Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim nasilsin kotu oldunmu. Bende gittim gecen hafta. Mezarin basinda dondum kaldim ilk b irseu hissetmedim yutkunamadim bile sonra bosaldim agladim bebeğim orda topragi eseledim oglumu goreyim diye çok zor anlatamam. Bir tas aldim topragindan onu opup kokluyorum
HERKES BAS SAGLIGINA GELDİ. İYİCE DEPRESTİM NASILIM BİLMİYORUM İNAN Kİ. BENDE BOL BOL MEZARININ FOTOGRAFINI CEKTİM NAPİM UZAKTAYIZ BENDE O RESİMLERLE AVUNURUM..EŞİM DE COK ETKİLENDİ TEKRAR O ANI YASADIK RESMEN ÇOK ZORLANDIK GELİRKEN HİÇ VAKİT GECMESİN GİTMEYELİM DEDİM YAZ SONU YİNE GİDİCEZ İNŞALLAH GARİP KİMSESİZ GİBİ KALMASIN YAVRUM ORALARDA.. GERCİ BİR SURU ES DOST AKRABA VAR HERKES GİDİYOR MEZARLIGA BİLİYORUM AMA ANNE BABA FARKLI O BİZİ BİLİR YİNE CANIM KIZIM YA COK ÖZLEDİM COKKK..

HERKES BAS SAGLIGINA GELDİ. İYİCE DEPRESTİM NASILIM BİLMİYORUM İNAN Kİ. BENDE BOL BOL MEZARININ FOTOGRAFINI CEKTİM NAPİM UZAKTAYIZ BENDE O RESİMLERLE AVUNURUM..EŞİM DE COK ETKİLENDİ TEKRAR O ANI YASADIK RESMEN ÇOK ZORLANDIK GELİRKEN HİÇ VAKİT GECMESİN GİTMEYELİM DEDİM YAZ SONU YİNE GİDİCEZ İNŞALLAH GARİP KİMSESİZ GİBİ KALMASIN YAVRUM ORALARDA.. GERCİ BİR SURU ES DOST AKRABA VAR HERKES GİDİYOR MEZARLIGA BİLİYORUM AMA ANNE BABA FARKLI O BİZİ BİLİR YİNE CANIM KIZIM YA COK ÖZLEDİM COKKK..

Canim benim okurken agladim. Duygular acı aynı. Ne zor Allah im. Bende dün kriz tuttu çok agladim gizli gizli aglamaktan yasimi rahat tutamamaktan biktim. Allah sabri mızı versin. Zaman gecince azalır aci diyorlar di benimki artıyor cok özlüyorum. O gelmeyecek ki neyin mücadelesini veriyorum. Bemde esime soruyorum nasildi kası gözü kime benziyordu annem ayni senin bebekligin ddiyor. Sordukca daha kotu oluyorum.

Canim benim okurken agladim. Duygular acı aynı. Ne zor Allah im. Bende dün kriz tuttu çok agladim gizli gizli aglamaktan yasimi rahat tutamamaktan biktim. Allah sabri mızı versin. Zaman gecince azalır aci diyorlar di benimki artıyor cok özlüyorum. O gelmeyecek ki neyin mücadelesini veriyorum. Bemde esime soruyorum nasildi kası gözü kime benziyordu annem ayni senin bebekligin ddiyor. Sordukca daha kotu oluyorum.

Neden yakin mezarliga defnet mediniz

Neden yakin mezarliga defnet mediniz

bebek mezarı canım burada kaybolur üstüne birini gömerler dedim ben istedim o zaman ama simdi de cok özlüyorum. bir taraftan kızım için iyi birşey yaptım rahatca yatacak orada ama ben dayanamıyorum artık :( cok yakınımda olsaydı ben hiç toparlanamazdım aslında kendimi biliyorum sabah aksam yanına gitmek isteyecektim yaram hiç kabuk baglamayacaktı. cok karmasıgım canım ya moralim alt üst oldu butun yasanmışlıklarımız gözümün önünde acımız aynı evlat bu hiç diner mi acısı :(

bebek mezarı canım burada kaybolur üstüne birini gömerler dedim ben istedim o zaman ama simdi de cok özlüyorum. bir taraftan kızım için iyi birşey yaptım rahatca yatacak orada ama ben dayanamıyorum artık :KK43: cok yakınımda olsaydı ben hiç toparlanamazdım aslında kendimi biliyorum sabah aksam yanına gitmek isteyecektim yaram hiç kabuk baglamayacaktı. cok karmasıgım canım ya moralim alt üst oldu butun yasanmışlıklarımız gözümün önünde acımız aynı evlat bu hiç diner mi acısı :KK43:
aslında bi yandan haklısın.her akşam eve giderken mezarlığa gitmemek için hep kendimi frenliyorum.haftada 3 kez gidiyorum.şehrin çok dışında olmasına rağmen.uzak olsa bi dert yakın olsa başka türlü.Allah sabrımızı versin inşallah.kızımda bebek mezarlığında....

