Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bizim bebiş solunum cihazından çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış ama hala küvözde tabi......çok sevindim.....ah ahhhhhhhh ama niye ağlıyorum...................

bizim bebiş solunum cihazından çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış ama hala küvözde tabi......çok sevindim.....ah ahhhhhhhh ama niye ağlıyorum...................

niye aglıyorsun biliyormusun kötü bir insan olduğundan kıskandığından falan değil, sadece imrendiğinden yasadığın acını hatırladığından, insallah bizimde tekrar olacak bizler sıramızı savdık, burdaki sihirli cümlemiz bu olsun bizler sıramızı savdık diyelim umutsuzlastıkca

niye aglıyorsun biliyormusun kötü bir insan olduğundan kıskandığından falan değil, sadece imrendiğinden yasadığın acını hatırladığından, insallah bizimde tekrar olacak bizler sıramızı savdık, burdaki sihirli cümlemiz bu olsun bizler sıramızı savdık diyelim umutsuzlastıkca

inşallah canım inşallah....kıskandığımdan değil hakkaten duyunca çok korktum onun adına inşallah birşey olmaz diye dua ettim. ama işte niye benimkide yaşamadı diye düşünmeden edemiyorum. herşey kader kısmet yiyecek ekmekleri yokmuş bu dünyada onlar mutlu cennette biz sabrederiz ne yapalım....Allah sevdiği kullarına dert verir derlerya böyle düşünüp sevinelim bizde...

tubeguk ben bugün dr a gittim maşallah çok iyiymişim vajinal ultrason falan yaptı. sen bilirsin ama 2 yıl bekle bence dedi sezeryansın uterusun yırtılma ihtimali var bebek büyüdükçe dedi bende hiç bu sebebten yırtılan oldu mu dedim ben rastlamadım dedi ama böle bi sınır koydularsa bir bildikleri vardır dedi. ben sizi anlıyorum sizde beni anlıyormusunuz diye sordum anlıyorum ama ben aksini söyleyemem dedi. en son dediki 3 ay öncesinde folik asidi unutma (biliyor beklemeyeceğimi) kendini riske atmak istemiyor anlayacagın.
canım sen hemşiresin. aslında hepimizden daha iyi bilirsin. ama ben nette okuduğum kadarıyla karındaki katlardan biri 2 günde, başka biri de 6 ayda iyileşiyormuş. yani en geç iyileşen 6 ayda iyileşiyormuş. iyileşen bir şeyin yırtılması birz tuhaf gibi geldi bana. insanlar sezeryandan 3 ay sonra hamile kalıyor ve normal olarak yırtılıyor (ki buna rağmen yırtılmayanlar da var. bünye meselesi!).
kaldı ki ben biliyorsundur belki plasenta previa totalistim. hatta acreata zannedilerek ameliyata alınmıştım. rahmim inanılmaz zarar gördü ameliyatta. paramparçaydı. buna rağmen bana 7. ayda bebek izni verdiler. hatta tanıdığımız bir dr. abi vardı -perinatolog- o bana "abicim bence 1 yıl bekleyin" demişti. ki ankarada en büyük doğum hastanesinde çalışıyor bu dr.lar. yani 2 yıl da neyin nesi canım?? neyin kafasını yaşıyor bu adam? çok abartmış bence!!! kaldı ki bebeği sağlam olan kişilere o 2 yılı sonraki gebelik süresi dahil söylüyorlarmış. forumda bir arkadaş yazmıştı daha önce. o yüzden salla bence o adamı!
........ama folikasit konusunda bir şey diyemeyeceğim. hepsi 3 ay önceden başla diyor...

