Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Biliorum canim cok arastrdim bende en iyi profoser bursada ben saglikciyim bu arada fakat ona gitmek istemedim benimle cok ilgilencek birisi istedimmm

Dgru dyorsun canm doktorun ilgili olmasi cok onemli ama iste gebelik zehirlenmesi yasadigim icin cok korkuyrm tekrarlama riski bile varmis prof.dansmak istiyorum benim doktorumda ozlem basak ustunyurt belki biliyorsndr ilgiliydi doktorum halada tedavilerimi yapiyor ama bikac yerede gozukmek isterim tek doktorla kalmak istemiyorum korkularim var hala da ozel olmazsa sen neden melegini kaybettin canm

Sanki duydum adini cani. M benim otuz iki haftaliktii kilosu boyu herseyi iyiydi otuzuncu haftada kasilmalar basladi ben anlamadi. M sonra bebegi.e giden akim azaldi bebek beslenemedi b ihtimal sonra tansiyo n saniri. Yukseldisonra sisme ve kayip ne oldusa oldu ve bebegim gittii hemde hastanedeken kaybttum.

Aslinda cok kararsiz kaldim kime gitsem napsam diee ama en son buna karr verdim Rabbim yardimcimiz olsunn sanada yapcaari tek sey kleksan ve aspitin ben acaba gurkan mumcuyami gitsem ddim ama esimde bunu istedi

Cnm hic gittinmi gurkan mumcuya o nasil acaba benimde kafam cok karisik dogrusu Allahim bizim icin iyi olan doktora yoneltsin simdi aspirin vericekmis snra igne yani hamile kaldigmda tabi ben bakalm ne zmn korkumu atabilcm cok korkuyorm bu korkuyla nasl olur bilmem bde cenk askali iyi dediler bana belki duymussundr

Kesinlikle cok zor dedigin gibi ne kadarlik olursa olsun acisi evlat acisi...sabirla bekliyorsun kavusucagin gnu kucagina gelicegi gunu baglaniyorsun bebegine daha otesi yok ki...Kader mi ihmal mi bilmiyorum ama yasiycakmisim bunuda yasiycakmisiz ! bu aciyla yasamayi da ogrenicez Allahim sabir versin hepimize...Butun onlemlerimizi yeniden alip yeniden denememiz lazim hazir hissettigimiz de insallah cnm dedigin gibi bu sefer cok mutlu oluruz hepimiz guzel bebek haberleri veririz saglikla kucaklarimizda olurlar..Allah nasip ederse hersey olur
Canim benim, benim almadigim onlem kalmamisti.bir doktora degil 2 doktora birden gidiyordum,onlarda isim yapmis ünlu doktorlar,amerikaya gidip gelen doktorlar.arada 3 ayri doktora daha gittim,hematologa da gittim,bende hafif duzey kan pihtilasmasi var cunku,hamileligimi ignelerle gecirdim,butun doktorlar igneyi birakabilirsin dedikleri halde ben kendim arastirdim gunlerce,haftalarca ve igneyi birakmadim.riske atamam dedim.butun testleri yaptirdim,tarama testleri yapildi,ayrintiliya girdim,kendim ayrica renkli doplerle 2 kere ozel baktirdim,doktor sen 1 ay dayanamazsin istedigin zaman gel derdi 3 haftada giderdim,2 haftada giderdim...yani anlatmak istedigim butun tedbirleri almama ragmen yine kaybettim..neler yedim neler ictim hamileyken,bir kus sutu icmemisimdir,okadar seviyordum ve ustune titremistim..ama oglum bana emanetmis demekki,ne yaptiysamda olmadi..üstelik ikinci tup bebek tedavisiyle kavusmustum ogluma.onuda kaybettim.hemde kocamanken..durumun vahimligine inanabiliyor musun:KK61:
Allah ne yaparsan yap,ben verdim ben aldim dedi resmen..suan dogal yoldan hamile kalacagimi bile bilmiyorum..caresizce sabrediyorum basima gelenlere..sabredicez baska yolu yok cunku..

Sanki duydum adini cani. M benim otuz iki haftaliktii kilosu boyu herseyi iyiydi otuzuncu haftada kasilmalar basladi ben anlamadi. M sonra bebegi.e giden akim azaldi bebek beslenemedi b ihtimal sonra tansiyo n saniri. Yukseldisonra sisme ve kayip ne oldusa oldu ve bebegim gittii hemde hastanedeken kaybttum.

