Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende oglum gelmeyecek diyorum birde her bebek gibi benim oglum cok farkli ozeldi beyin gelişimi uc hafta ileri atiyordu dr bile sasirdi 33 haftalikken 2400 kilosu. Sonra tansiyon ilerledikce oğlum ayni hizla devam edemedi. Pihtilasma olabiliuormus dr dedi ondan fazla degilse aspirin kullanirsin tekrarlama riski var dedi
TANSİYON İÇİN TEKRARLAMA RİSKİ VAR DEDİ GALİBA DOGRU DİGER GEBELİKLERDE DE OLUYOR BENİM ANNEM DE HAMİLELİKTE TANSİYONU CIKIYORDU AMA DOKTOR SUREKLİ TAKİPTEYDİ ÇOK SUKUR Kİ KARDESLERİM SAGLIKLA DOGDULAR. NE BİLEYİM YAVRULARIMIZIN ÖMRÜ MÜ BU KADARDI KISMETİMİZDE BU MU VARDI HERSEYİN BİR SEBEBİ VAR AMA İNSAN KENDİNE KONDURAMIYOR İŞTE.

inşallah canım ah ne zor bi bilsen.annem yanımdan aldığında ağlardı kızım .yanıma yatırdığında susardı.tuhaf gelmişti bize.artık kızım ağladığında annem hemen yanıma getirirdi.sanki gideceğini biliyor gibi yanımda olmak istedi hep.bi emdi bi gör.cuk cuk cuk diye yutkunduğunu karşımda oturan insan duyuyordu.aman emzirirken yanına biri girmesin nazar olursunuz dediler.hepsi gözümün öününde dün gibi daha.oooooy ooooooooy insan nelere dayanıyor allahım.sabrı veren rabbime şükürler olsun.

Canim benim ya Allah yardimcin olsun ben gormeden böyle yaniyorum seni düşünemiyorum.

AH CANIM BENM YA SENİNKİ DE ÖYLE ZOR BENİM Kİ DE BÖYLE ÇOCUGUMU MORG TA GÖRDÜM BENDE DİYORUM Kİ CANLI KANLI GÖREMEDİM SESİNİ DUYAMADIM HER TURLUSU ZOR DA İŞTE ANNE YUREGİ KESKELER BİTMİYOR. ALLAH IM TESELLİSİNİ TEZ VAKİTTE GÖNDERSİN İNSALLAH. SENİN LOHUSALIGIN DAHA ZOR GECMİŞTİR BEN HİÇ EMZİRMEDİGİM HALDE COK SIKINTI YASADIM COK SUTUM GELDİ İLAÇLAR FALAN KAC KUTU KULLANDIM. ISITMA TUTTU. SEZERYAN BİR TARAFTAN ZATEN KIMILDAYAMIYORDUM ÖYLE AGRIM OLDU. ALLAH IM SABRIMIZI ARTIR YARABBİM. ÇOK DUA EDELİM ARKADASLAR ŞU MUBAREK GUNLERDE HEPİMİZE RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN BİZLERE....
aah canım benim yaaa sezeryan oldum ama ne bileyim nedendi hiç ama hiç yatmadım.yatamadım zaten.perşembe sezeryan oldum.cuma günü evdeydim.cumartesi evlere sığamadım çıktım yürüdüm dolaştım 4 yaşında oğlum var parka götürdüm.o haftam çok zor geçti.sezeryan acısını hiç hissetmedim.içimin yangını vardı çünkü.o sezeryan acılarımın hepsini kızım giderken aldı gitti sanki.yavrum benim yaaa

16/10 DA NASIL RAHAT OLABİLİYOR BAYAN SASIRDIM GERCEKTEN BENİM 13/8 14/9 GİDİYORDU SUREKLİ NE KADAR KORKMUSTUM O ANDA TEST YAPMASI GEREK DOKTORUN BENİM GECE OLDU YA O BAYANINDA GECE BEBEGİNE BİRSEY OLURSA NASIL HESAP VERECEK. GERCİ DİYORUM YA DOKTORUN SANKİ COKTA UMRUNDA BANA HİÇ BİRSEY YAPMADI..BİZDE İYİYE GİDİYORUZ DİYE SEVİNİYORDUK. AH CANIM YA BASINA GELMEYINCE ANLAMIYOR İNSANLAR..