heheehe doğamı söyledi bunu sana canım o benim yaaa :54: yok canım başka insan yazsa yanlış anlardım ama seni anladığım için ne ruh halinde olduğum için hiç yanlış anlamadım. çünkü bazan bende yapıyorum onu ama sadece acıdan yapıyorum art niyet yok o yüzden kendim gibi biliyorum sakın aksini düşünme bi gün bende öyle yazabilirim doğada özayda vs. vs. birbirimizi anladığımız için buraya yazıyoruz ya neden gidip arkadaşa yada eşe rahatça konuşamıyoruz onlar olsa öle anlar ama biz anlamayız canım..
eveeet, doğa söyledi. bende "çemkirmiş yim? farkında değildim" dedim. o da "yok öyle demeyelim de accık sinirli misin?" dedi. ben ağlamaya başlayınca o da anladı halimi canım benim...
tatlım, beni anlayacağını biliyordum zaten:34::34:
çoook sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. canım sanırım Ankaradasın sen de doktor ihtiyacın falan olursa Tobegük ,ben Ankaradaki bütün kadın doğum doktor piyasasını biliyoruz . senin iyi bi doktorun var mı .bi de canım sen neden kaybetmiştin bebeğini? inşallah bu sefer herşey çooook güzel olacak :nazar::nazar::emir_bebek:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kız ben bu kız nete giremez işten güçten diyodum. iyi fırsat bulmuşsun. aferin sana:46:
bugün cok kötüyüm bir de işyerine gelen herkes bebek nasıl diyor kimileri tebrik ederek giriyor içeri,kimisi doğum oldumu diyor, yutkunuyorum oldu diyorum malesef ama bebeği kaybettik diyorum. sacımı bugün kestircem boyatıcam diyorum vazgeciyorum sanırım bunları yaptığım zaman iyileşmeyede baslamıs olucam
insan içine karışmaya başlayınca öyle oluyor canım. tabi sen de biraz erken karışınca kendini daha kötü hissediyorsundur....:50::50:
benim kuaförün eşiyle aynı anda hamile kalmıştık. o düşük yaptı. ben ölü doğum. gidip oturuyordum koltuğa ben ağlıyordum onlar saçımı, tırnağımı yapıyorlardı...
bi yerde okudum. psikolojiniz bozuksa ya da stres içindeyseniz kurtulmak için önce kendinize çeki düzen verin, sonra evinize, sonra işinize diye yazıyordu. makyaj yapmak, hatta yatakodasındaki çekmeceleri bile düzeltmek iyi geliyormuş. biliyorum içinden gelmiyor ama bence git kuaföre, belki iyi gelir.
maşallah sizin bebişe inaycım.. ağlaman çok normal ki, sorgulama bile bence..:19:

canım sen hemşiresin. aslında hepimizden daha iyi bilirsin. ama ben nette okuduğum kadarıyla karındaki katlardan biri 2 günde, başka biri de 6 ayda iyileşiyormuş. yani en geç iyileşen 6 ayda iyileşiyormuş. iyileşen bir şeyin yırtılması birz tuhaf gibi geldi bana. insanlar sezeryandan 3 ay sonra hamile kalıyor ve normal olarak yırtılıyor (ki buna rağmen yırtılmayanlar da var. bünye meselesi!).
kaldı ki ben biliyorsundur belki plasenta previa totalistim. hatta acreata zannedilerek ameliyata alınmıştım. rahmim inanılmaz zarar gördü ameliyatta. paramparçaydı. buna rağmen bana 7. ayda bebek izni verdiler. hatta tanıdığımız bir dr. abi vardı -perinatolog- o bana "abicim bence 1 yıl bekleyin" demişti. ki ankarada en büyük doğum hastanesinde çalışıyor bu dr.lar. yani 2 yıl da neyin nesi canım?? neyin kafasını yaşıyor bu adam? çok abartmış bence!!! kaldı ki bebeği sağlam olan kişilere o 2 yılı sonraki gebelik süresi dahil söylüyorlarmış. forumda bir arkadaş yazmıştı daha önce. o yüzden salla bence o adamı!
........ama folikasit konusunda bir şey diyemeyeceğim. hepsi 3 ay önceden başla diyor...

yani demek istediğim hem 2 yıl diyor hemde folik asidi unutma diyor kendini riske atmamak için kitabi bilgiyi söylüyor demek istiyorki bişey olmaz ama bu sözü benden bekleme... yoksa bilmezmiyim foliğin 3 ay öncesinden başladığını
gerilmeyle kasılmayla tabiki dikiş yerlerinin açılma ihtimali var orjinali gibi olmayacagı kesin ama çok düşük bi ihtimal. dr a da dedim ben bunları biliyorum sizi gayet iyi anlıyorum sizde beni anlıyorsunuz demi dedim. yani beklediğim birazcık destekten başka bişey değildi onuda drdan değil sizden gördüm çok şükür. iyiymişimde çok şükür kendimi hazır hissediyorum gerisi AlLAHIMA kalmış artıkın

çok sevindim canım haydi hayırlısı allah annesine bağışlasın inşallah

yani demek istediğim hem 2 yıl diyor hemde folik asidi unutma diyor kendini riske atmamak için kitabi bilgiyi söylüyor demek istiyorki bişey olmaz ama bu sözü benden bekleme... yoksa bilmezmiyim foliğin 3 ay öncesinden başladığını
gerilmeyle kasılmayla tabiki dikiş yerlerinin açılma ihtimali var orjinali gibi olmayacagı kesin ama çok düşük bi ihtimal. dr a da dedim ben bunları biliyorum sizi gayet iyi anlıyorum sizde beni anlıyorsunuz demi dedim. yani beklediğim birazcık destekten başka bişey değildi onuda drdan değil sizden gördüm çok şükür. iyiymişimde çok şükür kendimi hazır hissediyorum gerisi AlLAHIMA kalmış artıkın

afferim kız sana :46::46: bende folikasite başlıcam özendim eşimde bende istemem yan cebime koy modundayız.. bebek erteleme sebebimiz farklı ama banane banane olurda sürpriz bebek gelir kızım gibi adam gibi korunmuyoruz çünkü:52:

