Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allahin izniyle insallah canim... Az kaldi...hayirlisiyla kucagima alabilsem...

inş. Ayşecim hayırlısıyla rabbim kucaklamayıda nasip etsin arkadaşım dünyadaki en güzel şey olmalı bence ifade edilecek kelime bulamıyorum insanın çocuğunu kucaklamasına ,,rabbim inş. Hayırlısıyla bizlerede tekrar kucaklayıp sevip koklamayı nasip eder inş. Tez zmanda.....allahım

merhaba kızlarr uğrayamadım kaç gündür nasılsınızz:9:
ayşem çok sükür arkadaşım az kaldı:nazar::nazar:
aynur bende unuttum kaç aydır çalışmayı bayramdan sonra başlıyoruz bakalım nasıl olacak Allah bu sıcaklarda kolaylık versin sizede:14::14:
tubeguk haydi kolay gelsin benimde yemek yapmam lazım yaa:56::56:
inayy ne haberr bayrama bişey kalmadı geçti gitti koca ramazan:4::4:

sagol canim.. 34 haftalik alacaklar galiba bakalim hayirlisi... rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin..
amin canım, amin.. son üç haftaaaaaaa:46::21::32: küçük paşa sen çok yaşaaaa:nazar:
ayşem cnm benim çok sevindim çok şükür öle böle atlatıyorus riskli dönemi zaten 34de alıcaklarsa bebeğine kavuşmaya kaldı 3 hafta:)
kııııııız, 24kasım kaçmadı gözümden aşağıya koymuşsun hemen gebelik çizelgeni. seni gidi seniiii:130::130::130: gelsin bakalım fasulyeeee:46::46: gözümüz aydın canımcım. darısı başımıza innnnşalllahhhhh.. mübarek günde duysun allahım sesimizi inşallah!
bayram gelmiş neyime.............
ahhh aynur, ahhh!!!! yüreğimi parçaladın gene:19: biz bayramda journey'in anne ve kız aynı elbiseyi üretiyorlarda ikiz gibi giyiniyorsun ya, ondan alıp giyinecektik kızımla. babası alacağına söz vermişti... nasıl koyuyo o mağazanın önünden geçmek şimdi. bi bilseniz:14::14:
merhaba kızlarr uğrayamadım kaç gündür nasılsınızz:9:
aynur bende unuttum kaç aydır çalışmayı bayramdan sonra başlıyoruz bakalım nasıl olacak Allah bu sıcaklarda kolaylık versin sizede:14::14:
tubeguk haydi kolay gelsin benimde yemek yapmam lazım yaa:56::56:
iyi sayılır canım sende ne var ne yok. sahipsiz kaldı sayfa bu aralar:19: biz bizeyiz işte...
işe başlamadan son tatil günlerini iyi değerlendir bari. gez, toz...
isteseydin benden 2 tabak da sana verirdim kuzum, ne olacak sanki???:56:

Son düzenleme:
ayşem cnm benim çok sevindim çok şükür öle böle atlatıyorus riskli dönemi zaten 34de alıcaklarsa bebeğine kavuşmaya kaldı 3 hafta:)

24 kasım gözümüzden kaçmıyor hayırlı haberlerin var gibi arkadaşım rabbim tamamına erdirsin ? Hadi gözümüz aydın olsun inş.... çok sevindim senin adına arkadaşım ama niye bizle paylaşmadığın içinde kırıldım doğrusu....

Arkadaşlar geceniz mübarek olsun inş. Rabbim bu hayırlı günlerde ne dilekleriniz varsa gerçek olsun allah izin veririse , allahım hepinizi korktuklarınızdan emin eylesin inş. Rabbim meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin ... Biz melek annelerini de hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Allahım duy sesimizi yarabbim bu günlerin hürmetine peygamber efendimizin hürmeytine dularımız8ı kabul eyle allahım iki sevinci bir arada yaşat bizlere allahım....sen herşeylere kadirsin allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.......

