Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

calakan nereye kaçtın kuzu kızlar ben Eskişehire geldim kardeşin düğünü var ya o kadar çok iş var ki buraya nasıl gelicem bilmiyorum arada kaçıcam artık. kızlar benim bat da 4 ağustos ama gelecek galiba umutsuzum yani . offf bu ay da olmazsa ağustos çok zor benim için ya kardeş bozuluyor eee gitçen mi şimdi diye e hamile olabilmek için koca lazım koca da burda olmadıına göre gitmem gerek diyorum ne yapçam ben ya

gittin mi ya bende dün msj attım sana ne zamn gidiyorsun die kutun doluymuş gitmedi canım.. kardeşini çok tebrik ettiğimi söyle canım mutlu olur inşallah. nerden biliyorsun geliceğini adet belirtisi aynı zamnda hamilelik belirtisidir canım biliyorsun bunu gelmez gelmez inşallah. ama ben seni bekliyorum hamile olmak için önce seeeen sonra ben şimdiden kaygı etme onu canım ya bi adet ol o zaman bakarsın oluruna.

inay dün çıkmak zorunda kaldım ya kusura bakma şimdi okudum yazdıklarını nasıl geçti akşam ne yaptın misafirlerine

önemli değil canım ya yaptım birşeyler annemde vardı oda yardım etti sağolsun ucu ucuna da olsa yetiştik iftara :))) yemekleri saymayayım şimdi ramazan ramazan :)))

ay çok güldüm ya :))) boşver sen git kocana mühim olan o şimdi
kardeşini de tebrik ederim bu arada

doğa da kaçmış :))) canım sıkılıyooooooo bugün zor geldim işe
gerçi bu ara hep zor geliyorum ama

İnşallah canım inşallah allah bu sefer hepimizin kucaklarını doldurur,yüzümüzü güldürür.Açıkcası seviniyorum bi yandan ama bi yandan da çok korkuyorum sevinmek bile istemiyorum bişey olursa diye...Neyse kötü şeyler düşünmek yok...
Evet canım ben de ankara'dayım.Benim bebeğim anne karnında kakasını yapmış ve o ciğerlerine kaçmış canım 6 gün yoğunbakımda kaldı ama kurtaramadık oğlumu.Ben zekai tahirden bi klinik şef yardımcısının özel muayenesine gidiyordum sonra tamgün yasası çıkınca benle el altından devam etti doğumda zekai tahirde oldu.Ya doktoru veya hastaneyi suçlamıyorum belki öyle olsa belki böyle olsa kurtulurdu demek beni üzmekten başka birşeye yaramıyor.Bu bizlerin kaderiydi ve yaşadık maalesef.Ama şimdi öyle korkuyorum ki o hastanenin kapısından girmek istemiyorum gitmem de zaten ama ööle küçük donanımı tam olmayan bir hastaneye de güvenemem şimdilik bilmiyorum arkadaşlar ya beklemedeyim randevumu aldım başka bi prof'tan.

canım allah inş. rabbim kucaklarınada almayı nasip eder bence yer mekan doktor hoca prof hepsi hikaye bu bizim kaderimizdi olması gerekiyormuş oldu yani canım yaşayacağı varsa rabbim onu yaşatırdı bu hepimiz için geçerli demekki yenecek ekmek buraya kadar ..allah bizlerden ayırlı inş. dinden imandan ayırmaz kuzularımızı rabbim biz melekannelerinin kollarını hayırlısıyla tez zmanda doldurur inş. yapabileceğimiz tek şey dua etmek gerisi bom boşşşş bi yalan... hayatın saçmalıklarıyla uğraşıyoruz işte başka hiçbişey değil...bunu bizlerden başka kimse anlamaz çalışmak iş yapmak herşey boşşş tek gerçek "ölüm" allah hepimize hayırlısından sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş..

doğacım bu arada unuttum mesajımda yazmayı önerdiğin bi doktor vs var mı?aklımın bi köşesinde dursun aldım randevumu ama sizin önerilerinizi de bilmek isterim.

öyle canım gerçekten tek gerçek ölüm bazen işyerinde vs birinerine sinirleniyorum vs vs sonra diyorum ki ya bu nekiiii ben neler yaşadım bu ne yaa şimdi bu da dert mii ama işte insanız bazen günlük hayatın hayhuyuna kaptırıyoruz kendimizi.

İnşallah bu sefer hepimiz kucaklrımıza alıcaz yavrularımızı da belki biz bile başlıycaz ay sütüm az ay emmiyo yok gece uyuyamadım vs vs diye şikayetlenmeye kimbilir...

melekyavrum ...canım hikayemizi hatta kaderimizi anlatmıştım sanırım başlarda ama senin için kısaca anlatım, 9 aylık güzel bi sürecin ardından meleğimizi kollarımıza vermişti rabbim , o günü hiççç unutamam canım benim güzel yavrum melek yavrum gül kokulum herşeyimiz yolunda iken 2,5 aylık olmuştuk, çok tatlı bi bebekti, adı gibi nurluydu meleğim..bir gece ansızın ne olduğunu bile anlamadan hastaneye zor yetiştirdik ama geri evimize getiremedik allahım sen güç ver ne olur hiç birşeyi yokken, canım daha fazla yazamıyacam .....

aynurum bilmiyordum böyle olduğunu..
Başın sağolsun.. Allahım dayanma gücü versin canım benim

hepimizinki bir başka zor işte. ama kucağına alıp 2,5 ay onunla beraber geçirip kaybetmek daha da zor...Allahım sana sabırlar versin...

bugün cok kötüyüm bir de işyerine gelen herkes bebek nasıl diyor kimileri tebrik ederek giriyor içeri,kimisi doğum oldumu diyor, yutkunuyorum oldu diyorum malesef ama bebeği kaybettik diyorum

sacımı bugün kestircem boyatıcam diyorum vazgeciyorum sanırım bunları yaptığım zaman iyileşmeyede baslamıs olucam

Allahım burdaki melek annelerine dayanma gücü ver yarabbim, hamile olanlara sağlıklı hamilelikler, hamilelik isteyenlere duranından sağlıklsıından nur topu gibisinden evlatlar nasip eyle, benim gibi acısı taze olanlara sabır kanaat ve dayanma gücü ver, tez zamanda vakit gecsiin bizler içinde hamilelik için bekleyişe gecelim

yardımcımız ol Allahım dert verdin dermanını da ver isyan etmeyelim bugünlerimizi unutalım, bundan 1-2 sene sonra burda hep beraber kkızlarla bebeklerimizi anlatalım, kucaklarımızı boş koyma sağlıklı sıhhatli bebekler ver Rabbim, hepimize 2er 3 er bebeler ver de onların peşinden kosarken bu günümüzü acı bir tebessümle analım

aminnn.....

bu yazdıkların bana ne kadar umut verdi anlatamam bişey olmaz inşallah ya demi
aslında dediğin gibi bende bi sürü örnekle karşılaştım ama işte riske girmek istemiyosun kafan bulanıyor falan filan
bazende düşünüyorum öncesinde ne bende sıkıntı vardı ne oğluşumda ne de 1 tane bile dikişim vardı ama bebeğim gitti demek istediğim önlemde almak lazım tabi ama olacak her türlü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…