bende okumamıştım canım senin hikayeni okudukça tekrar yaşadım geçiridiğim o günleri benimde çığlıklarım hasteneyi inletmişti yan odadan gelen bebek sesleri rahatsız etmişti bebeğimi göstermediler banada off off çok zordu yaa Allahım tekrardan hepimize büyük sabırlar varsin veriyorda çok şükür
evde olunca sık duş iyi oluyorne rahatsız bir duygu bu yapış yapışlık :S
tedavini neden yarım bıraktın ki canımm.. tedaviyi muhakkak tamamına erdir sonrabu ay es geçeceğiz o zaman,sağlık olsun..
güzel haberler alsak, insana moral oluyor.. heveslerimiz kırılmaz en azından..
doğa patlatsın bombayıı inşş.. o önden gitsin biz arkadan geliriz calakan
evt evt ben doğayı bekliyorum canım ya
hadi kızlar bakalım sıra bizlerde varız allahın izniyle ....yolumuz bi açılsın allahımın izniyle inşallah
bişey diyecem kızlar ya bu topic yada yeni topiğimiz olsun sıra sıra ismimiz yazsın
korunanlar,
korunma süresi dolup deneyenler vee
başaranlar
falan diye yazalım süsleyelim hamiş bebiş resimleri ile listemizi hep güncelliyelim olmaz mı
diğer topiclere özendim sanırsam
inşallah canım ya
melekyavrum, çok geçmiş olsun canım sana da.. Allahım kimseye yaşatmasın..
tanışmalarımız keşke böyle olmasaydı ama umarım güzel paylaşımlarımız da olur Allah'ın izniyle..
kafam dagilsin diye tupper falan gibi seyler satmaya başladım ve kendime ilk olarak mama kaşığı aldım hehehe kafayımı yedimki
aman amann herkesler buradymışşşş
çalakan inşallahla maşallahla olmaz bu iş pes etmek yok ümidim yok bilmem ne çalış kuzu biraz..olmaz ama pes etmek baştan........biz çalışalım gerisi rabbim veriri inş...
çalakan inşallahla maşallahla olmaz bu iş pes etmek yok ümidim yok bilmem ne çalış kuzu biraz..olmaz ama pes etmek baştan........biz çalışalım gerisi rabbim veriri inş...
özaycım hemşiremiyim demiştin yanlış hatırlamıyorum demi ? nerde yaşıyosun ?
olmuyor aynur ya 4 ay oldu her ay ümitlenmekten bıktım bu ay o çöküntüyü yaşamak istemiyorum. zamana bıraktım artık keyfime bakacağım <bakabilirsem>
canım hangi kızdan bahsediyorsun anlamadım ki. benim dediğim kız 9 ay sonra hamile kalmıştı. ya anlamıyorsunuz beni!! tamam hepimizin bebeği öldü ama hanginiz 9 gün hastanede yatmak zorunda kaldı? ya da hanginize 11 farklı damar yolu açıldı? ya da hanginize 24 saat boyunca hayati tehliken var rahmini alacağız dendi??? inan sadece bebeğim ölse bu kadar korkmazdım...ama plasentanın dağılması, yapışma demek bebeği, rahmi, en sonunda da hayatını kaybetmek demek. siz hamile kalacaksınız, ben kumar oynayacağım... ben gebeliğe değil, bu duruma henüz hazır değilim. dün geceden beri ağlıyorum...:84:......şu sitede okuduğun kıza mı sıktın canını ya.....
E bu kız kaç ay sonra tekrar hamile kalmış ki.. ya ona bakarsan iyi örnekte var kötü örnekte canım bende geçen okudum kadın iki tane ölmüş karnında yani önce biri ölmüş ikinciye hamile kalmış sonra oda aynı şekilde olmuş. kadın -karnmda iki çizgi var ama ortada bebek yok,diyor buda örnek ilk ölü doğum olupta şu an 3 tane sağlıklı çocuğu olanda var buda bi örnek... .
canım allah sabır versin.. benim kuzen 900g doğurmuştu. kızı şimdi 3.sınıfa geçti. allahım hayırlı, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin inşallah bebişe de annesine de...müsait olunca bi uğra istersen, onu en iyi sen anlarsın. eminim ki o da kendine senin yanında daha iyi hissedecektir..kuzenimin eşi hamileydi sabah acil sezeryana almışlar enfeksiyon sebebiyle doğum başlamış 6-6,5 aylık falandı. bebek küvözde 1 kilo doğmuş yaşadıklarım başa sardı şu anda. tam benim haftamda doğum yaptı sebep benzer sadece benim suyum geldi onun gelmemiş..ağlarım diye yanına gidip moralini bozmak istemiyorum
kırmızılı cümlene katılıyorum canım..benim dr. da öyle diyor.korkularimiz kucagimiza alacagimiz bebekle son bulur.. bunu sua ben yasiyorum.. günde iki defa kalbini dinliyorlar bebegimin her defasindada kalbi yine atmasa bisey ciksa sikinti cekiyorum kalbim yerinden cikacak gibi firliyor.. bisey olsa hemen agliyorum ebeler geliyor sakinlestiriyor.. ...........kendinizi iyi hazirlayin.. ruh halinizde cok önemli.. tekrar hamile kalincada hersey silinmiyor hatiralar dahada cok canlaniyor... rabbim insallah hepimize saglikli bebekler nasip etsin.. kucagimiz dolmadan acimiz sinmez...bebegimi kucagima almadan korkularim bitmez.. psikolog destek aliyorum bebegi kucagina alana kadar korkunu kimse senden alamaz diyor.. dün ultrason yaptilar bebegim yaklasik 1200g agirliginda hersey yolunda dedi.. suyu az ama yeterli diyorlar.. ama bütün bunlar inanin tam anlamiyla icimi rahatlatmiyor... dua ediyorum elimizden baskada birsey gelmiyor karnimda ama rabbime emanet o isterse hersey olur.. rabbime teslimiz... simdi oda arkadasimin bebegini alacaklar aglaya aglaya gitti cok etkilendim ayni haftadayiz onunla...rabbim bütün annelerin yardimcisi olsun.. ne kadarda zormus anne olmak...[/.
