Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

BENDE ÖGRENDİGİM GECE KENDİMİ PARALIM AGLAYA AGLAYA SABAH SEZERYAN A GİRECEGİM ZAMAN YİNE KÖTÜYDÜM AMA AGLAMIYORDUM SONRA BİR BOŞLUK HİSSETTİM KIZIMI KOPARDILAR SANKİ BENDEN KANIM BOŞ GÖZÜM YASLI MİLLETİ GÖRDÜKCE AGLADIM AMA ALLAH TAN GELDİ HİÇ BİRŞEY YAPAMYAYIZ DİYORUM GUNU YOKMUŞ DİYORUM ÖYLE NORMAL KARSILADIM Kİ ANLATAMAM SONRA SONRA CIKTI ACISI İŞTE MEGER SOK HALİYMİŞ EVET İNSAN SAYIKLIYOR AMA SAF GİBİ OLUYOR BİR TARAFTAN DA NE BİLEYİM HER TURLUSU ZOR BE CANIM.. ALLAH IM YARABBİM ŞU MUBAREK GUNLERIN HÜRMETİNE TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZI SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBEKLERLE DOLDUR RABBİMM....

Merhaba canim senin uc ay olmus ne zamam korunmayi birakmayi düşünüyorsun. Dikis yerin nasil iyilestimi. Cok soru sordum kusura bakma
HAZİRAN DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DOKTOR A GİDİCEM BAKALIM İŞTE İNŞALLAH KORUNMAYI BIRAK DERSE BIRAKICAM. DİKİŞ YERİM İYİLEŞTİ KALIN BİR ÇİZGİ GİBİ KALDI SADECE AMA SANCIM OLUYOR ARADA. HİSSETMİYORUM HALA KESİLEN YERİ. BİRDE BEN İKİNCİ ADETİMİ GÖRDÜM NORMAL OLDU BİTTİ İKİ GUN SONRA KIRMIZI YİNE GELDİ GUNLUK PED ISLANDI SONRA RENGİ DEGİSEREK DEVAM ETTİ CEVREMDE SORDUM BİRKAC KİŞİYE ADETİN DUZENE GİRENE KADAR OLUR DEDİLER BİRDE ÜZÜNTÜDEN GELİYORDUR DEDİLER ÖYLE MİDİR ACABA YOKSA SIKINTI MI VAR ANLAMADIM BÖYLE OLAN VAR MI SEZERYAN SONRASI BANA BİR YARDIMCI OLUR ARKADASLAR.

YOK YOK CANIM DAYANAMAZDIN TABİ BENİM EŞİM KOYMUŞ MEZARA BEN HASTANEDEYDİM O ZAMAN NE KADAR ETKİLENDİ HALA DUZELEMEDİ BEN GÖRSEYDİM ÇILDIRIRDIM HERALDE. AH CANIM YA SEN BİRDE CANLI KANLI GÖRDÜN ALLAH IM SABIR VER YARABBİ. HAMİLEYKEN HEP DUA EDERDIM DERDİM Kİ ALLAH IM KIZIMIZI BİZE LAYIK EVLAT EYLE BİZİ DE KIZIMI DA LAYIK ANNE BABA EYLE DİYE. ŞİMDİ İNSALLAH BİZİ KIZIMIZA LAYIK ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN ALLAH IM....İNSALLAH CANIM

SENİN BEBEGİN DE BENİM Kİ KADARMIS COK ÜZÜLDÜM..AYNEN BENDE ARTIK NE MEZARLIKTAN NE ÖLÜMDEN KORKUYORUM. KÖYE GİTTİK KIZIMIN MEZARINA DEDİM YA GECE 3 TÜ İLK KIZIMIN YANINA GİTTİM DÖNERKEN DE SABAHA KARSI 4 TÜ GİTTİM SEVDİM KONUŞTUM GELDİM. KIZIMDAN SONRA BENDE ALIŞTIM KORKMUYORUM ARTIK ÖLÜLERDEN BİZ DE BİRGUN ONLAR GİBİ OLUCAZ. OĞLUN İÇİN DAHA BUYUK BİR TRAMVA ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA EN AZINDAN SENİN AVUNTUN VAR İLLA Kİ HEPSİNİN YERİ BASKA AMA BAGRINA BASABİLECEGİN BİR EVLADIN VAR COK SUKUR Kİ. BİZ ELİMİZ KOLUMUZ BOS KALDI EV DESEN AYNI İLK EVLATTA DAHA ZOR YA.