Benim küçüğü 10 dan asagi dusmezdi genelde. Ilac içerdim uc kere hep 15 lerde.Son sekiz hafta falan cok cektim Allah bbiliyor yinede cok şükür beterinden korusun. Aklimda hala o kadin var ne oldu diye 38 haftasida bitmis alin iste bebegi ne bileyim

Bende bugunlerde oyleyim. Herseye alinir aglar oldum. Sizinkiler buyukmus herseyleri hazirdir. Ben 27 haftalik dogum yaptim kilosu 1320 ydi dr cok umutluydu haftasina gore gelisimi iyiydi. Sancidan oldugum halde nst ye bakip birsey yok siz abartiyorsunuz dedi hemsireler. Kendi dr gelmedi bile h.sonu ve aksam oldugu icin. Ama dogum zamani h.sonu fece farkermez dr geliyorlar soyleler boyleler diyip duruyorlar. Ben onlari Allaha havale ettim. Sansima o anda ebe geldi 7 cm acilma olmus bebegin kafasi elime geliyor dedi o ana kadar vaginal muayene etselerdi durdurabilirdi onca saat o aciyi cekene kadar yara akciger gelisimi icin igneyi orada yapsalardi belki daha cok gelisirdi oglumun cigerleri. Apar topar ambulanslar baska hastaneye gitmem dogumum. İnanin zerre kadar aci hissetmedim sonrasinda hemen bebegimin yanina gittim 1 hafta yasadi. Eline dokundum aglamasini duydum hareketlerini gordum. Hep gozumun onunde. Ben hic foto cekmedim keske cekseydim yuzunu unutucam diye o kadar korkuyorum bazen aglamak krizleri geciriyorum. O bir haftada her sabah oldgunda Allahim bu gecede telim calmadi sukur diyip sut sagip gidiyordum. Ama c.tesi gecesi telim caldi dunyam basima yikildi hastanedeki bagirmalarim aglamalarima hemsireler hasta bakicilar agladi. O gece yasadi meO kadar keskem o kadar hayallerim var ki. Boyle ahhh diye bagirip hungur hunguraglamak istiyorum. Herkes gencsin olur diyorda gelen giden ayni olmayacak ki.

TANSİYON İÇİN TEKRARLAMA RİSKİ VAR DEDİ GALİBA DOGRU DİGER GEBELİKLERDE DE OLUYOR BENİM ANNEM DE HAMİLELİKTE TANSİYONU CIKIYORDU AMA DOKTOR SUREKLİ TAKİPTEYDİ ÇOK SUKUR Kİ KARDESLERİM SAGLIKLA DOGDULAR. NE BİLEYİM YAVRULARIMIZIN ÖMRÜ MÜ BU KADARDI KISMETİMİZDE BU MU VARDI HERSEYİN BİR SEBEBİ VAR AMA İNSAN KENDİNE KONDURAMIYOR İŞTE.

Evet tansiyon tekrar edebilir dedi. Ama bende arti zehirlenme oldu canim. Birde doktor yuzsuz yuzsuz iyi ki iki saat daha gec kalmdiniz demis. Allah a havale ediyorum onu. Cocuklari olmasa lanet edicem.

