Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende bir kac gundur daha kotuyum göz yaslarim kendiliğinden akiyor. Dün arkadaş i gördüm bebeğini seviyordu aynıhamileydik minicik sarmis nasil usumesin diye fazla bakamadim uzaktan bile dayanamadim bakmaya bir an gidip alip kokl ayim dedim. Yaaa anlamiuorum kendimi cok tuhaf duygularim baska bebek gorunce niye kotu oluyorum kiskaniyormuyum sşeytan vesvese mi veriyor adi tarifi ne anlamadim
Sende mi canim ya.bazen iyiyim.bazende bi gunde adim basi agliyorum.bogazimda hep bi dugum konusurken agliyorum.aklimda hep bebegim.baska bebek dusunsem biraz toparlarmiyim acaba.bi temixlige kalkistim evde ayaklarim su toplamis.kalbimin acisindan bedenimi hisswtmiyorum.sanki kendimi sucluyorum.onu koruyamadim diye.az mi dua ettim diye bile kendimi sucladim ben .simdide boyle eziyet ediyorum kendime .sen nezaman bebek dusunuyosun

Cok sagol tesekkur ederim bilgi verirsen sevinirim. Tansiyona kan pihtilasmasi da neden oluyormus birde bol bol dinlenmek gerekli. Bazen hamilelikten vazgeciyorum cok korkuyorum sende de oluyor mu?
AH CANIM OLMAZ MI :( KIZIMIN MEZARINA GİTTİKTEN SONRA BİRAZ SOGUDUM GİBİ ESİME DİYORUM Kİ ACABA GERCEKTEN İSTİYOR MUYUZ SU AN YOKSA KIZIMIZIN ACISINI DİNDİRSİN DİYE Mİ BU İSTEK ? KAN PIHTILAŞMASININ TANSİYON A SEBEP OLDUGUNU BİLMİYORDUM SAGOL BİLGİ SAHİBİ OLDUM SAYENDE. BEN COK DİNLENDİM HAMİLELİGİMİN SON ZAMANLARINDA AMA OLDU YİNE DE COK HAREKETSİZ DE KALMAMAK GEREK KAN PIHTILAŞMASI VARSA. NE BİLEYİM KARMAKARISIK OLDUM VALLA NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.

Bende mezarina gudemeyince cok kotu oluyorum.oraya gidince sanki bulusmaya gidiyorum onunla onu cookozluyorym.seni cok ama cok iyi anliyorum
BANA DA AYNISI OLDU SANKİ KIZIMI GÖRMÜŞ GİBİ OLDUM AMA PSİKOLOJİK OLARAK YİNE CÖKTÜM EGER BURADA OLSAYDI BEN HİÇ AMA HİÇ TOPARLANAMAZDIM. MEZARLIKTAN GELDİGİMDEN BERİ BİR DONUKLUK AGLAMA NÖBETLERİ BAS AGRISI YİNE O KÖTÜ GUNLERE DÖNDÜM. YAS SÜRECİM DEVAM EDİYOR. COK ÖZLÜYORUM YAVRUM DİYİP KUCAGIMA ALAMADIM ELİNİ TUTAMADIM. BİR CARESİ DE YOK HAYAT BUNDAN SONRA BÖYLE DEVAM EDECEK COK ZORUMA GİDİYOR :(

Evet canim sok halii .bende doktora sordugumda kalp atisi varmi diye kafasini salladi.cok kotu bi andi agladim ama bagirmadim.son kontrollerim ucin iki gun once doktora gittim.bebegimi kaybettigim gunku ayni yer.kakida bekliyodum.icerden cigliklar geldi .30 gaftaluk hamile arkadasta bebeginu kaybettigini ogrenmis bas bas bagiriyodu.o agladi ben agladim disarda .o gunden bu yana daha bi kotuyum .rabbim kimseye yasatmasin
AMİN CANIM AMİN İNSAN BİRİNİ BÖYLE GÖRÜNCE DUYUNCA YASADIIKLARI AKLINA GELİYOR DEPRESİYOR RESMEN. BEN O KADAR ETKİLENDİM Kİ SOKAKTAKİ HAMİLELERİ DURDURUP TANSİYONUNUZ VAR MI DİKKAT EDİN DEMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM İSTİYORUM Kİ BEN YASADIM KİMSE YASAMASIN. O AN NE ZOR BİR ANDIR. HAYATIN BİTTİGİNİ DÜŞÜNÜRSÜN NEFES ALAMAYACAGINI, HER SEYİN BİTTİGİNİ DÜŞÜNÜRSÜN. SADECE AGLARSIN. BEN MİLETE İYİ GİBİ GÖRÜNMEYE CALIŞTIM AMA İÇTEN İÇE YASADIM CARESİZLİGİ. ALLAH IM NE ZOR YARABBİM KİMSEYE YASATMA DÜŞMANIMA BİLE...

