Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Nerden başlasam bilmiyorum 2 yılda 2 doğum iki bebek kaybı daha önce takip ediyordum üye olup sizin derdiniz ortak olmak istedim sen anlat dinlerim
Soyle soyleyim.4 aylikken kanamam oldu.bi hafta hastanede yattim kanamaylan bebegin kesesinsede delik olusmus su geliside vardi.ama ben farketmedim.sonra durum iyiye gutti kwsedeki delik kapandi bebegim suyunuda tamamladi kendini topladi kilo alimi iyiydi.dr bebek iyi artik risk yok dedi .ama iki ay sonra bebegimin kalbi durdu.plasenranin arkasinda kan oihtisi olusmus kanamadan sonra.bebege oksijen gidisini engellemis olabilir dedi dr.16 saat sanci ile normal dogum yaptim.bebegimi cennete ugurladim .iste boyle

Yapayalnizim.zaman gectikce idrak ediyorum .gozumun onunden hic gitmiyo yavrumm.cook ozluyorumm

Aynen zaman geçtikçe acisi daha oturuyor yuregime gogsum daraliyor nefes zor aliyorum ben görmedi m çok merak ediyorum dua ediyorum rüyamda gormekiicin görmüyorum mezarına gittim iyice kotu oldum bu nasil acı cok zormus daha cok küçük tu yavrum ben karnimdayken kiyamiyordum simdi kara toprak altinda

Aynen zaman geçtikçe acisi daha oturuyor yuregime gogsum daraliyor nefes zor aliyorum ben görmedi m çok merak ediyorum dua ediyorum rüyamda gormekiicin görmüyorum mezarına gittim iyice kotu oldum bu nasil acı cok zormus daha cok küçük tu yavrum ben karnimdayken kiyamiyordum simdi kara toprak altinda
Bedenler geçici asıl olan ruh bebeğinin ruhu cennette Hz ibrahim e emanet

Yagmur yagsa uzuluyorum mezari camur oldu diyorum.cok sicak olsa topragi kurudu diyirom.yani herseye uzuluyorum.sag olsaysi on gun sonra dogacakti yavrum.bendeehic ruyamda goremiyorum
benu cok uzuyo.hep dua ediyorum goreyim sarilayim diye kokusunu alayim allahim diyorum ama daha hic nasip olmadi

Basin sagolsun canim senin isin daha zor yaaa. Sezeryan mi oldun baya buyuk kaybetmissin neden kaybettin hamile yken problem yaşadın mi
Sağol kızım normal doğdu oğlum sezaryen oldu kızım da hamilelik iyiydi bi sorun yoktu kontrole gittim kalbi durmuş suni sancıları doğum yaptım oğluma 25, ci haftada sancılar başladı 5 hafta dayandı gayet sağlıklıdır oğlum bir anda fenalisti ve kaybettim

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum inan
Yagmur yagsa uzuluyorum mezari camur oldu diyorum.cok sicak olsa topragi kurudu diyirom.yani herseye uzuluyorum.sag olsaysi on gun sonra dogacakti yavrum.bendeehic ruyamda goremiyorum
benu cok uzuyo.hep dua ediyorum goreyim sarilayim diye kokusunu alayim allahim diyorum ama daha hic nasip olmadi

Back
X