Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben bi yerde problemli hamilelikte anne çok zor bi hamilelik geçirir diye duymuştum.benimde çok sıkıntılıydı.kusmam falan fazla deildi ama son zamanlrımda ağrıdan ağlardım hep.allahım sabır ver derdim.bacak aramdan yürüyemediğimi biliyorum.acaba çokmu uflayıp pufladımda böyle oldu diyorum yaaaa
benim de son zamanlarda çok bacaklarım ağırdı sanki kalçam yerinden çıkar gibi hele geceleri ağırıdan uyuyamazdım.aslında vardır bi nedeni işte doktorunu bulmak lazım.suçu kendinde arama canım.Rabbim onları bebek olarak yaratmış.bazen diyorum bu dünyada illaki mutsuzluk çekeceklerdi şimdi cennete HZ Sare annemizle mutlulardır.üzüntümüz sadece onları özlemekten.çevrmde(çok sevmediklerim) insanlar benim için duğa ediyorlarmış diyorum onlara ki benim için dua etmeyin benim en azından beni cennete bekleyen bi kızım var siz kendiniz için dua edin.onların üzüntülerine çok ta inanmıyorum aslında ne bileyim piskoloji diye bişey kalmadı Allah yardımcımız olsun...

aaah canım yaaa başın sağolsun.oooy oooy benimde bi oğlum var 4 yaşında ama o daha pek farkında deil arada anne kardeşim ne zaman eve gelcek diye soruyor.hastanede kaldı sanıyor yavrum.bende haftada 2 kez gitmey çalışıyorum.bizimde hiç bişeyimiz yoktu.bende hep doktora benim çok ağrılarım var derdim.ama normal derdi.ne bileyim.doğumdan sonra kızım 21 saat yaşadı kalp sıkıntısından vefat etti.ve kimse anlamadı.yavrumun ömrü o kadarmış ne denir
Allah sabır versin.21 saat geçirmişsin ayrılması daha zordur. ben sadece yüzünü gördüm mahfoldum.benimkininde kalbi durmuş ama nedeni belli değil bi dr kan pıhtısı dedi bi dr tansiyom dedi artık.Allahım tekrer en kısa zamanda hamilelik nasip etsin acımızın dineceğinden değil içimizdeki boşluk dolsun işte.

Bol dua et icinden geldigi gibi acın i yasa ben yalniz kaldığında hep agliyorum oğlum var hala psikolojisi . zelmedi beni kaybetme korkusunu yasamis yavrum ellerini acip dua etmis herkesi aglatmis simdi gozumun icine bakıyor ağlıyor muyum diye onun yanında hic birsey olmamis gi b i davranıp gülüyorum icime atiyorum cok zorlanıyorum yinede sukurler olsun.
Kiyamam ya yavrum. Sen kendini herseyden once oglun icin toplamalisin o senden sende ondan guc alip bugunleri atlatirsin.Zaten baska turlusunu yapamiyorum kendimi tutsamda olmadik yerde okmadik sdye aglamaya basliyorum. Rabbim acimizi yeni saglikli omurlu evlatlarla dindiriri insallah. Hani berat kandilinde insanlarin senelik kaderleri yazilirmis ya. Diyorum ki Allahim gecen beratta oglumun sevincini yasattin bu beratta acisini yasiyorum. Ne kadar ilginc uzucu. Ama Rabbimden geldi elimiz kolumuz bagli. Bugun dogum yapali tam kirk gun oldu bazen sorsan dun gibi bazen sonra sorsan sanki senelerdir bu aciyla ayni tazeligiyle yasiyormusum gibi. Rabbim tekrar yasatmasin

