Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tamam cnm sizlerin adını net bilmiyorum forumdaki arkadaşlarım diyorum dua ederk
canım ya çok dikkat et.bol bol dua oku.kuran dinlet.allah yardımcın olsun.sende bize dua et.
Tamam cnm inş sizlere dua ederken forumdaki arkadaşlarım diye dua ediyorum
canım ya çok dikkat et.bol bol dua oku.kuran dinlet.allah yardımcın olsun.sende bize dua et.

Bende iki hamileligimde dusuk hapı kullandim korkma bitanem Bebegine hic bir sey olmayacak Allah in izniyle. Hamileyken bir suru dua var onları oku canim. Eger halin varsa namaz kil canim rahatlarsin hem arada yaz durumunu. Kac haftalik oldun?
8 haftamdayim 9 haftaya gireck inşallah namaz kiliyorm zaten on yıldan fazla oldu hele diğer çocuğunda okumadm dua kalmamıştı gergin abartısız yaşın okurdum diyorum bazen acaba çok dua okudum da agirmi geldi diyorum sacmaliyirm bazen ne bileym bi kucağına alsam sizlere yaşam dizinde güzel haberlerinizi alsam be isterm şükürler olsun inşallah derim

Bu arada ben prof gidiyorum riskli gebelik uzmanına hem de özel hastanede iyi bi kadın doğuma prof benim ikidefa altından baktı kamerdan rahmimi acti sanki ondan sonra böyle hafif leke geldi bundan önce boyle bisey yoktu ben dusundm zaten koruyan allahm iki Dr kafa karistryor ayrıca 23 haftam dolsun inş yol bi kalbine genel tara yaptrcm çok arastrnca kurcalynca kötü oluyo gibi hakkma hayırlısı bakalım insallah

Bu arada ben prof gidiyorum riskli gebelik uzmanına hem de özel hastanede iyi bi kadın doğuma prof benim ikidefa altından baktı kamerdan rahmimi acti sanki ondan sonra böyle hafif leke geldi bundan önce boyle bisey yoktu ben dusundm zaten koruyan allahm iki Dr kafa karistryor ayrıca 23 haftam dolsun inş yol bi kalbine genel tara yaptrcm çok arastrnca kurcalynca kötü oluyo gibi hakkma hayırlısı bakalım insallah

Kahverengi lekemi? bende de iki hamileligimde geldi ilkinde cok gelmişti sonra pembeye dondu doktora gitmistim ilac vermisti yattim uc ay hic kalkmadim cok sukur dogdu oglum. Ikincide yine geldi bir kere hemen gittim bu defa yine hap verdi ama bunda yatamadim dokuz ayi tamam ladim yine. Ben her ikisinde hic dua etmedim ama ikincide sukur ediyordum ilk ogrendigimde icimi buyuk huzur sarmisti her sey cok güzel olacak diyordum nedeni ni bilmiyorum tuhaf bir duyguydu anlatamam cok guzel bir huzurdu sonlara dogru gecti. Rabbim yine anne olmayi nasip ederse insallah hep dua edecegim inşaallah o gunleri yasarim. Sen kac ay sonra hamile kaldin canim benim iki buçuk ay olacak bebegimi kaybedeli

Kahverengi lekemi? bende de iki hamileligimde geldi ilkinde cok gelmişti sonra pembeye dondu doktora gitmistim ilac vermisti yattim uc ay hic kalkmadim cok sukur dogdu oglum. Ikincide yine geldi bir kere hemen gittim bu defa yine hap verdi ama bunda yatamadim dokuz ayi tamam ladim yine. Ben her ikisinde hic dua etmedim ama ikincide sukur ediyordum ilk ogrendigimde icimi buyuk huzur sarmisti her sey cok güzel olacak diyordum nedeni ni bilmiyorum tuhaf bir duyguydu anlatamam cok guzel bir huzurdu sonlara dogru gecti. Rabbim yine anne olmayi nasip ederse insallah hep dua edecegim inşaallah o gunleri yasarim. Sen kac ay sonra hamile kaldin canim benim iki buçuk ay olacak bebegimi kaybedeli
Benimki 4.5 ay sonra kaldım belki sezeryanim çok yeni insandır bide safra kesemi aldirdm ikisi zor oldu bana daha 4 ay olcak inşallah bu sefer kucağına alurim kahverengi değil hafif gül suyu rengiydi iki defa geldi çok şükür şimdi gelmedi bakalım bu sefer benim içinde rahat gibi inşallah alcam bebeğimi kucağına inşallah allahım nasip ederse