Sende mi canim ya.bazen iyiyim.bazende bi gunde adim basi agliyorum.bogazimda hep bi dugum konusurken agliyorum.aklimda hep bebegim.baska bebek dusunsem biraz toparlarmiyim acaba.bi temixlige kalkistim evde ayaklarim su toplamis.kalbimin acisindan bedenimi hisswtmiyorum.sanki kendimi sucluyorum.onu koruyamadim diye.az mi dua ettim diye bile kendimi sucladim ben .simdide boyle eziyet ediyorum kendime .sen nezaman bebek dusunuyosun
BENDE AYNIYIM BİLİYOR MUSUN ? HİÇ DUR DURAK BİLMEDEN İŞ YAPIYORUM GUNDUZ İŞTE AKSAM EVDE DURDUKCA AKLIMA GELİYOR BİR GUN İZNİM VAR HEP EVLE UGRASIYORUM. BAZEN DE GİDİYORUM BESİGİNİN BASINA AGLIYORUM KIYAFETLERİNİ SEVİYORUM KIZIMIN. SİNİR HALİ OLUYOR İNSAN DA YA
İKİ GUNDUR DE İŞE GELİRKEN DOGUM YAPTIRAN DOKTORUMU GÖRÜYORUM. ALTINDA SON MODEL ARABA SANKİ ONUN COK UMRUNDA. SORSAN HATIRLAMAZ BİLE.ÖYLE SİNİRLERİM YIPRANDI Kİ KİME NASIL DAVRANAYIM NASIL DÜŞÜNEYİM BİLMİYORUM :(

Allah hiç birimize yaşatmasın ama oldu işte.hepimize sabır.benimde 35 haftalıkı 2 ay oldu.2 aydır dünyaya farklı bakıyorum.artık mezarlıktan ürkmüyorum ölmekten korkmuyorum.haftada iki kez kızımı ziyaret ediyorum.böyle rahatlıyorum biraz.geçen 8 yaşındaki oğlumu kardeşinin mezarına götürdük alışsın diye.oğlum çok ağladı mezarı açın kardeşimi görücem diye.o da senin gibi mezarı açın görünce kapatırız dedi nasıl içimiz yandı anlatamam.
yavrumun mezarını daha yaptırmadık toprak oturmadan yaptırırsak yamulur dediler.annem üzerine birsürü çiçek ekti.işte çiçekleri sulamaya gidiyoruz öyle avunuyoruz.Allahım öbür dünyada tez zamanda onlarla kavuşmayı nasip etsin.onlar cennetin cocukları bizi de yanlarına almayı nasip etsin
aaah canım yaaa başın sağolsun.oooy oooy benimde bi oğlum var 4 yaşında ama o daha pek farkında deil arada anne kardeşim ne zaman eve gelcek diye soruyor.hastanede kaldı sanıyor yavrum.bende haftada 2 kez gitmey çalışıyorum.bizimde hiç bişeyimiz yoktu.bende hep doktora benim çok ağrılarım var derdim.ama normal derdi.ne bileyim.doğumdan sonra kızım 21 saat yaşadı kalp sıkıntısından vefat etti.ve kimse anlamadı.yavrumun ömrü o kadarmış ne denir