HERKES BAS SAGLIGINA GELDİ. İYİCE DEPRESTİM NASILIM BİLMİYORUM İNAN Kİ. BENDE BOL BOL MEZARININ FOTOGRAFINI CEAKTAYIZ BENDE O RESİMLERLE AVUNURUM..EE COK ETKİLENDİ TEKRAR O ANI YASADIK RESMEN ÇOK ZORLANDIK GELİRKEN HİÇ VAKİT GECMESİN GİTMEYELİM DEDİM YAZ SONU YİNE GİDİCŞALLAH GARİP KİMSESİZ GİBİ KALMASIN YAVRUMRDA.. GERCİ BİR SURU ES DOST AKRABA VAKES GİDİYOR MEZARLIGA BİLİYORUM AMA ANNE BABA FARKLI O BİZİ BİLİR YİNE CANIM KIZIM YA COK ÖZLEDİM COKKK..

bebek mezarı canım burada kaybolur üstüne birini gömerler dedim ben istedim o zaman ama simdi de cok özlüyorum. bir taraftan kızım için iyi birşey yaptım rahatca yatacak orada ama ben dayanamıyorum artık :KK43: cok yakınımda olsaydı ben hiç toparlanamazdım aslında kendimi biliyorum sabah aksam yanına gitmek isteyecektim yaram hiç kabuk baglamayacaktı. cok karmasıgım canım ya moralim alt üst oldu butun yasanmışlıklarımız gözümün önünde acımız aynı evlat bu hiç diner mi acısı :KK43:

dogru haklisin oglumu dedemin ustune gommusler kaybolur demisler. basina tahta dikmisler. Ben hastanede uc gun sormadim nasil psikoloji anlamadim keske gorseydim yavrumu. Sadece diger odalardam bebek aglama sesi duydukca bemde agladim ama hic nerde ne oldu demedim o geceyi anlatamam sabaha kadar bagirdigimi hatirliyorum. Senin ilk bebegin dimi ilk sezeryan benim ikinci.. kan pihtilasma ciktimi sende birde twnsiyonun nasil benim dustu normal yani.

aslında bi yandan haklısın.her akşam eve giderken mezarlığa gitmemek için hep kendimi frenliyorum.haftada 3 kez gidiyorum.şehrin çok dışında olmasına rağmen.uzak olsa bi dert yakın olsa başka türlü.Allah sabrımızı versin inşallah.kızımda bebek mezarlığında....
amin canım amin bak insan gitmek istiyor yakın olunca cok zor ya bende diyorum ya yakınımda olsaydı hiç atlatamazdım gerci böyle de aklımdan kalbimden cıkmıyor evlat sonucta minnak minnak elleri agzı burnu off ya gittim gördüm rahatladım ama cok üzgünüm cok depresti yasadıklarım moralim acaip bozuk. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım karıstım yine. coook özlüyorum kızımı :(

dogru haklisin oglumu dedemin ustune gommusler kaybolur demisler. basina tahta dikmisler. Ben hastanede uc gun sormadim nasil psikoloji anlamadim keske gorseydim yavrumu. Sadece diger odalardam bebek aglama sesi duydukca bemde agladim ama hic nerde ne oldu demedim o geceyi anlatamam sabaha kadar bagirdigimi hatirliyorum. Senin ilk bebegin dimi ilk sezeryan benim ikinci.. kan pihtilasma ciktimi sende birde twnsiyonun nasil benim dustu normal yani.