Peki acini tazelemezsem senin bebegin neden melek oldu benim bebeğin sebebi bulunmadı morarmistu ben haznedeki boğuldu diyorum tabiki hepsi bahane allahım istenseydi yasatrdi kısmeti yokmus
Benimki 4.5 ay sonra kaldım belki sezeryanim çok yeni insandır bide safra kesemi aldirdm ikisi zor oldu bana daha 4 ay olcak inşallah bu sefer kucağına alurim kahverengi değil hafif gül suyu rengiydi iki defa geldi çok şükür şimdi gelmedi bakalım bu sefer benim içinde rahat gibi inşallah alcam bebeğimi kucağına inşallah allahım nasip ederse

Amin canim. Bazen dusunuyorum tansiyon yapacak seyler yemisim iki oglumdada tursu cok yedim o lkinde ac karnina yiyordum. Bunda da cok yoruldum devamli grip oldum okulda vardi hamileyken dusuncesiz misafirlerim vardi streslide gecti. Ne bileyim yaaa dusundukce nefesim daraliyor kotu oluyorum. Coookk dua ediyorum ruyamda goreyim kokusunu icime cekeyim yuzunu goreyim opup koklayim.. Ama bebegim sanki bana kustu hic gelmiyor oglum. Iki bucuk ay olacak nerdeyse sanki yillar gecmis bazende dun gibi Hala ellerim karnimda uyaniyorum karnimi oksuyorum sanki o varmis gibi sonra aklim basima geliyor bebegim annesini birakip gitti. Bazende icimde hateket eden b ir sey oluyor oglum hareket eduyormus gibi belkide psilolojik bilmiyorum.
Sen temmuzda korunmayi birakacakmisin? Bende doktor izin verirse birakmak istiyorum ama korkuyorum sonra. Doktor sana vitamin verdimi
Inan canim duygularima tercuman oldun o psikoloji den cikmak zor gercekten hersey bebegiminhatirlatiyir bana da :( dun kardesimin asker eglencesini yaptik herkes kalkti oynadi bana oyle dokundu ki ben iyiyim zannediyorum kendimi ama hala gecmemis kabuk baglamamis yaralarimiz kizim 4 aylik kocaman kiz olaacakti yavrum herkesin cocugu yaninda kucaginda daha 20 yasi da bir gelinimiz 7 aylik bebegi kucagindaydi bi r tuhaf oldum tabi yasa bakmiyor bu isler ama hayirlisi cok deprestim yine hala bas sagligi dileyenler var garip garip bakanlar benim icin uzulenler var cok kotuyum yaaa

Temmuzda adet olunca coraspin i kullanmaya baslicam insallah korunmayi da birakicam biraz tedirginim ama er ya da gec ne olacaksa olacak cok istiyorum bir tane olsun insallah boyle kucagim bosken daha kotu
gyno ferro sanol kullaniyordum ben folik asit b 12 demir hamilelikte devam et ona dedi dogan bey kullaniyorum cani m
sana da testlerin sonucuna gore basla der bana oyle yapti insallah birsey cikmaz da hemen kalirsin Allah im sabrimizi cogaltsin avuntularimizi biran once gondersin insallah canimm

mrb cnm çok şükür şimdilik iyiyim ama zor günler yaşıyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 10 gündür evdeyim izin aldım işe gitmedim düşük tehlikem varmış progestan kullanıyorum ..iğne yaptıryorum....iyi olur inşallah ağladım yine bir sürü ama sonra düşündüm ilk bebeğim 9 ay ay karnımda kaldı ne oldu ki rızkı varsa yasar inşallah bu sefer kucagımda kalcak kızlar inşallah allahım nasip etcek çok istiyorum lütfen dua edin.. çok hastayım aslında acaip anlatamam ruhen özellikle

