Dün genetik test için hastaneye başvurmaya gittim önce kabul etmediler ilk çocugun ikinci kayıptan sonra dediler sonra ben tekrar dile getirdim rica ettim zar zor kabul ettirdim.yani illa yapmaları için bu acıyı ikinci kere yaşamam gerekirmiş.bu nasıl bir iş anlamadım bizi anlamaları için illa acının kendisini yaşamalarına gerek yokki olmasında ama bir anne tüm çöküntüleriyle yorgunluguyla bir daha evladım olursa aynısı olurmu diye sizden yardım beklerken ikinci kayıpta yapıyoruz ne garip bir cümle ikinci bir kayıp allah kimseye vermesin yanı sırada bana.ve orda artık bu dertten geçip başka kadınların derdine yanmak bu dahada acı kadın hamile ve çocuktan parça alıp genetige gönderecekler ne acı.acı hepsinin ortak adı acı sebepler nedenler farkı ama sonuç aynı ACI .allah hepimizin yardımcısı olsun ne olur banada dua edin testlerimde bir sorun çıkmasın.allah bilir elbette ama doktorda birnevi gösterici.tedbir için çıktım yola takdir allahtan .hakkımda hayırlısı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun .dualarınıza ihtiyacım var.