Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

haklisin galiba canim... bana kalsa hic dinletmem korkuyorum birsey cikacak diye...dogum haneye bile gitmek istemiyorum...ama dedigin gibi rabbim ne derse o olur hersey bos....

evde olsan daha kötü olrdu ama acanım 15 günü nasıl bekleyecektin atıyormu kalbi die. uyuyup kalsa korkudan elin ayağın dolaşır ne oldu neden hareket etmiyor die kontrol altında olman çok iyi ya....

herkes burda ne güzel ne güzel :46:kızlar benim de ağustosta kardeşimin düğünü var geçen aylarda ne giycem falan diye hiç düşünmemiştim ama bu ay ne giycem diye tutuştum şunu demeye çalıştım hayata bağlanıyorum galiba yani ne giyeceğimi önemsiyorum ,makyaj falan yapıyorum artık saçımı boyattım yeni kıyafetler alıyorum artık istiyorum da önceden canım hiçbişey istemiyordu artık istiyor bebişim için iyi olmam gerek:24:

evet canim 7. haftam hastanede. su kaybediyorum canim.. o yüzden kontrol altinda tutuyorlar hergün iki defa kan aliyorlar antibiotik kullaniyorum.. zor ya istemeyin hastaneyi rabbim insallah sorunsuz hamilelik nasip eder hepinize..
Ayşem ben de istiyorum sürekli kontrol altında olmayı .senin de az kaldı canım ya sabret azcık daha oooh 3 oğlanla sonra nasıl uğraşacaksın onu düşün:37:

ilk aylar bırakın bebek görmeyi seslerini duymak bile çook üzüyordu bebeğide bırakın her yerde hamileler vardı sanki herkes çok sağlıklı bitek ben kötüyüm gibi gelirdi şimdilerde ise öncedende konuştuğumuz gibi yeni yeni umutlarım olmaya başladı yeni bebişime hazırlıyorum kendimi sanki herşey yeniden başlayacak gibi. tabiki unutmayacam ömrüm boyunca yavrumu ama artık bebek gördüğümde kaçmıyorum aksine hep sevmek görmek annesiyle bebek hakkında gebeliği hakkında konuşmak istiyorum kafamıda bu karıştırıyor benim bebeğim melek oldu ama ben bebekleri çok seviyorum o yüzden çalışırsın onları seversin diyorum kendime bilmiyorum ki anlatabildimmi hissettiklerimi??

melek yavrusu ben hala küpe falan takmıyorum makyaj yapmaya yeni başladım( sadecce kalem oda) sacım artık hep ölesine toplanmış hala gülerken kendime kızıyorum vs vs...

psikolojide duyarsızlaşma diye bi kavram var .bence yeni doğanda çalışırsan bebekleri göre göre duyarsızlaşıp acını unutabilirsin ,benim de böyle bebeğim olacak diyip daha iyi hissedebilirsin

dün ultrason yaptilar bebegim yaklasik 1200g agirliginda hersey yolunda dedi.. suyu az ama yeterli diyorlar.. ama bütün bunlar inanin tam anlamiyla icimi rahatlatmiyor... dua ediyorum elimizden baskada birsey gelmiyor karnimda ama rabbime emanet o isterse hersey olur.. rabbime teslimiz...
simdi oda arkadasimin bebegini alacaklar aglaya aglaya gitti cok etkilendim ayni haftadayiz onunla...
rabbim bütün annelerin yardimcisi olsun..
nekadarda zormus anne olmak...

Ah canım benim ,etkilenmemen mümkün değil ama..sende dualarını eksik etme.. moralini yüksek tutmaya çalış..
şimdi elin yüreğinde, hassassın ama;senin bebeğinde güçlü, sende öylesin..
bugünlerde geçecek, sonu güzel olacak inş.. :nazar:
anne olmak zor.. bir bebeği taşımak, dünyaya getirmek, ona yetmek ,hayata hazırlamak..hepsi birbirinden meşakkatli.. Ama Allahım hepimize o gücü veriyor, verecek..
bir evladım var.. ama yaşadığım son tatsız olayda.. 'ne kadar zormuş sağlıklı bir bebek sahibi olmak' diye düşünmüştüm.. hayır öyle değil.. bizim yaşadıklarımız, talihsizlikti..
bundan sonra herşey güzel olsun cümlemiz için inş.. sende içini ferah tutmaya çalış, bebeğin seninle olacak miadını doldurana kadar..zamanı gelince kavuşacaksın mis kokulunaa:nazar: :nazar::34::16:

