konuştum şimdi yavrumun işi başından aşkın yazık yaaaa. arttırmiymmı yani şimdiay sorma ya canım kocacım o kadar çektirdiğim halde bi gün ters çıkmadı ya bi günde bende üzülüyorum nie üstüme geliyorsun demedi. ay sorma ya nasılda geçti 6 ay dün gibi sanki herşey.
canım bence bekle ya bak diyorsun 7 ay oldu inaya 9 oldu zaman çok çabuk geçiyor bekle bence ki ben herkese beklememe konusunda hak veren bi insanım ama sen bekle ya bi sorun olupta 5 ay yerine tekrar bi yıl daha beklersen o daha kötü olur.
doğa görmemiş kırmızıları değil mi?? ben de bilerek aramıyorum canım ya işi çoktur diye. zaten iyi haber olsa da kötü haber olsa da haber veriri bize hemen.
zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu halbuki başlarda..allah başımızdan eksik etmesin kocacıklarımızı inşallah...
ya aslında 1-2 ay daha beklerim ama bu ay gebe kalmam açısından çok uygun bir ay. yani doğum izni açısından..
doğa görmemiş kırmızıları değil mi?? ben de bilerek aramıyorum canım ya işi çoktur diye. zaten iyi haber olsa da kötü haber olsa da haber veriri bize hemen.
zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu halbuki başlarda..allah başımızdan eksik etmesin kocacıklarımızı inşallah ya aslında 1-2 ay daha beklerim ama bu ay gebe kalmam açısından çok uygun bir ay. yani doğum izni açısından..
ayyyy çok uykum geldi kızlar ben kaçıyorum görüşürüz sonra yine byby
piyango falan çıksada ben komple doğum iznine çıksam...kızda okula başlayacak nasıl olacak bilmiyorum...şimdiye kadar annem idare etti sağolsun ama şimdi okul bana yakın annemin ev uzak düşünüp duruyorum.
yok canım görmemiş görmezde inşallah.bende dünden beri aramk istiyorum işi olur die aramiym dedim ama şimdi aradım merak ettim kırmızılar geldi mi die. amiiiiiiiiiiiiin. canım benim fikrimdi sen bilirsin yine de eşinle iyi bi düşünün karar verin..
olmadı eylül ayında kızı annenlere yakın bi okula yazdırırsın.
piyangoyu da boşuna bekleme bize piyango iyi anlamda değil hep kötü anlamda vurur canım biliyorsun!!!
inşallah görmez canım yaaa. günledir bu dr. işini düşünüyorum canım ya neyse hayırlısı artık.
git valla uyu, bana da bastırdı uyku.. görüşürüz canım.
birazdan ben de kaçayım.
piyango falan çıksada ben komple doğum iznine çıksam...kızda okula başlayacak nasıl olacak bilmiyorum...şimdiye kadar annem idare etti sağolsun ama şimdi okul bana yakın annemin ev uzak düşünüp duruyorum.
hakkaten canımcım yaaaa oyalaya oyalaya kaç ay geçti bak ben 6 ay bekleyemem asla dedim 6 ay bitti işte şimdi büyük konuşmıycam 7 ay daha bekleyemem diye yoksa her seferinde sanki (Allahın sopası yok derler ama ) bana varmış gibi geliyor sen misin böyle diyen bekle bakalım nasılmış bi 7 ay daha derse diye korkuyorum valla :105:canım zaten birbirimizi oyalaya oyalaya 7. ayı da bitirdik. bu gidişle inşallah bi 7 ay daha bitirmeyiz inayııım
gelsin artık bebişler, dolsun göbüşleeeeer
boşverinnnnnnn geç olsun ama sağlıkla olsun nur topu gibi olsun, siz nelere dayandınız kırmızı kart yıldıramaz sizi, keşke zaman bir an önce gecse de bende o kırmızı kartlı günlere ısınlansam hemen
geçicek canım zaman şu sıralar yavaş geçecek her gün ağır bi yükmüş gibi geçecek önce ama sonra herşey düzelecek kendin de inanamayacaksın .sen ilk reglini oldun mu ? ben ilk reglimde havalara uçmuştum sanki hemen olcakmış gibi
hakkaten canımcım yaaaa oyalaya oyalaya kaç ay geçti bak ben 6 ay bekleyemem asla dedim 6 ay bitti işte şimdi büyük konuşmıycam 7 ay daha bekleyemem diye yoksa her seferinde sanki (Allahın sopası yok derler ama ) bana varmış gibi geliyor sen misin böyle diyen bekle bakalım nasılmış bi 7 ay daha derse diye korkuyorum valla :105:
ya öbür rahatsızlık değişmeyecek artık beklemeyle de şimdi ben memeyi düşünüyorum. yani bebek narkoz alma durumunda kalırsa diye korkuyorum. ama bi de ameliyat olmak durumunda kalmazsam boşuna beklemiş olacağıım. dertlenmem o yüzden tatlıııımpiyango fikrini tuttum canım çalakan bunu beğendi ;> çok haklısn.. iyi düşün doğru karar ver canım bence şu an hamile kalırsan kumar oynamış olucaksın ve ucunda hayatın var...
