Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ağrı sızı yapmiyormus cnm yanlış yazmışım yukarıda
Allah allah bilemedim peki bi sebeb ulamadilarmii ya bu pıhtılaşma yuzundenmii acaba zaten sanada başalsınlar tedbir amaçlı
cnm bende medicabile gidiyordum dr.oktay beydi ben cok memnun kaldım halada oraya devam ediyorum yok cnm daha cok yenı bnm 1,5 ay oldu daha yawrumu kaybedeli dedğin gibi okumusuktur ama unutuyoruz işde birsürü melek annelerinin hikayelerini okuyoruz.doğumuma bir gün kala yawrumun kalbi durmus cnm ani bebek ölümü bi sebep bulunamadı tamamen takdiri ilahi cnm :KK43:
Aynn ya çok geçmiş olsunn sezeryanla mi aldılar duydum ben adının Oktay beyin iyi dolar zatenn işte kısmet sanırım peki sezeryan miydi ilk çocuğun muydu

Peki doktora gittiğinde ultrason la bskmadimi eğer içerde parça kaldiysa hiç belli olmuyormuş yani ağrı sizi yapıyormuş sen eğer adetin kedilmezse yine git doktora için rahat etsin. Inşallah öyle bir durum yoktur cnm

Amelyttan sonra bakti cnm bir hafta sonra gtmistik dikisler filan gayet iyi guzel dedi simdi ilac verdi asiri kanamam oldugu icin bugun tamamen kesildi şükür ama ilaci brakirsam baslarmi bilmiyorum yarin 40 gun olucak yine bkc gun snra doktora gdicem kontrlm vardi.testler filan istedi sanirim bde aspirin filan baslyck oyle knsmstk insallah ters bsy olmaz cnm
Ağrı sızı yapmiyormus cnm yanlış yazmışım yukarıda
Hadi yaa ayy insallah bisey yoktur bugun kesildi ama ins baslamaz tekrar

rabbimdrn hayırlısını diliyorum.hakkımda hep hayırlısını yaşadıgıma inandım cok canım yanıyor ama yavrum için hayırlısı buymuş şimdide hayırlısı ile saglıklı ömürlü bir yavrum olacaksa rabbim önüme ona giden yolları çıkarır inşallah.bir daha aynı acıyı yaşayamam .bakalım kısmette ne varmış .allah razı olsun duaların için.rabbim daha iyilerinden nasip etsin sanada
Amiiinnnn.hepimize saglikli ve bu dunyada omurlu evlatlar nasip etsin Allah.bu sefer basaralim insallah.

Doğumdan sonra 33. Gün adet oldum cnm adetim kesildi ondan bir hafta sonra yine kanamam oldu adet gibi değildi 3 gün sürdü sonra bitti. Daha sonra adet düzenimde ikinci olana göre devam ettim çok şaşırdım hatta doktorlar parça kalmış olabilir ilk adetlede atamamis olabilirsin iki güne kadar dinmezse tekrar kürtaj olacaksın dedi tam hastaneye gideceğim gün tamamen kesildi
Kanama kesildigine gore parca kalmamis mi ozaman?? Tekrar kurtaj olmadin degilmi?? Bende korkuyorum parca kalmasindan falan yaa..

Bu folibol 5 mg dimi zararı yoktr dimii çok fazla sanki ama idrarda atılmış sanırım canım ya burdaki herkes iciok doktorları şölemis
Canim kan pihtilasmani vucuttaki folik asit ve b12 eksikliginden kaynaklandigini dusunuyorlar o yuzden yuksek doz oldugu icin folbiol veriorlar.ben hep folbiol kullanmistim,folik plus yetersiz gelir demisti doktorum.ama baska bir profta folbiol hep kanserojen kullanma onu demisti ama ben korkudan birakmamistim folbiolu..

Amelyttan sonra bakti cnm bir hafta sonra gtmistik dikisler filan gayet iyi guzel dedi simdi ilac verdi asiri kanamam oldugu icin bugun tamamen kesildi şükür ama ilaci brakirsam baslarmi bilmiyorum yarin 40 gun olucak yine bkc gun snra doktora gdicem kontrlm vardi.testler filan istedi sanirim bde aspirin filan baslyck oyle knsmstk insallah ters bsy olmaz cnm

Hadi yaa ayy insallah bisey yoktur bugun kesildi ama ins baslamaz tekrar
Canim benimde dogumdan snra 35.gun kanama basladi,heralde adetti.acayip kanamam oluyordu cok fazlaydi..eyvah parcami kaldi acaba falan diye dusundum ama 3 gun cok yogun oldu sonra azaldi. 2 gun once 40 im cikti,ogun biraz fazlalasti sonra geri kesildi.simdi lekelenme gibi oluyi.bir kac gune tamamen biter insallah.biktim kanamadan falan yaa..hamileyken ne guzel tertemizdik.

Canim benimde dogumdan snra 35.gun kanama basladi,heralde adetti.acayip kanamam oluyordu cok fazlaydi..eyvah parcami kaldi acaba falan diye dusundum ama 3 gun cok yogun oldu sonra azaldi. 2 gun once 40 im cikti,ogun biraz fazlalasti sonra geri kesildi.simdi lekelenme gibi oluyi.bir kac gune tamamen biter insallah.biktim kanamadan falan yaa..hamileyken ne guzel tertemizdik.

