Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

eda_insaat eda_insaat canım hamileymişsin çok ama çok sevindim.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Dualarım seninle sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü salih bir evlat olur inşallah doktorun dediklerini harfiyen uygula umudumuzsun haydi inşallah :KK49::KK46::KK46::anneadayı::KK68:

Dogumdan sonra aşırı kanamasi olan oldumu. Benim
Rabbim evladina uzyn omurler versin insallah.ne guzel kycagina alnak nasip olmus.erken alindigi icin kuvoze falan koyuldumu

Allah razi olsun darisi sizlere insallah Hayir cok şükür konulmadi

40 gun gecti 3 gündür kanamam var ilac verdi H ala kesilmedi

benimde 47 gun surdu doktor lahusa kanamam bitmeden adet gormussun dedi belki sizinde oyle olmuştur

Allah razi olsun darisi sizlere insallah Hayir cok şükür konulmadi

buradaki birçok arkadaşın bir coçuğu var onlarla avunabiliyorlar.birsekilde kendilerini kötü hissettiklerinde o cocuklarına sarılarak acılarını hafifletiyorlar.hiç çocugu olmayan tedaviyle hamile kalan yaşı belli bir yaşa gelmiş sonrada bebeğini kaybeden nasıl avunsun arkadaşlar.rabbim verdi rabbim aldı demekten başka yok avuntumuz.gerçekten çocuğu olanlar haline şükretsin.

Sezeryanda dorduncu sikinti oluyomus doktorun dedigine gore.ama bende dogum yaptigimda dorduncuye sezeryan olanlar vardi.gayet iyiydiler.rabbimin izni olmadan yaprak bile kimildamazken nerde kalmis bir canli dunyaya gelecek.nasip dwgilmis ogillarimiz bize diyorim.dort tasindaki kizimda sirekli agliyO.yeni dogan bebegi ozledim diyo.ablasina mektup yazdiriyo kardesim yasiyon mu diyo yaz abla diyo.cennette kizim arkadaslariyla oynuyo kucuktu burda.yasayamaz diye.Allah cennetw koydu diyiruz ama aglamamak icinkendimi zor tutuyorum.ben agladikca onlarda cok uzuluyo.daha 67 gunoldu cok zormus.benimde buyuk kizimla ortancanin arasi 6 yas .yas araligi arttikca daha zor oluyo xanim ya .insallah tez vakitte bi bebek daha sana.dogru yola cikarr.

Amin canim inşallah. Benimde oğlum tekrar hamile ol kardeşim karnına gel sin diyor. Cocuklar daha cok etkileni yor birde H erseye bastan sona sahit oldu o iyi olsun psikolojisi duzelsin diye üç gün yattim birsey olmamis gibi davrammak cok zor icime atiyorum etkilemmesin diye. Sende tekrar bebek dusunuyormusun

Sukurler olsun canim cok haklisin. Tek tesellim oğlum Allah sağlıklı uzun hayırlı omurler versin tum evlatlara. Ama bir annenin isterse on cocugu olsun hepsinin yeri ayri olur acısı yangını ayri olur candan kopmus sonuçta iki kolunu kessen ayni aciyi yasamazmisin. Ben ogluma her sarildigimda kokladigimda bebeğim aklima geli y or. Dogru kafan dagiliyor o anlil ama kal b imdeki yara hala kaniyor durmuyorki evlat bu. Herkesin acisi turlu turlu insallah çektiği n hasret duydu g un bebe klere Allah im sana yasatsin ins kac kere anne olmak istiyorsan insallah olursun canim .

Sukurler olsun canim cok haklisin. Tek tesellim oğlum Allah sağlıklı uzun hayırlı omurler versin tum evlatlara. Ama bir annenin isterse on cocugu olsun hepsinin yeri ayri olur acısı yangını ayri olur candan kopmus sonuçta iki kolunu kessen ayni aciyi yasamazmisin. Ben ogluma her sarildigimda kokladigimda bebeğim aklima geli y or. Dogru kafan dagiliyor o anlil ama kal b imdeki yara hala kaniyor durmuyorki evlat bu. Herkesin acisi turlu turlu insallah çektiği n hasret duydu g un bebe klere Allah im sana yasatsin ins kac kere anne olmak istiyorsan insallah olursun canim .

