bende genel istemiyoruz ama epuduralden de çok korkuyorum eşime söyledim korkuyorum genel istiyorum diye eşimde ben seninle doğuma girerim yanında olurum dedi sizdede eşiyle sezeryana girecek olan varmı?

Sizce girmeli mi eşim benimle aslında benden kan alınmasına bile dayanamaz eşim bide 1 buçuk ay önce omurgasini kırdı yeni yeni ayağa kalkıyor acaba ameliyata girerse benimle rahatsız olur mu?

35 haftamdayim ama her an doğabilir bebeğim erken doğum riskim var

Uzun oldu ama çok kararsizim.

Doğum şeklimin nasil olduğu henüz belli değil ama doktorumla sezeryan olursa genel anestezi istiyorum dedim ama doktorum ben genel yapmıyorum bebekde narkoz alıyor dedi bu yüzden eşimde bende genel istemiyoruz ama epuduralden de çok korkuyorum eşime söyledim korkuyorum genel istiyorum diye eşimde ben seninle doğuma girerim yanında olurum dedi sizdede eşiyle sezeryana girecek olan varmı?

Sizce girmeli mi eşim benimle aslında benden kan alınmasına bile dayanamaz eşim bide 1 buçuk ay önce omurgasini kırdı yeni yeni ayağa kalkıyor acaba ameliyata girerse benimle rahatsız olur mu?

35 haftamdayim ama her an doğabilir bebeğim erken doğum riskim var

Uzun oldu ama çok kararsizim.
Canim epiduralinde riskleri var benim doktorda geneli tavsiye ediyo kafam karisik ama kocis ameliyat odasina giremez sezeryan dedigimde bile rengi soluyo adamin:KK51::KK43:

Canim epiduralinde riskleri var benim doktorda geneli tavsiye ediyo kafam karisik ama kocis ameliyat odasina giremez sezeryan dedigimde bile rengi soluyo adamin:KK51::KK43:
Benim eşimde giremez bana hiç dayanamıyor ama destek vermek için girerim dedi biraz önce cidden girermisin dedim napıyım eğer sen daha rahat edeceksen girerim dedi.

Canim benimkide malesef sezeryan olacak ama normalde olsa sezeryan de esim girecek benimle. Zaten ortu geriyorlar o gormez elinden tutar

benım esımde gırmek ıstıyor
sezeryan olcagım ılk gunden kesındı
ben epudural dusunuyorum o ılk anlarını gorebılmek ıcın

benım esımde gırmek ıstıyor
sezeryan olcagım ılk gunden kesındı
ben epudural dusunuyorum o ılk anlarını gorebılmek ıcın
Ben epuduralden korkuyorum ama bebegimin sağlıklı olmasi için epudural tavsiye edince doktorum genel anesteziden vazgeçtim ama haal korkuyorum epuduralden

Akşam arkadaşım gelmişti yeni doğum yaptı epuduralle ama eşimin doğuma girerse herşeyi göreceğini örtüsünün ufak oldugunu rahat edemez organlarını falan hep görür dedi bende kendim için eşime eziyet.cektirmek istemem çünkü bana hiç Kıyamaz

Ben epuduralden korkuyorum ama bebegimin sağlıklı olmasi için epudural tavsiye edince doktorum genel anesteziden vazgeçtim ama haal korkuyorum epuduralden
korkacak bırsey yokkı;
ben hayatımda 2 kez amelıyat oldum bırı epudural dıgerı genel anestezı ıle
epudural en rahatıydı
dogum en normal olay dogum seklı ıse en cok doktoru ılgılendırıyor
sız rahat olun tadını cıkarın mutlu gunlerın :)

korkacak bırsey yokkı;
ben hayatımda 2 kez amelıyat oldum bırı epudural dıgerı genel anestezı ıle
epudural en rahatıydı
dogum en normal olay dogum seklı ıse en cok doktoru ılgılendırıyor
sız rahat olun tadını cıkarın mutlu gunlerın :)
Ben ameliyat hiç olmadim birazda onun gerginliği var sanırım 3 defa kürtaj oldum onda bile narkoz aldım biraz canım tatlı sanırım ama bebegimi ilk benim ve eşimin görmesi fikri bile harika:)

Ben ameliyat hiç olmadim birazda onun gerginliği var sanırım 3 defa kürtaj oldum onda bile narkoz aldım biraz canım tatlı sanırım ama bebegimi ilk benim ve eşimin görmesi fikri bile harika:)
ınsalah saglıklı sıhhatlı kucagınıza alıcaksınız , bunun ıcın herseye deger :)
endıselendıgınız ne varsa doktorunuza sorun ıcınızı rahatlatsın...
bız sanslıyız sımdı dogurmak ıyılesmek kolay ya eskılerde yasasaydık :)