BENDE ÖGRENDİGİM GECE KENDİMİ PARALIM AGLAYA AGLAYA SABAH SEZERYAN A GİRECEGİM ZAMAN YİNE KÖTÜYDÜM AMA AGLAMIYORDUM SONRA BİR BOŞLUK HİSSETTİM KIZIMI KOPARDILAR SANKİ BENDEN KANIM BOŞ GÖZÜM YASLI MİLLETİ GÖRDÜKCE AGLADIM AMA ALLAH TAN GELDİ HİÇ BİRŞEY YAPAMYAYIZ DİYORUM GUNU YOKMUŞ DİYORUM ÖYLE NORMAL KARSILADIM Kİ ANLATAMAM SONRA SONRA CIKTI ACISI İŞTE MEGER SOK HALİYMİŞ EVET İNSAN SAYIKLIYOR AMA SAF GİBİ OLUYOR BİR TARAFTAN DA NE BİLEYİM HER TURLUSU ZOR BE CANIM.. ALLAH IM YARABBİM ŞU MUBAREK GUNLERIN HÜRMETİNE TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZI SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBEKLERLE DOLDUR RABBİMM....
aminnnnnnn inşallah....tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar ver allahım....

YOK YOK CANIM DAYANAMAZDIN TABİ BENİM EŞİM KOYMUŞ MEZARA BEN HASTANEDEYDİM O ZAMAN NE KADAR ETKİLENDİ HALA DUZELEMEDİ BEN GÖRSEYDİM ÇILDIRIRDIM HERALDE. AH CANIM YA SEN BİRDE CANLI KANLI GÖRDÜN ALLAH IM SABIR VER YARABBİ. HAMİLEYKEN HEP DUA EDERDIM DERDİM Kİ ALLAH IM KIZIMIZI BİZE LAYIK EVLAT EYLE BİZİ DE KIZIMI DA LAYIK ANNE BABA EYLE DİYE. ŞİMDİ İNSALLAH BİZİ KIZIMIZA LAYIK ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN ALLAH IM....İNSALLAH CANIM
inşallah canım ah ne zor bi bilsen.annem yanımdan aldığında ağlardı kızım .yanıma yatırdığında susardı.tuhaf gelmişti bize.artık kızım ağladığında annem hemen yanıma getirirdi.sanki gideceğini biliyor gibi yanımda olmak istedi hep.bi emdi bi gör.cuk cuk cuk diye yutkunduğunu karşımda oturan insan duyuyordu.aman emzirirken yanına biri girmesin nazar olursunuz dediler.hepsi gözümün öününde dün gibi daha.oooooy ooooooooy insan nelere dayanıyor allahım.sabrı veren rabbime şükürler olsun.

ben 9 ay boyunca çok ağrı çektim ödem yoktu ama kusmalar tükürmeler yemek yiyemedim banyo dahi zor yaptım öğle ağrılarım vardı ki çoğunlukla yatakta geçti.olsun helal olsun yavruma.benimde iki sezeryanım oldu.yalnız son sezeryan dan sonra yüreyimin acısından ağrı hissetmedim zaten hastanede de kalmadım.o sinirle kontrole de gitmedim.şimdi yeni gittiğim dr bana çok ümit verdi.tahliller iyi çıkarsa hamile kalabilirsin dedi.ilk tahlillerde bi problem yok. diğerleri 10 gün sonra belli olacak(kan pıhtı.genetik.hormon vs testler).şuan bi ağrım yok iki adetim oldu.bilmiyorum belki yaşımdan dolayı demiştir.
ben bi yerde problemli hamilelikte anne çok zor bi hamilelik geçirir diye duymuştum.benimde çok sıkıntılıydı.kusmam falan fazla deildi ama son zamanlrımda ağrıdan ağlardım hep.allahım sabır ver derdim.bacak aramdan yürüyemediğimi biliyorum.acaba çokmu uflayıp pufladımda böyle oldu diyorum yaaaa