Sukurler olsun canim cok haklisin. Tek tesellim oğlum Allah sağlıklı uzun hayırlı omurler versin tum evlatlara. Ama bir annenin isterse on cocugu olsun hepsinin yeri ayri olur acısı yangını ayri olur candan kopmus sonuçta iki kolunu kessen ayni aciyi yasamazmisin. Ben ogluma her sarildigimda kokladigimda bebeğim aklima geli y or. Dogru kafan dagiliyor o anlil ama kal b imdeki yara hala kaniyor durmuyorki evlat bu. Herkesin acisi turlu turlu insallah çektiği n hasret duydu g un bebe klere Allah im sana yasatsin ins kac kere anne olmak istiyorsan insallah olursun canim .[/QUO

allah isteyen herkese nasip eder inşallah.haklısın sizin ne hissettiğinizi bilemem.evlat sevgisi bizede nasip etsin rabbim.nasıldır o sevgi onu bile anlayamadım.ahirette görecez meleklerimizi rabbim nasip ederse.inşallah bu dünyada da hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur allahın izniyle

allah isteyen herkese nasip eder inşallah.haklısın sizin ne hissettiğinizi bilemem.evlat sevgisi bizede nasip etsin rabbim.nasıldır o sevgi onu bile anlayamadım.ahirette görecez meleklerimizi rabbim nasip ederse.inşallah bu dünyada da hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur allahın izniyle

Benimde uc sezeryanim var.o kadar sorunsuzduki bikac.saat sonra yatagin ustunde bagdas kurup oturuyodum.odaya gelen ebeler hasta nerde diyolardi.hamileleiklerimdede cok dikkaat eden biri degildim.ama dorduncu hamileligim riskliydi iki ay kalkmadan yattim.haftada uc gun hastanedeydim.ama olmadi .normal dogum yaptim cok kan kaybettim bayildim falan hemen kan taktilar.durumum ciddiydi kan kaybindan soka girmistim.parca kalmisti iki aya yakinda ondan kanamam oldu.cuma doktordaydom sukur parcada dusmus am kist olusmus kanamayi o yapar dedi.yani hersey nasip.nasibinde yoksa ne yapaesan yapp olmaz
Allah korumus seni canim ya cok seyler atlatmissin nasip gercekten alnimizda ne yazildiysa onu yasiyoruz rabbim sabrimizi versin senin yine geride var tabi ki hepsinin yeri ayri ayri varligini ogrenince icine sevgisi oyle dusuyor ki. Ama uc tane avuntun var benim ilkti cok buyuk hayal kirikligi yasadik3 ay gecti hala toparlayamadik kendimizi rabbim kimseye yasatmasin boyle kotu gunleri..

Allah yardımcın olsun sabırlar versin inşallah...benim de kızım gitti.benimde içimde öyle bi yara ki kız evlat anlatamam..
Amin amin hepimize insallah. Bazen oyle vuruyor ki aklima ne yapacagimi sasiriyorum valla. Inanirim bende ayni oyle iste bir kiz bebek gorunce icim yaniyor. Burnumun diregi sizliyor. Ilk miydi kac aylikti senin sikintin neydi canim Allah insallah tekrarini gostermesin gozumuze cok zor cok.. yikildik resmen yasadiklarim gozumun onunden gitmiyor. Hemen her seye gozlerim doluyor. Dik durmaya calisiyorum ama gel birde icime sor nasil oldugumu :(

buradaki birçok arkadaşın bir coçuğu var onlarla avunabiliyorlar.birsekilde kendilerini kötü hissettiklerinde o cocuklarına sarılarak acılarını hafifletiyorlar.hiç çocugu olmayan tedaviyle hamile kalan yaşı belli bir yaşa gelmiş sonrada bebeğini kaybeden nasıl avunsun arkadaşlar.rabbim verdi rabbim aldı demekten başka yok avuntumuz.gerçekten çocuğu olanlar haline şükretsin.
Rabbim herkese nasip etsin canim .anneligi herkes tatsin.tez vakitte insallah anne olursun.halimize sukurler olsun .ama inan ikimizin cektigi acida ayni.evlat
acisi ayni canim.diger cocuklarina bakarken.hep onu gormek.bide onlari dusunuyosun gormesin aglarken uzulmesin diye.ama her evladin yeri ayri.bebegim dogmasada digerlerinden bi farki yoktu benim icin.hala toparlanamadim.tabiki digerleriyle ilgilenirken sadece zqman daha cabuk gwciyo.ilk zamanlar kendi cocuklarimi bile gormek istemedim.aklima.hep bebegim geliyodu.ayni kardeslerin
e benziyodu.insallah rabbim tez vakitte saglkli hayirli uzun omurlu evlatlar.versin canim sana.:KK9:

