Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım ya benim orası biraz karışık ama Zübeyde Hanım varya Allahım oraya kimseyi düşmesin lalemiydi neydi adı Allahım a havale ettim Rabbim bilir ben doktordan faln vazgeçtim artk senn anlican Rabbim kimseye bırakmaasin artık inş o istesin versinn çünkü çok zorrr muss yaşarken ölmek kk nefessiz kalmak bende ne yemedimki onun icinn ne yapmadımi ama olmayınca olmuyoo ben diorum ki şimdi Allahım sen işte beni muhtaç etme kimseye haznesi boldu r Rabbimin o bize nasip etsin inş en güzelini yoksa yokkk olmuyoo bide sanırım çok abartmicaksin bi doktor vardı hamile green kadını anlaması nn saat ikiye kadr yemeğe gitmio du ben düşünürdüm oğlum açıkmasin diee 11 3p da gderimm o dogrdu herkes doğUrdu en yakın arkadaşı m doğUrdu ben bom boss kaldım çok zor ama tek şey var Allah emaneti ni aldı kimseye yasatmasunn ama bizede artık hiç yaşatmasını aminnnnnn
Evet canim biliyorum o hastaneyi ama gitmedim ne yapsak ne desek bos gercekten o kadar dikkat ettik ama olan oldu demek bunu yasiycakmisiz kaderimiz buymus canim bebek gormeye hamile gormeye dayanamiyorum umarim bizde birgun byle mutluluklar yasariz kiskandigimdan asla degil bebekleri grunce agliyorum benim oglum nasil hareket ederdi elleri nasildi dyrm nasil bir bebek olurdu dyrm nefesim kesiliyor toparlandim dedigim gun yine dibe vuruyorum sanirim hic toparlanamiycam korkuyorum aklimi kaybetmekten Allahim korusun

Bence okordan dolanmasida oyüzden bebwk strese giriyor ve olan oluyoo ben hiç bişe kullanmamistimm zaten kimsede kullan demedi bilseydim kullanmazmiydimm işte bazen sadece sığınmak dua etmek gerekio tam teslimiyet inş artık kavusrz
Canim benim nerden bilcektinde kullancaktinki..bircok kadinda kan pihtilasmasi varmis zaten.kimisi sansli oluyo hic bisey olmuyo doguruyo,kimiside kaybediyo malesef..kan pihtilasmasi olanlara genelde 3 dusuk olmadan bakmiyorlar..ben kendim yaptirdim butun testlerimi.zaten tup bebekle hamile kaliyorum neden riske atayimki dedim,ilk tup bebek tedavisinde kimyasal gebelik oldu kanamayla dustu.onda da zaten kan sulandirici igne kullaniyordum.her tup bebek tedavisinde transfer sonrasi kullandiriyorlar dusuk doz zaten.herturlu tedbirimi de aldim.ama olmayinca olmuyo iste.bu seferde kordon dolandi,,ne yaptiysam olmadi..dunya kadar para döktüm hem tup bebek tedavilerine hemde testlere..arada histeroskopi falan oldum..maddi manevi cok ugrastim..ne guzel oldu,cok beklemedim,ogluma kavuscam diye hep sukrettim,cok dua ettim..Allahim olmayn herkese nasip et dedim..ama benimki de olmadi..gitti yavrum melek oldu.

Canım ya benim orası biraz karışık ama Zübeyde Hanım varya Allahım oraya kimseyi düşmesin lalemiydi neydi adı Allahım a havale ettim Rabbim bilir ben doktordan faln vazgeçtim artk senn anlican Rabbim kimseye bırakmaasin artık inş o istesin versinn çünkü çok zorrr muss yaşarken ölmek kk nefessiz kalmak bende ne yemedimki onun icinn ne yapmadımi ama olmayınca olmuyoo ben diorum ki şimdi Allahım sen işte beni muhtaç etme kimseye haznesi boldu r Rabbimin o bize nasip etsin inş en güzelini yoksa yokkk olmuyoo bide sanırım çok abartmicaksin bi doktor vardı hamile green kadını anlaması nn saat ikiye kadr yemeğe gitmio du ben düşünürdüm oğlum açıkmasin diee 11 3p da gderimm o dogrdu herkes doğUrdu en yakın arkadaşı m doğUrdu ben bom boss kaldım çok zor ama tek şey var Allah emaneti ni aldı kimseye yasatmasunn ama bizede artık hiç yaşatmasını aminnnnnn

Merhaba cnm dediğin lale dr. Ne yaşadın ilgilenmedimu sen zubeydeyemi gittin önceki konuyu bilmiyorum