canm basin sag olAglamakde dokuz ay once kaybettm bebegimi seseryan oldum doktor uc ay korun dedi bes ay korundum ben su an 15haftalik hamileyim olucak mi olmucak mi diye hic stres yapma rabbim herseyin zamanini ayarlamistir bizim icin.insallah kucaklarimizi da doldurucak hepimizin. sana tavsiyem aglamak istediginde agla hic cekinme biz acimizi yasayarak atlaticaz allahin izniyle.benim icin de dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim bebegini sana bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin. Aglamak istedigimde agliyorum kendimi kaybedercesine. Birde ablam persembe gunu dogum yapti aramizda normalde 45-50 gun olacakti hatta kirklarimiz karisiyor annem bana gelecek sana geleck diye sakalasiyorduk. Ah be oglum o kadar aceleci davrandin ki. Ama ablamin bebeginin resmini gorunce icimde buruklukta oluyor ama cokta sevdim kirkim yeni cikti bugun ilk firsatta bebegimin yanina gidicem. isin ilginc tarafi birgun oncede amcami kaybettik birgun sonra ablam dogum yapti. İnsanlar beni bir gun once bassagligi icin aradi birgun sonta gozunuz aydin diye. Yeter diyeagladim sonra. Destegun icin tesekkur ederim arkadasim.

bi gün sabah kalktım sabah kahvaltımı yaptım hareket yok.biraz bekledim dinlendim yattım yine yok.bende bi panik deli gibi ağlamaya başladım.hemen eşimi aradım cabuk gel böyle böyle.allahım o anı da unutmuyorum.sonra oğlumu servise bindirdim eşim aldı beni hastaneye.çok şükür kalp atışı vardı.
başka bi gün yine aynı...bu defa eşimi bile bekleyemedim.fırladım hemen.yolda yüyürken eşim yetişti aldı yine hastaneye.o zamanda kalp atışı vardı.....öyle öyle geçmişti hamileliğim.meğer kızım doğduktan sonra vefat edecekmiş.meğer benim sütüm nasip olacakmış....bilirim o kalp atışlarının heyecanını.allahım bi daha yaşatmasın
Seninki cok daha zor.aci tabiki ayni ama o gecirdigin vakit bile bebegini canli gormek emzirmek acini agirlastiriyo.cok zooorrrr rabbim kimseye yasatmasin.

BENDE AYNIYIM BİLİYOR MUSUN ? HİÇ DUR DURAK BİLMEDEN İŞ YAPIYORUM GUNDUZ İŞTE AKSAM EVDE DURDUKCA AKLIMA GELİYOR BİR GUN İZNİM VAR HEP EVLE UGRASIYORUM. BAZEN DE GİDİYORUM BESİGİNİN BASINA AGLIYORUM KIYAFETLERİNİ SEVİYORUM KIZIMIN. SİNİR HALİ OLUYOR İNSAN DA YA
İKİ GUNDUR DE İŞE GELİRKEN DOGUM YAPTIRAN DOKTORUMU GÖRÜYORUM. ALTINDA SON MODEL ARABA SANKİ ONUN COK UMRUNDA. SORSAN HATIRLAMAZ BİLE.ÖYLE SİNİRLERİM YIPRANDI Kİ KİME NASIL DAVRANAYIM NASIL DÜŞÜNEYİM BİLMİYORUM :KK43:
Ben herkese kiziyorum.kimsenin acimi anlamadigiji dusunup insanlarsan uzaklastim.evden cikmaz oldum.cocuklarla parka gidiyoruz onlar eglensin diye.onlarin hic sucu yokki.ilk onceleri onlari bile girmek istememistim.o kadar bebegimin acisi beni sarsmistiki.zaman herseyin ilaci.Allahtan geldik yine ona donecegiz.ama bu dynyada evlat aciai cekmek cok zormus

