Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bazan okuyunca düşününce ben nasıl dayanmışım bu acıya diyorum o anlarda olayın sıcağı diyorlar ya aynen öyle oluyor ağlayıp bağırıp çağırıyorsun ama o hastahaneden eli boş çıkmak aman allahım çok fena çocuğunla birlikte geliyorsun eli boş çıkıyorsun bide yetmezmiş gibi etraftaki bakışlar ben çıkarken tam kapının yanında bi grup insan vardı hepsi baktı bana ben pijamalarla perişan halde eşimin annemin kollarında bi kadın baktı orda bana çok zoruma gitti kadını boğasım geldi o an ne bakıyorsun yok işte bebeğim die sonrasında beni bekleyen acı daha katmerliymişte haberim yokmuş yani önceside sonrasıda çok zor.... bana doktorum sürekli sakinleştirici vermiş öyle dayandım heralde ,yoksa odadaki banyoda öldürürdüm kendimi o psikolojiyle..... ooff bidaha yaşamayalım yaa hiç gücüm kalmadı benim

evt evt ben doğayı bekliyorum canım ya

bunu nasıl becerecez özaycım ....becerebilen varsa çok iii olur aslında

melekyavrum, çok geçmiş olsun canım sana da.. Allahım kimseye yaşatmasın..
tanışmalarımız keşke böyle olmasaydı ama umarım güzel paylaşımlarımız da olur Allah'ın izniyle..

allahım inş. o güzel günlere bizleride kavuşturursun hayırlısıyla ne güzel olur dimi kızlar şurda senin bebeğin böle benimki şöle deyip sohabet etsek allah büyük rabbim o günleride yaşatsın inş. cümlemize ...inş. çok uzakta değildir o günler bizler için

kafam dagilsin diye tupper falan gibi seyler satmaya başladım ve kendime ilk olarak mama kaşığı aldım hehehe kafayımı yedimki

inay harbiden alemsin yaaaa valla bizlerde bi gariplik var ama hala çözemedim halimizi ağlanacak haldeyiz şu halimize bi bakkkk rabbim sen içimizi huzurla doldur yarabbimmm

reklama ihtiyacın varmı

çalakan inşallahla maşallahla olmaz bu iş pes etmek yok ümidim yok bilmem ne çalış kuzu biraz..olmaz ama pes etmek baştan........biz çalışalım gerisi rabbim veriri inş...

olmuyor aynur ya 4 ay oldu her ay ümitlenmekten bıktım bu ay o çöküntüyü yaşamak istemiyorum. zamana bıraktım artık keyfime bakacağım <bakabilirsem >

çalakan inşallahla maşallahla olmaz bu iş pes etmek yok ümidim yok bilmem ne çalış kuzu biraz..olmaz ama pes etmek baştan........biz çalışalım gerisi rabbim veriri inş...

olmuyor aynur ya 4 ay oldu her ay ümitlenmekten bıktım bu ay o çöküntüyü yaşamak istemiyorum. zamana bıraktım artık keyfime bakacağım <bakabilirsem >

sende çok iyi biliyorsun arkadaşım ama herşeyin bi vakti var olmazsada vakti gelmediği için olmaz vakti geldiğinde nasibi olduğunda önüne hiiiiç kimsecikler duramaz o yüzden sen umudunu hiçç kaybetme ve dediğin gibi oluruna bırak
nasipse şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden çok seviyorum bu sözü yaaaa

