en hayırlı zamanda gelir inşallah canım..
aminnnn hepimizinki inşallah.....
ay isimde tartışırız burda heeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en hayırlı zamanda gelir inşallah canım..
ne demişler asla asla demeyin hehehe
hayırlısı inşallah özel bi çabam yok gelirse başım gözüm üstüne
sen 2. aydan sonra mı denemeye başlamıştııııın??
canım ben o kadarına karşıyım. yani dikişler bi iyileşsin kuzum yaa....
bir de canım allahın izniyle senin de sağsağlim bebişim olacak. dediğin gibi olacak olan oluyor. benim de 2 gündür korkularım azaldı. ağlamıyorum şimdi, daha umutluyumzaten korkunun da ecele faydası yok. göze alacağız dediğin gibi.
teyzene de tam kızacaktım ama... vardır allahın bir bildiği!! çoook geçmişler olsun teyzeciğine de yavrusuna da. allah şifasını versin inşallah...
beeen, 1e 2 doğaya koyuyorum bahsimi:129:
aminnnn hepimizinki inşallah.....
ay isimde tartışırız burda heeee
kııız ne çabasııı?? biz hala korunuyoruuuuz. hem de sıkı sıkıııben senin dediğini bile diyemiyoruuum
![]()
ewt canım ya doğada öyle yaptı kihehehe. ben başka türlü iyi olmazdım ki eğer korunsaydım şu an çok farklı haldeydim bu kadar iyi değildim evliliğime eşime aileme zarar veriyordum ben kötü olunca,mümkün deil daha fazla dayanamazdım ki zetande olmadı ya. iyi olmana çok sevindim canım zaten o bi ara geliyor öyle kötü oluyoruz hepimizde olan şeyler yani önemli olan sonradan iyi hissetmek atlatabilmek. aynen valla korkunun ecele faydası yok, tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı biliceksin demişler
öyle yada böyle yaşayacağız yani. saol canım teyzeme dileklerin için bende dua ediyorum onlar için çok üzülüyorum ya. 1e 2 ha dur ben bi doğayı ariym batı bugündü ona göre koyayım bahsimi hehhe yine de bende 1e 2 koyuyorum 4 te olabilir
![]()
benim bugün 9 ay doldu napim neeedim diyene kadar 1 sene dolar bakma öyle dediğime bizde korunuyoruz ama çok sıkı değil biraz gevşek :))) ya diyorumya Allah hayırlı yazılar yazsın ne yaşanacaksa yaşayıp göreceğiz...
seninde 7 bitmis he..2 ay sonra sende benim gibi düsünürsün ozaman belkimmm
evet seninle aramızda tam 2 ay vardı. ben bu ay çok istiyorum da işte meme olayını bekliyorum
bazen gevşek iyidir inayıııım:130:
az daha bekle bak ben 9 tamamlamışım gelecek merak etme. 7 ay nasıl geçti birkaç ay daha geçecek. meme olayı nezaman belli olacaktı unutmuşum
canım normalde 9 eylül ama reglime denk geliyo 17si oluyor. fakat ben bu ayın 24ü gibi gitmek istiyorum çünkü bu ay bebiş istiyorum, en azından denemek! erken mi olur onu da bilemiyorum ama..çünkü dr. 4 ay sonra gel demişti. oluşumunu 4 ayda tamamlar, 3 ay erken olur demişti. 3,5 ay oluyor o zamana...
bilemedim kızlar bi akıl verin!!
git içinde kalmasın olmadı sonraki tarihe bidaha gidersin. bişey kaybetmezsin bence
valla içimde kalır...ama şey çok korkutuyor beni. ya hamile olduğumu öğrendikten sonra ameliyat gerekirse.. çok suçlarım kendimi. ama şeytan da dürtüyor. 2 ay üst üste gidemem çünkü her gidişim 600e patlıyor bize. bilemiyorum kiii![]()
himm anladım çokta pahalıymış gerçekten. ozaman bekle tatlım riske atmayalım.ben seni oyalarım merak etme zaman nasıl geçti anlamazsın hehe
canım zaten birbirimizi oyalaya oyalaya 7. ayı da bitirdik. bu gidişle inşallah bi 7 ay daha bitirmeyiz inayııım
gelsin artık bebişler, dolsun göbüşleeeeer![]()
inşallah inşallah :) benim göbüş bekliyo zati olduğu gibi duruyo
o ne kıııız? çizili yerden bahsediyorum tabikiiiide haklısın yani!!
olmaz hile yapıyorsun. doğaya telefon açmak yok!kabul etmem valla. bana ne bana ne!!
valla az çektirmedik kocalara da hıı. yazık iyi dayandılar diyorum bazen, arkadaşlarım kızıyor onun da bebeğiydi diye. neyse siz de öyle böyle doldurdunuz 6 ayı. daha tedbirli olur şimdi..
canım normalde 9 eylül ama reglime denk geliyo 17si oluyor. fakat ben bu ayın 24ü gibi gitmek istiyorum çünkü bu ay bebiş istiyorum, en azından denemek! erken mi olur onu da bilemiyorum ama..çünkü dr. 4 ay sonra gel demişti. oluşumunu 4 ayda tamamlar, 3 ay erken olur demişti. 3,5 ay oluyor o zamana...
bilemedim kızlar bi akıl verin!!