Bende bugunlerde oyleyim. Herseye alinir aglar oldum. Sizinkiler buyukmus herseyleri hazirdir. Ben 27 haftalik dogum yaptim kilosu 1320 ydi dr cok umutluydu haftasina gore gelisimi iyiydi. Sancidan oldugum halde nst ye bakip birsey yok siz abartiyorsunuz dedi hemsireler. Kendi dr gelmedi bile h.sonu ve aksam oldugu icin. Ama dogum zamani h.sonu fece farkermez dr geliyorlar soyleler boyleler diyip duruyorlar. Ben onlari Allaha havale ettim. Sansima o anda ebe geldi 7 cm acilma olmus bebegin kafasi elime geliyor dedi o ana kadar vaginal muayene etselerdi durdurabilirdi onca saat o aciyi cekene kadar yara akciger gelisimi icin igneyi orada yapsalardi belki daha cok gelisirdi oglumun cigerleri. Apar topar ambulanslar baska hastaneye gitmem dogumum. İnanin zerre kadar aci hissetmedim sonrasinda hemen bebegimin yanina gittim 1 hafta yasadi. Eline dokundum aglamasini duydum hareketlerini gordum. Hep gozumun onunde. Ben hic foto cekmedim keske cekseydim yuzunu unutucam diye o kadar korkuyorum bazen aglamak krizleri geciriyorum. O bir haftada her sabah oldgunda Allahim bu gecede telim calmadi sukur diyip sut sagip gidiyordum. Ama c.tesi gecesi telim caldi dunyam basima yikildi hastanedeki bagirmalarim aglamalarima hemsireler hasta bakicilar agladi. O gece yasadi meO kadar keskem o kadar hayallerim var ki. Boyle ahhh diye bagirip hungur hunguraglamak istiyorum. Herkes gencsin olur diyorda gelen giden ayni olmayacak ki.

Canim benim basin sağolsun. O laflari cok duyduk gencsim yine olur büyütme din ne var. . Bem kimseye dert yanmiyorum giden geri gelmiyor bu benim acim bana da cok zor agir geliyor canimdan koptu sende kafana takma yasini tut ağla içine akitma gozyaslarini. Erken dogum icin dr daha once hiç uyarmadimi ne kadar oldu bebegin cennete gideli

aah canım benim yaaa sezeryan oldum ama ne bileyim nedendi hiç ama hiç yatmadım.yatamadım zaten.perşembe sezeryan oldum.cuma günü evdeydim.cumartesi evlere sığamadım çıktım yürüdüm dolaştım 4 yaşında oğlum var parka götürdüm.o haftam çok zor geçti.sezeryan acısını hiç hissetmedim.içimin yangını vardı çünkü.o sezeryan acılarımın hepsini kızım giderken aldı gitti sanki.yavrum benim yaaa
CANIM BENİM ÜZÜLME YASADIKLARIMIZ KOLAY DEGİL AMA ELDEN BİRŞEY GELMİYOR.COK ÜZGÜNÜM.ÇOK ÖZLÜYORUM AMA HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUM. İNSAN ACISINI UNUTUYOR HEMEN Dİ Mİ GONULDEKİ YARADAN ÖTEKİNİ ANLAMIYORSUN. :(

Benim küçüğü 10 dan asagi dusmezdi genelde. Ilac içerdim uc kere hep 15 lerde.Son sekiz hafta falan cok cektim Allah bbiliyor yinede cok şükür beterinden korusun. Aklimda hala o kadin var ne oldu diye 38 haftasida bitmis alin iste bebegi ne bileyim
BANA DA KARDİYOLOJİ DOKTORU SORDU NEDEN ERKEN ALMADI DİYE ÇILDIRICAM DUSUNMEKTEN ZATEN. İNAN KAPISINDA BELKİ DE 40 KİŞİ VAR HER GİTTİGİMDE BENİ Mİ DÜŞÜNECEK DOKTOR BEY. PARASINI ALIYOR İSMİ DE BURALARDA DUYLMUŞ HERKES ONA GİDİYOR HAVA DESEN O BİÇİM. OTOMATİGE BAGLAMIŞLAR CANIM. BİRDE ÖZEL SORSAN. BANA İLAÇ BİLE VERMEDİ HİÇ BİRSEY DEMEDİ YA YUKSELİRSE İLACA BASLARIZ DEDİ SADECE SONRA DA BASLAMADI ZATEN :( TEDBİR ALMADI HİÇ BEN KENDİ KENDİME CABALADIM DİYET YAPTIM TUZDAN SAKINDIM KENDİMİ AMA OLMADI İŞTE...

