Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım kendine iyi bak. Kolay gelsin sana![]()
yok bebeğim bat 16sı da bu ay bi değişik oldu. bu ay adetim gecikti ama 2 gün erken yımırtladııım.:44: yani öyle bir haller içindeki halim anlatmaya yok mecalimtobeguk bat :ın 16 ağustos mu kız benimde öle vay seni alçak köfte vayyyy hiçte sölemiyodu ....aynıyız o zaman şekerim hadi bakalım hayırlısıyla bombayı patlatalım.....allah izin verirse
ben de hep minnak kızıııım diye severdim. kızım ölünce kendi kendime "artık hep minnak kalacak kızın, gördün mü? " dedim.demekki hepimizde var benzer durumlar........seni melek kızım diye seve seve melek ettim canım kızım affet beni...
yok bebeğim bat 16sı da bu ay bi değişik oldu. bu ay adetim gecikti ama 2 gün erken yımırtladııım.:44: yani öyle bir haller içindeki halim anlatmaya yok mecalimçalışmada yok ki datlum patlatsam ortaya bi bombaaaa!!!
siz değerli dostlarımdan bekliyorum o bombaları artıkın...
ben de hep minnak kızıııım diye severdim. kızım ölünce kendi kendime "artık hep minnak kalacak kızın, gördün mü? " dedim.demekki hepimizde var benzer durumlar
özaaaay kız ikimiz gecekuşu, gecenin bi körü burdayız yinee!!![/QUOT
bende seni görünce aynı şeyi düşündüm bi biz uyumuyoz galiba
EKSİKLERİ SÖYLEDİKÇE DÜZELTİRİM TUBEGUK BAT'INI SÖLEDİN DİYE SENİ BEKLEMEDE YAPMADIM:)
bende seni görünce aynı şeyi düşündüm bi biz uyumuyoz galiba
ama ben gündüz baya bi uyuyorum be canım
sonrada sabaha kadar topic topic geziyorum.
ben bugün yımırtladım şeker ancak herhangi bir icraat yok:26::26:
Su listedeki bat ne demek kizlar
tubeguk ben bugün dr a gittim maşallah çok iyiymişim vajinal ultrason falan yaptı
sen bilirsin ama 2 yıl bekle bence dedi sezeryansın uterusun yırtılma ihtimali var bebek büyüdükçe dedi bende hiç bu sebebten yırtılan oldu mu dedim ben rastlamadım dedi ama böle bi sınır koydularsa bir bildikleri vardır dedi
ben sizi anlıyorum sizde beni anlıyormusunuz diye sordum anlıyorum ama ben aksini söyleyemem dedi
en son dediki 3 ay öncesinde folik asidi unutma (biliyor beklemeyeceğimi)
kendini riske atmak istemiyor anlayacagın.
önceki dr umda 1 yıl demişti ama iyiymişim işte ben kafama koymuştum bişey olmaz diye kafamı bulandırdı
sizin fikriniz nedir neyapmak lazım dersiniz???
çoook sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. canım sanırım Ankaradasın sen de doktor ihtiyacın falan olursa Tobegük ,ben Ankaradaki bütün kadın doğum doktor piyasasını biliyoruz . senin iyi bi doktorun var mı .bi de canım sen neden kaybetmiştin bebeğini? inşallah bu sefer herşey çooook güzel olacakmerhaba arkadaşlar.Beni unutmuşsunuz çok sık gelemiyorum ama.Ve sanırım topiğin 2. hamilesiyim![]()