Insallah canim seninde gecer lekelenmelerin insan gercekten tedirgin oluyor neden durmuyor diye Allah korusun parcami kaldi diye benimde 40 gun oldu bgn hap kullandigim icin kesildi bir kere lekenme oldu insallah devam etmez doktorum 42 gune devam ederse gel tekrar bakayim dedi ultrasonla bide biriken kan pihtilarini atiyordur dedi genede korkuyoruz iste ins biran once sagligimiza kavusur iyilesiriz

Insallah canim seninde gecer lekelenmelerin insan gercekten tedirgin oluyor neden durmuyor diye Allah korusun parcami kaldi diye benimde 40 gun oldu bgn hap kullandigim icin kesildi bir kere lekenme oldu insallah devam etmez doktorum 42 gune devam ederse gel tekrar bakayim dedi ultrasonla bide biriken kan pihtilarini atiyordur dedi genede korkuyoruz iste ins biran once sagligimiza kavusur iyilesiriz
Insallah canim..her animiz panik oldu vallahi..

Insallah canim..her animiz panik oldu vallahi..
Aynen oyle canim eminim hamile de olsam cok tedirgin olucam kendimi surekli dinlerim bsy oluyormu dye,bide bir alet varmis bebegin kalp atislarini dinliyormussun ondan almayi dusunuyorum cok korkuyorum artik arkadasim devamli kullaniyordu dinliyordu bebegini

Aynen oyle canim eminim hamile de olsam cok tedirgin olucam kendimi surekli dinlerim bsy oluyormu dye,bide bir alet varmis bebegin kalp atislarini dinliyormussun ondan almayi dusunuyorum cok korkuyorum artik arkadasim devamli kullaniyordu dinliyordu bebegini
Evet canim ebebekte var Angelsounds.ben hamileyken alcaktimda psikopata baglarim elimden birakmam diye almamistim ama yeniden hamile kalinca ilk isim o olcak.hemen alicam. 23.haftadan sonra dinleniliyo ama olsun.bebegin kalp sesini dinliyosun,kaydediyosun,dogunca bebege dinletiyosun hatta.iyi bisey o.

Kanama kesildigine gore parca kalmamis mi ozaman?? Tekrar kurtaj olmadin degilmi?? Bende korkuyorum parca kalmasindan falan yaa..
Yok cnm parça varsa kanama oluyor zaten oradan anlaşılıyor. Kürtaj olmadım kanama kesildiği için. Doktor kanama kesilir se gelme dedi zaten.

Evet canim ebebekte var Angelsounds.ben hamileyken alcaktimda psikopata baglarim elimden birakmam diye almamistim ama yeniden hamile kalinca ilk isim o olcak.hemen alicam. 23.haftadan sonra dinleniliyo ama olsun.

Canm arkadasimn gorumcesi vermis o 12.haftadan sonra dinliyordu internetten almslr angeltalk dyrdu bende hep almak istemistim hep bsy ckti alamadim ama bu sefer almayi cok istyrm korkudanda istyrm devamli nasl olduguna bakarim ins sorunlu olmaz hamileligimiz ama rahatlatmak icin kendimizi iyi olur

Canm arkadasimn gorumcesi vermis o 12.haftadan sonra dinliyordu internetten almslr angeltalk dyrdu bende hep almak istemistim hep bsy ckti alamadim ama bu sefer almayi cok istyrm korkudanda istyrm devamli nasl olduguna bakarim ins sorunlu olmaz hamileligimiz ama rahatlatmak icin kendimizi iyi olur
Ooo daha iyimis ozaman..ondan alalim.benim dedigimde kaydediliyo,sonra dogunca bebegede dinletiliyo ama bu angeltalkla daha erken dinleniyorsa ondan alalim ozaman.icimiz rahat olur valla.kac lira olursa olsun ilk isimiz o olsun.

Canim hemen arastirdimda 10.haftadan itibaren dinleniyormus super yaa..hemen alalim ondan.benim dedigim 23te dinlemeye basliyordun.bu daha iyi :)

A
Ooo daha iyimis ozaman..ondan alalim.benim dedigimde kaydediliyo,sonra dogunca bebegede dinletiliyo ama bu angeltalkla daha erken dinleniyorsa ondan alalim ozaman.icimiz rahat olur valla.kac lira olursa olsun ilk isimiz o olsun.

Aynen canim icimizin rahat olmasi herseyden onemli belki oda kaydediyordur onu hic bilmiyorum arastirmak lazim cnm

Canim hemen arastirdimda 10.haftadan itibaren dinleniyormus super yaa..hemen alalim ondan.benim dedigim 23te dinlemeye basliyordun.bu daha iyi :)
Aaa bak daha da guzelmis o canimm cok guzel yaa 10.hafta da baslariz Allahim saglikli hamilelik yasatsin ins bebeklerimizi bu sefer aliriz kucagimiza

Aaa bak daha da guzelmis o canimm cok guzel yaa 10.hafta da baslariz Allahim saglikli hamilelik yasatsin ins bebeklerimizi bu sefer aliriz kucagimiza
Insallah canimmm..eveeettt oda kaydediyomus ve dogunca dinletiliyomus..hickirik sesini bile duyabilcekmisizzz...10.hafta olmasi cok iyi oldu.insallah hemen hamile kalirizda sag saglim kavusuruz bebeklerimize bu sefer..pembesi,mavisi ve sarisi var aletin..insallah oglusum olur mavisini alirim hemeeennn :)

Back
X