Son düzenleme:
da... kendini riske atacak kadar riskli bir durumun yok ki senin, dr.un kendini garantiye alsın. maşallah gayet de iyiymişsin..
amaaaan seni benim dr.a göndereyim ben canım. valla istediğin her türlü psikolojik desteği alırsın. bana hemen bebeğin olmaz ama sen denemeye başla yine de dedi ve folikasit falan yazdı. korkunun ecele faydası yok dedi. 2 yıl sonra o dikiş yeri şimdi ne kadar kalınsa aynı kalınlığında olacak diye düşünüyorum. 6. aydan sonra çalışmalara başlanabilir bence. 2-3 ayda da ancak hamile kalınnıyor. bir de ilk aylar zaten karın büyümüyor. 1-2 ay da öyle sayarsak... yani toplamda 9-10 ayı buluyor ki o da yaklaşık 1 yıl yapıyor...
afferim kız sana :46::46: bende folikasite başlıcam özendim bende eşimde bende istemem yan cebime koy modundayız.. bebek erteleme sebebimiz farklı ama banane banane olurda sürpriz bebek gelir kızım gibi adam gibi korunmuyoruz çünkü:52:
dün kesinlikle istemiyordum ama bugün ben de istemem yan cebime koy modundayım.. ayrıca da folik asite tam gaz devammm:51:

çok sevindim canım ya bak gördün mü bizim bebeklerin yaşaması kısmetlerinde yokmuş ne durumdaki bebekler yaşıyor .... Allah uzun ömürler versin mucize bebeğe

bugün cok kötüyüm bir de işyerine gelen herkes bebek nasıl diyor kimileri tebrik ederek giriyor içeri,kimisi doğum oldumu diyor, yutkunuyorum oldu diyorum malesef ama bebeği kaybettik diyorum

sacımı bugün kestircem boyatıcam diyorum vazgeciyorum sanırım bunları yaptığım zaman iyileşmeyede baslamıs olucam
bir süre sonra olacak bunlar da ben inanamıyordum bu hale geleceğime, böyle yaşamaya devam edebileceğime ama herkes zaman diyordu ben inanmıyordum ama zaman hakkaten ilaç oluyor , bi de burası:46:

psikologuma gittim bu siteyi anlattım girme üzme kendini dedi ama ben kaçak kaçak gircem banane banane,sizi seviyorum, doktor cok güclü bir kadınsın sen bizi sasırtıyorsun dedi, bir ilac daha istedim iki ilaç kullanıyorum antidepresan, ilaçlar gercekten iyi geliyor,eşimle tatile cıkmak istiyoruz bütün doktorlar mutlaka tatile gidin dedi, bi ay daha gecsin gidicez, 1 kilo daha vermişim daha 9 kilom vaar ama şu göbek gitmio ya sinir oluyorum

psikologuma gittim bu siteyi anlattım girme üzme kendini dedi ama ben kaçak kaçak gircem banane banane,sizi seviyorum, doktor cok güclü bir kadınsın sen bizi sasırtıyorsun dedi, bir ilac daha istedim iki ilaç kullanıyorum antidepresan, ilaçlar gercekten iyi geliyor,eşimle tatile cıkmak istiyoruz bütün doktorlar mutlaka tatile gidin dedi, bi ay daha gecsin gidicez, 1 kilo daha vermişim daha 9 kilom vaar ama şu göbek gitmio ya sinir oluyorum

gidiyo canımhepsi gidiyor sıkma canını daha senin için çok erken. banada herkes girme diyor eşimde dahil üzülürüm diye ama ben her fırsatta burdayım bundanda gayette mutluyum he hee:46::46: bencede tatil iyi gelirr

gidiyo canımhepsi gidiyor sıkma canını daha senin için çok erken. banada herkes girme diyor eşimde dahil üzülürüm diye ama ben her fırsatta burdayım bundanda gayette mutluyum he hee:46::46: bencede tatil iyi gelirr

canım bebeğim saglıklı dogsaydı da göbeğim olsaydı inan gık demezdim ama şimdi herkes hamileyim sanıyor, gene bugün biri tebrik ederim hamilemisiniz dedi, yok değilim karısık dedim bende, sabahda bi kadın bebek nasıl dedi, kaybettik dedim, bi baskası ne yaptın bebek oldu mu dedi, hayır dedim, bir diğeri de doğum yaptınızmı bebek nasıl dedi, ya günde en az 5-10 kişiye böyle cevap veriyorum ya sormasınlar artık dedikodu yayılsın herkes ögrensin hemen de sormasınlar artık cok sıkıldım cevap vermekten... duyanlar duymayanlara anlatın bir an önce

Yuce Rabbim hepinize en hayirli zamanda saglikli bebekler nasip etsin... Inanin burada okuduklarimdan cok etkilendim kimileriniz evlat hasretiyle yanarken kimilerinizde genc yasta evlat acisi cekmissiniz.. cani gonulden sizler icin dua ediyorum hepinize rabbim en kisa zamanda annelik duygusunu yasatsin insallah....

Back
X