- 2 Haziran 2015
- 107
- 8
- 11
Yağmur yağıyor içim acıyor ben de rüyamda göreyim istedim göremedim sonra görmeye başladım ama daha çok açidi yüreğim ,Yagmur yagsa uzuluyorum mezari camur oldu diyorum.cok sicak olsa topragi kurudu diyirom.yani herseye uzuluyorum.sag olsaysi on gun sonra dogacakti yavrum.bendeehic ruyamda goremiyorum
benu cok uzuyo.hep dua ediyorum goreyim sarilayim diye kokusunu alayim allahim diyorum ama daha hic nasip olmadi
Yagmur yagsa uzuluyorum mezari camur oldu diyorum.cok sicak olsa topragi kurudu diyirom.yani herseye uzuluyorum.sag olsaysi on gun sonra dogacakti yavrum.bendeehic ruyamda goremiyorum
benu cok uzuyo.hep dua ediyorum goreyim sarilayim diye kokusunu alayim allahim diyorum ama daha hic nasip olmadi
Canim cok gecmis olsunSağol kızım normal doğdu oğlum sezaryen oldu kızım da hamilelik iyiydi bi sorun yoktu kontrole gittim kalbi durmuş suni sancıları doğum yaptım oğluma 25, ci haftada sancılar başladı 5 hafta dayandı gayet sağlıklıdır oğlum bir anda fenalisti ve kaybettim
Öyle canım açımızdan yaşamak hakkımız aglayacağız ozleyeceğiz tabikiTabiki oyle ama dayanmasi zor.cekmek zor
ALLAH in ziruna gudecek hic busey demiyorum isyan etmiyorum.yavrusunu kaybetmis bir anne olarak bebegumi ozluyorum.birgun ins.bulusup sarilacazz
Ben gordum once. Diyorum aynı oglumun bebekligi ne kadar benziyor kucagima aldim sonra görmedim. Dun odasinin isigi yaniyordu oğlum girmiş cok kotu oldum besiginin yeri bos cok kotu oldum besigini hazirlamistim yatagini yapmistim offffffff yastigina kadar utuledim carsafini falan rabbim dayanma gucu ver beterinden koru bizleri
Canim cok gecmis olsunayni aciyi iki kez yasamissin ben de kayitsiz kalamadim merak ettim kusura bakma .Kizinda kan pihtilasmasi dediler peki oglunun kalbinin neden durduguna dair bir sey soyleyebildiler mi?
Oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu bir gün sonra kotulestiCanim cok gecmis olsunayni aciyi iki kez yasamissin ben de kayitsiz kalamadim merak ettim kusura bakma .Kizinda kan pihtilasmasi dediler peki oglunun kalbinin neden durduguna dair bir sey soyleyebildiler mi?
Sendeni kan pihtilasmasi vardi.yoksa benim gibi plasentadamiOglum sağlıklı bir şekilde doğdu bir anda fenalisti otopsi bekliyoruz amin canim aynı hazırlıkları ben de yaptım çok zor cokkkk
Cennette kavuşacak inşallahO
Öyle canım açımızdan yaşamak hakkımız aglayacağız ozleyeceğiz tabiki
Sendeni kan pihtilasmasi vardi.yoksa benim gibi plasentadami
Amin canimmmmBen gordum once. Diyorum aynı oglumun bebekligi ne kadar benziyor kucagima aldim sonra görmedim. Dun odasinin isigi yaniyordu oğlum girmiş cok kotu oldum besiginin yeri bos cok kotu oldum besigini hazirlamistim yatagini yapmistim offffffff yastigina kadar utuledim carsafini falan rabbim dayanma gucu ver beterinden koru bizleri
aaaaah aaaaaaaah dertler acılar çeşit çeşit...doğum için geri gün saydım.son şu kadar gün son bu kadar gün...sonra saatleri saymaya başladım...nerden bilebilirdim geri saydığım o zamanlar kızımın vefat günü olacağını...herşeyi hazırdı.bezi maması emziği...eve bile gelemedi.ve hiç bir sıkıntısı olmayan bi bebekti....pespembeydi yavrum.topan topandı.3600 kg 52 cm doğdu.ama nasip etmeyen Rabbim etmiyor işte.
Ne kadar oldu soruyorum ama umarım incitmiyorum seniaaaaah aaaaaaaah dertler acılar çeşit çeşit...doğum için geri gün saydım.son şu kadar gün son bu kadar gün...sonra saatleri saymaya başladım...nerden bilebilirdim geri saydığım o zamanlar kızımın vefat günü olacağını...herşeyi hazırdı.bezi maması emziği...eve bile gelemedi.ve hiç bir sıkıntısı olmayan bi bebekti....pespembeydi yavrum.topan topandı.3600 kg 52 cm doğdu.ama nasip etmeyen Rabbim etmiyor işte.
18 saat kadar yanımdaydı.herşey gayet normal di.emdi defalarca.4-5 kez kakasını yaptı.tüm gün uyudu.eşim yanına gidip hadi uyan artık falan bile demişti.ama sonra 18.saatlerde ağlamaya ve emmemeye başladı.annem hemşireyi çağırdı biz alalım bakalım falan getiririz dediler.gidiş o gidiş.sabah 6 gibi vefat etmiş.kalp anomalisi varmış.otopsi yapılmadı ama bulgular o yöndeymiş.aman neyse ne diyorum artık.yavrum gitti yok yanımda nedeni çokta enterese etmiyor diyorum ne diyimAllahım güç kuvvet versin peki neden vefat etti her şey bu kadar iyiyken
yarın tam 6 ay bitiyor.Ne kadar oldu soruyorum ama umarım incitmiyorum seni
Yavrum benim şimdi cennette kosturuyor anne sibu arada be hiç rüyamda görmüyorum.bi kez gördüm bembeyaz bi elbisesi vardı.saçları omuzlarından aşağı dökülüyordu ve sarışındı.koşturuyordu öyle .bana uzaktan baktı.konuşmadı.ama 4-5 yaşlarındaydı.akrabalardan rüyasında görenlerde hep o yaşlarda görmüşler nedense.
doğduğundada kaşlar bile sarıydı.dudak yumuk yumuktu.pespembe yanakları vardı
yarın tam 6 ay bitiyor.
inşallah kavuşabiliriz inşallah...aklımdan bir an bile çıkmıyorYavrum benim şimdi cennette kosturuyor anne si
Vakit geçirip kaybetmek daha bir zor sanki allahım gönlüne ferahlık versin18 saat kadar yanımdaydı.herşey gayet normal di.emdi defalarca.4-5 kez kakasını yaptı.tüm gün uyudu.eşim yanına gidip hadi uyan artık falan bile demişti.ama sonra 18.saatlerde ağlamaya ve emmemeye başladı.annem hemşireyi çağırdı biz alalım bakalım falan getiririz dediler.gidiş o gidiş.sabah 6 gibi vefat etmiş.kalp anomalisi varmış.otopsi yapılmadı ama bulgular o yöndeymiş.aman neyse ne diyorum artık.yavrum gitti yok yanımda nedeni çokta enterese etmiyor diyorum ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?