ewt canım işteyim..
canım niyetleniyorsan, direksiyonu ertele..
değilsen, gündüzleri ortalık daha tenha,sakin olabiliyor sıcaklardan dolayı.. o yüzden daha rahat olur,ders için
işe geldiğinde iyi olmuş.. evde durunca insan kendini çok dinliyor.. ben öyle oluyorum yanii
birde sıcak ki ne sıcak..ben böyle sıcak görmemiştim yıllardır
dediğine de katılıyorum..burda destek, insanı güçlendiriyor..bende kendimi iyi hissediyorum..
tobeguk sabah beri seni bekliyorum nerde kaldin
kendimi senin yerine koydumda napardım die sonra vazgeçtim. zor bi durum psikoloğa gidiyorsan ondan yardım alabilirsin canım yada işe başladığında hastahanedeki psikolokla görüşebilirsin.. yok her ikiside olmaz diyorsan bence bi git bi gün kal yeni doğanda yapabiliyorsan devam et yapamıyorsan değiştirirsin zaten. yinede karar senin canım.. her insanın acıyı yaşayış şekli faklıdır bu sadece acı değil her konuda geçerli.Bazı insanlar acılarının üstüne giderek yoğurulur iyi olurlar <bu bi çeşit intikam alma şekli die düşünüyorum> bazılarıda unutmaya çalışır hatırlamadan hergün bi kısmını aklından silerek iyi olurlar. sen bence ikisinide dene hangisinde iyi olursan onu yap....
bende öyle düşünüyorum bi başlayım zaten duygular ilk günden kendini belli eder heralde, duramazsam direk uzaklaşırım . doğanın dediğide geliyor aklıma çivi çiviyi söker misali neyse iş başı yapayımda haber veririm sizede
inaycım 1200 lük prematür ikizlerimiz vardı sapasağlam teslim etmiştik annelerine 2500 falan olmuşlardı elimizde. inşallah sizinkinede ömür verir allahım
klima yokmu canım iş yerinde. ben evde olmayıda çok seviyorum canım ya ama dediğin gibi kendimle baş başa kalınca daha çok düşünüyorum o ayrı. ah bide bi hamile haberi çıksaydı daha da sevinirdik sıra doğada bakalım hayırlı haberler verir inşallah..
bende öyle düşünüyorum bi başlayım zaten duygular ilk günden kendini belli eder heralde, duramazsam direk uzaklaşırım . doğanın dediğide geliyor aklıma çivi çiviyi söker misali neyse iş başı yapayımda haber veririm sizede
inaycım 1200 lük prematür ikizlerimiz vardı sapasağlam teslim etmiştik annelerine 2500 falan olmuşlardı elimizde. inşallah sizinkinede ömür verir allahım
inay sen nasılsın
2 klima var ama kesmiyor.. aşırı nem var..
ewt doğada yeniden sıra, hayırlı haberler versin inş.. sonra sıra bizede gelsin
bu ay neler olacak bakalımmmheyecanlıyım..
dediğin gibi canım, bende evde olmayı çok seviyorum..ama yalnız olunca, hatlar karışıyor bazen
calakan senin hikayen ne cok merak ettim
canım benim profilimden açtığım konulardan bakabilirsin hikayeme DOĞUM YAPTIM ODA SESSİZDİ die başlıyor orda ayrıntılı var...
iyiyim canım işim var ama takıldım buraya :)))) sende iyisindir inşallah
olsun yine varmış klima nemli havalarda benim hiç duştan çıkasım gelmiyor ya yapış yapış... inşallh canım az kaldı bi umutlandırsın bizi benden bu ayda ümit yok canım ya doktorum regl lursan gel demişti gitmedim tedavim yarım kaldı yani. bide yumurtlama günü, sık ilişki bilmem ne yapmayacağım bu ay sadece canımız ne zaman isterse o zman birlikte olucağız tatil verdim bu ay %1 ümit var sadece bu aydan sıramı sana veriyorum ben canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?