Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yağmur yağıyor içim acıyor ben de rüyamda göreyim istedim göremedim sonra görmeye başladım ama daha çok açidi yüreğim ,

Ben gordum once. Diyorum aynı oglumun bebekligi ne kadar benziyor kucagima aldim sonra görmedim. Dun odasinin isigi yaniyordu oğlum girmiş cok kotu oldum besiginin yeri bos cok kotu oldum besigini hazirlamistim yatagini yapmistim offffffff yastigina kadar utuledim carsafini falan rabbim dayanma gucu ver beterinden koru bizleri

Canim cok gecmis olsun ayni aciyi iki kez yasamissin ben de kayitsiz kalamadim merak ettim kusura bakma .Kizinda kan pihtilasmasi dediler peki oglunun kalbinin neden durduguna dair bir sey soyleyebildiler mi?

Oglum sağlıklı bir şekilde doğdu bir anda fenalisti otopsi bekliyoruz amin canim aynı hazırlıkları ben de yaptım çok zor cokkkk

Canim cok gecmis olsun ayni aciyi iki kez yasamissin ben de kayitsiz kalamadim merak ettim kusura bakma .Kizinda kan pihtilasmasi dediler peki oglunun kalbinin neden durduguna dair bir sey soyleyebildiler mi?

Amin canimmmm

aaaaah aaaaaaaah dertler acılar çeşit çeşit...doğum için geri gün saydım.son şu kadar gün son bu kadar gün...sonra saatleri saymaya başladım...nerden bilebilirdim geri saydığım o zamanlar kızımın vefat günü olacağını...herşeyi hazırdı.bezi maması emziği...eve bile gelemedi.ve hiç bir sıkıntısı olmayan bi bebekti....pespembeydi yavrum.topan topandı.3600 kg 52 cm doğdu.ama nasip etmeyen Rabbim etmiyor işte.

Allahım güç kuvvet versin peki neden vefat etti her şey bu kadar iyiyken

bu arada be hiç rüyamda görmüyorum.bi kez gördüm bembeyaz bi elbisesi vardı.saçları omuzlarından aşağı dökülüyordu ve sarışındı.koşturuyordu öyle .bana uzaktan baktı.konuşmadı.ama 4-5 yaşlarındaydı.akrabalardan rüyasında görenlerde hep o yaşlarda görmüşler nedense.
doğduğundada kaşlar bile sarıydı.dudak yumuk yumuktu.pespembe yanakları vardı

Ne kadar oldu soruyorum ama umarım incitmiyorum seni

Allahım güç kuvvet versin peki neden vefat etti her şey bu kadar iyiyken
18 saat kadar yanımdaydı.herşey gayet normal di.emdi defalarca.4-5 kez kakasını yaptı.tüm gün uyudu.eşim yanına gidip hadi uyan artık falan bile demişti.ama sonra 18.saatlerde ağlamaya ve emmemeye başladı.annem hemşireyi çağırdı biz alalım bakalım falan getiririz dediler.gidiş o gidiş.sabah 6 gibi vefat etmiş.kalp anomalisi varmış.otopsi yapılmadı ama bulgular o yöndeymiş.aman neyse ne diyorum artık.yavrum gitti yok yanımda nedeni çokta enterese etmiyor diyorum ne diyim

Yavrum benim şimdi cennette kosturuyor anne si

Vakit geçirip kaybetmek daha bir zor sanki allahım gönlüne ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…