Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allahim ikisinede saglik sihhat versin... yardimcisi olsun... cok zor ya..

benimkide okadar doğmıştu ya. akşam konuşmalar hep aynı iyiymiş iyiye gidiyomuş şöyleymiş böyleymiş... herşeyi yeniden yaşadım sanki.
bu arada bebek erkek :))) erkek senesi mi nedir aysem :)

benimkide okadar doğmıştu ya. akşam konuşmalar hep aynı iyiymiş iyiye gidiyomuş şöyleymiş böyleymiş... herşeyi yeniden yaşadım sanki.
bu arada bebek erkek :))) erkek senesi mi nedir aysem :)

bilmem canim erkek kiz fark etmiyor artik saglikli hayirli olsunda ne olursa olsun....

sende çok iyi biliyorsun arkadaşım ama herşeyin bi vakti var olmazsada vakti gelmediği için olmaz vakti geldiğinde nasibi olduğunda önüne hiiiiç kimsecikler duramaz o yüzden sen umudunu hiçç kaybetme ve dediğin gibi oluruna bırak
nasipse şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden çok seviyorum bu sözü yaaaa

evt canım vermek istediği zman her şekilde verir napalım boynumuz bükük bekliyoruz.güzel sözmüş hakkaten ve çok doğru.

:nazar: AYŞEM...............başardı o bizim tek hamişimiz:49:.............oğluşu bekliyoruz:emir_bebek:
:nazar:CALAKAN..............çalışmalara başladı:46::46:................BAT:?
:nazar:DOĞA....................çalışmalara başladı:46::46:..................BAT:?
:nazar:AYNUR...................çalışmalara başladı:46::46:..................BAT:?
:nazar:TUBEGUK...............çalışmalara başladı:46::46:...................BAT:?
:nazar:İZMİRLİ...................??
:nazar:UĞURBÖCEĞİ...............??
:nazar:İNAY......................beklemede:ssz::ssz:
:nazar:ÖZAY.....................beklemede:ssz::ssz::ssz
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:

Eksikleri yanlışları söyleyin düzelteyim hatırladıklarım bu kadar bakalım beğenecekmisinizz???

ellerine sağlık canım haydi hayırlısı benim bat 22 ağustos :34:

arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.
kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler..
tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..

oda arkadasim dogum yapmis bebegi iyiymis ama küveste..

arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..

inşallah tekrar olmaz canım ya. sende bol bol dua et canım dua kaderi değiştirirmiş bol bol dua et kendine ihmal etme. oda arkadaşın adına çok sevindim ya inşallah bişe olmaz bebeğine 29. haftada mı aldılar onun problemi ne ki

tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..
kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..
derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..
bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
sonra tekrar 2 saat göz alti kalb dinleme derken gece odama getirdiler.. zar zor sabahi ettim..

arkadaslar dua edin bana ne olur... korkununda gerci faydasi yok rabbim ne derse o olur ama gecen yili herseferinde yasamak beni dahada cok kötü ediyor..

inşallah tekrar olmaz canım ya. sende bol bol dua et canım dua kaderi değiştirirmiş bol bol dua et kendine ihmal etme. oda arkadaşın adına çok sevindim ya inşallah bişe olmaz bebeğine 29. haftada mı aldılar onun problemi ne ki

iyi nolsun..akşama iftara misafirim var panik halindeyim mesai bitsede gitsem diyorum.. öyle pek hamarat biri de değilim neye güvenip hafta içi çağırdıysam :)))

kolay gelsinn canım sana o zaman.. sen yinede kendinde ışık görmşsün ki,haftaiçi de olsa çağırmışsınn:)
hakikaten ne zaman olursa olsun, haftaiçi yemekli misafir ağırlamak zor oluyor.. koştur koşturr :34:

tobeguk, sende mi bu sürece girmişsin canımm?beklemeden çıkmışsın.. tablodan takip ediyorumm bak, iyi olmuş bu tablo:40::34:

özay sen bu işi yapmışsın maşallah sana
kızlar bugün ayın 1' i aynur gene çöküntüde tam 3 ay dile kolay rabbim allahım sen yardım eyle cümlemize ve bana....çok zor allahım...sabırlar ver ey rabbimm
aynurcuumm. allah sabır versin canım. senin acın hepimizinkinden büyük ama allahın izniyle dolacak kucağın canım benim. allahım yardımcın olsun inşallahh!! kalbimiz hep seninle canım.
merhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim:52:
:46::32::21::13:hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah önce kese, sonra kalp atışı haberini de alırız canım...
arkadaslar dün korkulu bir gün gecirdim.kanama oldu biraz hemen kontrol falan ettiler.. tabi beni sakinlestiremiyorlar.. adeta icim titriyordu... kalbim yerinden firliyacak gibiydi..kan falan aldilar 2 saat göz altinda tuttular.. sonra odama yolladilar hersey iyi ama kanin nerden geldigini anlayamadilar..derken tekrar dogum haneye aldilar.. hb 8,2 düsmük bir yerden kan kaybediyorsun diye tekrar ultrason yaptilar..bebegim iyidi cok sükür elini emiyordu..bebek sakin hersey normal deyince aklima 1 bucuk haftadir hämorroid sancilarim var ve ordanda kan kaybettigimi söyledim..
canım allah yardımcın olsun aysem... allahım dayanma gücü, sağlık ve hayırlı ömür versin inşallahh. hep hayırlı haberlerle gelesin inşallah tatlım.
tobeguk, sende mi bu sürece girmişsin canımm?beklemeden çıkmışsın.. tablodan takip ediyorumm bak, iyi olmuş bu tablo:40::34:
yok kuzum ya bi karışıklık oldu galiba. korunma sürem bitti ama beklemedeyim ben 2 ay daha. :50::50:

özaycım dün tam 2 saat o tabloyu yapıp, ilk sayfaya koyup, üzerinde değişiklik nasıl yapılır diye siteden araştırdım ama hiiiçbir şey bulamadım:50::50:
bu arada benim bat 16ağustos..

calakaaaan canım sabah konuştuk ama doğa arayınca farkettim. benim mesajım biraz çemkiriyormuşum gibi anlaşılıyormuş galiba ama üzüntüdendi o yazdıklarım. eğer öyle anlaşıldıysa çooook özür dilerim canım. ama biliyorum sen tel.de anladın benim derdimi, çemkirmediğimi tatlım.:34::34: çok öpüyorum seni tatlım:16::16:

inaycım dün sen de baya üzülümüşsündür canım. allah ikinize de sabır versin canım. akşama da pratik bir şeyler yap canım. var mı aklında bir şeyler??

tobeguk canım ben çıkıcam sen geldin hoşgeldin. evet dün üzüldüm ağladım sanki o bebekte gidecek gibi geldi bian. hala hayatta çok şükür ama risk büyük tabi. annesi umutlu bekliyor işte.
akşamada gidince bakıcam artık..zaten gelenler çok yabancı değil pratik birşeyler yapıcam dediğin gibi

tobeguk canım ben çıkıcam sen geldin hoşgeldin. evet dün üzüldüm ağladım sanki o bebekte gidecek gibi geldi bian. hala hayatta çok şükür ama risk büyük tabi. annesi umutlu bekliyor işte.
akşamada gidince bakıcam artık..zaten gelenler çok yabancı değil pratik birşeyler yapıcam dediğin gibi

tamam canım kendine iyi bak. kolay gelsin sana:34::34:

Back
X