Merhaba geçmiş olsun. 13 veya 14. haftalarda mısınız belki biliyorsunuzdur ama bu haftalarda kanama olan oluyor benim de olmuştu progestoron verdmişti doktor çok korkmayın 2 gün falan mı sürdü kanamnız inşallah atlatırsınız

Yok kanama değildi hafif pembemsi leke gelmişti uç dört gün arayla İki defa çok azıcık geldi ama iç kısımdan kanamis rahimde çok az açıklık olmuş progestan kulllaniyrm 8 haftalık daha küçük yani
Merhaba geçmiş olsun. 13 veya 14. haftalarda mısınız belki biliyorsunuzdur ama bu haftalarda kanama olan oluyor benim de olmuştu progestoron verdmişti doktor çok korkmayın 2 gün falan mı sürdü kanamnız inşallah atlatırsınız

Yok kanama değildi hafif pembemsi leke gelmişti uç dört gün arayla İki defa çok azıcık geldi ama iç kısımdan kanamis rahimde çok az açıklık olmuş progestan kulllaniyrm 8 haftalık daha küçük yani
Senun ve bebeginin iyi olmaniza sevindim.kac gundur aklima geliyodun.hamileligi nasil geciyo diye.arada bi girip cikiyorum bakiyorum yazismalara surpruz hamilelik var mi diye.bu hafta coook kotuyum.hafta sonu bebegimin yanindaydim.39.haftamiz.olacakti.yani bebegimi kucagima alcaktim bu hafta yada almistim ama nasip.degilmis.insaallah sorunsuz gecirip sag salim kucagina almak nasip olur.benimde 3 ay 7 gun oldu bugun kaybedeli.

Senun ve bebeginin iyi olmaniza sevindim.kac gundur aklima geliyodun.hamileligi nasil geciyo diye.arada bi girip cikiyorum bakiyorum yazismalara surpruz hamilelik var mi diye.bu hafta coook kotuyum.hafta sonu bebegimin yanindaydim.39.haftamiz.olacakti.yani bebegimi kucagima alcaktim bu hafta yada almistim ama nasip.degilmis.insaallah sorunsuz gecirip sag salim kucagina almak nasip olur.benimde 3 ay 7 gun oldu bugun kaybedeli.
tşk ederim cnm allahım bizim gibi acı çeken tüm annelerin kucağını doldursun ..inşallah...hayırlısıyla tek umudumuz bol bol dua etmek ramazan ayı geliyor bizim için her gün daha fazla dua etme günüdür rkadaşlar allahım yar ve yardmımcımız olsun bi dha yasatmasın inşallah..o her seyi iyi bilir ..hamd senalar olsun

İnşallah geçer anlıyorum sizi insan çok korkuyor tedirgin oluyor ama herşey Allah ın elinde herşey olacağına varıyor onu koruyordur merak etme sağlıklıysa yaşarmış derler inşallah çabucak geçer ben de zor bi hamilelik geçiriyorum

İnşallah geçer anlıyorum sizi insan çok korkuyor tedirgin oluyor ama herşey Allah ın elinde herşey olacağına varıyor onu koruyordur merak etme sağlıklıysa yaşarmış derler inşallah çabucak geçer ben de zor bi hamilelik geçiriyorum
Çok sağol cnm allah razı olsun inşallah cumlemize

Peki acini tazelemezsem senin bebegin neden melek oldu benim bebeğin sebebi bulunmadı morarmistu ben haznedeki boğuldu diyorum tabiki hepsi bahane allahım istenseydi yasatrdi kısmeti yokmus

Gebelik zehirlenmesi canim dekolman plesanta oldu 6 nisan sezeryan tarihimdi 5 nisan gecesi kaybettim en cok bu beni yipratti lohusa gecelegimi bile hazirlamistim. Senin kaybinda cok kotu olmus sezeryana girdiginde bebegin yasiyordu g aliba. Ben kaybettigimi bilerek o masaya yattim bir daha uyanmamak icin dua edip g ozlerimi kapadim

