Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Eger gidecek se kimse tutamiyor onu ama tedbir diye birşey var senin 33. Haftaya gelmiş eger sezeryanla alinsa biraz küvezde kalır yine yaşardı niye bakmamislar bebeğin durumuna anlamadım cnm.
Canım benim durumdada tabikide önce Rabbimin takdiri ama hiç dipler bakılmasdiil bide yada kasılma önleyici olabilirdi oda vermedi hep isunn dd gönder di bide zatenn hep iki hafta öndedik gelişimi faln bende anlamadım ne oldunu ama ben elimden gelenin fazlasını yaptım yinede olmadığı artikk okadar yorulmsmkii Rabbim yüzümüzü bu dünyada da gülmeyi nasip etttgim hayırlı ewlatlar a hamile kalmayi nasip etsin nmmm ınsss aminnnnn

Bide aspirin sorusuna b ihtimal be bek büyüdükçe akım azaldı ve bebek çıkmak istedi okadar da kasılma oldu ama anladimm sonrada olan oldu biricik oğlum paşam bizi birqktiii

Bugün bi arkadaşımla konuştuk bi hasta gelmiş sezeryan 120 kilo ikinci sezeryan imiş ama canlı doğan ilk çocuğu dier bebek 38 haftada vefat etmiş sezeryan almışlar g zehirlenmesi miss bi anda şişmiş faln şimdi 35 bitince hemen alalım demiş profosör ve almışlar sapasaglam inş darısı biiiizeee

Canım ya Valla sole bişe ben arastrdimmm baya bu konuyu genelde aspirin kullanıolar hatta burda bi site kan pihtilasnasini yüzden kaybedenler die orda hepsi kullanmış kalmadan bana ole soledi bide folik plas varya normal ondan verdi ama sanki folibol

Ederiz canım ya etmezmiyim hepimize ediyorum yüzümüz gülsün inss artikk aminn aspirin i bana doktor hamileligim i öğrenince iç dd ama ben içtim dün öğrenince kleksan a başlıca z bide bana normal folik plas dd ama folbiol mu isem diorumm o nasıl kullanıo bilmiorum ama baya yüksek dozu
Valla bilmiyorumki canim.ben haftaya doktora gidicem aspirin kullan derse sana da yazarim.kendi basimiza kullanmamamiz lazim,cunku herkesin mutasyonu farkli anlatabildimmi..doktora sormadan icme aspirini.bana folbiolu ve b12 vitaminini hergun 1 tane ic demisti,hamileligim boyunca kullandim..bakalim bu sefer ne derlerse ona gore kullanirim

Bugün bi arkadaşımla konuştuk bi hasta gelmiş sezeryan 120 kilo ikinci sezeryan imiş ama canlı doğan ilk çocuğu dier bebek 38 haftada vefat etmiş sezeryan almışlar g zehirlenmesi miss bi anda şişmiş faln şimdi 35 bitince hemen alalım demiş profosör ve almışlar sapasaglam inş darısı biiiizeee

Insallah canim insallah bizede nasip olur bebislerimizi saglikla kucaklariz

evet cnm bende bursadanım bende özele gdiyorum duydum adını cnm oyuzden sordum özele nereye gidiyordun cnm

Herkesi acisi com herkesin atesi dustuvu yeri yakiyor elbet. Ben her gub telefonumda oglumun resimlereine bakip telefonumu opuyorum :KK43: gorsen koklasan ayri zor gormese icimdeki can nasil olucakti kime benziyecekti xiye ayrica aci cekicektik. Herkes omrunu yasiyor iste neylersin... Benim yavrumda kelebek omurlu oldu :KK43: umarim ayni acilarla sinamaz bizi rabbim. Allah sebit annelerine sabir versi bizim icimiz dogmamis yavrularimiza a da dogupta kisacik omurlu yavrularimiza boyle yaniyorsa onlar nasil yaniyodur. Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin. Umarim yeniden saglikli omurlu bebeklerimiz olur. Bu gunlerimiz Rabbim aratmasin

Evet canm cok dgru syluyorsun ben goremedigim icin dokunamadigim icin hep merak ediyorum oglum askm nasldi ona dokunmak nasil bir histi dye ama nasip olmadi iste..Allahim evlat acisi ceken herkese bol sabir versin bir daha yasatmasin insallah

Kizlar size bisey sormak istiyorum cekiniyorum da biraz ozel olucak k.b acaba sizin sezeryandan snra kanamalarinz nasil devam etti benim ilk iki hafta adet kdr geliyrdu snra kesildi aknti gbi oldu 30 gun snra asiri geldi doktoruma danstm adetin gelmis dedi ama cok fazla oldugu icin ilac verdi simdi 39. gun bugun kesildi tekrar ilaci brakrsam fazla gelicek dye de korkuyorum bazi yerlerde okudum korktum icerde parca kalanlar filan eger oyle olsa durmazmi sanirim kafam karisti

