bayıldım ben buna ellerine sağlık ben de hep diğer topiclerde görüyordum da çok beğeniyordum .umut veriyor ellerine sağlık fikrine sağlık şekerimAYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz .............oğluşu bekliyoruz
CALAKAN..............çalışmalara başladı ................BAT:?
DOĞA....................çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR...................çalışmalara başladı ..................BAT:?
TUBEGUK...............çalışmalara başladı ...................BAT:?
İZMİRLİ...................??
UĞURBÖCEĞİ...............??
İNAY......................beklemede
ÖZAY.....................beklemede :ssz
MELEKYAVRUSU.........beklemede
Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???
merhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim
canım sabır sabır sana 1000 kat daha fazla sabır
çok üzülüyorum doğacaım için yanıyor.............
aaaaaaaaaaa çok sevindim kesinmi noldu hemen yaz :)) maşallah maşallah
ya idrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim keseyi görmek için erken daha.
ah canım teselli edecek bişey diyemem Allah büyük buda geçecek.
OFFFF bu soru sürekli benim de aklımda doktorum sezeryana almayalım dedi isterseen hakkını yeme bosuna dedi ama o sırada şok içindeyken sağlıklı düşünemiyosun bi de bende acılma yoktu ve catım cok darmıs mecburi gibi bişi oldu, acıkcası suni sancıyla ölü doğum yapmak istemedim eşim hiç istemedi bunu eşime yapmayın dedi, neyse doktorum eşimle baya konustu aslında genelde 3 bebek deniyor ama 4-5-6 da oluyormus bilmiyorum ki tam net bişi demedi kendi kulağımla duydum 3 den fazla da olur dediler
ya idrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim keseyi görmek için erken daha.
arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.
kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..
oda arkadasim dogum yapmis bebegi iyiymis ama küveste..
arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..
arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.
kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..
oda arkadasim dogum yapmis bebegi iyiymis ama küveste..
arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..
mlekyavrum hangi şehirdeydin
kuzenimin bebekte iyi şimdilik risk devam ediyor tabi anneden enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış. 1 kilo 60 gram doğmuş. annesi iyi umutla bekliyor zor tuttum yanında kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?