Evet canim sok halii .bende doktora sordugumda kalp atisi varmi diye kafasini salladi.cok kotu bi andi agladim ama bagirmadim.son kontrollerim ucin iki gun once doktora gittim.bebegimi kaybettigim gunku ayni yer.kakida bekliyodum.icerden cigliklar geldi .30 gaftaluk hamile arkadasta bebeginu kaybettigini ogrenmis bas bas bagiriyodu.o agladi ben agladim disarda .o gunden bu yana daha bi kotuyum .rabbim kimseye yasatmasin
bi gün sabah kalktım sabah kahvaltımı yaptım hareket yok.biraz bekledim dinlendim yattım yine yok.bende bi panik deli gibi ağlamaya başladım.hemen eşimi aradım cabuk gel böyle böyle.allahım o anı da unutmuyorum.sonra oğlumu servise bindirdim eşim aldı beni hastaneye.çok şükür kalp atışı vardı.
başka bi gün yine aynı...bu defa eşimi bile bekleyemedim.fırladım hemen.yolda yüyürken eşim yetişti aldı yine hastaneye.o zamanda kalp atışı vardı.....öyle öyle geçmişti hamileliğim.meğer kızım doğduktan sonra vefat edecekmiş.meğer benim sütüm nasip olacakmış....bilirim o kalp atışlarının heyecanını.allahım bi daha yaşatmasın

inşallah canım ah ne zor bi bilsen.annem yanımdan aldığında ağlardı kızım .yanıma yatırdığında susardı.tuhaf gelmişti bize.artık kızım ağladığında annem hemen yanıma getirirdi.sanki gideceğini biliyor gibi yanımda olmak istedi hep.bi emdi bi gör.cuk cuk cuk diye yutkunduğunu karşımda oturan insan duyuyordu.aman emzirirken yanına biri girmesin nazar olursunuz dediler.hepsi gözümün öününde dün gibi daha.oooooy ooooooooy insan nelere dayanıyor allahım.sabrı veren rabbime şükürler olsun.
AH CANIM BENM YA SENİNKİ DE ÖYLE ZOR BENİM Kİ DE BÖYLE ÇOCUGUMU MORG TA GÖRDÜM BENDE DİYORUM Kİ CANLI KANLI GÖREMEDİM SESİNİ DUYAMADIM HER TURLUSU ZOR DA İŞTE ANNE YUREGİ KESKELER BİTMİYOR. ALLAH IM TESELLİSİNİ TEZ VAKİTTE GÖNDERSİN İNSALLAH. SENİN LOHUSALIGIN DAHA ZOR GECMİŞTİR BEN HİÇ EMZİRMEDİGİM HALDE COK SIKINTI YASADIM COK SUTUM GELDİ İLAÇLAR FALAN KAC KUTU KULLANDIM. ISITMA TUTTU. SEZERYAN BİR TARAFTAN ZATEN KIMILDAYAMIYORDUM ÖYLE AGRIM OLDU. ALLAH IM SABRIMIZI ARTIR YARABBİM. ÇOK DUA EDELİM ARKADASLAR ŞU MUBAREK GUNLERDE HEPİMİZE RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN BİZLERE....

ben bi yerde problemli hamilelikte anne çok zor bi hamilelik geçirir diye duymuştum.benimde çok sıkıntılıydı.kusmam falan fazla deildi ama son zamanlrımda ağrıdan ağlardım hep.allahım sabır ver derdim.bacak aramdan yürüyemediğimi biliyorum.acaba çokmu uflayıp pufladımda böyle oldu diyorum yaaaa
BENDE COK SIKINTI YASADIM HELE Kİ DOGUMDAN ÖNCEKİ SON AYLARDA SUREKLİ TUVALET İHTİYACI AGRI UYUYAMIYORDUM NEFES ALAMIYORDUM YÜRÜYEMİYORDUM.. AH AH HADİ BİZ ANLAMADIK BU DOKTORLAR NEDEN BİRŞEY DEMEDİ. SÜREKLİ BASIM AGRIYORDU. SÖYLÜYORDUM HAMİLESİN OLACAK O KADAR DİYORDU. HALBU Kİ TANSİYON DAN HER GUN BASIM AGRIR MI İNSANIN BASI. EGER Kİ DOKTORUN SUCU VARSA RABBİM SORSUN ÖTEKİ TARAFTA DA KIZIM CIKSIN KARSINA DAHA DA BİRŞEY DEMİYORUM

Oyle dusunme hangi anne ister bebegini kaybetmek. Gerci bende de ara ara oluyor suclamalar. Ben hemen istiyorum sonra vazgeciyorum Allahima siginiyorum kendimi Rabbim e emanet ettim o nasil hayirli gorurse o zaman olacak insallah. Bazen altı ay diyorum bazen bir yil bilmiyorum. Nasibimde ne varsa o olacak zaten. Senin durumunda kotu eve göturmüssun giydirmissin offffffff acin tarifsiz tabi Allah yardimcin olsun kardesim.