Allah korumus seni canim ya cok seyler atlatmissin nasip gercekten alnimizda ne yazildiysa onu yasiyoruz rabbim sabrimizi versin senin yine geride var tabi ki hepsinin yeri ayri ayri varligini ogrenince icine sevgisi oyle dusuyor ki. Ama uc tane avuntun var benim ilkti cok buyuk hayal kirikligi yasadik3 ay gecti hala toparlayamadik kendimizi rabbim kimseye yasatmasin boyle kotu gunleri..
aramizda az var demekki canim.ben 8 martta kaybettim 10martta dogum yaptim.seninde basin sagolsun.Allahima binlerce sukur ki evlatlarim var yanimda keske kucucuk oglumda olsaydi ama yok .ya oyle cok hayal kyruyosunki onunla ilgili birden kaybedince o hayallerle birlikte dunyada basina yikiliyo.ben oglumun kucuk bebeklik kiyafetlerini cikarmistim aynilarini giydirecektim.ayni kiyafetlerle fotograflari olacakti.herfun cikartip bakiyodum onlara sariliyodum.hele son gunlerde oyle bi sevgi olmustuki icimde ne eksik bakip almak geliyodu icimden.simdi butun kiyafetleri kardesime gonderdim.heosinde hayal etmustim cunku bebegimi.ama Rabbim benim ona alacagimin kat kat guzellerini zaten veriyodur ogluma deyip kendimi avutuyorum.rabbim kimseye yasatmasin dusmanima bile.insallah rabbim tez vakitte tekrar anneligi tattirir sana.uzun omurleriniz olsun evlatlarinizla.:KK74:

Amin canim inşallah. Benimde oğlum tekrar hamile ol kardeşim karnına gel sin diyor. Cocuklar daha cok etkileni yor birde H erseye bastan sona sahit oldu o iyi olsun psikolojisi duzelsin diye üç gün yattim birsey olmamis gibi davrammak cok zor icime atiyorum etkilemmesin diye. Sende tekrar bebek dusunuyormusun
Canim valla bebek isteyip istememem su anda muamma.bana.dorduncu surprizdi.hic.aklimda yoktu.ama olupta.yitirmek cok zor.bir yanim istiyo.obur yanim giden bebegim gelmiyecekki onun yerine koyamam yeri dolmaz diye dsunuyorom.aslinda psikolojim de cok gel gitler var.oyle boyle.degil.bazen icime oyle bi ferahlik geliyo bebegim cok guzel yerde.bazende nefes alamayacak kadar sıķılıyorum.ahhh larimda offff larim hic.bitmiyo ben bu aralar dahada kotuyum .gaziran geliyo.15. dogacakti ama yok.hamilelere bakiyorum.onlarin yavrusu ne guzel karninda.benimkini dusunuyorum yani dipteyimmmm...

Hepp dusunuyorum kizlar yaa neyi eksik yaptim .en kucuk bile olsa hatam varmi diye.galiba.suclu ariyorum.ofkeliyim.niye neden oldu hep dusunuyorumm:mad:

aramizda az var demekki canim.ben 8 martta kaybettim 10martta dogum yaptim.seninde basin sagolsun.Allahima binlerce sukur ki evlatlarim var yanimda keske kucucuk oglumda olsaydi ama yok .ya oyle cok hayal kyruyosunki onunla ilgili birden kaybedince o hayallerle birlikte dunyada basina yikiliyo.ben oglumun kucuk bebeklik kiyafetlerini cikarmistim aynilarini giydirecektim.ayni kiyafetlerle fotograflari olacakti.herfun cikartip bakiyodum onlara sariliyodum.hele son gunlerde oyle bi sevgi olmustuki icimde ne eksik bakip almak geliyodu icimden.simdi butun kiyafetleri kardesime gonderdim.heosinde hayal etmustim cunku bebegimi.ama Rabbim benim ona alacagimin kat kat guzellerini zaten veriyodur ogluma deyip kendimi avutuyorum.rabbim kimseye yasatmasin dusmanima bile.insallah rabbim tez vakitte tekrar anneligi tattirir sana.uzun omurleriniz olsun evlatlarinizla.:KK74:
amin canım amin inşallah haziran da belli olacak inşallah iyileşmişimdir de doktor izin verir. bir aklım bırak diyor bir aklımda allah korusun yine aynısı olursa keske bekleseydim demek istemiyorum. o yuzden doktorun söylediklerine uyucam. rabbim tekrarını yasatmasın.