Cok zor canimm cok hergun yuregim yaniyor evlat acisi cok zormus seninde benim gibi demek tansiyonun filan yukselmis tehlikeye grms bebegin Allahim sabir guc versin basin saolsun canim Allahim kimseye yasatmasin senin doktorun kimdi cnm sezeryanini yaptrdgn

Canim benim, benim almadigim onlem kalmamisti.bir doktora degil 2 doktora birden gidiyordum,onlarda isim yapmis ünlu doktorlar,amerikaya gidip gelen doktorlar.arada 3 ayri doktora daha gittim,hematologa da gittim,bende hafif duzey kan pihtilasmasi var cunku,hamileligimi ignelerle gecirdim,butun doktorlar igneyi birakabilirsin dedikleri halde ben kendim arastirdim gunlerce,haftalarca ve igneyi birakmadim.riske atamam dedim.butun testleri yaptirdim,tarama testleri yapildi,ayrintiliya girdim,kendim ayrica renkli doplerle 2 kere ozel baktirdim,doktor sen 1 ay dayanamazsin istedigin zaman gel derdi 3 haftada giderdim,2 haftada giderdim...yani anlatmak istedigim butun tedbirleri almama ragmen yine kaybettim..neler yedim neler ictim hamileyken,bir kus sutu icmemisimdir,okadar seviyordum ve ustune titremistim..ama oglum bana emanetmis demekki,ne yaptiysamda olmadi..üstelik ikinci tup bebek tedavisiyle kavusmustum ogluma.onuda kaybettim.hemde kocamanken..durumun vahimligine inanabiliyor musun:KK61:
Allah ne yaparsan yap,ben verdim ben aldim dedi resmen..suan dogal yoldan hamile kalacagimi bile bilmiyorum..caresizce sabrediyorum basima gelenlere..sabredicez baska yolu yok cunku..

Canim benim kiyamam ben sana okurken icim parcalandi ne diyecegimi bilemiyorum ama cok dogru hic dikkat etmeyen insanlar bebeklerini sagsalim kucaklarina aliyorlar bende doktora gdip her testimi yaptiran dikkat eden biriydim tuzlu yemezdim zararli seylerden uzak dururdum yormazdm kendimi ama benimde bir anda sinsice gelen odem tansyn beni biran da yakaladi yavrumu aldi benden doktor bile anlamadi off malesef biz bu kaderi yasiycakmisiz hala da kabullenemiyorum inanamiyorum...canim hic belli olmaz belki bu sefer dogal yoldan olucak Allahim nasip ettikten sonra ol dedikten sonra hersey olur yeterki guzel Allahim nasip etsin anneligi bu dunyada guzel seyler dusun guzel seyler olsun canm bnm

Canim benim kiyamam ben sana okurken icim parcalandi ne diyecegimi bilemiyorum ama cok dogru hic dikkat etmeyen insanlar bebeklerini sagsalim kucaklarina aliyorlar bende doktora gdip her testimi yaptiran dikkat eden biriydim tuzlu yemezdim zararli seylerden uzak dururdum yormazdm kendimi ama benimde bir anda sinsice gelen odem tansyn beni biran da yakaladi yavrumu aldi benden doktor bile anlamadi off malesef biz bu kaderi yasiycakmisiz hala da kabullenemiyorum inanamiyorum...canim hic belli olmaz belki bu sefer dogal yoldan olucak Allahim nasip ettikten sonra ol dedikten sonra hersey olur yeterki guzel Allahim nasip etsin anneligi bu dunyada guzel seyler dusun guzel seyler olsun canm bnm

Canm bu arada bende de pihtilasma ckti amelyttan snra sylemsti dktrm testleri oluyorms galiba onu yaptricm doktor istedi bakalim nolucak bu halim mrk ediyrm acaba butun bunlara sebep olurmu pihtilasma

Kızlar ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi kaybedeli beş ay oldu bu ay çok umutlanmistim adetime 11 gün var ve benim Karnım ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi çok Üzgünüm yaa kızlar bana bişey deyin ne olur gitgide iyi olacağım yerde daha kötü olmaya başladım bu kadar çok istememe ragmen olmaması çok çok üzüyor beni dayanamiyorum artık herkes evladını seviyor benim kucağım bomboş kaldı. Bugün kafam dagilsin diye ise gireyim dedim görüşmeye gittim adam diyo ki bu kadar yıllik evlisinde daha çocuğun yokmu dedi ne diyeceğimi bilemedim
Salak adam yaa..ona neyse sanki..takilma sen ona.densiz insan cok iste..canim benim belki yumurtluyorsundur daha adete 11 gun varmis hemen umutsuzluga kapila,olacak sen calismalarini iyi yap bitanem..daha yeni basladin sterese girmemen lazim biliyorsun.kafani rahatlat ve iyi seyler dusun.peki testlerini yaptirdinmi sonuclari ciktimi?? Ona gore hamile kalsan daha iyi olur bence

