inşallah canım ya.benimde hemen karsımda oturan kuzenimle aramızda 3 ay vardı daha doğurmadı. dün kaç ay aradan sonra onlara gittim.aynı benim gibi odasını hazırlamışlar beşik elbise herşeyi hazır.nasıl içim burkuldu o pembeleri görünce nasıl üzüldüm anlatamam.kaç ay oldu cnm senin bende hemen kalmak istiyorum allah biliyor kardeşimin eşide hamileydi beraber büyüteceiz diye hayallerimiz vardı kardeşim ne ağladı 3 ay için de inşallah doğacak o bende hep benimki büyük olacağına sizinki büyük olur yine büyütürüz beraber dedim inşallah rabbim sağlıklı sihatli nasip eder
canım ben 25 marta ölü doğum yaptım.hep çok iyi dediler.o gün kontrole giderken eşim ve oğlumla beraber güle oynaya gittik ne bilebilirdim yavrumun kalbinin durduğunu.güzeller güzeli kızım öyle güzeldi 35+2 haftalıktı ki onun yerini kimse tutamaz.ama vucudum ,evim, aklım her şeyim yarım kaldı.ancak tekrar hamile kalırsam tamamlancak gibi..
aslında sezeryan oldum.önceki dr 6 ay bekle dedi.şimdiki doktorum aslında 3 aydan sonra izin veririm dedi. valla bu ay korunmadım.çamaşırsuyu ve karbonat testi yaptım bide ağzımın tadı değişti yani kesin değil.yarın dr gidince öğrenicem.