Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bendede bir baş ağrısı Peydah oldu üç gündür hafif hafif ağrıyor nerden çıktı bu simdi ya geçmedi gitti stres yaptı bende ilaç kullanmayı pek sevmiyorum ama bugun ağrı kesici iceyim bari yoksa geçmeyecek
Uzuldun,stres oldunya ondan olmustur canim benim..gecmis olsun kuzummmm

Canimmmm memlekete geldim oglumu ziyaret etmek icin :KK43: cok zor oldu yaa aglamaktan kendime gelemedim..topraga kapanip saatlerce agladim,yanindan ayrilamadim,donerken sanki onu orda birakip gidiyormusum gibi hissettim,o topragi kazip ordan cikarmak istedim bebegimi:KK61:
Bende gecen persembe kontrole gitmistim doktor kendini iyi hissettiginde iliski olabilir dedi..ben korunmayi dusunmuyorum canim,akisina birakcam,onumuzdeki ay ovulasyon testi alcam netten ona gore tek iliskiyle erkek bebegi yakalamaya caliscam:eek:
Napim yaaa cok istiyorum oglum olmasini..ruyamda da ne gorsem hep kiz bebek olcak demekmis..kizim olsunda istiyorum ama once oglumun yerine tekrar oglum olmasini istiyorum:KK61:
Canimm orada neler yasayabilecegini çok iyi anlıyorum. Biliyormusun eğer bebegimi kaybetmeseydim bu aralar doğum yapacaktım bayrama oglumla birlikte girecektik dün Ona ağladım bende Rabbim gönlüne göre hayırlı bir erkek evlat versin sana inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah cnm bende bugün keçi boynuzu aldım başlıcam hayırlısıyla. Bunu kullanmadan olmayacak onu anladım hepsinde de keçi boynuzu yla hamile kaldım

Canimm orada neler yasayabilecegini çok iyi anlıyorum. Biliyormusun eğer bebegimi kaybetmeseydim bu aralar doğum yapacaktım bayrama oglumla birlikte girecektik dün Ona ağladım bende Rabbim gönlüne göre hayırlı bir erkek evlat versin sana inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah cnm bende bugün keçi boynuzu aldım başlıcam hayırlısıyla. Bunu kullanmadan olmayacak onu anladım hepsinde de keçi boynuzu yla hamile kaldım
Evet canim bende seni anliyorum,keske bebeklerimizle girseydik bayrama..bayramin hic tadi yok,aglayarak geciyor :KK43: Amiiinnnnn insallah,sana da bana da burdaki butun arkadaslarimiza biran evvel saglikli bebekler versin Allah..benim ruyalarim hep kiz bebege cikiyor,bir kez daha oglumu kaybettigimi anliyorum ve cok uzuluyorum..her zaman dualarimdasin canim benim,sende bana et..

O bir kelebek kanadıydı, bir gül goncasıydı, bir yıldız pırıltısı...
Sabaha çıkmayan bir rüyaydı; ama ne eşsiz bir can taşıdı;
En tazesi, en temizinden, en sevgilisi ve sevileninden
Daha doyamadan kokusuna, meleğim cennete yolculandı;

... Çekinmeyin anmaktan, sevgimizle koyduğumuz adını,
Özlemin yakıcı tadı, acılarla kavursa da yüreğimi
Anlatın bana, bahsedin güzelliklerinden,
İhtiyacım var, yaşamaya, yaşatmaya bebeğimi;

Korkmayın gözlerimde aniden beliren yaşlardan,
Onun adını duymak değil ki beni üzen,
Asıl unutulmasıdır en büyük acım,
Anmaya devam edin Bebeğimi lütfen...

Onu sonsuz sevgisi ve güzelliğiyle bildim ben, öyle kalsın.
Gölgelenmesin hatırası, kilitli kapılar ardında tozlanmasın...
Huzurla analım adını, taşıyalım sonsuza...
Bebeğim unutulmasın!...
:KK61::KK61::KK61::KK61:

Cok canim yaniyooooorrrr...hergun oglumun mezarina gitmek beni öldürüyor..ben oglumla gelecektim buralara,simdi mezarina geldim,ölcem üzüntüden:KK61:

İyi canım ya ne güzel inş bizde yüzümüzü bu dünyada da güldürecek bebeklere hamile kalır zz ben yedim kırmızı bakalım ama bidaha adet günüm gelme den test faln yapmicam

