Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allahim ikisinede saglik sihhat versin... yardimcisi olsun... cok zor ya..

benimkide okadar doğmıştu ya. akşam konuşmalar hep aynı iyiymiş iyiye gidiyomuş şöyleymiş böyleymiş... herşeyi yeniden yaşadım sanki.
bu arada bebek erkek :))) erkek senesi mi nedir aysem :)

benimkide okadar doğmıştu ya. akşam konuşmalar hep aynı iyiymiş iyiye gidiyomuş şöyleymiş böyleymiş... herşeyi yeniden yaşadım sanki.
bu arada bebek erkek :))) erkek senesi mi nedir aysem :)

bilmem canim erkek kiz fark etmiyor artik saglikli hayirli olsunda ne olursa olsun....

evt canım vermek istediği zman her şekilde verir napalım boynumuz bükük bekliyoruz.güzel sözmüş hakkaten ve çok doğru.

ellerine sağlık canım haydi hayırlısı benim bat 22 ağustos

inşallah tekrar olmaz canım ya. sende bol bol dua et canım dua kaderi değiştirirmiş bol bol dua et kendine ihmal etme. oda arkadaşın adına çok sevindim ya inşallah bişe olmaz bebeğine 29. haftada mı aldılar onun problemi ne ki

inşallah tekrar olmaz canım ya. sende bol bol dua et canım dua kaderi değiştirirmiş bol bol dua et kendine ihmal etme. oda arkadaşın adına çok sevindim ya inşallah bişe olmaz bebeğine 29. haftada mı aldılar onun problemi ne ki

iyi nolsun..akşama iftara misafirim var panik halindeyim mesai bitsede gitsem diyorum.. öyle pek hamarat biri de değilim neye güvenip hafta içi çağırdıysam :)))

kolay gelsinn canım sana o zaman.. sen yinede kendinde ışık görmşsün ki,haftaiçi de olsa çağırmışsınn:)
hakikaten ne zaman olursa olsun, haftaiçi yemekli misafir ağırlamak zor oluyor.. koştur koşturr

tobeguk, sende mi bu sürece girmişsin canımm?beklemeden çıkmışsın.. tablodan takip ediyorumm bak, iyi olmuş bu tablo

aynurcuumm. allah sabır versin canım. senin acın hepimizinkinden büyük ama allahın izniyle dolacak kucağın canım benim. allahım yardımcın olsun inşallahh!! kalbimiz hep seninle canım.
merhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim
:13:hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah önce kese, sonra kalp atışı haberini de alırız canım...
canım allah yardımcın olsun aysem... allahım dayanma gücü, sağlık ve hayırlı ömür versin inşallahh. hep hayırlı haberlerle gelesin inşallah tatlım.
tobeguk, sende mi bu sürece girmişsin canımm?beklemeden çıkmışsın.. tablodan takip ediyorumm bak, iyi olmuş bu tablo
yok kuzum ya bi karışıklık oldu galiba. korunma sürem bitti ama beklemedeyim ben 2 ay daha.

özaycım dün tam 2 saat o tabloyu yapıp, ilk sayfaya koyup, üzerinde değişiklik nasıl yapılır diye siteden araştırdım ama hiiiçbir şey bulamadım
bu arada benim bat 16ağustos..

calakaaaan canım sabah konuştuk ama doğa arayınca farkettim. benim mesajım biraz çemkiriyormuşum gibi anlaşılıyormuş galiba ama üzüntüdendi o yazdıklarım. eğer öyle anlaşıldıysa çooook özür dilerim canım. ama biliyorum sen tel.de anladın benim derdimi, çemkirmediğimi tatlım. çok öpüyorum seni tatlım

inaycım dün sen de baya üzülümüşsündür canım. allah ikinize de sabır versin canım. akşama da pratik bir şeyler yap canım. var mı aklında bir şeyler??

tobeguk canım ben çıkıcam sen geldin hoşgeldin. evet dün üzüldüm ağladım sanki o bebekte gidecek gibi geldi bian. hala hayatta çok şükür ama risk büyük tabi. annesi umutlu bekliyor işte.
akşamada gidince bakıcam artık..zaten gelenler çok yabancı değil pratik birşeyler yapıcam dediğin gibi

tamam canım kendine iyi bak. kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…