Canim benim ne desem seni teselli ederim keske mumkun olsa acılarını biraz dindirsem ama olmaz biliyorum bu yara hep kanayacak bir anneye evladinin acisindan başka aci varmı Rabbim esirgesin acisin merhamet etsin tum annelere. Resimlerini falan kaldir bitanem ben her seyi kaldirdim besigine kadar istemedim ben gelmeden toplamislar kalanlari aglayarak ben kaldırdım senin bide resim var diyorsun ne aciii dusunmek bile istemiyorum aklima geldikce yüreğim daglaniyor gogsumde agirlik oluyo r nefes alamiyorum sen kendine bu aciyi yasatma canim kaldir hepsini ben olsam bakamam
Aklimi oynatirim diye korkarim. Insanin aklindan bi an olsa bile cikmazmi cikmiyor iste hamilelik anilari hep canlı karnimda oynayisi her hareketi aklimda benim daha buyuktu eli ayağı hep anliyordum oynarken. Seni cok iyi anliyorum acini icimde kal b imde hissediyorum kendine yapma bunu okurken ben bile hu kadar kotu olduysa m seni düşü nemiyorum kaldir resimlerini bak biraz daha iyi hissedeceksin. Ve kendini suçlama bende kendimi sucluyorum sonra diyorumki hangi anne canina isteyerek zarar verir. Sende boyle dusun bizim elimizde degildi keske olsaydi keske. Rabbim boyle istedi sinavimiz buyuk daha buyuk sınavla sinanmayalim insallah.