canım hangi kızdan bahsediyorsun anlamadım ki. benim dediğim kız 9 ay sonra hamile kalmıştı. ya anlamıyorsunuz beni!! tamam hepimizin bebeği öldü ama hanginiz 9 gün hastanede yatmak zorunda kaldı? ya da hanginize 11 farklı damar yolu açıldı? ya da hanginize 24 saat boyunca hayati tehliken var rahmini alacağız dendi??? inan sadece bebeğim ölse bu kadar korkmazdım...ama plasentanın dağılması, yapışma demek bebeği, rahmi, en sonunda da hayatını kaybetmek demek. siz hamile kalacaksınız, ben kumar oynayacağım... ben gebeliğe değil, bu duruma henüz hazır değilim. dün geceden beri ağlıyorum...:84:
canım allah sabır versin.. benim kuzen 900g doğurmuştu. kızı şimdi 3.sınıfa geçti. allahım hayırlı, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin inşallah bebişe de annesine de...müsait olunca bi uğra istersen, onu en iyi sen anlarsın. eminim ki o da kendine senin yanında daha iyi hissedecektir..
kırmızılı cümlene katılıyorum canım..benim dr. da öyle diyor.
canım biz sana ne söylesek boş!! baksana ben daha gebe kalmadan sardı korkular...allahım sana sabırlar versin inşallah. iyi olmanıza çok sevindim. bebeğine de sana da maşallah canımm.
bu arada allah arkadaşına da sabır versin. o nasıl şimdi? inşallah iyidir..
umarım o iki sezeryanlı kucağı boş annelerden olmam canım...sen biliyorsun yaşadıklarımı... hazır değilim galiba! çok korkuyorum...inan şu an bebeğimin olmamasını bile umursamıyorum korkudan..kötüyüm işte!! sen dalga geçiyorsun ama ben alıcam eve o kalp atışını dinlediğimiz aletten:106:
hiç uğraşmasak canım. direk gidip hastaneye paşa paşa yatsak.. nasıl olur?? bunların hepsi var orada zaten...
İnay cocğun varmı peki benim yok( 2düşük 1 ölü doğum
melekyavrusu kayıplarının nedeni belli mi? pıhtılaşma falan mı? yoksa rahimağzı yetmezliği gibi bir şey mi?
gülüm ben sana söyleyim sen bu ay garanti hamile kalırsın. kafana takmayacaksın ya:130::130::130:
canım valla iyi düşünmüşsün. bayadır benim de aklımdaydı. ama bence bu sayfayla bağlantılı yeni bir sayfa açalım. çünkü diğer topicler aklıma geldi. şöyle bir sorun yaşanıyo: eskiler "aa ben hamileyim, aa ben de bu ay bekliyorum.." falan yazdıkça yeni gelenler daha çok üzülüyor, başka başlık açıp gidiyo. ama biz yeni bir sayfa açarsak yeni gelen arkadaşlar önce buraya gelir, onlarla tanışırız, desteğimizi oluruz, diğer tarafa gider hazırlıklarımızı, bebişleri konuşuruz. sonra süreleri bitince onlar da gelir oraya. yani bu sayfanın devamı gibi olur.
ne yapılması gerekiyorsa yapalım canım. ben varım yani..tabi topic olarak ortak bir karar alırsak daha verimli olur. herkes fikrini söylesin ona göre hareket edelim.

AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz.............oğluşu bekliyoruz
CALAKAN..............çalışmalara başladı................BAT:?
DOĞA....................çalışmalara başladı..................BAT:?
AYNUR...................çalışmalara başladı..................BAT:?
TUBEGUK...............çalışmalara başladı...................BAT:?
İZMİRLİ...................??
UĞURBÖCEĞİ...............??
İNAY......................beklemede
ÖZAY.....................beklemede:ssz
MELEKYAVRUSU.........beklemede

Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???

böyle bişey geldi aklıma artık nasıl derseniz öyle olsun tubeguk ben değiştikçe kopyalar yenileriz diye düşünmüştüm o ilk sayfada yeniliyorlar ya onu bilmiyorum zaten neyse bana her turlü uyar yani

güzel olmuş canım ellerine sağlık.. bir de bu listeyi tablo şeklinde ilk sayfaya ekleyip, üzerinde değişiklik yapılabilir hale getiriyorlar ya aslında onu bulsak listeyi sayfalar arasında aramamış oluruz.
bi de... ben de beklemedeyim ya canım...:26::26:

özay sen bu işi yapmışsın maşallah sana

kızlar bugün ayın 1' i aynur gene çöküntüde tam 3 ay dile kolay rabbim allahım sen yardım eyle cümlemize ve bana....çok zor allahım...sabırlar ver ey rabbimm

canım sabır sabır sana 1000 kat daha fazla sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…