umarım o iki sezeryanlı kucağı boş annelerden olmam canım...sen biliyorsun yaşadıklarımı... hazır değilim galiba! çok korkuyorum...inan şu an bebeğimin olmamasını bile umursamıyorum korkudan..kötüyüm işte!! sen dalga geçiyorsun ama ben alıcam eve o kalp atışını dinlediğimiz aletten:106:canım ona bakarsan ne kötü örnekler var calakan'ın dediği gibi ama çok iyi örneklerde var kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz onun ötesine geçemeyiz .sen bence denemeye başla zaten böyle kötü bişey yaşayacaksan hamile kalmazsın (sıramızı savdığımız için artık hep iyi şeyler olacak) ümitsizliğe kapılmak yok.......bence en güzeli biz tobegükle bizi hastaneye yatırmazlarsa eve ultrason aleti almayı planlıyoruz bi de psikolog
hiç uğraşmasak canım. direk gidip hastaneye paşa paşa yatsak.. nasıl olur??bence büyük bi ev tutalım psikolog,kadın doğum doktoru ama en az 2 tane, iyi bir ebe ve hemşire, evi temizleyecek bi temizlikçi, mis gibi yemekler yapan bi ahcı ve bizi sağlıklıı besleticek bir diyetisyen de tutalım, ha bir de çırak dışarı alısverişini yapıcak biri
melekyavrusu kayıplarının nedeni belli mi? pıhtılaşma falan mı? yoksa rahimağzı yetmezliği gibi bir şey mi?İnay cocğun varmı peki benim yok( 2düşük 1 ölü doğum
gülüm ben sana söyleyim sen bu ay garanti hamile kalırsın. kafana takmayacaksın ya:130::130::130:olsun yine varmış klima nemli havalarda benim hiç duştan çıkasım gelmiyor ya yapış yapış... inşallh canım az kaldı bi umutlandırsın bizi benden bu ayda ümit yok canım ya doktorum regl lursan gel demişti gitmedim tedavim yarım kaldı yani. bide yumurtlama günü, sık ilişki bilmem ne yapmayacağım bu ay sadece canımız ne zaman isterse o zman birlikte olucağız tatil verdim bu ay %1 ümit var sadece bu aydan sıramı sana veriyorum ben canım.
canım valla iyi düşünmüşsün.bişey diyecem kızlar ya bu topic yada yeni topiğimiz olsun sıra sıra ismimiz yazsın
korunanlar, korunma süresi dolup deneyenler vee başaranlar falan diye yazalım süsleyelim hamiş bebiş resimleri ile listemizi hep güncelliyelim olmaz mı
diğer topiclere özendim sanırsam
AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz .............oğluşu bekliyoruz
CALAKAN..............çalışmalara başladı ................BAT:?
DOĞA....................çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR...................çalışmalara başladı ..................BAT:?
TUBEGUK...............çalışmalara başladı ...................BAT:?
İZMİRLİ...................??
UĞURBÖCEĞİ...............??
İNAY......................beklemede
ÖZAY.....................beklemede :ssz
MELEKYAVRUSU.........beklemede :ssz
Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???
AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz .............oğluşu bekliyoruz
CALAKAN..............çalışmalara başladı ................BAT:?
DOĞA....................çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR...................çalışmalara başladı ..................BAT:?
TUBEGUK...............çalışmalara başladı ...................BAT:?
İZMİRLİ...................??
UĞURBÖCEĞİ...............??
İNAY......................beklemede
ÖZAY.....................beklemede :ssz
MELEKYAVRUSU.........beklemede
Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???
geçen ay Sinop' a gelmiştim bayıldım oralara çok şanslısınsinopda çalışıyoruz canım ama kastamonuluyum seninde hastanede çalıştığını biliyorum sende mi hemşiresin?
canım sabır sabır sana 1000 kat daha fazla sabırözay sen bu işi yapmışsın maşallah sana
kızlar bugün ayın 1' i aynur gene çöküntüde tam 3 ay dile kolay rabbim allahım sen yardım eyle cümlemize ve bana....çok zor allahım...sabırlar ver ey rabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?