Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm burası işte böyle bi paylaşım yeri rabbim biz kullarına merhamet duygusunu iyiki vermiş sen yazdığında sanki bizim içimiz yanmıyormuş gibi hepimiz seni teselli etmeye çalışıyor sana üzülüyoruz ama bakar mısın sende hemen bir başka melek annesini teselli ediyorsun rabbim sen bizi yolundan şaşırtma

Amin canm benim cok dgru diyorsun insallah artk yeni kimse gelmez hepimiz bebeklerimizi kucagimza alir ve mutlu olur bizde bebeklerimizden konusuruz simdi imrendigimiz herkes gibi...

Doktor ilk adetten sonra korunmayi birakabilirsin sende bi sorun görünmüyor niye böyle oldu bizde anlamadık dedi beş ay dedim ama ilk ay olsa olduğum için bu dördüncü deneme oluyor. artık eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi nedense, cok zor dayaniyorum bebegimi kaybettikten sonra buraya taşındık sonuçta hamile kalabiliyorum hiç çocuğum olmuyo değil buradakiler de gani daha hamilelik yok der gibi bakıyorlar yada ben kendimi çok sıkıyorum öyle hissediyorum herhalde

Olacak inşallah cnm stres yapma herşeyin vakti zamanı vardır sen bebegini kaybettikten nekadar zaman sonra adet oldun cnm

Ah cnm seninde basın sağolsun bu acının tarifi yok anca yaşayan biliyor çok tedbir almissin ama olmayınca olmuyor işte eğer bu dünyada rızkı yoksa ne yapsak ta Tutamıyoruz sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın daha ne olsun çok üzüldüm yazdıklarıni okurken. Peki bu kadar tedbir almana rağmen niye böyle olmuş ne dedi doktorlar kaç aylıkti melegin.
Kordon dolanmis boynuna bogulmus yavrum..nedeni oymus malesef..38.haftada karnimda kalbi durdu,ölu dogum yaptim 30 temmuzda.takdiri ilahi iste,kendimi de yirtsam olan oldu..ne kadar tedbir alirsam alayim gercekten takdiri ilahi..

Cnm testlerimi yaptirmadim eşim yaklaşık altı ay oldu bu işe gireli sigortani yaptik demelerine ragmen baslatmamislar bekletin daha sistemde gorunnefi falan diye birsuru sey uydurdular bayramdan sonra çıkacak düzgün biyere girecek anca o zaman yaptırım kendim ise girsem özel sektör olduğu için izin vermiyorlar anlatacağın benim is arap saçına döndü olmazsa ücretli yaptıricam o da nekadar tutar bilmiyorum. Bir buçuk yıldır hamilelikLe uğraşıyorum bi oluyo bi düşüyor onun için bende hiç çalışmadım ki sigortam olsun, o yüzden yaptirmadim testlerimi hamile kalırsam da eger bende bi sıkıntı varsa yine aynısı olacak bunları düşünmekten daha da kötu oldum
Canim kiyamam sana..ozelde cok pahali oluyor bu testler..ben ozelde yaptirdimya,esimle benim genetik testlerimiz ve benim pihtilasma testim 2600 tl tuttu..ama bizim anlasmamiz vardi daha az odedik..her yerde degisiyor fiyatlar bi sor istersen uygun fiyat olursa trombofili panelini yaptir en azindan..sigorta isi ariza cikarmasaymis devlette bedava yaptirirdin ne guzel.hayirlisi insallah.Allah yardimcin olsun.bu sefer cok dikktli ol ozaman..yasin kacti canim senin??

ızlar guatır testininide yaptırın çok önemliymiş hamilelikte ..dr soyledi...cocugun gelişimi için özellikle zeka gelişimi için..
Evet canim tsh 2.5 altinda olmasi lazim.yuksek olursa dusuge de neden oluyor.hamile kalmadan once mutlaka baktirilmali.