Arkadaşlar geceniz mübarek olsun inş. Rabbim bu hayırlı günlerde ne dilekleriniz varsa gerçek olsun allah izin veririse , allahım hepinizi korktuklarınızdan emin eylesin inş. Rabbim meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin ... Biz melek annelerini de hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Allahım duy sesimizi yarabbim bu günlerin hürmetine peygamber efendimizin hürmeytine dularımız8ı kabul eyle allahım iki sevinci bir arada yaşat bizlere allahım....sen herşeylere kadirsin allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.......

aminn canım güzel dualarına...

insallah canim.. seninde gözün aydin hamilesin.. cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

arkadaslar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarinizi kabul eylesin...
kucaklarimizi hayirli saglikli evlatlarla doldursun...bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...

24kasım'dan hayırlı haberler var sanırım..çizelgesi daha çok yeni:nazar::16:
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım.. :nazar::nazar::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kandiliniz mübarek olsun kızlar...Kötü günler geride kaldı inşallah gelecek günler hepimize hayırlar getirsin. Topikte birsürü hamilemiz oldu ne güzel...

canlaarım az önce işyerine bir bayan geldi kocasıyla 3 aylık hamileymiş hayırlı olsun dedim size de gecmiş olsun mekanı cennet olsun dedi, sağolun dedm bizim de basımıza geldi dedi, hemde ikiz bebeklermiş 7,5 aylıkken erken su gelmesiyle doğum yapmıs ama normal doğurmus hiç korunmamıslar 2 ay sonra tekrar hamile kalmıs masallah, darıısı bizlerin basına insallah...

bu arada mübarek kadir gecemiz hayırlı olsun bu aksam dualarımızda birbirimizin adını da geçirelim gerçi siz de artık benim her duam da varsınız hiçbirinizi tanımasam da hepinizi kalben seviyorum, Allahım bize bu acılarımızı unuttracak acı yasatmasın gözyaslarımıza artık mutluluk sevinc gözyasları karıssın, karnımıza ikişer üçer hatta dörder bebişler kondursun, tüm dualarımız kabul olsun kucaklarımız tosun gibi sağlıklı şirin bebeklerle dolsun, meleklerimiz huzur içinde yatsın mekanları cennet olsun, Allah evlatlarımızla cennette bulusmayı nasip eylesin,üstlerine nurlar yağsın insallah

bu arada mübarek kadir gecemiz hayırlı olsun bu aksam dualarımızda birbirimizin adını da geçirelim gerçi siz de artık benim her duam da varsınız hiçbirinizi tanımasam da hepinizi kalben seviyorum, Allahım bize bu acılarımızı unuttracak acı yasatmasın gözyaslarımıza artık mutluluk sevinc gözyasları karıssın, karnımıza ikişer üçer hatta dörder bebişler kondursun, tüm dualarımız kabul olsun kucaklarımız tosun gibi sağlıklı şirin bebeklerle dolsun, meleklerimiz huzur içinde yatsın mekanları cennet olsun, Allah evlatlarımızla cennette bulusmayı nasip eylesin,üstlerine nurlar yağsın insallah

amin canım inşallah..bende dualarımda tüm arkadaşlarımı anıyorum..

gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. inşallah allahım dualrımızı kabul eder ve bundan sonrasında yüzümüzü güldürür. dualarınızda olmak dileğiyle...

gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. inşallah allahım dualrımızı kabul eder ve bundan sonrasında yüzümüzü güldürür. dualarınızda olmak dileğiyle...

canlarım melekannelerim.....gecemiz mübarek olsun hayırlı olsun inş. rabbim tüm dularımızı kabul eylesin inş. bu gün herzman kinden daha çok dua edelim rabbim sesimizi duyacaktır allah izin verirse inş.allah gönlümüzdeki güzellikleri inş. yanımıza verir allahım başka acı dert vermesin inş. bu acılarımızı hafifletecek hayırlı evlatlar nasip etsin inş. cümlemize sizleri çok seviyorum melek annelerim benim siz benim yoldaşım varoluşum canlarım ve kadar arkadaşlarımsınız sizleri nasıl unuturum ki......dularda buluşmak dileğiyle allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun inş.

insallah canim.. seninde gözün aydin hamilesin.. cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

:) valla hamileyim galiba daha doktora gitmeidm cumartesi gidicem inş bugun kan tahlili yaptırdım yarın alcam sonucu evde pozitif çıktı inş herşey güzel gelişir.....:nazar:

Back
X