AH CANIM OLMAZ MI :KK43: KIZIMIN MEZARINA GİTTİKTEN SONRA BİRAZ SOGUDUM GİBİ ESİME DİYORUM Kİ ACABA GERCEKTEN İSTİYOR MUYUZ SU AN YOKSA KIZIMIZIN ACISINI DİNDİRSİN DİYE Mİ BU İSTEK ? KAN PIHTILAŞMASININ TANSİYON A SEBEP OLDUGUNU BİLMİYORDUM SAGOL BİLGİ SAHİBİ OLDUM SAYENDE. BEN COK DİNLENDİM HAMİLELİGİMİN SON ZAMANLARINDA AMA OLDU YİNE DE COK HAREKETSİZ DE KALMAMAK GEREK KAN PIHTILAŞMASI VARSA. NE BİLEYİM KARMAKARISIK OLDUM VALLA NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.

Bende oglum gelmeyecek diyorum birde her bebek gibi benim oglum cok farkli ozeldi beyin gelişimi uc hafta ileri atiyordu dr bile sasirdi 33 haftalikken 2400 kilosu. Sonra tansiyon ilerledikce oğlum ayni hizla devam edemedi. Pihtilasma olabiliuormus dr dedi ondan fazla degilse aspirin kullanirsin tekrarlama riski var dedi

AMİN CANIM AMİN İNSAN BİRİNİ BÖYLE GÖRÜNCE DUYUNCA YASADIIKLARI AKLINA GELİYOR DEPRESİYOR RESMEN. BEN O KADAR ETKİLENDİM Kİ SOKAKTAKİ HAMİLELERİ DURDURUP TANSİYONUNUZ VAR MI DİKKAT EDİN DEMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM İSTİYORUM Kİ BEN YASADIM KİMSE YASAMASIN. O AN NE ZOR BİR ANDIR. HAYATIN BİTTİGİNİ DÜŞÜNÜRSÜN NEFES ALAMAYACAGINI, HER SEYİN BİTTİGİNİ DÜŞÜNÜRSÜN. SADECE AGLARSIN. BEN MİLETE İYİ GİBİ GÖRÜNMEYE CALIŞTIM AMA İÇTEN İÇE YASADIM CARESİZLİGİ. ALLAH IM NE ZOR YARABBİM KİMSEYE YASATMA DÜŞMANIMA BİLE...

Bende hastanede hamile gordum asiri sismis yer verdim tansiyonum 16 10 Oldu dedi. Dr dan cikinca sabah test istemis gebelik zehirlenmesi icin kadini uyardı m baska hastaneye git benimde böyle oldu diye fazla umursamadi saka gibi. Hele doktor sabah nasil yaptir der devlet hastanesi diyemi anlamadim. Gerci ben en iyi hastaneye gittim de ne oldu

Bende hastanede hamile gordum asiri sismis yer verdim tansiyonum 16 10 Oldu dedi. Dr dan cikinca sabah test istemis gebelik zehirlenmesi icin kadini uyardı m baska hastaneye git benimde böyle oldu diye fazla umursamadi saka gibi. Hele doktor sabah nasil yaptir der devlet hastanesi diyemi anlamadim. Gerci ben en iyi hastaneye gittim de ne oldu
16/10 DA NASIL RAHAT OLABİLİYOR BAYAN SASIRDIM GERCEKTEN BENİM 13/8 14/9 GİDİYORDU SUREKLİ NE KADAR KORKMUSTUM O ANDA TEST YAPMASI GEREK DOKTORUN BENİM GECE OLDU YA O BAYANINDA GECE BEBEGİNE BİRSEY OLURSA NASIL HESAP VERECEK. GERCİ DİYORUM YA DOKTORUN SANKİ COKTA UMRUNDA BANA HİÇ BİRSEY YAPMADI..BİZDE İYİYE GİDİYORUZ DİYE SEVİNİYORDUK. AH CANIM YA BASINA GELMEYINCE ANLAMIYOR İNSANLAR..

Back
X