Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bana da dogum yaptiran doktorum 3 ay sonra kalabilirsin hic birsey olmaz dedi. Ben doktorumu degistirdim simdi ki doktorum da 3 ay muhlet verdi gecen gu n gittim tmm kalabilirsin dedi dikislerin iyilesmis rahim de kesik izi gorunmuyor dedi. Dogrudur doktorunuza guvenyorsaniz inanabilirsiniz soyledigine normalde 6 ay dan once kalmayin diyorlar ama bizim ocin cok beklemekte iyi degil yaaraniz iyilestigi an doktor tmm der bence zaten 3 aya da iyiylesiyor. Insallah Allah im size de bana da bir kiz evlat verir benim bebegimde kiz di..

15 subat ta kaybettim bebegimi 35 ci haftaya girdigim gun sezeryan oldum evet. Sizinde ilkbebeginiz miydi nasil oldu ??

ben hamileyim ilk bebeğime ama doktorlar hiç iyi konuşmuyorlar herşeye hazırlıklı olun diyorlar bu yzden hemen hamileik düşünyorum inşallah 3 ay sonra kalınabiliyor mu

En az alti ay dediler. Aslinda en iyisi en az sekiz ay beklemek. yas 35 ustu olursa tabi fazlq beklemek iyi degil. Kilo verip hamile kalirsan ve az kilo alirsan dikislerde problem olmaz bence.

insallah canim eylul gibi dusunuyorum bakalim ben yavrumu dualarla yaptim insallah rabbim ikimize de kiz bebk nasip eder kaldigimiz yerden devam ederiz rabbime cok inaniyorum verecek

insallah canim eylul gibi dusunuyorum bakalim ben yavrumu dualarla yaptim insallah rabbim ikimize de kiz bebk nasip eder kaldigimiz yerden devam ederiz rabbime cok inaniyorum verecek
Basin sagolsyn canim.rabbim sabbimizi versin.iyi ramazanlar butun arkadaslara.yani rabbim nasip ederse 4. sezeryanmi olacak.

Canim benim ne desem bos uzulmemek elde degil Allah yardimcimiz olsun bu zamanlar hayırlısıyla çabucak gecer inşallah. Bence seninde ilacin tekrar hamile kalmak
Canim istiyomuyum bende bilmiyorum ki.onun yerine baska bi bebek koymak zora gidecek sanki ama cok kararsizim. Sen nasilsin

Canim istiyomuyum bende bilmiyorum ki.onun yerine baska bi bebek koymak zora gidecek sanki ama cok kararsizim. Sen nasilsin

Bazen iyi bazen kotuyum canim. Aslinda tekrar bebek istiyor muyum bende bilmiyorum sabah kalktığında meselâ vazgectim kesinlikle istemiyorum dedim. Simdi tekrar aylari saymaya basladim Cok sukur yine hamile kala biliyoruz sezeryan olayi olmasa normal dogum olsaydi beklemezdim. Onumuzdeki ay test sonuclari n i doktora götüreceğim bakalim ne diyecek gecen defa rahimi cok iyi dedi incelme falan yok dedi. Kalabilirsin derse korunmam alnimizda ne yazıliysa o biz boşuna plan yapiyoruz vakti gelince meleklerimiz gelecek zaten inşallah

Ben normal dogum yaptim ama bebegimi kaybettigim gun hala her ayrintisiyla gozumun onundeyken onun yasini hala tutarken bilmiyorum nasil olur. Korkularim var

Ben normal dogum yaptim ama bebegimi kaybettigim gun hala her ayrintisiyla gozumun onundeyken onun yasini hala tutarken bilmiyorum nasil olur. Korkularim var

Sen gördüğün icin aci cekiyorsun. Bem gormedigime pismanim ama her seyde hayir vardir. Gorseydim kim bilir ne olurdu yüreğim dayanırmiydi bilmiyorum
Görmeden bu haldeyim

