- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
Anladım peki ne yapacaksın sezaryen di değil mi[/QUOTE
evet yaaa maalesef 2 side sezeryandı.valla benim fikrim beklememek daha fazla ama şekerim var.açlık yüksek ondan bi beklemedeyim.bide aynısını yaşarım diye aklım gidiyor
Tmm iste ozaman plasentada olmuyomu.plasenta zaten rahime giden damar yumagi.Presenta da değil Rahime giden damarlarda pıhtılaşma olmuş yavrum oksijensi z kalmis
inşallah kavuşabiliriz inşallah...aklımdan bir an bile çıkmıyor
tabikide zaman geçtikçe anılarda çoğalıyor.düşük yapmakla doğumdan sonra canlı kanlı emzirip kaybetmek farklı muhakkak.ama her annenin kalbinde bıraktığı acı aynı..Vakit geçirip kaybetmek daha bir zor sanki allahım gönlüne ferahlık versin
Tmm iste ozaman plasentada olmuyomu.plasenta zaten rahime giden damar yumagi.
ÖYLE Rabbim bu acıyı kimseye yasatmasintabikide zaman geçtikçe anılarda çoğalıyor.düşük yapmakla doğumdan sonra canlı kanlı emzirip kaybetmek farklı muhakkak.ama her annenin kalbinde bıraktığı acı aynı..
aminnnn gidiyorum mezarına nasıl huzurlu nasıl huzurlu aman allahım ordan ayrılasım gelmiyor yaaaaa.her gün gidesim varÖYLE Rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
nerelisin.nerdesinBen yazıyorum cevap vermeye çalışıyorum ama umarım anlıyorsunuz bana biraz karıştırdım gibi geldi de
aminnnn gidiyorum mezarına nasıl huzurlu nasıl huzurlu aman allahım ordan ayrılasım gelmiyor yaaaaa.her gün gidesim var
nerelisin.nerdesin
Benimde incelendi sorun yok dendi ama dr zaten ultrasonla koymustu sana hamileliginde bisey denmedimiAma benim plesenta n incelendi sorun yok dendi anlamadım. Ki
denizliBen Kayseri deyim sen
Senin başka çocuğun var mı arkadasimBenim de hiç gidelim olmuyor mezarları başından öpüp kokluyorum
Hiç bir problem yoktu hamileligimdeBenimde incelendi sorun yok dendi ama dr zaten ultrasonla koymustu sana hamileliginde bisey denmedimi
Ben variiiimmmBen geldim kimse yok mu
MrbBen variiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?