Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cnm hangi testleri yaptirdin bende Yaptiracagim ona göre bilgim olsun
Genetik ve koromozom analizi yapılacak sadece kanla detaylı şu şu diye anlatmadılar .ama esas test bebege yapılırmış önemli olan oymuş biz bunu bilmiyorduk doktorlarda bişey dememişti geç kaldık ona

Genetik ve koromozom analizi yapılacak sadece kanla detaylı şu şu diye anlatmadılar .ama esas test bebege yapılırmış önemli olan oymuş biz bunu bilmiyorduk doktorlarda bişey dememişti geç kaldık ona
Canım geçmiş olsun. Benim bebeklerde sorun yoktu ikiside canlı doğdu rahim ağzı açılmasa bebekler miyadını kadar yaşardı çok sağlıklı bebeklerin var dedi ama benim rahim ağzında sorun var herhalde dikis te atıldi ama tutmadi malesef. Senin nasıl olmuştu kusura bakma hatırlayamadım senin olayini

Benim 35.haftada ani kalp ritmi bızulmasıyla sezeryana aldılar.anlık çıkan bişeymiş.72 gün yaşadı bebegim.sizede çok geçmiş olsun alalh aratmasın inşallah.brnşm görümcemde öyleydi ilki 6aylık dogdu ikizdi biri yaşadı biri vefar etti rahim taşımıyormuş onda 8 sene sonra tekrar dogurdu 38 haftalık dogdu saglıklı şimdi bir yaşında.inşallah sizinde öyle olır.hep yattı hiç kalkmadı yerinden

Kızlar benim bata 4 gun kaldı çok hafif kanama oldu bugun bir jac sefer. Sadece sildikçe geliyor ama regl kanaması değil asla, gecen ayda pembemsi bi kanamam olmuştu ama adet olmuştum buda miktarı aynı çok az yani ama rengi koyu ona göre bu nedir acaba yerleşme kanaması mi yoksa yine regl mi. Normalde böyle şeyler olmazdı hiç bende bu iki aydır oluyor. olacağım Allahim bu merak bitirdi beni.

Mrb arkadaşlar sizden dua istiyorum.hamileyim eşimle tartıştık sorunlarımız var hepsi aile sorunu o benim ailemle görüşmüyor ben onun ailesi ile geçen kardeşim geldi asker çocuk o gidince benim annem gelmiyorsa senin ailende gelmeyecek die çıkıştı bende çok sinirlendim annemi aradım oda babama demiş geldiler aldılar beni c.tesi akşam eşyalarımı topladığımı gördü ve hiç bişey demedi kızıma demiş annen kimi bekliyo die oda dedem gelecek demiş ve onlar geldiğinde çekti gitti.ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum evlatlarım babasız büyüyecek die.geldim geleli aramadı kızını bile aramadı dua edin lütfen Allah hayırlısını versin bana güç versin dayanamıyorum hamileliğin verdiği psikoloji ile çok zor :(

Kızlar benim bata 4 gun kaldı çok hafif kanama oldu bugun bir jac sefer. Sadece sildikçe geliyor ama regl kanaması değil asla, gecen ayda pembemsi bi kanamam olmuştu ama adet olmuştum buda miktarı aynı çok az yani ama rengi koyu ona göre bu nedir acaba yerleşme kanaması mi yoksa yine regl mi. Normalde böyle şeyler olmazdı hiç bende bu iki aydır oluyor. olacağım Allahim bu merak bitirdi beni.
Canım yerlesme kanaması olabılır eger gec dolllenmeyse bugune denk gelmıstır..Hafıf kanama olabılır gebelıgın ılk haftalarında o da normal adet olana kadar umudunu kaybetme derim

Mrb arkadaşlar sizden dua istiyorum.hamileyim eşimle tartıştık sorunlarımız var hepsi aile sorunu o benim ailemle görüşmüyor ben onun ailesi ile geçen kardeşim geldi asker çocuk o gidince benim annem gelmiyorsa senin ailende gelmeyecek die çıkıştı bende çok sinirlendim annemi aradım oda babama demiş geldiler aldılar beni c.tesi akşam eşyalarımı topladığımı gördü ve hiç bişey demedi kızıma demiş annen kimi bekliyo die oda dedem gelecek demiş ve onlar geldiğinde çekti gitti.ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum evlatlarım babasız büyüyecek die.geldim geleli aramadı kızını bile aramadı dua edin lütfen Allah hayırlısını versin bana güç versin dayanamıyorum hamileliğin verdiği psikoloji ile çok zor :KK43:
Canım aılenın yanındasın anladığım kadarıyla kafanı topla sonra yıne bır anlasma yoluna gıdersınız aman acele etme yuvana sahip cık üzülme dua et eşini seviyorsan aıle yuzunden yapma bunu ıkınize de