Canim benim basin sağolsun. O laflari cok duyduk gencsim yine olur büyütme din ne var. . Bem kimseye dert yanmiyorum giden geri gelmiyor bu benim acim bana da cok zor anyor canimdan koptu sende kafana takma yasini tut ağla içine akitma gozyaslarini. Erken dogum icin dr daha once hiç uyarmadimi ne kadar oldu bebegin cennete gideli
Allah razi olsun seninde canim.20 nisanda dogum yaptim bebegimi 27 nisanda kaybettim daha yeni 1 ay oluyor. Defnedilirken gittim daha da gidemedim yanina bebegimin. Yarin kirkim cikiyor oraya gidicem ilk firsatta insallah bebegim bana kizmiyordur. Herseyim normaldi. Sadece son zamanlarda affedersin akintim cok fazla vardi. Dr soyledigimde ilac verdi gondersi gecmedi dedim idrar kulturu yapariz dedi yapmadi birdahaki kontrole yapariz dedi ama dogum yapmis bulundum. Dr lar erken dogum icin tekrarlama ihtimali var dedi. Ama bunu tekrar hamile kaldiginda anlayabiliriz dedi. Daha sk kontrollere gelirsin dedi testler yapariz felen dedi. Ben normal dogum yaptim buarada. Burasi bana cok samimi geldigi icin yazmistim. Dogum yaptigim dr 6 ay bekle dedi. Baska dr da kirkindan sonra konusurz dedi. Ne yaptirmam lazim nasil olacak bilmiyorum. Ama tekrar hamile kalmayi cok istiyorum.

Allah razi olsun seninde canim.20 nisanda dogum yaptim bebegimi 27 nisanda kaybettim daha yeni 1 ay oluyor. Defnedilirken gittim daha da gidemedim yanina bebegimin. Yarin kirkim cikiyor oraya gidicem ilk firsatta insallah bebegim bana kizmiyordur. Herseyim normaldi. Sadece son zamanlarda affedersin akintim cok fazla vardi. Dr soyledigimde ilac verdi gondersi gecmedi dedim idrar kulturu yapariz dedi yapmadi birdahaki kontrole yapariz dedi ama dogum yapmis bulundum. Dr lar erken dogum icin tekrarlama ihtimali var dedi. Ama bunu tekrar hamile kaldiginda anlayabiliriz dedi. Daha sk kontrollere gelirsin dedi testler yapariz felen dedi. Ben normal dogum yaptim buarada. Burasi bana cok samimi geldigi icin yazmistim. Dogum yaptigim dr 6 ay bekle dedi. Baska dr da kirkindan sonra konusurz dedi. Ne yaptirmam lazim nasil olacak bilmiyorum. Ama tekrar hamile kalmayi cok istiyorum.

N ormal doğum yapman cok iyi olmus. Tekrar hamile cabuk kalirsin inşallah. Ilk bebegin mi? Belki rahim bebegi tasiyami yu ordur rahime ilerki haftalarda dikis atiliyor. Boyle ornek duymustum. Doktorlar daha iyi bilir ama hepsine guven olmuyor maalesef

Uzulme bu arada bende gec gidebildim kanamam vardi asiri ara ara geliyordu. Sonra gittim hem biraz geç gitmek se z eryanli olanlar icin daha iyi bence stresten zaten kotu olduk

BANA DA KARDİYOLOJİ DOKTORU SORDU NEDEN ERKEN ALMADI DİYE ÇILDIRICAM DUSUNMEKTEN ZATEN. İNAN KAPISINDA BELKİ DE 40 KİŞİ VAR HER GİTTİGİMDE BENİ Mİ DÜŞÜNECEK DOKTOR BEY. PARASINI ALIYOR İSMİ DE BURALARDA DUYLMUŞ HERKES ONA GİDİYOR HAVA DESEN O BİÇİM. OTOMATİGE BAGLAMIŞLAR CANIM. BİRDE ÖZEL SORSAN. BANA İLAÇ BİLE VERMEDİ HİÇ BİRSEY DEMEDİ YA YUKSELİRSE İLACA BASLARIZ DEDİ SADECE SONRA DA BASLAMADI ZATEN :KK43: TEDBİR ALMADI HİÇ BEN KENDİ KENDİME CABALADIM DİYET YAPTIM TUZDAN SAKINDIM KENDİMİ AMA OLMADI İŞTE...

Bende tavsiye uzerine gittim ve benimki kadin anne sozde. Ama bana yaptığı muameleyi gorsen hem sezeryan liyim hem acili yim en onemlisi kendi vicdani ni rahatlatmak icin nerdeyse beni suclayacak. Bende dikis hizasında nerseyse karnını kaplayacak kadar siyah morluk oldu bana burasi benim bölge m degil benim isim bu dikis bolgesiyle dedi guleyimmi aglayayimmi kimlerin eline düştü m Allah boylelerin eline dusurmesin.