Ben herkese kiziyorum.kimsenin acimi anlamadigiji dusunup insanlarsan uzaklastim.evden cikmaz oldum.cocuklarla parka gidiyoruz onlar eglensin diye.onlarin hic sucu yokki.ilk onceleri onlari bile girmek istememistim.o kadar bebegimin acisi beni sarsmistiki.zaman herseyin ilaci.Allahtan geldik yine ona donecegiz.ama bu dynyada evlat aciai cekmek cok zormus
ÇOK HAKLISIN. NORMAL BÖYLE DUSUNMEN DAVRANMAN GERCEKTEN BENDE AYNI PSİKOLOJİDEN GECTİM HERKESTE GECMİŞTİR EMİNİM. İNAN Kİ İKİ GUNDUR DOGUMUMU YAPTIRAN DOKTORU GÖRÜYORUM SİNİRDEN TANSİYONUM CIKIYOR SAF GİBİYİM HALA DUZELEMEDİM AMA İNSAN İÇİNE CIKIYORUM ARTIK HER AN AGLAMIYORUM EN AZINDAN. BİR KAYIP YASADIK CANIMIZDAN CAN GİTTİ KOLAY MI ? BENİM İLK BEBEGİMDİ COK İYİ ANLADIM EVLAT ACISINI COK ZOR COK. İNSALLAH İYİ OLUCAZ AMA. DUA EDELİM SÜREKLİ BEN KENDİME DE SİZLERE DE EDİYORUM SUREKLİ RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK İNSALLAH İNANIYORUM..

Hayirli cumalar. Nasıl geciyor hamilelik insallah her sey yolundadir
saol cnm hamilelik fena değil iki gün önce cok korktuk ama cok az leke gibi hafif eçık pembe gibi bişey gelmişti dr gittim düşük tehlikesi falan yok dedi enfeksiyon varmış iltihapmış...çok korktum ama kızlar...bakalım hayırlısından kucağıma alırmıyım ki kızlar ..7 haftaya girdim ama içim hep pır pır allahım nasip kısmet ederse alcaz kucağımıza inşaallahh.....bu arada berat kandilinz mübarek olsun allahım tüm insanların dualarını kabul etsin inşallah..akşam dua edelim kızlar bana da edin lütfen...

saol cnm hamilelik fena değil iki gün önce cok korktuk ama cok az leke gibi hafif eçık pembe gibi bişey gelmişti dr gittim düşük tehlikesi falan yok dedi enfeksiyon varmış iltihapmış...çok korktum ama kızlar...bakalım hayırlısından kucağıma alırmıyım ki kızlar ..7 haftaya girdim ama içim hep pır pır allahım nasip kısmet ederse alcaz kucağımıza inşaallahh.....bu arada berat kandilinz mübarek olsun allahım tüm insanların dualarını kabul etsin inşallah..akşam dua edelim kızlar bana da edin lütfen...

Cok sukur iyi olmana sevindim. Ben her gun bes vakit dua ediyorum hepimize insallah bu dunyada kabul olur. Bu gece sen biz lerede dua et hamilesin insallah kabul olur. Sen iyi oldukça bizde emin ol iyi olacagiz.

Allahım kalplerimizi yumuşat ve birbirimizi anlamamız için rahmetini tecelli ettir, bize huzur ver, ülfet ver, bizi kan dökücülerden eyleme. Bize merhamet duygusu ver. Bize şuur ver, izan ver ve bizi insaftan ayırma. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme. Farklılıklarımızın fitne olarak kullanılmaması için bize basiret ve feraset ver. Ey Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla. Kalplerimizde, iman edenlere karşı hiçbir kin tutturma. Ey Rabbimiz, şüphesiz sen çok esirgeyicisin, çok merhametlisin."

Allahım kalplerimizi yumuşat ve birbirimizi anlamamız için rahmetini tecelli ettir, bize huzur ver, ülfet ver, bizi kan dökücülerden eyleme. Bize merhamet duygusu ver. Bize şuur ver, izan ver ve bizi insaftan ayırma. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme. Farklılıklarımızın fitne olarak kullanılmaması için bize basiret ve feraset ver. Ey Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla. Kalplerimizde, iman edenlere karşı hiçbir kin tutturma. Ey Rabbimiz, şüphesiz sen çok esirgeyicisin, çok merhametlisin."
AMİN AMİN AMİN....

amin ..

Amin. Hepimizin kandili mübarek olsun. Ben de hepimiz için dua ediyorum, Allah dualarımızı kabul etsin.

AMİN

Back
X