Canim kiyamam sana..ozelde cok pahali oluyor bu testler..ben ozelde yaptirdimya,esimle benim genetik testlerimiz ve benim pihtilasma testim 2600 tl tuttu..ama bizim anlasmamiz vardi daha az odedik..her yerde degisiyor fiyatlar bi sor istersen uygun fiyat olursa trombofili panelini yaptir en azindan..sigorta isi ariza cikarmasaymis devlette bedava yaptirirdin ne guzel.hayirlisi insallah.Allah yardimcin olsun.bu sefer cok dikktli ol ozaman..yasin kacti canim senin??

canım ya siz hangi testleri yaptırdınız ya da yapılması lazım bundan sonra ben onları bi not ediyim unutuyorum hep. 20 gün sonra genetik ve patoloji sonucunu almaya gittiğimde o tetleri de söyliyim de yapılsın aklımda bişey kalmasın

Yaşım 26 cnm. Hamileyken de yapiliyormus eğer olursa önceden yspyiramazsam hamileyken yaptırım

Olacak inşallah cnm stres yapma herşeyin vakti zamanı vardır sen bebegini kaybettikten nekadar zaman sonra adet oldun cnm
Doğumdan sonra 33. Gün adet oldum cnm adetim kesildi ondan bir hafta sonra yine kanamam oldu adet gibi değildi 3 gün sürdü sonra bitti. Daha sonra adet düzenimde ikinci olana göre devam ettim çok şaşırdım hatta doktorlar parça kalmış olabilir ilk adetlede atamamis olabilirsin iki güne kadar dinmezse tekrar kürtaj olacaksın dedi tam hastaneye gideceğim gün tamamen kesildi

canım ya siz hangi testleri yaptırdınız ya da yapılması lazım bundan sonra ben onları bi not ediyim unutuyorum hep. 20 gün sonra genetik ve patoloji sonucunu almaya gittiğimde o tetleri de söyliyim de yapılsın aklımda bişey kalmasın
Canim esimle benimkini doktor yazdi,kromozom testleri,butun genetik testler..sadece bana ayrica adı trombofili paneli yani kan pihtilasmasi testi de yapildi esiminkilerden ayri.

Cesaretimi topladım ve pazartesi günü genetik test için hastaneye başvuruyorum.elbette hepsi allahtan ama dua edin benim içinde ne olur bir sorun çıkmasın bir daha bebegin olursa aynısı olur demesinler.ne olur dualarnızda banada yer verin.şimdi pazartesine kadar kafayı takar dururum buna.allahım srn yardım et

Y yazmasioyali belki istedikleri testler arasinda trombofili paneli testi vardir bi bak bakalim sonuclara..yoksa onuda yaptirirsin.sen ayrica tam kan testinide yaptir,icinde TSH falanda olsun.tiroi testleri yani..eda arkadasimiz iyi hatirlatti.onuda yaptir.

Cesaretimi topladım ve pazartesi günü genetik test için hastaneye başvuruyorum.elbette hepsi allahtan ama dua edin benim içinde ne olur bir sorun çıkmasın bir daha bebegin olursa aynısı olur demesinler.ne olur dualarnızda banada yer verin.şimdi pazartesine kadar kafayı takar dururum buna.allahım srn yardım et
Canim benim cok iyi yapmissin,kararindan vazgecme..onlem almaliyiz biliyorsun.insallah bir sey cikmaz da rahatlarsin.sen kalbini ferah tut.dualarim seninle bacim..trombofili paneli testinide yaptir tedbir amacli.eksik kalmasin nasilsa test yaptircaksin.