o kadar ıyı anlıyorum ki seni bende sabah a kadar bir bebegin aglama sını ve bir kadının da dogum sancılarını dinledim kac kere sinir krizi gecirdim hatırlamıyorum bile. dogumdan sonra ayılınca aklımdaydı hep merak ediyordum ama gidelim görelim diyemedim esim görmek ister misin diyene kadar hem bir korku hem heyecan hüzün hepsi bir arada kızımı görünce o an için rahatladım ama cok sukur hiç birseyi yoktu yavrumun ama işte bu sefer de hiç birseyi yoktu da öldü diye kendimi paraladım amannnn her turlusu zor be canım Allah ım tekrarını yasatmasın dayanamam heralde sukurler olsun ki rabbim aklımızı almadı. ne zormuş evlat acısı. sen hiç görmedin mi ben dayanamdım morga indirdiler beni gördüm kızımı aynı bana benziyordu yavrum :( benim ilk bebegim ilk sezeryan ım kanım da pıhtılaşmaya egilim varmış genetik olarak şu an için ilaçlık birşey yok ta ama hamilelikte belki aspirin verir doktor bilmiyorum. tansiyon um normaldi kızızmın mezarını gidip görene kadar sinir stres yapınca cıkıyor işte ama normal hamilelikte de 14/9 gördüm dogumda 15/10 du iki gun hiç düşmedi aslında cok degildi de hamilelikte önemli işte :(

Canım Allah sabır versin :KK43: Seninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.Ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.Ben bekleyemediğim için 5. ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...
umut oldun bizim gibi melek annelere.benimde 35+2 de bebeğimin kalp atışları durdu.otopsiye veremedim yavrumu şimdi benim tahlillerim araştırılıyo.dr tahlilerden hemen sonra hamile kalabilirsin diyo daha 2 ay oldu.belki de yaşımdan dolayı.gerci canımız ciğerimiz onlar bizim meleklerimiz yerini tutamaz ama biraz olsun içimizdeki boşluğu doldur inşallah..

o kadar ıyı anlıyorum ki seni bende sabah a kadar bir bebegin aglama sını ve bir kadının da dogum sancılarını dinledim kac kere sinir krizi gecirdim hatırlamıyorum bile. dogumdan sonra ayılınca aklımdaydı hep merak ediyordum ama gidelim görelim diyemedim esim görmek ister misin diyene kadar hem bir korku hem heyecan hüzün hepsi bir arada kızımı görünce o an için rahatladım ama cok sukur hiç birseyi yoktu yavrumun ama işte bu sefer de hiç birseyi yoktu da öldü diye kendimi paraladım amannnn her turlusu zor be canım Allah ım tekrarını yasatmasın dayanamam heralde sukurler olsun ki rabbim aklımızı almadı. ne zormuş evlat acısı. sen hiç görmedin mi ben dayanamdım morga indirdiler beni gördüm kızımı aynı bana benziyordu yavrum :KK43: benim ilk bebegim ilk sezeryan ım kanım da pıhtılaşmaya egilim varmış genetik olarak şu an için ilaçlık birşey yok ta ama hamilelikte belki aspirin verir doktor bilmiyorum. tansiyon um normaldi kızızmın mezarını gidip görene kadar sinir stres yapınca cıkıyor işte ama normal hamilelikte de 14/9 gördüm dogumda 15/10 du iki gun hiç düşmedi aslında cok degildi de hamilelikte önemli işte :KK43:

Benim ice kanamam oldu zehirlenmeyede başladı m trafikte kaldim ne aci cektim bedenen anlatamam kalp atisi yok dedi dr sonrasi bende kabus goruntu yok aklimdahep ses var hatirladigim hem cigerim yandi hemde canim aciuordu cok sanci uapyaptı karnim tas gibiydi dogrulamiyordum bile. Aglayarak bagirarak sezeryana girdim ayni sekilde uyandim hep kabus dedim boyle birsey olmadi dedim kendimi inandirmaya calistim hic görmek istiyorum demedim agzima bile almadim bebegim simdi nerde diue o anki psikolojim nasilmis anlamiyorum nasil demem oğlum nerde goreyim koklayim opeyim diye niye bilmiyorum kendime cok kiziyorum. Cok sakinlestirici vermisler esim ondan belki diyor ama ben kendime cok kiziyorum oglum belki beni bekledi