Canimm malesef pıhtılaşma bole bise miss çok zor ama gerçek bu gebelik zehirlenmesi gürkan Mumcu ya gitmedim ya ben bikez gittim doktora oda kaç gün kendime gelemedimmm hep hamile mutlu mutlu kendim geldim mahvoldu m aglayamadim be göz yaşım kalmadu artkkk km

Evet cnm bende bu yuzden cok korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan aniden byle bsyle karsilasmaktan Allah korusun canlarima yavrularima zarar gelsin istemiyorum benmde ayaklarim geri geri gdyr kontrole gderken hem bebegimin o ultrsndki halleri hep gzumde canlaniyr mahvoluyrm hmde hamileleri grmek bebekleri grmek beni mahvedyr halim nlck blmiyrm bu dunyada en cok istedigim sey bebegimin yavrularim olmasiydi ama olmadi:KK43::KK61:

Ya canım aminn inş burdaki herkes bende sende hepimiz sağlıcakla alalım hayUrla alalım aminnn sence aspirin kullanmalıyımm şimdide n
Doktor hamile kalmadan once aspirin kullan dedimi?? Bende merak ediyorum kullansammi diye.sorcam doktora bakalim.hamilelik oncesi bana kullandirmadilar,hamileykende kullandirmadilar.sen bence folbiol kullanmaya basla.haftanin 2~3 gunu kullan.ben basliycam bu hafta folbiole.bizlere folbiol ve b12 kullandirmalari lazim.ben hamileligim boyunca kullandim.hergun 1 tane folbiol 1 tane benexol (b6 ve b12 ilaci)

Merhaba melek anneleri öncelikle hepimizin başı saolsun bir sürü şehit verdik Allahim ailelerine sabirlar versin.uzun bir süredir sizi takip ediyorum yazdklarnzla agliyorum yazmaya bugun cesaret buldum hepimizin yasadigi seyler farkli da olsa ayni evlat acisi yasiyoruz Allah hepimize sabır versin bende melegim canim oglumu Aras imi 31 temmuzda kaybettim oglumu cok özlüyorum icim cok yaniyor bu aci gecmez cok zorlaniyorum icim parcalaniyor sabah altida bebegimin mezarindaydim bebegimin yeri orasi degildi ki kucagimdi neden byle oldu hala inanamiyorum bunu yasadigima hala konduramiyorum bebegime Allahim hepimize sabirlar versin kimseye yasatmasin bu aciyi
Aĺlah sabir versin bende 30temmuzda yitirdim oglumu kolay degil ama Rabbim sabrini veriyor umarim bir daha bizj bu acilarla sinamaz. Kaderde ns varsa yasiyoruz ben cok sukur saglicakla dogurdum yavrumu basit bir enfeksiyon tedavisi uygulanicakti guya ama oglum 25 inde dogdu 30 unda melek oldu :( Insallah baska anneler katil az aramiza

Cnm stres yapma muhakkak bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alcağımız günlerde gelecek ama 5 ay erken bi sürec degil mi cnm doktorun kalabilirsin dedi mi
Doktor ilk adetten sonra korunmayi birakabilirsin sende bi sorun görünmüyor niye böyle oldu bizde anlamadık dedi beş ay dedim ama ilk ay olsa olduğum için bu dördüncü deneme oluyor. artık eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi nedense, cok zor dayaniyorum bebegimi kaybettikten sonra buraya taşındık sonuçta hamile kalabiliyorum hiç çocuğum olmuyo değil buradakiler de gani daha hamilelik yok der gibi bakıyorlar yada ben kendimi çok sıkıyorum öyle hissediyorum herhalde

Salak adam yaa..ona neyse sanki..takilma sen ona.densiz insan cok iste..canim benim belki yumurtluyorsundur daha adete 11 gun varmis hemen umutsuzluga kapila,olacak sen calismalarini iyi yap bitanem..daha yeni basladin sterese girmemen lazim biliyorsun.kafani rahatlat ve iyi seyler dusun.peki testlerini yaptirdinmi sonuclari ciktimi?? Ona gore hamile kalsan daha iyi olur bence
Cnm testlerimi yaptirmadim eşim yaklaşık altı ay oldu bu işe gireli sigortani yaptik demelerine ragmen baslatmamislar bekletin daha sistemde gorunnefi falan diye birsuru sey uydurdular bayramdan sonra çıkacak düzgün biyere girecek anca o zaman yaptırım kendim ise girsem özel sektör olduğu için izin vermiyorlar anlatacağın benim is arap saçına döndü olmazsa ücretli yaptıricam o da nekadar tutar bilmiyorum. Bir buçuk yıldır hamilelikLe uğraşıyorum bi oluyo bi düşüyor onun için bende hiç çalışmadım ki sigortam olsun, o yüzden yaptirmadim testlerimi hamile kalırsam da eger bende bi sıkıntı varsa yine aynısı olacak bunları düşünmekten daha da kötu oldum