ınsalah saglıklı sıhhatlı kucagınıza alıcaksınız , bunun ıcın herseye deger :)
endıselendıgınız ne varsa doktorunuza sorun ıcınızı rahatlatsın...
bız sanslıyız sımdı dogurmak ıyılesmek kolay ya eskılerde yasasaydık :)
Öyle tabiki ya şimdi sezeryanda bile hemen ayağa kalkiyosun eskiden çok zor oluyormuş biz şanslıyız gerçekten de

Organlar falan gorunecek kadar acmiyolar sadrce karin altindan kesiyolar zaten bebegin cikmasi 5dk suruyor esini falan cikarrken temizlerken esinizi geri cikartacaklar sonuna kadar kalmayacak

İlk bebeğim epidural sezaryendi. İkincisi de öyle olacak. Gözünüzde öyle filmlerdeki gibi bir ameliyat ortamı canlandırmayın. siz yatıyorsunuz ve epey yüksek bir örtü geriyorlar önünüze. Eşiniz yanınızda oturuyor. Eğer görmek isterse, görmek için çok zorlarsa kesiyi falan görür. Ama zaten üzerinizde çalışan 3-4 kişilik bir ekip oluyor, aralardan derelerden bakması lazım. Görmek istemezse hiç bir şey görmez. Zaten üzerinizdeki örtüdeki delik ancak doktorların çalışmasına müsaade edecek kadar. Bir de ortam öyle kötü değil. Benim ameliyat ekibi öğlen yemeğinde ne olduğunu falan konuşuyorlardı. Bizimle geyik yapıyorlardı. bebek çıkar çıkmaz önce annesi babası ile koklaşıyor, sonra kontrolleri yapılıyor, giydiriliyor, sonra da baba ile birlikte ameliyat odasından çıkıyor. Dikim aşamasında baba kalmıyor. O yüzden imkanınız varsa epidural olun ve baba da sizinle birlikte ameliyata girsin diye öneririm.

sez.jpg
bakın bu bebeğimin çıkış anı. Arkada oturan ve kafayı dikmiş olan eşim. Gördüğünüz gibi aslında çok küük bir alanda çalışıyor doktorlar ve orayı görmek için çaba gerekiyor.

İlk bebeğim epidural sezaryendi. İkincisi de öyle olacak. Gözünüzde öyle filmlerdeki gibi bir ameliyat ortamı canlandırmayın. siz yatıyorsunuz ve epey yüksek bir örtü geriyorlar önünüze. Eşiniz yanınızda oturuyor. Eğer görmek isterse, görmek için çok zorlarsa kesiyi falan görür. Ama zaten üzerinizde çalışan 3-4 kişilik bir ekip oluyor, aralardan derelerden bakması lazım. Görmek istemezse hiç bir şey görmez. Zaten üzerinizdeki örtüdeki delik ancak doktorların çalışmasına müsaade edecek kadar. Bir de ortam öyle kötü değil. Benim ameliyat ekibi öğlen yemeğinde ne olduğunu falan konuşuyorlardı. Bizimle geyik yapıyorlardı. bebek çıkar çıkmaz önce annesi babası ile koklaşıyor, sonra kontrolleri yapılıyor, giydiriliyor, sonra da baba ile birlikte ameliyat odasından çıkıyor. Dikim aşamasında baba kalmıyor. O yüzden imkanınız varsa epidural olun ve baba da sizinle birlikte ameliyata girsin diye öneririm.

Bugün kontrolum vardı eşimi alamiycagini söyledi doktorum anestezi doktoru kabul etmiyormus ama doktorum ben varım yanında zaten sohbet edicez korkulcak birşey yok dedi ama genede anestezi doktoruylada görüşcem eşimde gelsin diye

Eger normal dogum olmazsa sezaryen olursa. Kesinlikle epidural yaptiracagim ve esimide ameliyatta isteyecegim yoksa duramam yapamam. Sezaryenden cok korkuyorum.

Bugün kontrolum vardı eşimi alamiycagini söyledi doktorum anestezi doktoru kabul etmiyormus ama doktorum ben varım yanında zaten sohbet edicez korkulcak birşey yok dedi ama genede anestezi doktoruylada görüşcem eşimde gelsin diye
Ben gerekirse o anestezi doktorunun onunde aglarim yalvaririm ona. Cok korkuyorum cunkuuuu

X