Bende tavsiye uzerine gittim ve benimki kadin anne sozde. Ama bana yaptığı muameleyi gorsen hem sezeryan liyim hem acili yim en onemlisi kendi vicdani ni rahatlatmak icin nerdeyse beni suclayacak. Bende dikis hizasında nerseyse karnını kaplayacak kadar siyah morluk oldu bana burasi benim bölge m degil benim isim bu dikis bolgesiyle dedi guleyimmi aglayayimmi kimlerin eline düştü m Allah boylelerin eline dusurmesin.
AH CANIM YA SENİKİ DE HARBİDEN VİCDANSIZMIŞ BİRDE KADIN OLACAK. YOK YOK BENİM Kİ O KADAR DEGİLDİ YA GUNAHINI ALMAYAYIM ADAMIN O DA ÇOK ÜZÜLDÜ BİZİMKİLER COCUGU GÖRÜRKEN KÖTÜ OLMUŞ O DA. BİZİMKİLER BEBEGE BAKIP AGLARKEN ADAM KAFASINI CEVİRMİŞ BENİMLE DE İLGİLENDİ AMA BEN DOGUM ÖNCESİNDEN SİKAYETCİYİM DAHA DİKKATLİ OLABİLİRDİ ÖYLE DEGİL Mİ?
ESİM ADAMIN ÜSTÜNE YURUMUŞ BABAM AYNI SEİKLDE AGZINI ACIP BİR TEK KELİME ETMEMİŞ O DA ÜZÜLDÜ AMA İŞTE ÖNCEDEN DUSUNMESİ GEREKİRDİ. BENİM DOKTORUM YİNE ERKEK BENCE İŞLERİNİ BAYAN DOKTORLARDAN DAHA İYİ YAPIYORLAR. BAYAN DOKTORLAR NAZ YAPIYORMUŞUZ GİBİ DAVRANIYORLAR YA SANKİ ABARTIYORUZ GİBİ UMURSAMIYORLAR BENCE HEPSİ İÇİN GECERLİ DEGİL TABİ Kİ İŞİNİ COK İYİ YAPANLARDA VARDIR İLLA Kİ.

AH CANIM YA SENİKİ DE HARBİDEN VİCDANSIZMIŞ BİRDE KADIN OLACAK. YOK YOK BENİM Kİ O KADAR DEGİLDİ YA GUNAHINI ALMAYAYIM ADAMIN O DA ÇOK ÜZÜLDÜ BİZİMKİLER COCUGU GÖRÜRKEN KÖTÜ OLMUŞ O DA. BİZİMKİLER BEBEGE BAKIP AGLARKEN ADAM KAFASINI CEVİRMİŞ BENİMLE DE İLGİLENDİ AMA BEN DOGUM ÖNCESİNDEN SİKAYETCİYİM DAHA DİKKATLİ OLABİLİRDİ ÖYLE DEGİL Mİ?
ESİM ADAMIN ÜSTÜNE YURUMUŞ BABAM AYNI SEİKLDE AGZINI ACIP BİR TEK KELİME ETMEMİŞ O DA ÜZÜLDÜ AMA İŞTE ÖNCEDEN DUSUNMESİ GEREKİRDİ. BENİM DOKTORUM YİNE ERKEK BENCE İŞLERİNİ BAYAN DOKTORLARDAN DAHA İYİ YAPIYORLAR. BAYAN DOKTORLAR NAZ YAPIYORMUŞUZ GİBİ DAVRANIYORLAR YA SANKİ ABARTIYORUZ GİBİ UMURSAMIYORLAR BENCE HEPSİ İÇİN GECERLİ DEGİL TABİ Kİ İŞİNİ COK İYİ YAPANLARDA VARDIR İLLA Kİ.