Canım ya bole bi drumda şöleneck söz yokk inan bana acısı geçmio oo benim alti ay olduu acı yüreğinde kocaman ama sen alisiosunn sanirimm bide benim sana tek tavsiyem bence Allaha yonel o seni rahatlatacak namaz kıl dua ett inan sadece Allah rahatlatıo bu arada ben bursadayim yalçın Gürel var ona gitcemm Bike z gittim sezeryan dan sonra hamile kalır kalmaz iğne aspirin başlıca zz ben elimden geleni yaparım gerisi Allahım in bileği ama ben inanıyorum hersey güzel olcak
Allah bu acıyı bizlere yaşatma sin çok zor fe ağır bir imtihan. Doktor neden aspirin ve iğne neden başlıcak belli bir sorunun varmı cnm.

Canim benim, benim almadigim onlem kalmamisti.bir doktora degil 2 doktora birden gidiyordum,onlarda isim yapmis ünlu doktorlar,amerikaya gidip gelen doktorlar.arada 3 ayri doktora daha gittim,hematologa da gittim,bende hafif duzey kan pihtilasmasi var cunku,hamileligimi ignelerle gecirdim,butun doktorlar igneyi birakabilirsin dedikleri halde ben kendim arastirdim gunlerce,haftalarca ve igneyi birakmadim.riske atamam dedim.butun testleri yaptirdim,tarama testleri yapildi,ayrintiliya girdim,kendim ayrica renkli doplerle 2 kere ozel baktirdim,doktor sen 1 ay dayanamazsin istedigin zaman gel derdi 3 haftada giderdim,2 haftada giderdim...yani anlatmak istedigim butun tedbirleri almama ragmen yine kaybettim..neler yedim neler ictim hamileyken,bir kus sutu icmemisimdir,okadar seviyordum ve ustune titremistim..ama oglum bana emanetmis demekki,ne yaptiysamda olmadi..üstelik ikinci tup bebek tedavisiyle kavusmustum ogluma.onuda kaybettim.hemde kocamanken..durumun vahimligine inanabiliyor musun:KK61:
Allah ne yaparsan yap,ben verdim ben aldim dedi resmen..suan dogal yoldan hamile kalacagimi bile bilmiyorum..caresizce sabrediyorum basima gelenlere..sabredicez baska yolu yok cunku..
Ah cnm seninde basın sağolsun bu acının tarifi yok anca yaşayan biliyor çok tedbir almissin ama olmayınca olmuyor işte eğer bu dünyada rızkı yoksa ne yapsak ta Tutamıyoruz sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın daha ne olsun çok üzüldüm yazdıklarıni okurken. Peki bu kadar tedbir almana rağmen niye böyle olmuş ne dedi doktorlar kaç aylıkti melegin.

Sanki duydum adini cani. M benim otuz iki haftaliktii kilosu boyu herseyi iyiydi otuzuncu haftada kasilmalar basladi ben anlamadi. M sonra bebegi.e giden akim azaldi bebek beslenemedi b ihtimal sonra tansiyo n saniri. Yukseldisonra sisme ve kayip ne oldusa oldu ve bebegim gittii hemde hastanedeken kaybttum.
Eger gidecek se kimse tutamiyor onu ama tedbir diye birşey var senin 33. Haftaya gelmiş eger sezeryanla alinsa biraz küvezde kalır yine yaşardı niye bakmamislar bebeğin durumuna anlamadım cnm.

Cok saol amin canim seninde basin saolsun...bebeklerimiz melek oldular artik haklisin ne desek bos bsy geri getiremez artik bebeklerimizi...bende kendimi cok tutmaya calistim bebegimde beni byle grmesin hssetmesin uzulmesin dedim ama tutamadim kendimi bebegim annesini affetsin bebegim hep mutlu olsun cennette cok ozluyorum icim szliyor ama alismaktan kabullenmekten baska caresi yok.Allahim guzel gunler gostersin hepimize bu dunyada da anne olmayi nasip etsin ozel degilse siz neden bebeginizi kaybettiniz?
33+0 da plasenta dekolmanı hastaneye girdiğimde bebeğimi kaybetmişim benim neden de bulunamadı ne tansiyon ne ödem ne şeker yok yok yok dr lar şaşırdı bazıları nedensizdir takdiri ilahi demeliyiz dediler