Hepp dusunuyorum kizlar yaa neyi eksik yaptim .en kucuk bile olsa hatam varmi diye.galiba.suclu ariyorum.ofkeliyim.niye neden oldu hep dusunuyorumm:mad:
bende aynıyım insan ilk baslarda cok öfkeli oluyor ben hala suclu arıyorum kader halbu ki doktor da istermiydi böyle olsun. ben bu olay olmadan iki gun önce 3 -4 tane zeytin yemiştim valla ondan mı tansiyon um yukseldi diye bile dusundum. ama yok ömürleri bu kadarmış yavrularımızın.ama cok özlüyorum kızımı :( kendini üzme Allah ım sabrımızı arttırsın inşallah.

Seni o kadar iyi anlliorum ki. Bebegimsiz kalinca dunya basima yikildi. Bunalima girdim. Sukur ikizlerim oldu. Simdi ikizlerim beni o kadar oyalio ki sukur artik icim o kaddar acimio. en kisa zamanda hamile kalman dilegiyle. Ancak hamilelik ve dogum acini dindirir.

Amin amin hepimize insallah. Bazen oyle vuruyor ki aklima ne yapacagimi sasiriyorum valla. Inanirim bende ayni oyle iste bir kiz bebek gorunce icim yaniyor. Burnumun diregi sizliyor. Ilk miydi kac aylikti senin sikintin neydi canim Allah insallah tekrarini gostermesin gozumuze cok zor cok.. yikildik resmen yasadiklarim gozumun onunden gitmiyor. Hemen her seye gozlerim doluyor. Dik durmaya calisiyorum ama gel birde icime sor nasil oldugumu :KK43:
hiç bişeyi yok sanıyorduk.normal doğum zamanında sezeryan oldum.18 saat kadar yanımda uyudu mışıl mışıl biz ertesi gün eve çıkma planları yaparken kızım huzursuzlandı ağlamaya başladı.hemşireler bi aldı gidiş o gidiş kalp sıkıntısı varmış.sabah 6 gibi vefat etti.

hayırlı cumalar hayırlı kandiller..kızlar allahım bugün tüm derdi olan derman isteyen allahımdan bütün müslüman kardeşlerimin dertlerine deva dualarının karşılgını verir inşallah ...kızlar bende bugün öğrendim tam net olarak eğer allahım izin verirse kucağımıza almayı inşallah hamileyim 93 cıkmış degerim haftaya gel kesesi gözükür dedi inşallah allahın izniyle bu sefer alırım kucağıma bütün ham,le kardeşlerim tabiki allahım kucağımızı boş koymaz inşallah..bu güzel kandilde dua edelim arkadaşlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah...amin...
yaaaaa inanamıyorum.ne kadar sevindim aman Allahım yaaa.inşallah ama inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bi ömür seninle olur evladın inşallah.aklına hiç kötü bişey getirme.Rabbim imtihanını tamamladı ve artık evlat sevme zamanları geldi inşallah senin için.çok ama çok dikkat et nolur.bol bol dua et kuran dinlet ki bebeğin mutlu olsun.
banada dua et noluuuuuuuuuuur.kıskandım.:oops: ama kötü anlamda değil biliyosun.bende istiyoruuuuuuuum hemeeeeeenn....:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

aaaay bu arada hayırlı olsun demedim sanırım.çok mutlu oldum....

hiç bişeyi yok sanıyorduk.normal doğum zamanında sezeryan oldum.18 saat kadar yanımda uyudu mışıl mışıl biz ertesi gün eve çıkma planları yaparken kızım huzursuzlandı ağlamaya başladı.hemşireler bi aldı gidiş o gidiş kalp sıkıntısı varmış.sabah 6 gibi vefat etti.
Allah im hayirli vakitte tekrar nasip etsin insallah saglikli sihhatli uzulme kader iste cekecek cilemiz varmis alnimiza yazilmis elden hi birsey gelmiyor rabbim avuntumuzu tez vakitte gondersin bize insallah....

Back
X