Amin canm seninde basn saolsun Allah sabrlar versin birgun arayla meleklerimizi kaybetmisiz ikimizde,cok taze acimiz insallah bir daha yasamayiz Allahim herkesin evladini korusun.o kadar dikkat ettik kontrller testler hersey yaptirdik ama bunu yasiycakmisiz kaderimizmis sizin cok cok zor olmustur gorupte sevip kokladiktan sonra ayrilmasi Allahim ins bir daha yasatmasin :KK61::KK43:
Herkesi acisi com herkesin atesi dustuvu yeri yakiyor elbet. Ben her gub telefonumda oglumun resimlereine bakip telefonumu opuyorum :( gorsen koklasan ayri zor gormese icimdeki can nasil olucakti kime benziyecekti xiye ayrica aci cekicektik. Herkes omrunu yasiyor iste neylersin... Benim yavrumda kelebek omurlu oldu :( umarim ayni acilarla sinamaz bizi rabbim. Allah sebit annelerine sabir versi bizim icimiz dogmamis yavrularimiza a da dogupta kisacik omurlu yavrularimiza boyle yaniyorsa onlar nasil yaniyodur. Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin. Umarim yeniden saglikli omurlu bebeklerimiz olur. Bu gunlerimiz Rabbim aratmasin

Canim benim cok iyi yapmissin,kararindan vazgecme..onlem almaliyiz biliyorsun.insallah bir sey cikmaz da rahatlarsin.sen kalbini ferah tut.dualarim seninle bacim..trombofili paneli testinide yaptir tedbir amacli.eksik kalmasin nasilsa test yaptircaksin.
rabbimdrn hayırlısını diliyorum.hakkımda hep hayırlısını yaşadıgıma inandım cok canım yanıyor ama yavrum için hayırlısı buymuş şimdide hayırlısı ile saglıklı ömürlü bir yavrum olacaksa rabbim önüme ona giden yolları çıkarır inşallah.bir daha aynı acıyı yaşayamam .bakalım kısmette ne varmış .allah razı olsun duaların için.rabbim daha iyilerinden nasip etsin sanada

Allah yar ve yardincin olsun.. Hakkinizda en hayirlisi neyse Allah size onu nasip etsin. Umarim gonlundeki senin icin hayirli olandir. Dualarimiz seninle

Doktor hamile kalmadan once aspirin kullan dedimi?? Bende merak ediyorum kullansammi diye.sorcam doktora bakalim.hamilelik oncesi bana kullandirmadilar,hamileykende kullandirmadilar.sen bence folbiol kullanmaya basla.haftanin 2~3 gunu kullan.ben basliycam bu hafta folbiole.bizlere folbiol ve b12 kullandirmalari lazim.ben hamileligim boyunca kullandim.hergun 1 tane folbiol 1 tane benexol (b6 ve b12 ilaci)
Canım ya Valla sole bişe ben arastrdimmm baya bu konuyu genelde aspirin kullanıolar hatta burda bi site kan pihtilasnasini yüzden kaybedenler die orda hepsi kullanmış kalmadan bana ole soledi bide folik plas varya normal ondan verdi ama sanki folibol
Tamam canim dogru tedavi..24.gunu kanda hamilelik cikinca bebek dusmesin diye kan sulandiricilara basliycak demekki doktor.insallah bu sefer basarirsinda sagliklica kucagina alirsin.
Ayy insallah yaa keske bende dogal yoldan hamile kalsam,insallah bende o sanslilardan olurum,dua edin bana lutfeeennn
Ederiz canım ya etmezmiyim hepimize ediyorum yüzümüz gülsün inss artikk aminn aspirin i bana doktor hamileligim i öğrenince iç dd ama ben içtim dün öğrenince kleksan a başlıca z bide bana normal folik plas dd ama folbiol mu isem diorumm o nasıl kullanıo bilmiorum ama baya yüksek dozu

Merhaba cnm dediğin lale dr. Ne yaşadın ilgilenmedimu sen zubeydeyemi gittin önceki konuyu bilmiyorum
Ewtt o kadın ama Allaha havale etttimm ben normalde özel e gidioodumm benim kasilmalar olunca giitgim hastanede yeni doğan da yer yoktuu mecbr kaldım Zübeyde ye anlican öğünde o nbtciydi sende mi bursadason tanınmasına o doktoru

Back
X