Canim benim acini yuregimde hissettim inanki cok cok zordur eminim gormek ve dokunamamak yuzu heran aklina gelir daha da zordur basin saolsun canim..seninde acin cok taze kusura bakma sana o anlari tekrar hatrlattim insallah saglikla kucagina alicagin guzeller guzeli bebegin olur acini biraz olsun rahatlatir sever oper koklarsin oynarsin doyasiya ins burdan da hepimizi mutlu haberlerimizi pylasirz Allah isterse hepsi olur
cnm burası işte böyle bi paylaşım yeri rabbim biz kullarına merhamet duygusunu iyiki vermiş sen yazdığında sanki bizim içimiz yanmıyormuş gibi hepimiz seni teselli etmeye çalışıyor sana üzülüyoruz ama bakar mısın sende hemen bir başka melek annesini teselli ediyorsun rabbim sen bizi yolundan şaşırtma

canımm nereleerdesin doktora gidecektin seni merak ettim
Cumartesi gittik. Keseyi gördük çok şükür. Şimdilik herşey iyi dedi Dr. Yerleşme yeri falan güzel dedi. Bu hafta değil bşr dahaki hafta kalp atışları için gidicez bakalım. Sen neler yapıyorsun.

Çok fazla giremiyorum artık:( üzülüyorum. Zaten çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. İçim içimi kemiriyor hep:(

Merhaba melek anneleri öncelikle hepimizin başı saolsun bir sürü şehit verdik Allahim ailelerine sabirlar versin.uzun bir süredir sizi takip ediyorum yazdklarnzla agliyorum yazmaya bugun cesaret buldum hepimizin yasadigi seyler farkli da olsa ayni evlat acisi yasiyoruz Allah hepimize sabır versin bende melegim canim oglumu Aras imi 31 temmuzda kaybettim oglumu cok özlüyorum icim cok yaniyor bu aci gecmez cok zorlaniyorum icim parcalaniyor sabah altida bebegimin mezarindaydim bebegimin yeri orasi degildi ki kucagimdi neden byle oldu hala inanamiyorum bunu yasadigima hala konduramiyorum bebegime Allahim hepimize sabirlar versin kimseye yasatmasin bu aciyi
Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda inşallah. Benim de 11 ay oldu:( Allahım Tekrarını yaşatmasın inşallah cümlemize

Aĺlah sabir versin bende 30temmuzda yitirdim oglumu kolay degil ama Rabbim sabrini veriyor umarim bir daha bizj bu acilarla sinamaz. Kaderde ns varsa yasiyoruz ben cok sukur saglicakla dogurdum yavrumu basit bir enfeksiyon tedavisi uygulanicakti guya ama oglum 25 inde dogdu 30 unda melek oldu :KK43: Insallah baska anneler katil az aramiza

Amin canm seninde basn saolsun Allah sabrlar versin birgun arayla meleklerimizi kaybetmisiz ikimizde,cok taze acimiz insallah bir daha yasamayiz Allahim herkesin evladini korusun.o kadar dikkat ettik kontrller testler hersey yaptirdik ama bunu yasiycakmisiz kaderimizmis sizin cok cok zor olmustur gorupte sevip kokladiktan sonra ayrilmasi Allahim ins bir daha yasatmasin :KK61::KK43:

Cumartesi gittik. Keseyi gördük çok şükür. Şimdilik herşey iyi dedi Dr. Yerleşme yeri falan güzel dedi. Bu hafta değil bşr dahaki hafta kalp atışları için gidicez bakalım. Sen neler yapıyorsun.

Çok fazla giremiyorum artık:KK43: üzülüyorum. Zaten çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. İçim içimi kemiriyor hep:KK43:
ayy çok sevindim canım allah kucağına almayı da nasip eder inşallah kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap hamilelerin yazdığı sayfalara gir oralar sana iyi gelebilir mayıs annesi mi olacaksın çok da iyi hesaplayamadım ama :KK54:maşallah kırk bir kere:nazar: ben napıyım canım istanbula gidiyorum bugün cuma ameliyat:KK57:

Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda inşallah. Benim de 11 ay oldu:KK43: Allahım Tekrarını yaşatmasın inşallah cümlemize

Amin canm aminnn seninde basin saolsun Allah sabir versin insallah yasamayiz canm cok zor evlat acisi ama yanlis anlamadiysam hamilesin sanirim bak acini biraz olsun dindiricek bebegin var kendini uzmemeye calis ki bebegin de uzulmesin cok zor biliyorum..insallah bebegini saglikla sihatle sagsalim kucagina alirsin

Back
X