Esigul6ost: 41member: 672470 .!.:
Inan canim duygularima tercuman oldun o psikoloji den cikmak zor gercekten hersey bebegiminhatirlatiyir bana da :KK43: dun kardesimin asker eglencesini yaptik herkes kalkti oynadi bana oyle dokundu ki ben iyiyim zannediyorum kendimi ama hala gecmemis kabuk baglamamis yaralarimiz kizim 4 aylik kocaman kiz olaacakti yavrum herkesin cocugu yaninda kucaginda daha 20 yasi da bir gelinimiz 7 aylik bebegi kucagindaydi bi r tuhaf oldum tabi yasa bakmiyor bu isler ama hayirlisi cok deprestim yine hala bas sagligi dileyenler var garip garip bakanlar benim icin uzulenler var cok kotuyum yaaa

Temmuzda adet olunca coraspin i kullanmaya baslicam insallah korunmayi da birakicam biraz tedirginim ama er ya da gec ne olacaksa olacak cok istiyorum bir tane olsun insallah boyle kucagim bosken daha kotu
gyno ferro sanol kullaniyordum ben folik asit b 12 demir hamilelikte devam et ona dedi dogan bey kullaniyorum cani m
sana da testlerin sonucuna gore basla der bana oyle yapti insallah birsey cikmaz da hemen kalirsin Allah im sabrimizi cogaltsin avuntularimizi biran once gondersin insallah canimm

Insallah canim Rabbim yuzumuzu guldurur bu defa. Bende bazen iyi oldum diyorum sonra bebek goruyorum cevremde beraber hamile kaldigim kisiler olmasa aralarinda akraba da var belki yaram devamli kanamaz. Gozumun onunden mezarida gitmiyor. Benim ikinci
hamileligim ilkinde birsey anlamadim bunda cok heveslendim bilincliydim her hafta gelisimini okuyordum herseyini kendim hazirladim utusunu bile yaparken iki kere yikadim iki kere utuledim. Ben iyiolacagima daha kotu oluyorum disari cikamiyorum eglenmek istemiyorum bazen guldugumde hemen kendime kiziyorum kendimi cezalandiriyorum belki. Dun gece yine agladim Allahtan ruhumu iyilestirmesini istedim dermanimi gonder sifami ver diye dua ettim. Sabah biraz huzurlu uyandim cok sukur. Rabbim beterinden korusum ama bu sekilde yasamak zor agir kaldiramiyorum bazen nefes almakta zorluk cekiyorum. Fazla beklemek istemiyorum hamile kalmak istiyorum oglum gelmeyecek ama belki kokusu gelir cennetten

Gebelik zehirlenmesi canim dekolman plesanta oldu 6 nisan sezeryan tarihimdi 5 nisan gecesi kaybettim en cok bu beni yipratti lohusa gecelegimi bile hazirlamistim. Senin kaybinda cok kotu olmus sezeryana girdiginde bebegin yasiyordu g aliba. Ben kaybettigimi bilerek o masaya yattim bir daha uyanmamak icin dua edip g ozlerimi kapadim
Ay cnm öyle deme eksik dilek dileme çok zor biliyorum seni en iyi ben ve bizler anlarız inş bundan sonrakiler kucagimizda kalır inşallah. Evet benimki yaşıyordu bian da gitti sebepsiz yere allahım biliyoruz o öyle istedi o verdi o da aldı ve şey demeye hakkimz yok sabretcz bidahiki yavrularını için dua edecgz inşallah amin

aaah aaah canım acı aynı acı.farklı farklı pijama gecelik götürmüştüm.pembe pembe olanlar vardı.krem olanı en güzeliydi.ama doğumun ertesi günü çıkarken giyerim diye daha özel bi pijamam vardı eşim hastaneye askısıyla getirmiş ütüsü bozulmasın diye.gülmüştük.giymek nasip olmadı.onu ve ogün giydiğim diğer pijamaların geceliklerin hepsini kaldırdım.asla görmek bile istemiyorum.kalpten inanıyorum rabbim verecek ve ben yine onları bu defa mutlu mutlu giycem inşallah.

Back
X