Cnm
Mrb arkadaşlar sizden dua istiyorum.hamileyim eşimle tartıştık sorunlarımız var hepsi aile sorunu o benim ailemle görüşmüyor ben onun ailesi ile geçen kardeşim geldi asker çocuk o gidince benim annem gelmiyorsa senin ailende gelmeyecek die çıkıştı bende çok sinirlendim annemi aradım oda babama demiş geldiler aldılar beni c.tesi akşam eşyalarımı topladığımı gördü ve hiç bişey demedi kızıma demiş annen kimi bekliyo die oda dedem gelecek demiş ve onlar geldiğinde çekti gitti.ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum evlatlarım babasız büyüyecek die.geldim geleli aramadı kızını bile aramadı dua edin lütfen Allah hayırlısını versin bana güç versin dayanamıyorum hamileliğin verdiği psikoloji ile çok zor :KK43:
Cnm eşini seviyorsan sen ara aşkta gurur olmaz. Demekki oda çok sinirlenmis. Böyle biriyle evliysen biraz alttan alırsan evlilik öyle ilerler yoksa çok zor. Bak çocuklarında varmış neyi paylaşamıyorsunuz hem annem babam diye tutturma vak dinimizde kadın en annesinden çok eşinden sorumlu erkek ise karisindan çok annesinden sorumlu bunu bil ve ona göre davran bence. Ben anneni babanı sil demiyorum yanlış anlaşılmasın ama eşinin hakkı daha çok var üzerinde

Emosum 2~3 gun sonra bi test yap canim,yerlesmeyse eger silikte olsa cikar testte..az kalmis sabret insallah hamilesindir,degilsen de lutfen uzulme,olacak biliyorsun.hemde cok yakinda insallah..

Canim benim hamileyken insanin sinirleri zaten bozuk oluyor,lutfen kendini yipratma..evlilikte aileleri ise karistirmamak lazim,esinle anlasmaya calis,sen onun ailesiyle gorusmeye basla,oda seninkiyle gorussun..asla sevmek zorunda degilsin ama formaliteden nadir de olsa gorus..eger seni uzuyorlarsa Allaha havale et ve onlarin sana davranislarini esinin kendisinin gormesini sagla..kavga ederek degilde,uzuluyorum falan diye anlat.simdi esin ailesini bana tercih ediyor diye sinirleniyordur..ondan aramamistir,mecbur arayacak uzulme,ortada cocuklariniz var.suyuna git esinin ve sende onu kendi dogrularina inandir..aile yuzunden yuvani dagitipta onlari sevindirme..esini kendine cek,boyle yaparak onlara dogru itiyorsun,hic bir erkek annesinden kopmaz biliyorsun,onlar anneci olur.kendinden dusun,bir oglun olsaydi oda sana cok duskun olsaydi mesela..lutfen ailesi yuzunden esinle tartisma,onlari sevindirmekten baska bisey yapmamis olursun..

Canım geçmiş olsun. Benim bebeklerde sorun yoktu ikiside canlı doğdu rahim ağzı açılmasa bebekler miyadını kadar yaşardı çok sağlıklı bebeklerin var dedi ama benim rahim ağzında sorun var herhalde dikis te atıldi ama tutmadi malesef. Senin nasıl olmuştu kusura bakma hatırlayamadım senin olayini

canım yaa şu hassasanne.com diye bi site var o hanımın hikayesini okumuşsundur belki hamile kalmadan önce rahmine kelepçe takılmış falan öyle bişey yapılsa sana da. dikiş çare olmamış bununla ilgili doktorla görüştün mü?

canım yaa şu hassasanne.com diye bi site var o hanımın hikayesini okumuşsundur belki hamile kalmadan önce rahmine kelepçe takılmış falan öyle bişey yapılsa sana da. dikiş çare olmamış bununla ilgili doktorla görüştün mü?
Cnm dediğin siteye girdim ama birsürü konu var aradım bir türlü bulamadım tam olarak neden bahsetmiş hangi aşamada yapılmış kelepçe falan ilk defa duydum senden

Melisaveannesi Melisaveannesi Canim nasılsın? Ağrı sizin azaldı mi? Kanama yogun mu? Merak ettim seni arada haberdar et kendinden
Canım ıyıyım cok şükür sagol arkadasim kanamam hıc olmadı az bısey akıntı seklinde hergün gelıyo bır kez o da normalmış adet duzenın degısecek dedı doktor o nedenle her an adet olabılırım ..agrılarım azaldı burda kural sıvı beslenıp tuvalete cıkmak bol bol yurumek yoksa sıkışıp kalıyorum ıdare edıyorum yanı yurumeye calısıyorum surekli yattıkca agrım oluyo ama gün günden daha ıyıyım sen nasılsın canım?

Cnm face de buldum öyle birseyler okudum senin dediğin o bayan mi bilmiyorum ama onun dediğine göre rahim ağzına dikis atilamayacak kadar kisaymis dikis hiç tutmuyirmus o yüzden kelepçe takilmak zorunda kalmış yinede arastiracagim Sağol arastirip söylediğin için.

Cnm face de buldum öyle birseyler okudum senin dediğin o bayan mi bilmiyorum ama onun dediğine göre rahim ağzına dikis atilamayacak kadar kisaymis dikis hiç tutmuyirmus o yüzden kelepçe takilmak zorunda kalmış yinede arastiracagim Sağol arastirip söylediğin için.

http://www.hassasanne.com/2014/03/0...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

bu linki tıklayıp okuyabilirsin canım benim ne demek birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu. bu arada inşallah hamilesindir vee bu kez sağlıkla kucağına alırsın burda hamile kalanları gördükçe kendimmiş gibi seviniyorum:KK68:

http://www.hassasanne.com/2014/03/0...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

bu linki tıklayıp okuyabilirsin canım benim ne demek birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu. bu arada inşallah hamilesindir vee bu kez sağlıkla kucağına alırsın burda hamile kalanları gördükçe kendimmiş gibi seviniyorum:KK68:
Inşallah hepimizde yaşayalım bu mutluluğu tek kendim için değil isteyen herkes kavussun bebegine ne zor bi imtihanmis bu böyle. Rabbim hepimize nasip etsin

Back
X