Sen gördüğün icin aci cekiyorsun. Bem gormedigime pismanim ama her seyde hayir vardir. Gorseydim kim bilir ne olurdu yüreğim dayanırmiydi bilmiyorum
Görmeden bu haldeyim
Hele en cok icimi acitan ilk dogdugu an sirtini gordum.sonra gobek bagini kestiler boyle hani kusan insanlara kase veriyolarya plastik ona koydular gormek istedim israrlan anca oyle gosterdiler.keske boyle olmasaydi.simdi sicacik bedeniyle beni isitsaydi.onu cok ozluyorum.biktim bogazimdaki dugumden heran akmaya yer alan gozyaslarimdan.hep kendimi sucluyorum.benim yuzumdenmi kaybettim acaba diye.icim yaniyoo onu gorememek ne kkadar aci.ne hayallerim vardi ona neler alacaktim.oglum araf deyince hemen hareket ediyodu.hic unutamiyorum unutmak istemiyorum resimlerini opuyorum yavrumun ne yapsam care olmuyo ki acima.

Canim benim ne desem seni teselli ederim keske mumkun olsa acılarını biraz dindirsem ama olmaz biliyorum bu yara hep kanayacak bir anneye evladinin acisindan başka aci varmı Rabbim esirgesin acisin merhamet etsin tum annelere. Resimlerini falan kaldir bitanem ben her seyi kaldirdim besigine kadar istemedim ben gelmeden toplamislar kalanlari aglayarak ben kaldırdım senin bide resim var diyorsun ne aciii dusunmek bile istemiyorum aklima geldikce yüreğim daglaniyor gogsumde agirlik oluyo r nefes alamiyorum sen kendine bu aciyi yasatma canim kaldir hepsini ben olsam bakamam
Aklimi oynatirim diye korkarim. Insanin aklindan bi an olsa bile cikmazmi cikmiyor iste hamilelik anilari hep canlı karnimda oynayisi her hareketi aklimda benim daha buyuktu eli ayağı hep anliyordum oynarken. Seni cok iyi anliyorum acini icimde kal b imde hissediyorum kendine yapma bunu okurken ben bile hu kadar kotu olduysa m seni düşü nemiyorum kaldir resimlerini bak biraz daha iyi hissedeceksin. Ve kendini suçlama bende kendimi sucluyorum sonra diyorumki hangi anne canina isteyerek zarar verir. Sende boyle dusun bizim elimizde degildi keske olsaydi keske. Rabbim boyle istedi sinavimiz buyuk daha buyuk sınavla sinanmayalim insallah.

Hamilelik dusunsem heo korkularim olacak biliyorum.uyurken benimleydi sabah kalktim yok annnesinu birakip gitmis bebegim.destegin icin cok sagol canim
inan beni yakinimdaki kimse anlamiyo.cok yalnuz kaldim.psikolojim iyice bitti.uzatmalari oynuyorum resmen

Allah yardımcınız olsun ve sabır versin.Büyük sıkıntılardan sonra insanın hayatında çok gzel şeyler olur inanın. hayatta olan çocuğnuz var mı ?

yok canim ilk oglum normal dogdu 2,sezeryan oldum
Nasi
Allah yardımcınız olsun ve sabır versin.Büyük sıkıntılardan sonra insanın hayatında çok gzel şeyler olur inanın. hayatta olan çocuğnuz var mı ?
Allaha sukur uc tane var.dorduncu surprizdi.testi yaptim pozitif.baska bevek dusunmedigim icin mi diger ikiside pes pese olmystu.bebek bakimi zor ve yalniz buyutuyorum.testen sonra sanki uzuldum hamileyim diye ama hala ona icim yaniyo.bu vicdan azabi beni yedi bitirdi .ama ben onu cok sevdim.ina bisey olmasin diye iki ay disari bile cikmadan yattim.

Öncelikle Allah sabır versin hepimize. bende 36+4 te 29 Ekimde sezeyanla doğum yaptım. Doğumdan önce kalbi durmuştu meleğimin. Dr.um dikişlerin iyileşmesi için en az 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. Zaten rahimde doğumdan en az 3-4 ay sonra ancak toparlanıyor. Umarım hayırlısıyla, Allahın izniyle en kısa zamanda kucağımıza alırız yavrularımızı.

Basin sagolsun.benim bebegiminde kalbi durmustu.senin sebebi bulundumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…