bu siteye neden herkes karşı anlamıyorum .eşimle kaç defa cebelleştim daha yeni kabul etmeye onaylamaya başladı, arkadaşlarım desen ayrı onlar da ne yapıyosun sen orda gel bizimle konuş diyorlar ( bilmiyorlar burası farklı) ,psikolog bana da demişti girme öyle yerlere kendin gibi olanlar seni daha fazla üzerler diye , kadın doğumcum yine neler öğrendin okudun netten anlat bakalım diye konuşmaya başlıyor . neyse ne ,kim ne derse desin ya bana burası iyi geliyor beni sizden başka kimse anlamıyor ( herkes anlarmış gibi duruyo da ) valla ben burası olmasa iyileşemezdim gibi geliyo insanın yalnız olmadığını hissetmesi , aynı şeyleri yaşamış çoook farklı yerlerden ,farklı hayatlardan insanların aynı acı altında buluşması ve anlaşması çoook rahatlatıcı .biliyor musunuz benim böyle bir yerden haberim yoktu doğum yaptığımda üzüntüden ağlarken çaresiz kimseyle konuşamazken odaya kapandığımda netten google a yazarak aradım işte bebeği ölen var mı falan yazdım araya araya buldum burayı sonra bu topiği bulunca şok oldum aynen benim yaşadıklarımı yaşayan bir sürü insan daha var ve birbirlerine tutunarak hayatlarına devam ediyorlar biryerlerde bu olay yaşandıktan sonra hayatına devam eden insanlar var dedim ve burda okudum ağladım ağladım yazdım ağladım ağladım ama artık beraber gülüyoruz da bunu da başarabiliyoruz . oh be valla desinler saçmalıyorsun yok yeter artık düşünme unut ben unutmıycam ama hayatıma devam da edicem buraya da siz gelmeyene kadar gelmeye devam edicem gelmezseniz de bi şekilde ulaşırım size vallapsikologuma gittim bu siteyi anlattım girme üzme kendini dedi ama ben kaçak kaçak gircem banane banane,sizi seviyorum, doktor cok güclü bir kadınsın sen bizi sasırtıyorsun dedi, bir ilac daha istedim iki ilaç kullanıyorum antidepresan, ilaçlar gercekten iyi geliyor,eşimle tatile cıkmak istiyoruz bütün doktorlar mutlaka tatile gidin dedi, bi ay daha gecsin gidicez, 1 kilo daha vermişim daha 9 kilom vaar ama şu göbek gitmio ya sinir oluyorum