canım benim de 2 ay oldu.ve hala rengi bi taze bi koyu azar azar 60gündür devam ediyor bu arada adet gördüm.adet gördüğümü çok kan gelince anladım.ilk dr gittiğimde kist var dedi. soğan kürü yaptım.1 hafta önce dr tekrar gittim kist yok olmuş akıntını devam etmesi normal dedi bazı insnlarda lohusa uzun sürebiliyormuş.yani lohusadan kastım rengi değişerek çok az akıntı gelmesi.ama sen yinede dr git için rahatlar. geçmiş olsun

SAGOL CANIM BENİM LOHUSALIGIM BİTTİ SONRA İLK ADETİM 3 GUN SURDU BİTTİ İKİNCİ ADETİM DE BÖYLE OLDU ANLAMADIM EVET AKINTIYLA GELİYOR SİMDİ İNŞALLAH BİR SIKINTI YOKTUR. SAGOLASIN..

Tekrar basin sagolsun. Benimde bir oglum var cok sukur. Ilkide mi sezeryan?
Benim iki sezeryan oldu. Iki ay olmus tekrar hamilelik riskli olmuyormu. Tehlike li olmadigino bilsem hemen hamile kalmak isterim. Senin agrin nasildi benim odem olduğu için heryerim agri yu ordu

Bende biliyorsun asiri kanama oldu üç dort gun sürdü sonra ilacla kesildi cokbparcalar düştü. Ama kanama azda olsa arada oluyor kahve akıntı sonra daha acik ama hep akıntı var. Normalde bebek emdiği nde rahim kasilir çabuk iyilesirmis bizim hem böyle olmadi hem stres sikinti var ve kadınlar da yumurtalik rahim falan stresten cçabuk etkilenirmis.

EVET BİLİYORUM BELKİ BENİM Kİ DE ÜZÜNTÜDEN OLDU YANİ. HAYIRLISI YA İNŞALLAH RAHİM DÜZELMİŞTİR DE DOKTOR TAMAM DER HAFTAYA GİDİCEM ÇOK UMUTLUYUM HAYAL KIRIKLIGI YASAMAKTA İSTEMİYORUM ..

EVET BİLİYORUM BELKİ BENİM Kİ DE ÜZÜNTÜDEN OLDU YANİ. HAYIRLISI YA İNŞALLAH RAHİM DÜZELMİŞTİR DE DOKTOR TAMAM DER HAFTAYA GİDİCEM ÇOK UMUTLUYUM HAYAL KIRIKLIGI YASAMAKTA İSTEMİYORUM ..

Insallah canim kendime gibi dua edicem sana. Hem bende ufakta olsa bi ışık arıyorum bana umut olacaksın tansiyon illeti birdaha bize bulaşmasın. Allah ikinci aciyi evlat acisini H ic bir anneye yasatmaz insallah

Insallah canim kendime gibi dua edicem sana. Hem bende ufakta olsa bi ışık arıyorum bana umut olacaksın tansiyon illeti birdaha bize bulaşmasın. Allah ikinci aciyi evlat acisini H ic bir anneye yasatmaz insallah
İNSALLAH CANIM İNSALLAH COK SAGOL.. BEN DE HEPİNİZE DUA EDİYORUM BU SEFER DAHA DA BİLİNÇLİ OLUCAZ TANSİYON PROBLEMİNİ DE CÖZÜCEZ İNSALLAH BEN DOKTOR A GİTTİKÇE YAZARIM BURAYA..BİLDİKLERİMDEN ÖGRENDİKLERİMDEN HABERDAR EDİCEM SENİ CANIM..