Benim ice kanamam oldu zehirlenmeyede başladı m trafikte kaldim ne aci cektim bedenen anlatamam kalp atisi yok dedi dr sonrasi bende kabus goruntu yok aklimdahep ses var hatirladigim hem cigerim yandi hemde canim aciuordu cok sanci uapyaptı karnim tas gibiydi dogrulamiyordum bile. Aglayarak bagirarak sezeryana girdim ayni sekilde uyandim hep kabus dedim boyle birsey olmadi dedim kendimi inandirmaya calistim hic görmek istiyorum demedim agzima bile almadim bebegim simdi nerde diue o anki psikolojim nasilmis anlamiyorum nasil demem oğlum nerde goreyim koklayim opeyim diye niye bilmiyorum kendime cok kiziyorum. Cok sakinlestirici vermisler esim ondan belki diyor ama ben kendime cok kiziyorum oglum belki beni bekledi
ah ah canım benim insan öyle bir sokta oluyor ki anlamıyorsun ne olup bittigini bile.üzme kendini takdiri ilahi...

Canım Allah hepimize sabır versin.dr.bebeğimin kalp atışları durdu dediğinde beynim durdu.hemen sezeriyana aldılar. kendime gelince bebeğimi görmek istedim 2800 doğdu yavrum boyuda uzun du. beyaz bi kefene sarmışlar yıkadık açmayın dediler.açtırdım.sadece yüzünü gördüm.hayataımda böyle güzel bi bebek görmedim ama dokunamadım öpüp koklayamadım.dondum kaldım.şimdi bende çok pişmanım neden kucağıma almadım öpüp koklayamadım diye.güzeller güzeli kızım şimdi mezarıyla avunuyorum.2 ay oldu çok özledim yavrumu ciğerlerim yanıyo ama yok bi çaresi...

Canım Allah hepimize sabır versin.dr.bebeğimin kalp atışları durdu dediğinde beynim durdu.hemen sezeriyana aldılar. kendime gelince bebeğimi görmek istedim 2800 doğdu yavrum boyuda uzun du. beyaz bi kefene sarmışlar yıkadık açmayın dediler.açtırdım.sadece yüzünü gördüm.hayataımda böyle güzel bi bebek görmedim ama dokunamadım öpüp koklayamadım.dondum kaldım.şimdi bende çok pişmanım neden kucağıma almadım öpüp koklayamadım diye.güzeller güzeli kızım şimdi mezarıyla avunuyorum.2 ay oldu çok özledim yavrumu ciğerlerim yanıyo ama yok bi çaresi...

Basin sagolsuncanim. Ilk bebeginmiydi. Boyle ani kalp dur masini cok duyuyorum ve korkuyorum. Hic sikayetin yokmuydu? Allah yardimcimiz olsun. Bugun arkadasin bebegini gordum yanina gidemedim beraber hamileydik. Nasil kucagina alıyor gozlerinin icine bakiyor sariyor usumesin diye cok kotu yu m benim yavrum benle degil ruyamda bile sevemiyorum

COK GECMİŞ OLSUN ALLAH IM TEKRARINI YASATMASIN CANIM KESKELER BİTMİYOR Kİ ONCA HAYAL ONCA YASANMAMIŞLIK VAR GERİDE KOLAY MI ? BENDE SADECE BASINA DOKUNABİLDİM SOGUK BİR ET PARCASI OLMUŞTU YAVRUM MORG TA KUCAGIMA ALAMADIM DOGRU DUZGUN İNCELEYEMEDİM BİLE COCUGUMU İNSAN DONUP KALIYOR GERCEKTEN SOK TAYDIK HERALDE.BİZDE HAFTA SONU MEZARINA GİTTİK YAPTIRDIK COK GUZEL OLDU ÇİÇEKLER DİKTİM BEN İLK DEFA GİTTİM ŞAŞKINIM HALA SADECE AGLIYORUM ÖZLÜYORUM COOOK KIZIMI NE HİSSEDİYORUM NASIL YASIYORUM BİLMİYORUM.İNAN Kİ MEZARINI ACMAYI BİLE DUSUNDUM GÖREYİM DE KAPATIRIZ SONRA DİYORUM EŞİME İNSAN NE YAPACAGINI NASIL BASA CIKACAGINI SASIRIYOR BİLMİYOR. ALLA H IM SABRIMIZI ARTIRSIN 3 AY OLDU BENİM BİRDE 35 HAFTALIKTI KIZIM SENİN KAC HAFTALIKTI KİLOSU İYİYMİŞ MASALLAH..