Malesef canım ben mecbur hastanede yatırılcam doktorum öyle dedi 4-5 ay yatırırız seni dedi, cünkü ben 2 düşük yaptım bir ölü doğum ve hiç bebeğim yok artık 4,gebelik olucak olursa tabi, o yüzden mecburum hastanede yatmaya yoksa zaten benim de aileminde kimsenin iiçi rahat olmaz, bol bol kitap alır okurum diyorum hastanede, bu acıyı bi daha yasamaktansa hastanede sıkıntıdan patlamayı tercih ederim, tabi o günlerin gelmesine daha cok ama

haklısın iyi olmalıyız canım burda birbirimize destek olduğumuz için iyi olmak hiçte zor olmuyor.. iyi bi yöntem :1:
sıcaklar fena canım ya bide niyetliysen ooo ama olsun yaa souk olmasında sıcak olsun :27: bazan evde bazan işteyim bende ya naptığımı bende bilmiyorum :37: şu aralar iyi bi direksiyon hocası arıyorum ama emin değilim acaba ramazan iyi bi zaman mı ders almak için diyorum uğraşıyorum yani öyle. iştesin dimi sende...

ewt canım işteyim..
canım niyetleniyorsan, direksiyonu ertele..
değilsen, gündüzleri ortalık daha tenha,sakin olabiliyor sıcaklardan dolayı.. o yüzden daha rahat olur,ders için:34:
işe geldiğinde iyi olmuş.. evde durunca insan kendini çok dinliyor.. ben öyle oluyorum yanii:31:
birde sıcak ki ne sıcak..ben böyle sıcak görmemiştim yıllardır:37:

dediğine de katılıyorum..burda destek, insanı güçlendiriyor..bende kendimi iyi hissediyorum..:34:

ewt canım işteyim..
canım niyetleniyorsan, direksiyonu ertele..
değilsen, gündüzleri ortalık daha tenha,sakin olabiliyor sıcaklardan dolayı.. o yüzden daha rahat olur,ders için:34:
işe geldiğinde iyi olmuş.. evde durunca insan kendini çok dinliyor.. ben öyle oluyorum yanii:31:
birde sıcak ki ne sıcak..ben böyle sıcak görmemiştim yıllardır:37:

dediğine de katılıyorum..burda destek, insanı güçlendiriyor..bende kendimi iyi hissediyorum..:34:

destek olmasa galiba hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor kızlar allah bizleri birbirinden ayırmasın inş. rabbim nice güzelliklere eriştirsin cümlemizi inş .
kızlar aklıma ne takıldı sizle paylaşmadan edemiyecem hiç bileniniz varmı bilmiyorum ama tıbben kaç sezaryana müsaade ediyorlar bi bilginiz varmı ? kafaya bunu taktım şimdide bizim kafalar boş durmayacak ya sürekli bi soru arayışı içinde bilmem sizinkilerde ölemi ... düşündükçe çıkmaza giriyorum zaman zaman sonra bi kendimi topluyorum....yani işte öle zaman bi şekilde geçiyor ama bide biz yaşayan annelere sormak lazım herşeyi...hep yaşanılanlar dün gibi aklımızda rabbim başka acı ağrı göstermesin cümle ümmeti muhammedi müslümanlarına inş. en yakın zmanda tüm boş kucaklarımızı doldursun rabbim..

destek olmasa galiba hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor kızlar allah bizleri birbirinden ayırmasın inş. rabbim nice güzelliklere eriştirsin cümlemizi inş .
kızlar aklıma ne takıldı sizle paylaşmadan edemiyecem hiç bileniniz varmı bilmiyorum ama tıbben kaç sezaryana müsaade ediyorlar bi bilginiz varmı ? kafaya bunu taktım şimdide bizim kafalar boş durmayacak ya sürekli bi soru arayışı içinde bilmem sizinkilerde ölemi ... düşündükçe çıkmaza giriyorum zaman zaman sonra bi kendimi topluyorum....yani işte öle zaman bi şekilde geçiyor ama bide biz yaşayan annelere sormak lazım herşeyi...hep yaşanılanlar dün gibi aklımızda rabbim başka acı ağrı göstermesin cümle ümmeti muhammedi müslümanlarına inş. en yakın zmanda tüm boş kucaklarımızı doldursun rabbim..

OFFFF bu soru sürekli benim de aklımda doktorum sezeryana almayalım dedi isterseen hakkını yeme bosuna dedi ama o sırada şok içindeyken sağlıklı düşünemiyosun bi de bende acılma yoktu ve catım cok darmıs mecburi gibi bişi oldu, acıkcası suni sancıyla ölü doğum yapmak istemedim eşim hiç istemedi bunu eşime yapmayın dedi, neyse doktorum eşimle baya konustu aslında genelde 3 bebek deniyor ama 4-5-6 da oluyormus bilmiyorum ki tam net bişi demedi kendi kulağımla duydum 3 den fazla da olur dediler

benim doktor bana ben 5 taneye kadar yapıyorum demişti sana da 3 tane sezeryan yapıp kucağına vericem çocuğu demişti. bi de ben yabancı bi sitede 8 taneye kadar yapıldığını okumuştum .merak etme canım ya sezeryan sayısını şu saatten sonra 5 tane doğuramayız zaten (benim yaşımdan dolayı geç başlayınca işte böyle) yani daha 4 tane daha hakkın var senin de benim de takma kafanı canım:8:

