allahim ikisinede saglik sihhat versin... yardimcisi olsun... cok zor ya..
benimkide okadar doğmıştu ya. akşam konuşmalar hep aynı iyiymiş iyiye gidiyomuş şöyleymiş böyleymiş... herşeyi yeniden yaşadım sanki.
bu arada bebek erkek :))) erkek senesi mi nedir aysem :)
sende çok iyi biliyorsun arkadaşım ama herşeyin bi vakti var olmazsada vakti gelmediği için olmaz vakti geldiğinde nasibi olduğunda önüne hiiiiç kimsecikler duramaz o yüzden sen umudunu hiçç kaybetme ve dediğin gibi oluruna bırak
nasipse şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden çok seviyorum bu sözü yaaaa
AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz .............oğluşu bekliyoruz
CALAKAN..............çalışmalara başladı ................BAT:?
DOĞA....................çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR...................çalışmalara başladı ..................BAT:?
TUBEGUK...............çalışmalara başladı ...................BAT:?
İZMİRLİ...................??
UĞURBÖCEĞİ...............??
İNAY......................beklemede
ÖZAY.....................beklemede :ssz
MELEKYAVRUSU.........beklemede
Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???
özay sen bu işi yapmışsın maşallah sana
kızlar bugün ayın 1' i aynur gene çöküntüde tam 3 ay dile kolay rabbim allahım sen yardım eyle cümlemize ve bana....çok zor allahım...sabırlar ver ey rabbimm
arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.
kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..
oda arkadasim dogum yapmis bebegi iyiymis ama küveste..
arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..
arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..
merhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim
naber calakan
bugün pek kimse uğramadı
24kasım nezamandır yok
iyidir canım ya senden nbr. evt yok kimse yoğunlar sanırım
iyi nolsun..akşama iftara misafirim var panik halindeyim mesai bitsede gitsem diyorum.. öyle pek hamarat biri de değilim neye güvenip hafta içi çağırdıysam :)))
kolay gelsinn canım sana o zaman.. sen yinede kendinde ışık görmşsün ki,haftaiçi de olsa çağırmışsınn:)
hakikaten ne zaman olursa olsun, haftaiçi yemekli misafir ağırlamak zor oluyor.. koştur koşturr
aynurcuumm. allah sabır versin canım. senin acın hepimizinkinden büyük ama allahın izniyle dolacak kucağın canım benim. allahım yardımcın olsun inşallahh!! kalbimiz hep seninle canım.özay sen bu işi yapmışsın maşallah sana
kızlar bugün ayın 1' i aynur gene çöküntüde tam 3 ay dile kolay rabbim allahım sen yardım eyle cümlemize ve bana....çok zor allahım...sabırlar ver ey rabbimm
merhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim
canım allah yardımcın olsun aysem... allahım dayanma gücü, sağlık ve hayırlı ömür versin inşallahh. hep hayırlı haberlerle gelesin inşallah tatlım.arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler.. tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
yok kuzum ya bi karışıklık oldu galiba. korunma sürem bitti ama beklemedeyim ben 2 ay daha.tobeguk, sende mi bu sürece girmişsin canımm?beklemeden çıkmışsın.. tablodan takip ediyorumm bak, iyi olmuş bu tablo
tobeguk canım ben çıkıcam sen geldin hoşgeldin. evet dün üzüldüm ağladım sanki o bebekte gidecek gibi geldi bian. hala hayatta çok şükür ama risk büyük tabi. annesi umutlu bekliyor işte.
akşamada gidince bakıcam artık..zaten gelenler çok yabancı değil pratik birşeyler yapıcam dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?