Cok canim yaniyooooorrrr...hergun oglumun mezarina gitmek beni öldürüyor..ben oglumla gelecektim buralara,simdi mezarina geldim,ölcem üzüntüden:KK61:
Rabbim en,kisa zamanda yerini doldursun insallah canim aklimizdan gitmeyecek ama napalim rabbim daha saglikli hayirli evlatlar nasio etsin hepimize insallah

Canm kıyamam ben sana yazdiklarini görünce cok fena oldu icim bende her gittigimde boyle oluyorum insan bebegine konduramiyr orda olmayi cok zor durumumuz Allah yardmcimiz olsun kucagimiza alamadik yavrularimizi kalpten bagliyiz meleklerimize...insallah yine bebeklerimiz olur hepimizin mutluluktan aglarz bu sefer

Canm kıyamam ben sana yazdiklarini görünce cok fena oldu icim bende her gittigimde boyle oluyorum insan bebegine konduramiyr orda olmayi cok zor durumumuz Allah yardmcimiz olsun kucagimiza alamadik yavrularimizi kalpten bagliyiz meleklerimize...insallah yine bebeklerimiz olur hepimizin mutluluktan aglarz bu sefer

Inşallah cnm

Insallah canim benim insallah..o umudumuz da olmasa yasayamazdik,bu cok baska bir aci yaa hic hafiflemiyor..

Herkes alisveris yapiyor..kimisi hamile,kiminin kucaginda,kiminin yaninda..bebekleri gordukce kaderime küsüyorum yaa..aglamaktan helak oldum.dogum sonrasi kalan kilolarim,göbegim..gobegime baktikca icinin bos olmasi..Allahim insallah tekrar doldursun gobeklerimizi.
Buraya gelince de ister istemez birileriyle karsilasiyorum,doktor hatasindan kaybettin diyenler,nazar olmus diyenler,nasil anlamadin diyenler..cahil cahil konusuyorlar yaa cildircam icim parcalaniyor.ben hareketlerini hissedemeyince hemen kostum hastaneye, bilsem 1 sn bile beklemez sezaryen olurdum,nerden bilcektim kordon dolanacagini..bide cahil insanlara laf anlatiyoruz yaa :( ne yapcaktim durduk yere erkenden bebegi aldirsamiydim yani :( bu seferde erken alindigi icin bi sorun ciksaydi kendimi nasil affederdim.37 hafta yeni bitmisti zaten.bu insanlar ne kadar kolay konusuyorlar yaa..bekara kadin bosamak kolay olurmus..

Herkes alisveris yapiyor..kimisi hamile,kiminin kucaginda,kiminin yaninda..bebekleri gordukce kaderime küsüyorum yaa..aglamaktan helak oldum.dogum sonrasi kalan kilolarim,göbegim..gobegime baktikca icinin bos olmasi..Allahim insallah tekrar doldursun gobeklerimizi.
Buraya gelince de ister istemez birileriyle karsilasiyorum,doktor hatasindan kaybettin diyenler,nazar olmus diyenler,nasil anlamadin diyenler..cahil cahil konusuyorlar yaa cildircam icim parcalaniyor.ben hareketlerini hissedemeyince hemen kostum hastaneye, bilsem 1 sn bile beklemez sezaryen olurdum,nerden bilcektim kordon dolanacagini..bide cahil insanlara laf anlatiyoruz yaa :KK43: ne yapcaktim durduk yere erkenden bebegi aldirsamiydim yani :KK43: bu seferde erken alindigi icin bi sorun ciksaydi kendimi nasil affederdim.37 hafta yeni bitmisti zaten.bu insanlar ne kadar kolay konusuyorlar yaa..bekara kadin bosamak kolay olurmus..
Sen kendini bu kadar yipratma böyle boş boş konuşanlar çıkacak tabi. Banada bebegimi yeni kaybettigim zaman misafir gelmişti birinin 10 yıl çocuğu olmamış sonra kendiliğinden hamile kalmış ikiz dogurmus üzülmeyin sizinde olur diyo manyakmidir nedir ben zaten hamile kalabiliyordum yani bu olayın benle ne alakası var bende o zaman çok sinir olmuştum biride diyorki onlarla ilgili iyi kocası kadını birakmamis çocuğu olmuyor diye dedi bende dedimki belki sorun erkekte ydi nereden biliyorsun böyle konuşuyorsun dedim. Yani anlayacagin saçma sapan insan cok var

Back
X