kızlar doğumdan önce ne sacımı kesmiştim ne boyatmıstım şimdi makyaj bile yapmak hatta küpe bile takmak yüzük takmak sanki kızıma ayıp edicekmişim gibi geliyor sizde de oldumu, kendime ne kıyafet almıyorum ki nerdeyse giycek hiçbişi kalmadı bedenim cok değişti çünkü, yas tuttuğumdan böyle oluyor sanırım, sacım mısır püskülüne döndü, hatta doğumdan sonra tam 21 gün sonra sacımı taradım, ama farkında olmadan yapptım, bi baktımm sacımı tarıyorum anneme dedimki anne ben 3 haftadır sacımı taramadım dedim şok olduk, banyodan sonra sacımı topuz yapıp oturuyormusum 3 haftadır..
bende öyleydim hepimiz öyleydik. fazla renkli kıyafetler giyemezdim. küpe falan takınca kızım üzülecek ben gittim annem süsleniyor diyecek gibi gelirdi. benim şimdi 9 ay oldu. bayramdan sonra kuzenimin düğünü var ne giysem diye düşünüp plan yaparken buldum kendimi. sonrada utandım ama arada makyajda yapmaya başladım saçımı başımı boyamayada... zaman geçiyor hayat normale dönüyor. içindeki sızı duruyor ama eskisi gibi canını yakmıyor mu nedir bilmiyorum
bu arada bencede evde biraz daha dinlen vücut için gerekli. yeni bebek için gerekli öyle düşün. ama kendi işinmiş arada gitsen olur tabi ama hergün gitme bence..
Son düzenleme: