Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

:nazar: AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz:49:.............oğluşu bekliyoruz:emir_bebek:
:nazar:CALAKAN..............çalışmalara başladı:46::46:................BAT:?
:nazar:DOĞA....................çalışmalara başladı:46::46:..................BAT:?
:nazar:AYNUR...................çalışmalara başladı:46::46:..................BAT:?
:nazar:TUBEGUK...............çalışmalara başladı:46::46:...................BAT:?
:nazar:İZMİRLİ...................??
:nazar:UĞURBÖCEĞİ...............??
:nazar:İNAY......................beklemede:ssz::ssz:
:nazar:ÖZAY.....................beklemede:ssz::ssz::ssz
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:

Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???
bayıldım ben buna ellerine sağlık ben de hep diğer topiclerde görüyordum da çok beğeniyordum .umut veriyor ellerine sağlık fikrine sağlık şekerim:46::46::46:

ah canım teselli edecek bişey diyemem Allah büyük buda geçecek.

kimbilir şimdi ne kadar büyüyecekti rabbimin izniyle meleğim ne kara alımlı olacaktı zaten hep bi nur vardı kızlar yüzüne bakamadığım içimi acıtırdı allahım buraya kadar yaşatacakmış yaşamasevincimdi ama olmadı allahım sen sabırlar ver dayanma gücümüzü arttır allahım sen herşeylere kadirsin allahım ne olur duy sesimizi yarabbim......... canım kuzummmmmmmmm:14:

dün bankaya gittim karnım hala büyük olduğu için beni hamile sananlar oluyor hala, en cok da canımı o yakısyor, hamile değilim demek, soruları cevaplamak, neyse bi kız bebek vardı doğsa benim kıızım da o kadar olacaktı 1 aylık falandı, üstünde BENİM HAKLARIM yazan bir tshirt vardı annemlerle ne kadar cok lafını etmişştik o tshrtün annemle babam almışlar ve telde bana haziran ayında kahkahalarla sevinclerle o tshirtte yazanları okuyorlardı bende sevincten bayılcak gibi oluyodum cünkü cok beklenen 3. bebekdi yavrum(diğer ikisine kavusamadığım gibi bu yavruma da kavusamadım ama nerden bilecektim o zaman)...
bankadaki bebek uzun uzun bana baktı daha 1 aylık ya var ya yoktu uzunn uzun bana baktı ayırmadı gözlerini benden, ben bir bakıyordum gözlerine bir cekiyordum gözlerimi, sanki karsımda bir bebek değil bir insan vardı cekiniyordum bakmaktan,korkuyordum... sanki kızımın bana yeryüzünde gösterilen bir sureti sanıp tekrar baktım gözlerine bebeğin, ve bir damla yas aktı gözlerimden, içimdeki ateşe bir damla daha yas aktı.... sonra gözümü sildim, susarak içten sessiz sessiz böğürerek agladım,,, ve dilimden bir cümle daha cıktı Ahh yavrummm ahhhh meleğim....

sabır sabır sabır kızlar hepimize

aynurr senin hikayen ne yazdığın bir yer varsa ordan okuyayaım

listeye bakıp aglar mı biir insan canlarım benim dert ortaklarım kader arkadaslarım, bu listede tez zamanlarda sevinclerimizi de yazarız insallahh,

kızlar sezeryandan sonra ne kadar korundunuz veya korunacaksınız,bana bir doktor 3-4 ay diğeri 4-5 ay dedi bir doktor 1,5 sene dedi kararsız kaldım, gerçi suan çöküntü içindeyim cünkü benim tek derdim ölü doğum değil bir de düşüklerim var, tobeguk sormussun canım ama cok nedenini bilmiyoruz düşüklerin, ameliyat oldum rahimden bir de pıhtılasma igneleri oldum5 ay düşüğüm olmadı ama sebep neydi tam bilmiyoruz

aynurr senin hikayen ne yazdığın bir yer varsa ordan okuyayaım

listeye bakıp aglar mı biir insan canlarım benim dert ortaklarım kader arkadaslarım, bu listede tez zamanlarda sevinclerimizi de yazarız insallahh,

kızlar sezeryandan sonra ne kadar korundunuz veya korunacaksınız,bana bir doktor 3-4 ay diğeri 4-5 ay dedi bir doktor 1,5 sene dedi kararsız kaldım, gerçi suan çöküntü içindeyim cünkü benim tek derdim ölü doğum değil bir de düşüklerim var, tobeguk sormussun canım ama cok nedenini bilmiyoruz düşüklerin, ameliyat oldum rahimden bir de pıhtılasma igneleri oldum5 ay düşüğüm olmadı ama sebep neydi tam bilmiyoruz

OFFFF bu soru sürekli benim de aklımda doktorum sezeryana almayalım dedi isterseen hakkını yeme bosuna dedi ama o sırada şok içindeyken sağlıklı düşünemiyosun bi de bende acılma yoktu ve catım cok darmıs mecburi gibi bişi oldu, acıkcası suni sancıyla ölü doğum yapmak istemedim eşim hiç istemedi bunu eşime yapmayın dedi, neyse doktorum eşimle baya konustu aslında genelde 3 bebek deniyor ama 4-5-6 da oluyormus bilmiyorum ki tam net bişi demedi kendi kulağımla duydum 3 den fazla da olur dediler

canim burda bana tam 10 sezeryana kadar yapildigini söylediler...kocaman bir uni klinik.. 3 diyorlar cünkü fazlasi doktorlara fazla is hassasiyet dikkat istedigi icin 3 diyorlar...

arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.
kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..

oda arkadasim dogum yapmis bebegi iyiymis ama küveste..

arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..

tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..

arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..

canım dualarımız seninle Allahım bebeğinle seni korusun insallah, sakın üzme kendni dert etme mutlu ol ki bebeginde mutlu olsun, hastanedesin güvendesin korkma lütfen ve elini karnına koy yürekten kalben şunu yap

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi"
ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

keşke elimizden birşey gelse ama duadan başka birşey gelmiyor. Allahım yüzünü güldürsün inşallah...

kuzenimin bebekte iyi şimdilik risk devam ediyor tabi anneden enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış. 1 kilo 60 gram doğmuş. annesi iyi umutla bekliyor zor tuttum yanında kendimi

kuzenimin bebekte iyi şimdilik risk devam ediyor tabi anneden enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış. 1 kilo 60 gram doğmuş. annesi iyi umutla bekliyor zor tuttum yanında kendimi

allahim ikisinede saglik sihhat versin... yardimcisi olsun... cok zor ya..

Back
X