Canim ikili testi mutlaka yaptirmak lazim.biz anne yuregiyle oyle dusunuyoruz,kiyamam ben ona nasil olursa olsun bakarim diyoruz ama oyle dusunmemek lazim.ikili testi yaptirip ona gore o bebegin hayatini degerlendirmek gerekir.sakin yanlis anlama acini icimde hissediyorum,ama bebegin yasasaydi da sakat yada özürlü olsaydi hayati boyunca eziyet cekecekti.sende kahrolurdun onu oyle gordukce.Allah gecinden versin sana bisey olsa o cocuk ne yapcakti? Ayni seyler herkesin basina gelebilir,saglikli bir bebege anne karninda birazcik bile oksijen gitmese bebek dogunca ömür boyu cilesini ceker.kaybettigin bebeginde sendrom var diye yenisinde de olacak diye bir sey yok.biz esimle kromozom testlerimizi yaptirdigimizda bir sey cikmadigina sevindik ama ben doktoruma dedimki bizim bebeklerimizin hep saglikli olacagi anlaminami gelir bu dedim,hayir gelmez dedi,onun bir garantisi yok dedi.yani herkeste olabilir.Rabbim hayirlisini versin,kalbini ferah tut,yeniden hamile kaldiginda ilk isin ikili testi yaptirmak olsun.bilincli bir insansin,duygularimiz bizi yonlendiriyor ama mantikli hareket etmek gerekir.hem tıp ilerledi bak,tup bebek yonteminde pgt denilen bir islem var,hastalikli genleri ayirip dollenmeyi oyle gerceklestiriyorlar.o yontemi uygulamadan hamile kalamayan birsuru insan var.sen dua et sagliklisin,yine olcak bebegin..dua et sadece.kromozom testlerinizi yaptirdinizmi esinle? Bebegindeki sendrom neymis? Bosver kimseye soyleme canim benim,millet bire bin katip konusmayi cok sever,bosuna canini sıkmasınlar gereksiz sozlerle..