Canım ya benim orası biraz karışık ama Zübeyde Hanım varya Allahım oraya kimseyi düşmesin lalemiydi neydi adı Allahım a havale ettim Rabbim bilir ben doktordan faln vazgeçtim artk senn anlican Rabbim kimseye bırakmaasin artık inş o istesin versinn çünkü çok zorrr muss yaşarken ölmek kk nefessiz kalmak bende ne yemedimki onun icinn ne yapmadımi ama olmayınca olmuyoo ben diorum ki şimdi Allahım sen işte beni muhtaç etme kimseye haznesi boldu r Rabbimin o bize nasip etsin inş en güzelini yoksa yokkk olmuyoo bide sanırım çok abartmicaksin bi doktor vardı hamile green kadını anlaması nn saat ikiye kadr yemeğe gitmio du ben düşünürdüm oğlum açıkmasin diee 11 3p da gderimm o dogrdu herkes doğUrdu en yakın arkadaşı m doğUrdu ben bom boss kaldım çok zor ama tek şey var Allah emaneti ni aldı kimseye yasatmasunn ama bizede artık hiç yaşatmasını aminnnnnn

Canimm malesef pıhtılaşma bole bise miss çok zor ama gerçek bu gebelik zehirlenmesi gürkan Mumcu ya gitmedim ya ben bikez gittim doktora oda kaç gün kendime gelemedimmm hep hamile mutlu mutlu kendim geldim mahvoldu m aglayamadim be göz yaşım kalmadu artkkk km

Canm bu arada bende de pihtilasma ckti amelyttan snra sylemsti dktrm testleri oluyorms galiba onu yaptricm doktor istedi bakalim nolucak bu halim mrk ediyrm acaba butun bunlara sebep olurmu pihtilasma
Evet canim acilarin en buyugunu yasiyoruz,Allah daha beterinden korusun bu aciyi unutturacak baska dertler vermesin,bu son olsun insallah..evet kuzum malesef kan pihtilasmasi kontrol edilmezse kotu sonuclar doguruyor.testlerini biran once yaptirmalisin,kan pihtilasmasi testinin adi trombofili paneli..kan veriyorsun sadece korkma.kan pihtilasmasinin duzeyleri var,hafif,orta,yuksek..bazi degerler var,hangi degerlerinde mutasyon varsa ona gore hafifmi yuksek mi belirleniyor.hafifse pihtilasma duzeyi,yasaminda bir sıkınti yaratmaz ama hamileyken bebek buyudugu zaman ani kalp durmasi,beslenememe gibi seylere sebep oluyor.eger yuksekse pihtilasma ozaman bebekler erken haftalarda ya dusuyor yada anne karninda kalbi duruyor.bunu en iyi perinatolog anlar,kendine iyi bir perinatolog bul oncelikle.sonra cikan sonucuna gore hamileyken igneye baslaniyor,ama ignenin dozu cok onemli,benim pihtilasmam hafif duzeyde.o yuzden doktorlar cok celiskili konusuyor.kimisi hic igne kullanmami isemedi,kimisi yuksk doz kullan dedi.ben tup bebek oldugu icin transferden sonra.zaten dusuk doz kan sulandirici igne kullandiriuorlar,8.haftadan sonra birak demelerine ragmen igneyi.birakmadim.riske atmak istemiyorum dedim.kim yaparki bunu dusunsene..bir prof kilon artti bebek buyudu ignenin dozunu yukseltelim dedi,diger doktorumda yukseltmeye gerek yok dedi.ben ne yapsam diye dusunurken bebegimin kalbi durdu karnimda..doktor kordon dolanmasindan öldugunu soyledi ama kan pihtilasmasindan da zarar gordu bence,cunku 34.haftadan sonra kilo alimi cok ilginclesmisti..

