Canim benim, benim almadigim onlem kalmamisti.bir doktora degil 2 doktora birden gidiyordum,onlarda isim yapmis ünlu doktorlar,amerikaya gidip gelen doktorlar.arada 3 ayri doktora daha gittim,hematologa da gittim,bende hafif duzey kan pihtilasmasi var cunku,hamileligimi ignelerle gecirdim,butun doktorlar igneyi birakabilirsin dedikleri halde ben kendim arastirdim gunlerce,haftalarca ve igneyi birakmadim.riske atamam dedim.butun testleri yaptirdim,tarama testleri yapildi,ayrintiliya girdim,kendim ayrica renkli doplerle 2 kere ozel baktirdim,doktor sen 1 ay dayanamazsin istedigin zaman gel derdi 3 haftada giderdim,2 haftada giderdim...yani anlatmak istedigim butun tedbirleri almama ragmen yine kaybettim..neler yedim neler ictim hamileyken,bir kus sutu icmemisimdir,okadar seviyordum ve ustune titremistim..ama oglum bana emanetmis demekki,ne yaptiysamda olmadi..üstelik ikinci tup bebek tedavisiyle kavusmustum ogluma.onuda kaybettim.hemde kocamanken..durumun vahimligine inanabiliyor musun

Allah ne yaparsan yap,ben verdim ben aldim dedi resmen..suan dogal yoldan hamile kalacagimi bile bilmiyorum..caresizce sabrediyorum basima gelenlere..sabredicez baska yolu yok cunku..