o kadar ıyı anlıyorum ki seni bende sabah a kadar bir bebegin aglama sını ve bir kadının da dogum sancılarını dinledim kac kere sinir krizi gecirdim hatırlamıyorum bile. dogumdan sonra ayılınca aklımdaydı hep merak ediyordum ama gidelim görelim diyemedim esim görmek ister misin diyene kadar hem bir korku hem heyecan hüzün hepsi bir arada kızımı görünce o an için rahatladım ama cok sukur hiç birseyi yoktu yavrumun ama işte bu sefer de hiç birseyi yoktu da öldü diye kendimi paraladım amannnn her turlusu zor be canım Allah ım tekrarını yasatmasın dayanamam heralde sukurler olsun ki rabbim aklımızı almadı. ne zormuş evlat acısı. sen hiç görmedin mi ben dayanamdım morga indirdiler beni gördüm kızımı aynı bana benziyordu yavrum :KK43: benim ilk bebegim ilk sezeryan ım kanım da pıhtılaşmaya egilim varmış genetik olarak şu an için ilaçlık birşey yok ta ama hamilelikte belki aspirin verir doktor bilmiyorum. tansiyon um normaldi kızızmın mezarını gidip görene kadar sinir stres yapınca cıkıyor işte ama normal hamilelikte de 14/9 gördüm dogumda 15/10 du iki gun hiç düşmedi aslında cok degildi de hamilelikte önemli işte :KK43:
başın sağolsun canım.acı hep aynı hep tanıdık.allahım yaaaaaa....kızım sabah saat 6 da vefat etti.ve doktor hemen öğleden sonra çıkışımı yaptı burda kötü olursun dedi.şükür şükür bin şükür ki Rabbim aklımız almadı.bi an kendime geldim Allahım içim yanıyor saçma sapan şeyler düşünüyorum ve söylüyorum resmen kavruluyor içim ama ağlamıyorum dedim o an.ağlayamıyorum dediğimi hatırlıyorum.meğer sonradan söylediler şok anı öyle bişeymiş.sadece sürekli ben o eve nasıl girerim anne dediğimi hatırlıyorum....allahım sen yardım et yaa çok kötü

umut oldun bizim gibi melek annelere.benimde 35+2 de bebeğimin kalp atışları durdu.otopsiye veremedim yavrumu şimdi benim tahlillerim araştırılıyo.dr tahlilerden hemen sonra hamile kalabilirsin diyo daha 2 ay oldu.belki de yaşımdan dolayı.gerci canımız ciğerimiz onlar bizim meleklerimiz yerini tutamaz ama biraz olsun içimizdeki boşluğu doldur inşallah..
bende veremedim otopsiye.bence en doğrusuda bu.ama vefat eder etmez en azından bi kan alınsaydı o bile işe yarardı dedi genetikten bi doktor.aman ne bileyim bu acıyı yaşayacağımız varmış...

COK GECMİŞ OLSUN ALLAH IM TEKRARINI YASATMASIN CANIM KESKELER BİTMİYOR Kİ ONCA HAYAL ONCA YASANMAMIŞLIK VAR GERİDE KOLAY MI ? BENDE SADECE BASINA DOKUNABİLDİM SOGUK BİR ET PARCASI OLMUŞTU YAVRUM MORG TA KUCAGIMA ALAMADIM DOGRU DUZGUN İNCELEYEMEDİM BİLE COCUGUMU İNSAN DONUP KALIYOR GERCEKTEN SOK TAYDIK HERALDE.BİZDE HAFTA SONU MEZARINA GİTTİK YAPTIRDIK COK GUZEL OLDU ÇİÇEKLER DİKTİM BEN İLK DEFA GİTTİM ŞAŞKINIM HALA SADECE AGLIYORUM ÖZLÜYORUM COOOK KIZIMI NE HİSSEDİYORUM NASIL YASIYORUM BİLMİYORUM.İNAN Kİ MEZARINI ACMAYI BİLE DUSUNDUM GÖREYİM DE KAPATIRIZ SONRA DİYORUM EŞİME İNSAN NE YAPACAGINI NASIL BASA CIKACAGINI SASIRIYOR BİLMİYOR. ALLA H IM SABRIMIZI ARTIRSIN 3 AY OLDU BENİM BİRDE 35 HAFTALIKTI KIZIM SENİN KAC HAFTALIKTI KİLOSU İYİYMİŞ MASALLAH..