Ben erkek kadin ayirt etmem artik yetrki isini iyi yapsın bem kadin kadini anlar anneyse daha ozenli olur diye düşündüm birde cok tutulan dr gitmeye ceksin hem hava li oluyorlar hemde yoğunluk tan ilgileri azalıyor. Bizimkiler benim derdime dusmus esim b ile ben kurtuldum diye o an ona tesekkur edeceklermis. Iste boyle canim bunlarda kaderimizde varmış yaşadık Allah beterinden korusun Inşallah biz son oluruz

Uzulme bu arada bende gec gidebildim kanamam vardi asiri ara ara geliyordu. Sonra gittim hdikilmesigeç gitmek se z eryanli olanlar icin daha iyi bence stresten zaten kotu olduk
Evet canim ilk bebegimdi. Oyle guzeldi ki oglum saclari simsiyah beyaz teni cok guzeldi cok. Bende ondan korkuyorum duymustum daha ince rahim agzi dikilmesi. İnsallah oyle degildir. Oyle olsa agri felen oluyormu acaba benim bir sikayeyim yoktu. İlk 3 ay dusuk tehlikem vardi kanamam vardi ama 3 aydan sonra hemen normale dondum gayet iyi hissediyordum kendimi. Anlayamadim anlayamadilar dogum oldugunu. Zaten insan kondurmakta istemiyor daha kac ay var doguma aklimin ucundan gecirmedim. Dua edin lutfen tekrar bunlari yasamayayim kimse yasamasin. Rabbim tez vakitte saglikli omurlu cocuklar nasip etsin sevdiklerimizle afiyetle hepimize insallah. Buarada nedense ya gec olursa cocugum ya olmazsa diye bir korku sardi icime anlamsiz. Sizlerdede oluyor mu

Evet canim ilk bebegimdi. Oyle guzeldi ki oglum saclari simsiyah beyaz teni cok guzeldi cok. Bende ondan korkuyorum duymustum daha ince rahim agzi dikilmesi. İnsallah oyle degildir. Oyle olsa agri felen oluyormu acaba benim bir sikayeyim yoktu. İlk 3 ay dusuk tehlikem vardi kanamam vardi ama 3 aydan sonra hemen normale dondum gayet iyi hissediyordum kendimi. Anlayamadim anlayamadilar dogum oldugunu. Zaten insan kondurmakta istemiyor daha kac ay var doguma aklimin ucundan gecirmedim. Dua edin lutfen tekrar bunlari yasamayayim kimse yasamasin. Rabbim tez vakitte saglikli omurlu cocuklar nasip etsin sevdiklerimizle afiyetle hepimize insallah. Buarada nedense ya gec olursa cocugum ya olmazsa diye bir korku sardi icime anlamsiz. Sizlerdede oluyor mu
canm basin sag olsun bende dokuz ay once kaybettm bebegimi seseryan oldum doktor uc ay korun dedi bes ay korundum ben su an 15haftalik hamileyim olucak mi olmucak mi diye hic stres yapma rabbim herseyin zamanini ayarlamistir bizim icin.insallah kucaklarimizi da doldurucak hepimizin. sana tavsiyem aglamak istediginde agla hic cekinme biz acimizi yasayarak atlaticaz allahin izniyle.benim icin de dualarinizi eksik etmeyin

canm basin sag olsun bende dokuz ay once kaybettm bebegimi seseryan oldum doktor uc ay korun dedi bes ay korundum ben su an 15haftalik hamileyim olucak mi olmucak mi diye hic stres yapma rabbim herseyin zamanini ayarlamistir bizim icin.insallah kucaklarimizi da doldurucak hepimizin. sana tavsiyem aglamak istediginde agla hic cekinme biz acimizi yasayarak atlaticaz allahin izniyle.benim icin de dualarinizi eksik etmeyin

Cok sevindim inan hayırlı olsun Bes ay sonra hamile kaldin nasil gidiyor arada buraya yaz bize umut olsun nasil geciyor hamilelik ilk sezeryan mi benim Allah verirse üçüncü olacak

Bol dua et icinden geldigi gibi acın i yasa ben yalniz kaldığında hep agliyorum oğlum var hala psikolojisi duzelmedi beni kaybetme korkusunu yasamis yavrum ellerini acip dua etmis herkesi aglatmis simdi gozumun icine bakıyor ağlıyor muyum diye onun yanında hic birsey olmamis gi b i davranıp gülüyorum icime atiyorum cok zorlanıyorum yinede sukurler olsun.

Back
X