Evet canm cok dgru syluyorsun ben goremedigim icin dokunamadigim icin hep merak ediyorum oglum askm nasldi ona dokunmak nasil bir histi dye ama nasip olmadi iste..Allahim evlat acisi ceken herkese bol sabir versin bir daha yasatmasin insallah
Aminnn insallah

Kizlar size bisey sormak istiyorum cekiniyorum da biraz ozel olucak k.b acaba sizin sezeryandan snra kanamalarinz nasil devam etti benim ilk iki hafta adet kdr geliyrdu snra kesildi aknti gbi oldu 30 gun snra asiri geldi doktoruma danstm adetin gelmis dedi ama cok fazla oldugu icin ilac verdi simdi 39. gun bugun kesildi tekrar ilaci brakrsam fazla gelicek dye de korkuyorum bazi yerlerde okudum korktum icerde parca kalanlar filan eger oyle olsa durmazmi sanirim kafam karisti
Benim ilk iki gun cok oldu kanamam sonra on gun adet kanamasi gibi tabi her gun azaldi sonraki on gun akinti seklinde oldu rengi sariya dondu sanirim 25 gunumde adet oldum kisa surer benim adet kanamalarim. 3-4 gun normalde ama 3 gun sonra azaldi bi ara kesildi sonra yine 3-5 damla her gun kanamam oldu 1haftadan fazla oldu pazartesi dikislerim icin gittim doktora dikisler iyi dedi kanamadan bahsetim bi ilac verdi rahim kasilamadigi icindir dedi iki gun oldu kulanali kesildi simdilik

notmaldir sanirim korkma bi tehlike olsa doktorun zaten soylerdi kanamanin cok olmadida rahmin kadilamamadindan sanirim. Bana verilen ilac bu yonde mestit mi ne adi doktoruna danis ne zaman birak derse o zaman birakirsin.

notmaldir sanirim korkma bi tehlike olsa doktorun zaten soylerdi kanamanin cok olmadida rahmin kadilamamadindan sanirim. Bana verilen ilac bu yonde mestit mi ne adi doktoruna danis ne zaman birak derse o zaman birakirsin.

Canm sanada ilac verms demek bende smdi ilac kullaniyrum ponstn forte dye o kesti kanamayi bgn hic gelmedi 39.gundeyim doktoruma sorayim bakalim ne kadar icmem gerektigini ins birakinca devam etmez cevabn icin tesekkrler cnm braz icim rahatladi

Canım ya seninki sanki rahim ağzı yetersizliği gibi geldi banaa
Cnm son hamileligimde dikiş atıldı yine olmadı yani oda değil , daha önce yine bu şekilde bir bebegimi daha kaybettim o yüzden tedbir amaçlı atıldı yani kısalma olduğu için değil bide son güne kadar rahim ağzı uzunluğu 6cm di

Peki doktora gittiğinde ultrason la bskmadimi eğer içerde parça kaldiysa hiç belli olmuyormuş yani ağrı sizi yapıyormuş sen eğer adetin kedilmezse yine git doktora için rahat etsin. Inşallah öyle bir durum yoktur cnm

Peki doktora gittiğinde ultrason la bskmadimi eğer içerde parça kaldiysa hiç belli olmuyormuş yani ağrı sizi yapıyormuş sen eğer adetin kedilmezse yine git doktora için rahat etsin. Inşallah öyle bir durum yoktur cnm
Ağrı sızı yapmiyormus cnm yanlış yazmışım yukarıda

evet cnm bende bursadanım bende özele gdiyorum duydum adını cnm oyuzden sordum özele nereye gidiyordun cnm
Canım ya bahara gidioodumm aslında hiç mëmnun diiil dim ama nie dvm ettim bilmiorum sen şimdi hamilemisn sen neden kaybttmistin hangi doktora gdiosunn ya okudum aslında herkesi ama unutuyorum

cnm bende medicabile gidiyordum dr.oktay beydi ben cok memnun kaldım halada oraya devam ediyorum yok cnm daha cok yenı bnm 1,5 ay oldu daha yawrumu kaybedeli dedğin gibi okumusuktur ama unutuyoruz işde birsürü melek annelerinin hikayelerini okuyoruz.doğumuma bir gün kala yawrumun kalbi durmus cnm ani bebek ölümü bi sebep bulunamadı tamamen takdiri ilahi cnm :(

Back
X