Merhaba canim senin uc ay olmus ne zamam korunmayi birakmayi düşünüyorsun. Dikis yerin nasil iyilestimi. Cok soru sordum kusura bakma

aah canım benim başın sağolsun.evet pişmanlık oluyor bazen böyle.ama sakın düşündüğünü uygulama.benim kızım doğdu hiç bişey yoktu.yanımda uyudu mışıl mışıl 21 saat sonra fenalaştı ve vefat etti.ama vefatından sonra sordular bi daha bakmak istemedim.gömülürken bile görmeye dayanamazdım heralde diyorum.insanoğlu nelere dayanıyor ama hep aklımda o toprağa koyuluşu olurdu.sen sakın onları düşünme.evlatlarımız en güzel yerde Rabbimin yanında ve inan bizi beklicekler.kişi sevdiğiyle beraberdir sözünü unutmayalım.bi gün muhakkak buluşcaz.kucaklarımıza verilecekler.ve belkide bizim cennet anahtarımız onlar olcak.onlara layik anne baba olabilirsek ne mutlu bize.allahım bi daha evlat acısıyla imtihan etmesin.bu imtihanımız burda bitmiş olsun inşallah...

Basin sagolsuncanim. Ilk bebeginmiydi. Boyle ani kalp dur masini cok duyuyorum ve korkuyorum. Hic sikayetin yokmuydu? Allah yardimcimiz olsun. Bugun arkadasin bebegini gordum yanina gidemedim beraber hamileydik. Nasil kucagina alıyor gozlerinin icine bakiyor sariyor usumesin diye cok kotu yu m benim yavrum benle degil ruyamda bile sevemiyorum
sağol canım Allah hepimize sabır versin.benim çok şükür bi oğlum daha var iyiki var.ilk bebeği olanlar için çok zordur tahmin edebiliyorum.35+2 haftalık tı dr gittik herşey normal dedi kalp atışlarını bende eşimde duyduk 2800 kilosu vardı meleğimizin.çok hareketliydi ama benim çok ağırım vardı dr dedim alın artık diye.anne istiyo diye alamayız dedi.1 gün sonra hareketleri durdu yavrumun dr gittiğimizde kalbi durmuştu.güzeller güzeli bebeğim bidaha bu dünyada göremiycem büyütemiycem yavrumu.güzel Rabbim onları bebek olarak yaratmış.
sezeryandan çıkınca dr yanıma geldi her şey normal diyen dr senin zaten ağrın vardı dedi.belki kan pıhtısı olabilir dedi onun o sakinliğinde adamı boğazlıyasım geldi.sadece makineye bakarak her şey normal diyolar 9 ay boyunca ağrım vardı hep normal diyen dr.bebeğin kalbi durunca sen zaten sorunluydun demezmi.bazı dr için her şey para olmuş beni muayene ederken dışarda 10 hasta bekliyo yazık hasta başına 5 dk her şey otomatiğe bağlamışlar.Allah bildiği gibi yapsın onları...
benim çevremde çok hamile var ama kimsenin bebeğiyle avunmaya niyetim yok.bi arkadaşım doğurdu. ama ben hamile kalana kadar kimse ye gitmiycem.yeni bi dr gidiyorum bazı tahliller yaptı bundan sonra hamile kalabilisin dedi.daha 2 ay oldu.umarım bu ay hamile kalabilirim.Rabbim bebek isteyene tez zamanda versin.Rabbim benim gibi melek annelerine bidaha acı yaşatmasın inşallah...

Allah hiç birimize yaşatmasın ama oldu işte.hepimize sabır.benimde 35 haftalıkı 2 ay oldu.2 aydır dünyaya farklı bakıyorum.artık mezarlıktan ürkmüyorum ölmekten korkmuyorum.haftada iki kez kızımı ziyaret ediyorum.böyle rahatlıyorum biraz.geçen 8 yaşındaki oğlumu kardeşinin mezarına götürdük alışsın diye.oğlum çok ağladı mezarı açın kardeşimi görücem diye.o da senin gibi mezarı açın görünce kapatırız dedi nasıl içimiz yandı anlatamam.
yavrumun mezarını daha yaptırmadık toprak oturmadan yaptırırsak yamulur dediler.annem üzerine birsürü çiçek ekti.işte çiçekleri sulamaya gidiyoruz öyle avunuyoruz.Allahım öbür dünyada tez zamanda onlarla kavuşmayı nasip etsin.onlar cennetin cocukları bizi de yanlarına almayı nasip etsin

Back
X