destek olmasa galiba hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor kızlar allah bizleri birbirinden ayırmasın inş. rabbim nice güzelliklere eriştirsin cümlemizi inş .
kızlar aklıma ne takıldı sizle paylaşmadan edemiyecem hiç bileniniz varmı bilmiyorum ama tıbben kaç sezaryana müsaade ediyorlar bi bilginiz varmı ? kafaya bunu taktım şimdide bizim kafalar boş durmayacak ya sürekli bi soru arayışı içinde bilmem sizinkilerde ölemi ... düşündükçe çıkmaza giriyorum zaman zaman sonra bi kendimi topluyorum....yani işte öle zaman bi şekilde geçiyor ama bide biz yaşayan annelere sormak lazım herşeyi...hep yaşanılanlar dün gibi aklımızda rabbim başka acı ağrı göstermesin cümle ümmeti muhammedi müslümanlarına inş. en yakın zmanda tüm boş kucaklarımızı doldursun rabbim..
benim doktor bana ben 5 taneye kadar yapıyorum demişti sana da 3 tane sezeryan yapıp kucağına vericem çocuğu demişti. bi de ben yabancı bi sitede 8 taneye kadar yapıldığını okumuştum .merak etme canım ya sezeryan sayısını şu saatten sonra 5 tane doğuramayız zaten (benim yaşımdan dolayı geç başlayınca işte böyle) yani daha 4 tane daha hakkın var senin de benim de takma kafanı canım