Malesef canım ben mecbur hastanede yatırılcam doktorum öyle dedi 4-5 ay yatırırız seni dedi, cünkü ben 2 düşük yaptım bir ölü doğum ve hiç bebeğim yok artık 4,gebelik olucak olursa tabi, o yüzden mecburum hastanede yatmaya yoksa zaten benim de aileminde kimsenin iiçi rahat olmaz, bol bol kitap alır okurum diyorum hastanede, bu acıyı bi daha yasamaktansa hastanede sıkıntıdan patlamayı tercih ederim, tabi o günlerin gelmesine daha cok ama
bence en güzeli biz tobegükle bizi hastaneye yatırmazlarsa eve ultrason aleti almayı planlıyoruz bi de psikolog

Kizlar yazdilarinizi okudum, okudukcada agladim...yeni arkadas gelmis rabbim sabir versin...
korkularimiz kucagimiza alacagimiz bebekle son bulur.. bunu sua ben yasiyorum.. günde iki defa kalbini dinliyorlar bebegimin her defasindada kalbi yine atmasa bisey ciksa sikinti cekiyorum kalbim yerinden cikacak gibi firliyor.. bisey olsa hemen agliyorum ebeler geliyor sakinlestiriyor..
ve sanki kizimla bi baglantisi var gibi ister istemez baglantiyi kuruyorsun cok zor o yüzden kendinizi iyi hazirlayin.. ruh halinizde cok önemli.. tekrar hamile kalincada hersey silinmiyor hatiralar dahada cok canlaniyor... rabbim insallah hepimize saglikli bebekler nasip etsin.. kucagimiz dolmadan acimiz sinmez...bebegimi kucagima almadan korkularim bitmez.. psikolog destek aliyorum bebegi kucagina alana kadar korkunu kimse senden alamaz diyor...

ayşecim canını sıkma moralini yüksek tutmaya çalış iyi şeyler düşünki iyi olsun bu gerçekten çok önemli bi konu iyi düşünmek pozitif olmaya çalış tamam seni çok iyi anlıyorum bi annenin bebeği için endişesini benden daha iyi kimse anlayamaz.. ama ne yapalım en aza indirgimeye çalışacaz allah izin verirse sağlıklı sıhhatli bebeşini kolun alıp döneceksin inş. oralardan ...rabbim yar ve yardımcın olsun inş. bizleride dualarında unutma canımcım....allaha emanet olun ..

benim doktor bana ben 5 taneye kadar yapıyorum demişti sana da 3 tane sezeryan yapıp kucağına vericem çocuğu demişti. bi de ben yabancı bi sitede 8 taneye kadar yapıldığını okumuştum .merak etme canım ya sezeryan sayısını şu saatten sonra 5 tane doğuramayız zaten (benim yaşımdan dolayı geç başlayınca işte böyle) yani daha 4 tane daha hakkın var senin de benim de takma kafanı canım:8:

doğacım yaş kaçki?

bence en güzeli biz tobegükle bizi hastaneye yatırmazlarsa eve ultrason aleti almayı planlıyoruz bi de psikolog

bence büyük bi ev tutalım psikolog,kadın doğum doktoru ama en az 2 tane, iyi bir ebe ve hemşire, evi temizleyecek bi temizlikçi, mis gibi yemekler yapan bi ahcı ve bizi sağlıklıı besleticek bir diyetisyen de tutalım, ha bir de çırak dışarı alısverişini yapıcak biri

inaycım ne yaptınız yeni bi haber var mı?

dün hafif sancısı varmış gaz sancısı zannetmiş akşam ateşi çıkmış 39,5 hastaneye gitmiş meğer doğum sancısıymış açılma başlamış ama bebek ters olunca normal doğum olmamış. sabaha kadar beklemişler ciğer gelişsin diye iğne falan yapmışlar sabahta ameliyat işte. morali iyi doktor şansı var dedi diyor ama annem teyzemlerle konuşmuş (kayınvalidesi) doktor çok umutlu değil 3 gün hiçbirşey söyleyemem demiş. üzüldüm çok .Allah hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın

OFFFF bu soru sürekli benim de aklımda doktorum sezeryana almayalım dedi isterseen hakkını yeme bosuna dedi ama o sırada şok içindeyken sağlıklı düşünemiyosun bi de bende acılma yoktu ve catım cok darmıs mecburi gibi bişi oldu, acıkcası suni sancıyla ölü doğum yapmak istemedim eşim hiç istemedi bunu eşime yapmayın dedi, neyse doktorum eşimle baya konustu aslında genelde 3 bebek deniyor ama 4-5-6 da oluyormus bilmiyorum ki tam net bişi demedi kendi kulağımla duydum 3 den fazla da olur dediler

benim 2. sezeryanımdı doktorum 4 e kadar olur dedi

Back
X