Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

klima yokmu canım iş yerinde. ben evde olmayıda çok seviyorum canım ya ama dediğin gibi kendimle baş başa kalınca daha çok düşünüyorum o ayrı. ah bide bi hamile haberi çıksaydı daha da sevinirdik sıra doğada bakalım hayırlı haberler verir inşallah..

kafam dagilsin diye tupper falan gibi seyler satmaya başladım ve kendime ilk olarak mama kaşığı aldım hehehe kafayımı yedimki

tobeguk sabah beri seni bekliyorum nerde kaldin

canım bir de uyandım. birazdan trafik cezası yedim onun son günü onu ödemeye gidicem. bi bakayım diye girdim. geçmişi okudum. şimdi çıkmak zorundayım tatlım kusura bakma. gelince herkese cevap yazacağım... öpüyorum hepinizi...

bende öyle düşünüyorum bi başlayım zaten duygular ilk günden kendini belli eder heralde, duramazsam direk uzaklaşırım . doğanın dediğide geliyor aklıma çivi çiviyi söker misali neyse iş başı yapayımda haber veririm sizede
inaycım 1200 lük prematür ikizlerimiz vardı sapasağlam teslim etmiştik annelerine 2500 falan olmuşlardı elimizde. inşallah sizinkinede ömür verir allahım

doğru düşünüyorsun canım başla bi ölç kendini.

2 klima var ama kesmiyor.. aşırı nem var..
ewt doğada yeniden sıra, hayırlı haberler versin inş.. sonra sıra bizede gelsin
bu ay neler olacak bakalımmm heyecanlıyım..
dediğin gibi canım, bende evde olmayı çok seviyorum..ama yalnız olunca, hatlar karışıyor bazen

TOBEGUK beni mahvettin ya daha yeni olduğum için özelden cevap atamadım, dualarımda artık sen de olucaksın, işyerinde gözlerim doldu okurken, nasıl dayandın nasıl sabrettin sen cok güclü bir kadınsın hiçbir sey seni yıkamaz Allah sana sabrının meyvesini verecektir merak etme, sakın pes etme

calakan senin hikayen ne cok merak ettim

amin canım inşallah

olsun yine varmış klima nemli havalarda benim hiç duştan çıkasım gelmiyor ya yapış yapış... inşallh canım az kaldı bi umutlandırsın bizi benden bu ayda ümit yok canım ya doktorum regl lursan gel demişti gitmedim tedavim yarım kaldı yani. bide yumurtlama günü, sık ilişki bilmem ne yapmayacağım bu ay sadece canımız ne zaman isterse o zman birlikte olucağız tatil verdim bu ay %1 ümit var sadece bu aydan sıramı sana veriyorum ben canım.

bişey diyecem kızlar ya bu topic yada yeni topiğimiz olsun sıra sıra ismimiz yazsın
korunanlar,
korunma süresi dolup deneyenler vee
başaranlar
falan diye yazalım süsleyelim hamiş bebiş resimleri ile listemizi hep güncelliyelim olmaz mı
diğer topiclere özendim sanırsam

canım benim profilimden açtığım konulardan bakabilirsin hikayeme DOĞUM YAPTIM ODA SESSİZDİ die başlıyor orda ayrıntılı var...

bende okumamıştım canım senin hikayeni okudukça tekrar yaşadım geçiridiğim o günleri benimde çığlıklarım hasteneyi inletmişti yan odadan gelen bebek sesleri rahatsız etmişti bebeğimi göstermediler banada off off çok zordu yaa Allahım tekrardan hepimize büyük sabırlar varsin veriyorda çok şükür

evde olunca sık duş iyi oluyor ne rahatsız bir duygu bu yapış yapışlık :S
tedavini neden yarım bıraktın ki canımm.. tedaviyi muhakkak tamamına erdir sonra bu ay es geçeceğiz o zaman,sağlık olsun..
güzel haberler alsak, insana moral oluyor.. heveslerimiz kırılmaz en azından..
doğa patlatsın bombayıı inşş.. o önden gitsin biz arkadan geliriz calakan

melekyavrum, çok geçmiş olsun canım sana da.. Allahım kimseye yaşatmasın..
tanışmalarımız keşke böyle olmasaydı ama umarım güzel paylaşımlarımız da olur Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…