ben 9 ay boyunca çok ağrı çektim ödem yoktu ama kusmalar tükürmeler yemek yiyemedim banyo dahi zor yaptım öğle ağrılarım vardı ki çoğunlukla yatakta geçti.olsun helal olsun yavruma.benimde iki sezeryanım oldu.yalnız son sezeryan dan sonra yüreyimin acısından ağrı hissetmedim zaten hastanede de kalmadım.o sinirle kontrole de gitmedim.şimdi yeni gittiğim dr bana çok ümit verdi.tahliller iyi çıkarsa hamile kalabilirsin dedi.ilk tahlillerde bi problem yok. diğerleri 10 gün sonra belli olacak(kan pıhtı.genetik.hormon vs testler).şuan bi ağrım yok iki adetim oldu.bilmiyorum belki yaşımdan dolayı demiştir.

Cok sagol tesekkur ederim bilgi verirsen sevinirim. Tansiyona kan pihtilasmasi da neden oluyormus birde bol bol dinlenmek gerekli. Bazen hamilelikten vazgeciyorum cok korkuyorum sende de oluyor mu?

Benimde oglum bana cektirdi so n aylarda uyku bile zor uyuyordum benden ayrilirkende bedenen cok sanci cektim cani sagolsaydida hergün cekseydim simdi bana hatira olarak kalbime dinmeyecek aci birakti.. melek oldu bebegim. Insallah her sey yolunda gider hepimiz birazda olsa yeni bebeklerimizle avunuruz

cook zorr Allah kimseye yasatmasin.evladinin kendisi yerine topragini sevmek cok zor cok agir.bende bazen iyiyimama acim depresiyo bikac gun aglamadan duramiyorum.resimlerinle topragiqla avunmak carmis kaderdee.

Bende mezarina gudemeyince cok kotu oluyorum.oraya gidince sanki bulusmaya gidiyorum onunla onu cookozluyorym.seni cok ama cok iyi anliyorum

Basin sagolsun canim eabbim usteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin.anneligi tattirsin.

Cok guzel yazmisincanim.benim uc tane cocugum var.ama kaybettigim bebwgimin yeri ayri.hamile gormek istemiyirum bebek hele hic gormek istemiyorum.aslinsa bebegim bana surpriz olmustu ama simdi istiyorum.sonra dusunuyorum bebegim geri gelmeyecek diyorum uzuluyorum psikolojimde bozuldu yaa.nedir bu derdun caresi

Evet canim sok halii .bende doktora sordugumda kalp atisi varmi diye kafasini salladi.cok kotu bi andi agladim ama bagirmadim.son kontrollerim ucin iki gun once doktora gittim.bebegimi kaybettigim gunku ayni yer.kakida bekliyodum.icerden cigliklar geldi .30 gaftaluk hamile arkadasta bebeginu kaybettigini ogrenmis bas bas bagiriyodu.o agladi ben agladim disarda .o gunden bu yana daha bi kotuyum .rabbim kimseye yasatmasin

cook zorr Allah kimseye yasatmasin.evladinin kendisi yerine topragini sevmek cok zor cok agir.bende bazen iyiyimama acim depresiyo bikac gun aglamadan duramiyorum.resimlerinle topragiqla avunmak carmis kaderdee.

Bende bir kac gundur daha kotuyum göz yaslarim kendiliğinden akiyor. Dün arkadaş i gördüm bebeğini seviyordu aynıhamileydik minicik sarmis nasil usumesin diye fazla bakamadim uzaktan bile dayanamadim bakmaya bir an gidip alip kokl ayim dedim. Yaaa anlamiuorum kendimi cok tuhaf duygularim baska bebek gorunce niye kotu oluyorum kiskaniyormuyum sşeytan vesvese mi veriyor adi tarifi ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…