e beni bekliyorsanız ben beklemeyim eylülü bacım başlayayım bu ay çalışmaya! kendim için değil saaaadece sizin için. hemen hamile kalın diye yani. yoksa kendim için değil!kızlar ben regl oluyorum ya . bu ay da yedik mi kırmızı kartı .vardır elbet bi bildiği rabbimin vardır elbet bi hayır umudum ağustos hatta ağustos değil eylül çünkü gidip gelemiycem sanırım bakalım hayırlısı . ahh Tobegük ahhh beni mi bekliyorsunuz dedin dedin bak beraber olucaz bu gidişle inşallah .valla heralde hepimiz birbirimizi mi bekliyoruz nedir .bu arada kimde sıra şimdi kimi bekliycez?....hakkaten canımcım yaaaa oyalaya oyalaya kaç ay geçti bak ben 6 ay bekleyemem asla dedim 6 ay bitti işte şimdi büyük konuşmıycam 7 ay daha bekleyemem diye yoksa her seferinde sanki (Allahın sopası yok derler ama ) bana varmış gibi geliyor sen misin böyle diyen bekle bakalım nasılmış bi 7 ay daha derse diye korkuyorum valla :105:
amin canım amin bi daha yaşanıycaz o günleri inşallah . herkesin farklı zamanlarda geliyor seninki de en yakın zamanda gelir de biran önce düzene girer umarıminsallah canım insallah geçsin de bu günler bi daha gelmesin Allah bir daha acı yasatmasın, daha olmadım ben ama karnımda adet gibi sancılar hafiften basladı, ne zaman olucam bilmiyorum kimseye soramıyorum cünkü biliyosun herkes süt veriyor bizse süt kesici ilaç kullanıyoruz, o yüzden beklemedeyim, 33 gün gecti, amma zaman gecmiş ya sanki bana dün gibi geliyor ama
offff nasıl gelicem ağustosta ben oraya burda o kadar çok iş var ki gelince de 1 hafta kalmam gerek e zaten 1 hafta sonra gelsem 1 hafta kalsam bayram oluyor amaaaan ne biliyim ya herşey önümde engel sanki benim hiç çocuğum olmıycak galibaya öbür rahatsızlık değişmeyecek artık beklemeyle de şimdi ben memeyi düşünüyorum. yani bebek narkoz alma durumunda kalırsa diye korkuyorum. ama bi de ameliyat olmak durumunda kalmazsam boşuna beklemiş olacağıım. dertlenmem o yüzden tatlıııım
e beni bekliyorsanız ben beklemeyim eylülü bacım başlayayım bu ay çalışmaya! kendim için değil saaaadece sizin için. hemen hamile kalın diye yani. yoksa kendim için değil!
kuzum bahsi kaybettim bak!! canın saolsun, hayırlısı böyledir canım. bence de hakikaten allahın sopası var. çook büyük konuşmuşuz doğacım çoook. bak ben hala da büyük konuşmaya devam ediyorum. hakkımızda hayırlısı olsun canım.. ağustosta geleceksin buraya canım, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?