Evet canim acilarin en buyugunu yasiyoruz,Allah daha beterinden korusun bu aciyi unutturacak baska dertler vermesin,bu son olsun insallah..evet kuzum malesef kan pihtilasmasi kontrol edilmezse kotu sonuclar doguruyor.testlerini biran once yaptirmalisin,kan pihtilasmasi testinin adi trombofili paneli..kan veriyorsun sadece korkma.kan pihtilasmasinin duzeyleri var,hafif,orta,yuksek..bazi degerler var,hangi degerlerinde mutasyon varsa ona gore hafifmi yuksek mi belirleniyor.hafifse pihtilasma duzeyi,yasaminda bir sıkınti yaratmaz ama hamileyken bebek buyudugu zaman ani kalp durmasi,beslenememe gibi seylere sebep oluyor.eger yuksekse pihtilasma ozaman bebekler erken haftalarda ya dusuyor yada anne karninda kalbi duruyor.bunu en iyi perinatolog anlar,kendine iyi bir perinatolog bul oncelikle.sonra cikan sonucuna gore hamileyken igneye baslaniyor,ama ignenin dozu cok onemli,benim pihtilasmam hafif duzeyde.o yuzden doktorlar cok celiskili konusuyor.kimisi hic igne kullanmami isemedi,kimisi yuksk doz kullan dedi.ben tup bebek oldugu icin transferden sonra.zaten dusuk doz kan sulandirici igne kullandiriuorlar,8.haftadan sonra birak demelerine ragmen igneyi.birakmadim.riske atmak istemiyorum dedim.kim yaparki bunu dusunsene..bir prof kilon artti bebek buyudu ignenin dozunu yukseltelim dedi,diger doktorumda yukseltmeye gerek yok dedi.ben ne yapsam diye dusunurken bebegimin kalbi durdu karnimda..doktor kordon dolanmasindan öldugunu soyledi ama kan pihtilasmasindan da zarar gordu bence,cunku 34.haftadan sonra kilo alimi cok ilginclesmisti..
Canım ya senin mutasyonlarin neydii kleksan kaçlik kullandın aspirinde kullanmış miydin ya bide renkli doplrde nasıl anlasilmadii

Canım ya senin mutasyonlarin neydii kleksan kaçlik kullandın aspirinde kullanmış miydin ya bide renkli doplrde nasıl anlasilmadii
Canim benimki mthfr c677 heterozigot ve mthfr a1298 heterozigot mutasyonlarim..ben clexan kullanmadim.aspirinde vermediler bana.ben ttansferden sonra en dusuk doz igne kullanmaya basladim ve hic birakmadim.benimki hibor 3500 du ignemin adi..ilk baslarda yeterliydi bence ama bebek buyudukce yetersiz kaldigini dusunuyorum.canim doplerde her sey normaldi cunku.kan akisi gayet iyiydi.hatta kan akisinin sesini bile dinlettiler bize.hatta doktor gayet iyi bak lokur lokur kan gidiyor bebege dedi..ne olduysa birden oldu.doktor kordondan kaybettik dedi,cunku cok dolanmis bogulmus yavrum..benimki sadece buyudukce sanirim ignenin dozu az geldigi icin az kilo aldi diyorum.bir dahaki hamileligimde en dusuk doz degilde bir yuksegini kullanicam.bebek buyudukce de bakalim doktor ne onerirse onu yapicam.senin mutasyonlarin neler peki? Faktor v de yada diger degerlerde homozigot cikarsa daha riskli oluuor,yuksek doz igne kullanilmasi lazim.yaz bakalim belki anlarim

Canım mhfr 677 hetorozigot dierode pai homozigot benim doktorda adetin 24 gunu baktr dd eğer çıkarsa hemen aspirin ve cleksan 04 başlıca zz ya bide sen tüp bebek olayını takma cokk bence oldusa olur yine erken dogumla bebegini kaybedenler var ora baktım ben bi kizz neler yasio sonra hibor kullanırken kaybedio tüp bebek olmaz die korunmayi bırakıo sonra adetten once aspirin ve cleksan bebek kucağında hemde normal yollla

Bence okordan dolanmasida oyüzden bebwk strese giriyor ve olan oluyoo ben hiç bişe kullanmamistimm zaten kimsede kullan demedi bilseydim kullanmazmiydimm işte bazen sadece sığınmak dua etmek gerekio tam teslimiyet inş artık kavusrz

Canım mhfr 677 hetorozigot dierode pai homozigot benim doktorda adetin 24 gunu baktr dd eğer çıkarsa hemen aspirin ve cleksan 04 başlıca zz ya bide sen tüp bebek olayını takma cokk bence oldusa olur yine erken dogumla bebegini kaybedenler var ora baktım ben bi kizz neler yasio sonra hibor kullanırken kaybedio tüp bebek olmaz die korunmayi bırakıo sonra adetten once aspirin ve cleksan bebek kucağında hemde normal yollla
Tamam canim dogru tedavi..24.gunu kanda hamilelik cikinca bebek dusmesin diye kan sulandiricilara basliycak demekki doktor.insallah bu sefer basarirsinda sagliklica kucagina alirsin.
Ayy insallah yaa keske bende dogal yoldan hamile kalsam,insallah bende o sanslilardan olurum,dua edin bana lutfeeennn

Back
X